Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:00 
Landgang
Svensk opplevingsserie. De som bor på Tubberödshus eldreboliger, bestemmer selv sine leggetider, og menyen lager de sammen. Anne hjelper kokken Ingela på kjøkkenet og blir med beboerne på en busstur til Liseberg. Med Anne Lundberg.
09:00 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Br. dramaserie. Politiet etterforskar ein falsk vassdragsbyråkrat og endar opp med å etterforske eit mistenkjeleg dødsfall. Blaketon er oppteken av rettferd og set i gang ei ny tevling med pilspel som ikkje gjekk rett føre seg for mange år sidan. Med: Clare Calbraith, Derek Fowlds, Philip Franks m.fl. (Heartbeat) Sesong 13. ,. Säsong 13. Del 5 av 25.
09:50 
Herskapelig: Hotell Union
Hotell Union, Øye er intet mindre enn et eventyr midt inni Sunnmørsalpene. Toppen Bech har dratt langt og lenger enn langt inn i Nordangsfjorden for å la herskapelige seere oppleve en stor dose "La belle epoque" - gjennomført og bevart i hver krik og krok. Skjønnhet, velsmakende mat, vin og minst tjue himmelsenger, er noen av ingrediensene.
10:20 
Ginos italienske fristelser [Repris]
Britisk matserie. Trentino Alto-Adige. Nær grensa til Sveits og Østerrike ligger alpeparadiset Trentino Alto-Adige. Regionen er mest kjent spekemat og deilige oster. ,. Del 2 av 7.
10:45 
Mord i paradis [Repris]
Britisk krim. Sjølv på den idylliske øya Saint-Marie må politiet løyse mordgåter. Det blir eit kaotisk val på Saint Marie då det oppstår dramatikk i røystelokalet. ,. Del 8 av 8.
11:40 
20 spørsmål
Norsk humor-quiz. Spørrekonkurranse for de munnrappe med Kari Slaatsveen, Gustav Nilsen, Cille Biermann og Paul Håvard Østby. Programleder: Knut Borge.
12:05 
Skjergardsdokteren [Repris]
Svensk dramaserie om kvardagsliv og dramatikk frå ein legepraksis i Stockholms skjergard. I hovudrolla: Samuel Fröler. ,. Del 10 av 12.
13:00 
Bokekspedisjonen [Repris]
Levi Henriksen - Kongsvinger. Ord vi deler. Høstens bokekspedisjon starter i Kongsvinger hos forfatter og artist Levi Henriksen. Programleder Pia Rivelsrud farter rundt i Bokbilen. Den stopper på 12 litterære steder underveis i hele Norge. Her snakker de om hvordan hjemstedet har inspirert forfatteren i tekster om kjærlighet, tapte drømmer, barndom, hat og lykke. Vi tar utgangspunkt i det lokale for å si noe om det universelle, i Kongsvinger og andre steder. ,. Del 1 av 12.
13:30 
Tidsbonanza: Høydepunkter
Gledelige gjensyn med høydepunktene fra vårens programmer.
14:20 
Joanna Lumley i India [Repris]
Britisk dokumentarserie frå 2017. Joanna Lumley reiser tilbake til India. Her vart ho fødd, eitt år før landet fekk sjølvstende. Ho startar ferda i sør, i Tamil Nadu. Vi får sjå korleis vitskap hjelper teplantasjane å leve med ville elefantar. Joanna møter også nokre av Indias transseksuelle, og besøker heimplassen til mora i Himalaya. ,. Säsong 4. Del 1 av 3. Producerat år 2017.
15:10 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie. De to antikkhandlerne Helle Vilsbæk og Ronni Veng konkurrerer om å gjøre de beste kjøpene. I tre dager får de 10 000 kroner hver til å handle antikviteter og retrogjenstander, og i dag oppsøker de selgere i Varde og omegn. Funnene blir taksert av en ekspert, og dagens vinner er den som får den beste vurderingen på sine kjøp. Den fjerde dagen er det finale, og da blir varene solgt på auksjon. ,. Säsong 4. Del 19 av 20.
15:40 
Mine besteforeldre og krigen [Repris]
Britisk dokumentarserie. Mark Rylance. Mark Rylance lærer om krigshistoria til bestefaren Osmond Skinner, som sat i japansk krigsfangenskap i nesten fire år. ,. Del 1 av 4.
16:30 
Herskapelig
Nedre Nes er en stasgård, som ligger på en vakker odde ute i Randsfjorden. Hovedbygningen teller 25 rom, den eldste delen skriver seg fra 1600-tallet. Bonden på gården, Lars Hvinden, ønsker Herskapelig og Toppen Bech velkommen inn i et ytterst sjarmerende hjem med mye historie i veggene.
17:00 
Herskapelig
Med en 82 meter lang fasade mot innsjøen Bandak er Hotell Dalen et herskapelig syn når man kommer sjøveien opp gjennom slusene. Toppen Bech inviterer nå til nytt besøk på gammelt trehotell, et av de aller best bevarte fra glade tider ved århundreskiftet.
17:30 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Br. dramaserie. Politiet etterforskar ein falsk vassdragsbyråkrat og endar opp med å etterforske eit mistenkjeleg dødsfall. Blaketon er oppteken av rettferd og set i gang ei ny tevling med pilspel som ikkje gjekk rett føre seg for mange år sidan. Med: Clare Calbraith, Derek Fowlds, Philip Franks m.fl. (Heartbeat) Sesong 13. ,. Säsong 13. Del 5 av 25.
18:20 
Fra bølle til bestevenn [Repris]
Norsk dokumentarserie. Treningsleiren hos Maren er over, og hundeeierne skal prøve ut det de har lært når de kommer hjem. Det byr på nye utfordringer, oppturer og nedturer. ,. Del 4 av 7.
19:00 
Det sit i veggane [Repris]
Svensk serie. Pensjonatet i det lille skjergardssamfunnet Köpmanholm har nyleg gått gjennom massive forbetringar. Erika fernisserer eit gamalt golv av gran, reparerer fugene på ein kakkelomn og viser korleis man målar dører med linoljemåling. Christopher går djupt inn i skjergårdshistoria til huset, frå glansdagane til pensjonatet til smuglarkongen på 30-talet og losfamilien Österman, som har eigd huset i veldig mange år. ,. Säsong 1. Del 3 av 6.
20:00 
Kulturstripa
Bli med inn i radiostudio der vi snakker om populærkulturen som gir hjertebank, og hjelper deg å velge det som er verdt tiden din.
20:30 
Min gigantiske kattunge
Britisk dokumentarserie. Store kattedyr er lidenskapen til dyrepassar Giles. Jaguarungen Maya er sju veker gammal og svært krevjande. Giles uroar seg for helsa hennar. Samtidig arbeider han for å hjelpe jaguarar i det fri. Del 2 av 3.
21:20 
Den usynlege valkampen
Britisk dokumentar. Kristenkonservative og rike, politiske krefter prøver å manipulere amerikanarane til å røyste på Trump. Våpenet er tilsynelatande harmlause persondata.
22:55 
Dødelig blasfemi
Britisk dokumentar. Pakistan har dødsstraff for å krenke profeten Muhammad. Det utnytter islamisten Khadim Hussain Rizvi for alt det er verd i sin jakt på politisk makt.
00:10 
Verdens tøffeste togturer [Repris]
Britisk reiseserie. Kenya. Fra Mombasa i Kenya går en av de mest ambisiøse jernbanerutene fra kolonitiden. Det er ikke uten grunn at ruten fikk kjælenavnet "Lunatic Line". ,. Del 4 av 4.
00:55 
Det går en kjempe gjennom landet
I et minnespinn portretterer Andreas Diesen Erik Bye.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:05 
Oddasat - nyheter på samisk
02:20 (04:40)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå