Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:00 
Antikkduellen
Dansk serie fra 2017. Finaledag! Er det Mette Flauenskjold eller Ronni Veng som kan tjene mest på sine innkjøp?. Tre dager på rad har de brukt 10 000 kroner hver på kunst, antikviteter og retroting. Og ingenting er avgjørt før siste hammerslag!. Säsong 6. Del 4 av 12. Producerat år 2017.
08:30 
Norge nå
På Slettnes, I Gamvik, finn me verdas nordlegaste fastlandsfyr. Gamvik museum har lagt til rette for at fastbuande og turistar kan få eit innblikk i denne delen av kystkulturen. Kva er det dei finn?. Säsong 4. Del 19 av 64.
09:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
10:00 
Oddasat - nyheter på samisk
10:15 
Distriktsnyheter
11:55 
Urix
Aktualitetsmagasin fra NRKs utenriksredaksjon. Går i dybden med ulike perspektiver på aktuelle saker fra hele verden. NRKs utenrikskorrespondenter bidrar med analyser og historier. Programledere er Hege Moe Eriksen og Gry Blekastad Almås.
12:15 
Torp
Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen.
12:45 
Antikkduellen
Dansk serie fra 2017. Heine Bartsch og Helle Vilsbæk får hver dag i tre dager 10 000 kroner hver å handle for. En vurderingsekspert kårer dagsvinneren, og på finaledagen blir funnene solgt på auksjon. Denne gangen er duellantene i Sønderborg. Säsong 6. Del 5 av 12. Producerat år 2017.
13:15 
Datoen
Norsk underholdningsserie fra 2018. Erna Solberg ble statsminister, men skolegangen var preget av store utfordringer. Hun takker foreldrene for en barndom preget av frihet og tillit. 24. 02.1961 blir Erna Solberg, Solrun Valen og Ronny Bjune født. Tre personer som vokser opp i samme tid, i samme land - og som på hver sin måte skal ønske å gjøre en forskjell i den verden de blir født inn i. Kanskje kan disse tre historiene fortelle noe om oss alle? Om landet vårt, om hvem vi var og hvem vi ble?. Säsong 3. Del 8 av 8. Producerat år 2018.
14:15 
Hygge i Strömsö
Om det er tomt for sjampo, kan man lete i spiskammerset etter alternativer. Jim snekrer en biblioteksstige med dreide detaljer. Paul og Camilla baker småkaker. Finsk livsstilsserie. Del 4 av 18.
14:45 
Villmarksbarna
Norsk serie. Runa og familien hennes bor i Alta i Finnmark. De er veldig glad i å dra på tur ut i naturen. I dag reiser de med fly til Svalbard for å jakte på reinsdyr. Del 4 av 8.
15:00 
Hva feiler det deg?
Andrea (22) har ekstra hårvekst i ansiktet, mens Nagjije (37) ble kald og nummen i hendene. Hva feiler det dem?. Vårt faste legelag konkurrerer mot tre studenter med nettbrett. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Norsk medisinsk kunnskapslek fra 2018. Säsong 3. Del 5 av 8.
15:40 
Monsen på villspor
Norsk opplevelsesserie fra 2016. Denne gangen blir Lars Monsen satt ut i et terreng han liker. Alt ligger til rette for en trivelig tur. Säsong 2. Del 5 av 6. Producerat år 2016.
16:40 
Norsk attraksjon
Norsk underhaldningsserie frå 2009. Gjennom sju nye program guidar Linda Eide oss til ukjende attraksjonar landet rundt. I dette første programmet dreg ho til telefonkiosken som vart lenka fast med kjettingar og kampesteinar og enda som fast innslag på BBC World. Dessutan badar ho i eit fjellvatn fult av store gullfiskar og reddar ein historisk furustubbe frå sin sikre død. I Stavanger legg Norsk Oljemuseum seg heilt flat og stiller i all hast ut ein forsømt attraksjon. Säsong 2. Del 1 av 7. Producerat år 2009.
17:10 
Med hjartet på rette staden
Br. dramaserie. Dr. Merrick får eit problem på sjukehuset der ein kvinneleg pasient fortel at mannen hennar har planar om å drepe henne. Merton på si side verkar lite interessert i å blande seg inn i saka. Kusina til Gina, Diane, kjem på vitjing for å vere til hjelp i tida før bryllaupet til Gina og Phil. Med: Clare Calbraith, Derek Fowlds, Philip Franks m.fl. (Heartbeat) Sesong 13. Säsong 13. Del 14 av 25.
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Det gode liv i Alaska
Amerikansk dramaserie. Maggie les eit brev ho skreiv til seg sjølv då ho var tenåring. Joel oppdagar ein klump og fryktar at det kan vere kreft. Cicely får ein ny frisør. Med: Rob Morrow, Janie Turner, Darren E. Burrows. (Northern Exposure: The Letter). Säsong 6. Del 4 av 22.
19:45 
Bokekspedisjonen
Vanylven. Ord vi deler. Bokekspedisjonen er nå halvveis og stopper hos forfatter Maria Parr i Vanylven på Sunnmøre. Programleder Pia Rivelsrud farter rundt i Bokbilen. Den stopper på 12 litterære steder underveis i hele Norge. Her snakker de om hvordan hjemstedet inspirerer forfatteren i sine tekster om kjærlighet, tapte drømmer, barndom, hat og lykke. Vi tar utgangspunkt i det lokale for å si noe om det universelle, enten handlingen er lagt til Vanylven eller et annet sted. Del 6 av 12.
20:15 
Fremtidens byggeklosser
Hus av sopp og datalagring i sand. Ny teknologi og nye materialer gir spennende muligheter. Britisk dokumentar.
21:15 
Sannheten om fedme
Br. dokumentar Fedme får stor oppmerksomhet i vår tid, og den forårsaker mange problemer. Hvorfor spiser overvektige for mye?. Hvorfor fins det flere overvektige nå enn før? Er det mulig å gjøre noe med det? Gabriel Weston oppsøker eksperter innen medisin og psykologi, og legger fram siste nytt fra forskningsfronten. (Truth About Fat).
22:05 
Urix spesial: Jemen - Vestens blodige hender
23:05 
Bill Clinton - en nasjonal affære
Rikets tilstand. Sex, løgn og lydbånd: den politiske thrilleren som satte Clintons presidentskap på spill. Presset øker mot presidenten, som benekter å ha hatt et forhold til Monica Lewinsky. Amerikansk dokumentarserie. Del 5 av 7.
23:50 
Feministeren Margot Wallström
Nært og medrivende portrett av fryktløse Margot Wallström, kontroversiell utenriksminister med en uttalt feministisk agenda. Svensk dokumentar.
00:50 
Apokalypse - Hitler
Fransk dokumentar. fra 2012. Da Adolf Hitler var korporal under første verdenskrig, løp han mellom skyttergravene og ble inspirert til å redde Tyskland. Uten hans personlige talent for å appellere til store folkemengder, ville han ikke blitt diktator. Norsk kommentar: Svein Tore Andersen. Del 1 av 2.
01:45 
Kongsvold fjeldstue
Fra urgammel tid har ferdselen gått gjennom tunet. Kongsvold fjeldstue har moskus som nabo og et herskapelig kjøkken. Både pilegrimer, fjellfolk og matentusiaster finner fortsatt fram til den ærverdige skysstasjonen på Dovrefjell.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:03 
Torp
Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen.
02:30 
Norge nå
I Gamvik har folketalet auka og det er lys i alle hus, me kjenner på optimismen som rår når me besøker bygda med mange nasjonalitetar. Säsong 4. Del 20 av 64.
03:00 
Oddasat - nyheter på samisk
03:15 (04:58)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se