Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
07:40 
Drømmen om landet
Svensk dokumentarserie. Familienes fem uker på landet er over. For de aller fleste har erfaringene gjort noe med dem. Hvilke familier ønsker å bo på landet i fremtiden, og hvem vil gjerne tilbake til bylivet?. Säsong 2. Del 8 av 8.
08:40 
Hjelp, vi flytter sammen!
Svensk dokumentarserie. Hva skjer når to familier med hver sine historier, vaner og behov flytter sammen? Ylva og Jon hjelper til med innredningen. (Hjälp, vi flyttar ihop). Del 7 av 8.
09:40 
Team Ingebrigtsen
Norsk dokumentarserie. Henrik trosser Gjert sitt klare forbud mot å skaffe motorsykkel. I tillegg får han seg kjæreste, noe faren frykter kan bli ødeleggende for en idrettskarriere i verdenstoppen. På løpebanen skyter Jakob fart og slår internasjonale rekorder. Del 4 av 8.
10:20 
Ukjent arving
Svensk dokumentarserie fra 2018. Eliphas Matsweru dør i Linköping uten noen gang å fortelle om sin fortid i Zimbabwe. Hvem var det stillferdige avisbudet?. Savnes han ikke av en eneste slektning?. Säsong 2. Del 5 av 6. Producerat år 2018.
11:20 
Den verdifulle skogen
Norsk dokumentar. Den eventyrlige og omskiftelige historien til norsk skogbruk handler om trelast, papir, globalisering, digitalisering og det grønne skiftet. Skogene på Ringerike var utgangspunktet for industrien på det sentrale østlandet. Del 1 av 2.
12:00 
10 på topp
Norsk underholdningsserie. I kveldens 10 på topp skal vi til 2000, året da Olsen Brothers vant Eurovision og Mette Marit og Kronprins Haakon forlovet seg. Men hvilke ti låter var de aller mest populære i dette historiske året? Stian Staysman leder to lag på jakt etter de rette svarene. Ukas gjester: Morten Hegseth, Henriette Bruusgaard, Nicolay Ramm, Selda Ekiz. Säsong 2. Del 2 av 10.
13:00 
Med somletog i Storbritannia
Britisk dokumentarserie. Paul Merton reiser langs den spektakulære West Highland-jernbanen. Han stopper på Beasdale, hvor vanlige mennesker ble spioner under krigen. Rett utenfor Bristol er stasjonen St Andrews Road. Her var det tidligere industri, i dag supermarkedlagre. Siste stopp er Pontarddulais, hvor Paul får se hvordan en tidligere gruvelandsby har forvandlet seg til "bryllupsbyen". Säsong 2. Del 2 av 3.
13:50 
Høst-hygge i hagen
Svensk hageserie fra 2015. Det er høst i hagen og endelig på tide å ønske gjester velkommen. Pernilla og John står klar for å svare på alle nysgjerrige spørsmål. Malin dekker til fest på låven, mens Tareq får hjelp på kjøkkenet av datteren Ellen. Del 2 av 2. Producerat år 2015.
14:50 
Ikonet Grace Jones
Den legendariske Grace Jones har ein særeigen stil, fantastiske antrekk og eit unikt musikalsk uttrykk. I 10 år har Sophie Fiennes følgt popikonet. Irsk musikkdokumentar.
16:45 
Symesterskapet
Norsk realityserie. Stjernekamp. Åtte talentfulle deltakarar kjempar om å bli den aller beste syaren. Det blir svette, tårer og pittelitt blod, men mest av alt latter, moro og stor sy-lidenskap. Alle syarane må sette seg inn i noko dei ikkje kan, og dei lærer fort. Men til sjuande å sist handlar det om å treffe smaken og stilen til kunden, og oppfylle krava frå dommarane. Det er lettare sagt enn gjort, viser det seg. Del 7 av 16.
17:25 
Poirot
Br. krimserie fra 2013. Et kunsttyveri fører Poirot til et høyfjellshotell i de sveitsiske Alpene. Der møtes han av en mengde mysterier og et ansikt han kjenner fra fortiden. Med: David Suchet, Patrick Ryecart, Rupert Evans. (The Labours of Hercules). Säsong 13. Del 3 av 5. Producerat år 2013.
18:55 
Lindmo
Lars Monsen forteller om de destruktive åra før han ble hele Norges villmarkshelt. Han gjester Lindmo sammen med komiker Trine Lise Olsen, som er lei av å lytte til sin indre negative stemme. Skiløper Sondre Turvoll Fossli falt om med akutt hjertestans og fikk hjelp av en tilfeldig forbipasserende - hos oss møter han mannen som grep inn og reddet livet hans. Vi får også besøk av stjerneskuddet Isah, som ble plukket opp av Karpe og på rekordtid har gjort karriere med sin fløyelsmyke, urbane stemme. Velkommen til fredagskalas!. Säsong 15. Del 3 av 15.
19:45 
FORTE
Eldbjørg Hemsing med internasjonal suksess. I kveldens Hovedscene presenterer vi fiolinisten Eldbjørg Hemsing i to forskjellige utenlandske TV-produksjoner. I programmet "Forte" møter vi Elbjørg Hemsing sammen med to andre kvinnelige musikere i en dokumentar om å gjøre kariere i et internasjonalt musikkmarked. Her følger vi den argentinske komponisten Lucia Caruso, den russiske fiolinisten Tatiana Berman og norske Eldbjør Hemsing helt fra barndom til et hektisk live som internasjonal musiker.
20:45 
Hovedscenen: Hovedscenen: Kommende stjerner presentert av Rilando Villazón
Tysk fjernsyn har i flere år produsert en populær musikkserie under tittelen Stars of Tomorrow presentert av stjernetenoren Rolando Villazón. Her møter vi Elbjørg Hemsing som én av dde vordende stjernene. Presentert av Arild Erikstad.
21:45 
Country Music Festival 2019
Amerikansk konsert. Bli med på en festkveld med opptredener fra noen av countrymusikkens største stjerner. Programledere: Thomas Rhett og Kelsea Ballerini.
23:15 
Vietnam
Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Déjà Vu. Historien om Vietnamkrigen slik den aldri har blitt fortalt før. Ho Chí Minh leder revolusjonen som får slutt på nesten 100 års fransk kolonistyre. Den kalde krigen intensiveres, og Vietnam deles i to. Kommunistene i nord vil samle landet, mens USA støtter Ngo Dinh Diems regime i sør. Säsong 1. Del 1 av 10. Producerat år 2017.
00:10 
MØ for evig
"Jeg vil bare så gjerne gripe sjansen". Karen blir plutselig verdenskjent som MØ i 2015. Men mentalt er hun ute å kjøre. Dansk dokumentar.
01:00 
Island rocker
Islandsk dokumentarserie fra 2014. Björk, The Sugarcubes, Sigur Rós og Of Monsters and Men er blant de særegne musikalske eksportartiklene fra sagaøya. Men historien om populærmusikk fra Island starter lenge før dem. Säsong 1. Del 1 av 2.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:03 
Stjernekamp
Norsk underholdningsserie direkte fra studio på Fornebu. I kveldens program skal artistene konkurrere i sjangeren country. Steff Nevers er gjesteekspert og skal bedømme hvem av Stjernekampartistene som mestrer sjangeren best. Programleder er Kåre Magnus Bergh. Säsong 8. Del 4 av 10.
03:40 (04:34)
Lindmo
Lars Monsen forteller om de destruktive åra før han ble hele Norges villmarkshelt. Han gjester Lindmo sammen med komiker Trine Lise Olsen, som er lei av å lytte til sin indre negative stemme. Skiløper Sondre Turvoll Fossli falt om med akutt hjertestans og fikk hjelp av en tilfeldig forbipasserende - hos oss møter han mannen som grep inn og reddet livet hans. Vi får også besøk av stjerneskuddet Isah, som ble plukket opp av Karpe og på rekordtid har gjort karriere med sin fløyelsmyke, urbane stemme. Velkommen til fredagskalas!. Säsong 15. Del 3 av 15.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se