Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:00 
Antikkduellen
Dansk serie. Det er finaledag, og det skal avgjøres om det er Margit Damgaard og Lasse Franck som kan tjene mest på sine innkjøp. I tre dager har de fått 10 000 kroner hver til å handle antikviteter og retrogjenstander i og omkring henholdsvis Ringsted, Horsens og Skive. Det er stor stemning i auksjonslokalet, og ingenting er avgjort før siste hammerslag. Säsong 4. Del 8 av 20.
08:30 
Norge nå
I 2016 viste en rapport at 4700 barn i Bergen bor i familier som kommer inn under EUs definisjon av fattigdom. Hva gjør Norges nest største by for å bekjempe sosiale forskjeller blant barn og barnefamilier?. Säsong 4. Del 5 av 64.
09:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
10:00 
Oddasat - nyheter på samisk
10:15 
Distriktsnyheter
11:55 
Hjertevenner
Finsk serie. Gunvor (83) har visse kriterier for hvilken mann hun vil ha. Hun gjør seg klar for sin første date på nesten 15 år. Seks enslige menn og kvinner mellom 65 og 90 år leter etter kjærlighet og vennskap. Del 2 av 14.
12:25 
Antikkduellen
Dansk serie. De to antikkhandlerne Ulrik Kemnitz og Sofie Frøkjær konkurrerer om å gjøre de beste kjøpene. I tre dager får de 10 000 kroner hver til å handle antikviteter og retrogjenstander, og i dag er de på shopping i Faaborg og omegn. Funnene blir taksert av en ekspert, og dagens vinner er den som får den beste vurderingen på sine kjøp. Den fjerde dagen er det finale, og da blir varene solgt på auksjon. Säsong 4. Del 9 av 20.
12:55 
Dyreklinikken
Svensk dyreserie fra 2015. Sofia Rågenklint møter dyr og eiere i Sverige og Sørøst-Asia. Denne gangen møter Sofia blant annet krokodiller på Borneo. Hun fanger en skadet karpe i et akvarium og er med når en katt med tannsykdommen resorptive lesjoner må trekke mer enn ti tenner. Dessuten blir det tatt ultralyd av en kaiman som antas å være drektig. (Djursjukhuset). Säsong 4. Del 2 av 8. Producerat år 2015.
13:55 
Sommermat i Falkenberg
Svensk matserie. Syrlig smak vekker andre smaker til live. Hvilke tomater kan du bruke for å få til den perfekte bruschettaen? Lisa byr også på rabarbra og ceviche med laks. Säsong 1. Del 5 av 8.
14:55 
Hva feiler det deg?
Norsk medisinsk kunnskapslek fra 2016. Hvem er best til å gjette hva det feiler ekte pasienter? Vanlige folk med nettbrett eller leger med sin erfaring og kunnskap? Hvordan går det når de rutinerte legene utfordres av en flyplassgjeng? Programleder Kjetil Røthing Askeland. Säsong 1. Del 6 av 8.
15:35 
Øyeblikk fra Norge Rundt
50 år gammel, rusten og slitt, men den traff John Inge midt i hjertet. Tusenvis av timer og mye penger er investert for å få restaurert Chevrolet Camaroen fra 60-tallet.
15:40 
Det store spranget
Norsk underholdningsserie fra 2016. Nå må fedrene finne frem cowboyen i seg. Konkurransen er å gjete kveg fra hesteryggen - en øvelse som ikke er uten risiko. Her kreves det gode rideferdigheter, hurtig respons, men kanskje mest av alt - mot. Programleder er Marco Elsafadi. Säsong 1. Del 5 av 8. Producerat år 2016.
16:40 
Brenners bokhylle: Benny Borg og Fredrik Høyer
Hvilken bok har gjort så stort inntrykk på deg at den nærmest endret livet ditt på en eller annen måte?" Hans Olav Brenner inviterer kjente nordmenn opp på loftet hos Deichmanske hovedbibliotek i Oslo. Og folk ute på gaten kommer med sine favoritter. Til sammen blir disse bøkene til Brenners bokhylle.
17:10 
Med hjartet på rette staden
Br. dramaserie. Ein tidlegare innsett bruker Jenny for å setje press på sersjant Merton, og ein nyrik Vernon organiserer ein velgjerdsauksjon. Med: Duncan Bell, David Lonsdale, Peter Benson m.fl. (Heartbeat) Sesong 12. Säsong 12. Del 23 av 25.
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Det gode bondeliv
Dansk livsstilsserie. Med damp bøyer Frank nye trehåndtak til en liten maskin. Og hele familien drar til Livø for å så bokhvete. Säsong 19. Del 5 av 7.
19:45 
Uropatruljen - politiets tøffeste karer
Dansk dokumentarserie. Uropatruljen står overfor en ny type motstandere: Husokkupanter og politiske aktivister. Det går ikke stille for seg. Del 2 av 3.
20:15 
Hva nå
Dansk dokumentar. Hva nå, mor?. Kaspers far blir mer og mer dement. Hvordan være sønn til en mann som er som et barn? Hvordan skal Kaspers mor gi slipp på mannen hun har elsket i 50 år?. Del 2 av 2.
21:00 
Bak berget det blå....
Thor Halvorsen ble bråforelska i Dalen Hotell første gang han så det, selv om hotellet da var en litt fallert, eldre dame. Han endte opp med å kjøpe både hotellet og kanalbåten Henrik Ibsen. Mange titalls millioner senere er forelskelsen like brennende. Bli med og se hvorfor.
21:10 
Vikinglotto
21:15 
Einig?: Abort
TV-debattar er ofte ein kamp som skal vinnast, men kva viss dei same deltakarane må lytte til kvarandre, ikkje får avbryte og må prøve å forstå motstandaren. Kva skjer då?.
21:35 
Zero Days
Amerikansk dokumentar. Løynde agendaer og virtuell krigføring truger industrien og økonomien i heile verda. I 2010 blir dataormen Stuxnet oppdaga. Dette er ei vondsinna programvare designa for å spionere og skade industrielle system. Ormen skal vere designa av USA og Israel for å sabotere det iranske atomprogrammet. Men kva skjer når ormen spreier seg vidare?.
23:25 
Bitre rivaler
Amerikansk dokumentarserie fra 2018. Farlig maktkamp og politisk rivalisering mellom Iran og Saudi-Arabia har ledet Midtøsten inn i voldelig konflikt. Vi ser nærmere på revolusjonen i Iran og Saudi-Arabias reaksjon, og på krigene i Afghanistan, Libanon og Irak. Hvordan har religion og politikk styrt den uavbrutte konflikten i regionen?. Del 2 av 3. Producerat år 2018.
00:20 
Dronningmoras dramatiske liv
Historia om kvinna med ei vilje av stål, fast bestemt på å beskytte monarkiet - fortalt av to ekspertar på det britiske kongehuset og menneska på innsida. Britisk dokumentar i to delar. Del 1 av 2.
01:05 
Algen som kan drepe
Svensk dokumentar. Blågrønne alger er en cyanobakterie. Forskere vet at denne bakterien produserer giftige stoffer, men spør seg om det er disse stoffene som forårsaker sykdommer som ALS, Alzheimer og Parkinsons. Cyanobakterier finnes mange steder i naturen og forskere spør hvordan kan vi beskytte oss mot disse.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:03 
Exodus - draumen om Europa
Britisk dokumentarserie. Vi møter menneske på flukt mot Europa, utstyrte med kamera for å dokumentere det ingen andre kan. Ferda med gummibåt frå Tyrkia til Hellas, køyreturen i eit lasterom gjennom Kanaltunnelen eller på opne lasteplan gjennom Sahara. Elleve år gamle Isra'a og familien hennar prøver å kome seg vidare frå Tyrkia, Hassan er på flukt frå tortur og fangenskap i Damaskus, medan Anas førebur seg på å forlate Aleppo. Säsong 1. Del 1 av 3.
03:00 
Oddasat - nyheter på samisk
03:15 (04:55)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se