Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
09:00 
Med hjartet på rette staden [Repris]
(Heartbeat) Britisk dramaserie, sesong 11. Ei eldre dame blir skadd og hamnar på sjukehuset da ho overraskar ein innbrotstjuv. Det blir gjort innbrot hos Tricia også, og postkortsamlinga hennar blir stolen. Bernie og David støttar Blaketon i lokalvalet. ,. Del 20 av 24.
09:50 
Når livet vender [Repris]
Svensk dokumentarserie fra 2015. Den 16. juli 2009, midt på dagen, tar hennes mann sitt eget liv. I magen bærer Annelie deres felles barn som skal komme til verden om noen få uker. Anja Kontor møter mennesker som forteller om alvorlige hendelser i livet. ,. Säsong 2. Del 4 av 8. Producerat år 2015.
10:20 
Eides språksjov [Repris]
Norsk underhaldningsserie. Buktaling og lange svev. Kvifor er "Bompengepartiet" så vanskeleg å uttale for ein buktalar? Kan DDE brukast i norskopplæring?. Begge spørsmåla får du svar på i språksjovet, der hopptrenar Alexander Stöckl er ein av gjestene. ,. Säsong 4. Del 3 av 6.
11:05 
20 spørsmål
Panelet har 20 spørsmål til å finne løsningen på oppgaven!. En spørrekonkurranse for de munnrappe - med Finn Bjelke, Cille Biermann, Helen Vikstvedt og Øystein Bache. Programleder er Knut Borge.
11:30 
20 spørsmål
Panelet har 20 spørsmål til å finne løsningen på oppgaven!. En spørrekonkurranse for de munnrappe - med Trond-Viggo Torgersen, Kari Slaatsveen, Rune Gokstad og Pernille Sørensen. Programleder er Knut Borge.
11:55 
Jorden rundt på seks steg [Repris]
Norsk underholdningsserie fra 2018. Vi er snart åtte milliarder mennesker på jorden. Ifølge teorien "six degrees of separation" er vi alle koblet sammen gjennom maksimalt seks bekjentskaper. Via en venn av en venn, på seks steg, kan du altså kobles sammen med hvem som helst på planeten! Nå skal vi prøve å bevise at teorien holder vann. I denne episoden skal Leo Ajkic og Sophie Elise Isaksen jakte forbindelser over hele verden, fra en tilfeldig person på landsbygda i Kirgisistan, til R&B-stjernen Kelis i Los Angeles. ,. Säsong 1. Del 5 av 6. Producerat år 2018.
13:25 
Tidsbonanza: Magibonanza
Norsk underholdningsserie. Et dypdykk i magiens mørke. De som skal konkurrere om heder og ære i magibonanza er Davido og Thomas Seltzer vs Alexx Alexxander og Per Inge Torkelsen. Programleder er Thomas Felberg.
14:15 
Husdrømmer [Repris]
Svensk serie. Pernilla fra Småland lengter til havet og kjøper en 50-tallsvilla på impuls. Kan hun overbevise maken om at det kan bli drømmehuset?. ,. Del 2 av 8.
15:15 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie fra 2017. Casper Svejstrup og Rikke Fog får hver dag i tre dager 10 000 kroner hver å handle for. En vurderingsekspert kårer dagsvinneren, og på finaledagen blir funnene solgt på auksjon. Denne gangen er duellantene i Ebeltoft og omegn. ,. Säsong 6. Del 9 av 12. Producerat år 2017.
15:45 
Eides språksjov [Repris]
Norsk underhaldningsserie. Ord mot nord. Har Kari Bremnes fått tidenes vakraste kompliment? Ho er blitt omtala som ei vandrande altertavle. Og mannen bak instagramkontoen "Ba-desken" har fått heile landet til å elske lokalaviser. ,. Säsong 4. Del 4 av 6.
16:30 
Symesterskapet [Repris]
Norsk konkurransereality. Hopp i gardinene. Sju talentfulle deltakarar kjempar om å bli den aller beste syaren. Det blir svette, tårer og pittelitt blod, men mest av alt latter, moro og stor sy-lidenskap. Visste du at fallskjermhopparar hadde på seg jumpsuit når dei hoppa, og at det lønner seg å klippe halternecken på full skrå når det står i oppskrifta? Underhaldninga når nye høgder når dommar Andreas frivillig er mannekeng. Men kor aktuell er eigentleg ein mannevest?. ,. Del 8 av 16.
17:10 
Med hjartet på rette staden [Repris]
(Heartbeat) Britisk dramaserie, sesong 11. Ei eldre dame blir skadd og hamnar på sjukehuset da ho overraskar ein innbrotstjuv. Det blir gjort innbrot hos Tricia også, og postkortsamlinga hennar blir stolen. Bernie og David støttar Blaketon i lokalvalet. ,. Del 20 av 24.
18:00 
Den dagen vi gjekk på månen
Britisk dokumentar. 20. juli 1969 landa Apollo 11 på månen. Ingenting vart det same etterpå. Månelandinga for 50 år sidan var ein politisk og teknologisk triumf - og ein augneblink som aldri vert gløymt.
18:45 
Extra
19:00 
Sommerauksjon [Repris]
Svensk auksjonsserie. Hvem tar hjem de beste kuppene? To lag konkurrerer på auksjon. Denne gangen skal vi til Ångermanland, der vennene Nils og Niklas skal prøve å slå kompisene Marina og Magnus. ,. Säsong 2. Del 7 av 8.
20:00 
Allsang på Skansen
Svensk underholdning. Kjente artister leder den tradisjonsrike allsangen fra Skansen i Stockholm. Denne gangen: Petter, Helen Sjöholm og Petra Marklund. Del 8 av 8.
21:00 
Skjækerfjella - Norges midtpunkt
I mai 2017 dukket Jens Kvernmo opp på NRK for første gang. Som en av to veivisere i ett av Norges største sammenhengende villmarksområder, bokstavelig talt midt i Norge: Skjækerfjella.
21:15 
Dokusommer: Spør doktor Ruth
Amerikansk dokumentar. Hun overlevde holocaust og har levd et eventyrlig liv i seksualopplysningens tjeneste. Snart 90 år gammel holder hun fremdeles koken.
22:50 
OJ Simpson - Made in America [Repris]
Amerikansk dokumentarserie. Tross at han selv var svart, ble O.J. Simpson populær i den privilegerte og overveiende hvite delen av Los Angeles. Ved inngangen til 80-tallet var han gift med vakre, hvite Nicole, og han hadde en blomstrende skuespiller- og TV-karriere. Beskyldninger om utroskap og familievold ble ignorert av omverdenen og lovens lange arm. For andre svarte amerikanere ble forholdet til politiet stadig verre, og i 1992 kom det til opptøyer i kjølvannet av Rodney King-rettssaken. Historien om O.J. Simpson fascinerer og provoserer fremdeles, og siste kapittel er ennå ikke skrevet. ,. Del 2 av 5.
00:25 
Dokusommer: Forelska og forvirra
Svensk dokumentar. Nettet er blitt ein vanleg sjekkearena. For Naomi og Edvin leier nettdating til eit intenst forhold der grensa mellom kjærleik og venskap er uklår.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:03 
Oddasat - nyheter på samisk
02:05 (04:31)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå