Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:20 
Antikkduellen
Dansk serie. De to antikkhandlerne Margit Damgaard og Lasse Franck konkurrerer om å gjøre de beste kjøpene. I tre dager får de 10 000 kroner hver til å kjøpe antikviteter og retrogjenstander, og i dag handler de i Horsens og omegn. Funnene blir taksert av en ekspert, og dagens vinner er den som får den beste vurderingen på sine kjøp. Den fjerde dagen er det finale, og da blir varene solgt på auksjon. Säsong 4. Del 6 av 20.
08:50 
Oddasat - nyheter på samisk
09:05 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
10:05 
Distriktsnyheter
11:40 
Hovedscenen: Oslo-Filharmonien 100 år
Stor folkefest og feiende flott bursdagskonsert på Slottsplassen med Oslo-Filharmoniens kor og orkester. Solister er Mari Eriksmoen, sopran og Bror Magnus Tødenes, tenor og det hele ledes av orkesterets sjefdirigent Vasily Petrenko. Programledere er Arild Erikstad og Mari Lunnan.
13:00 
Team Ingebrigtsen
Norsk dokumentarserie. Bak løpebrødrene Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsen står en storfamilie helt utenom det vanlige. I en sjelden tidsreise over fire år har familien gitt oss en enestående tilgang til livene sine. Tett på oppturer og nedturer, familieidyll og konflikter blir vi med på den knallharde veien mot suksess eller fiasko. Del 1 av 8.
13:40 
David Bowie: Veien til suksess
David Robert Jones ble til David Bowie, som ble til Ziggy Stardust, som ble udødelig og forandret populærmusikken for all framtid. Britisk dokumentar.
15:10 
Sveriges mest beundrede mann
Svensk dokumentar fra 2017. En svensk toppleders grandiose opptur og fall. Da Pehr G. Gyllenhammar blir sjef for Volvo starter en ny epoke for bilselskapet og det svenske næringslivet. PG trives i rampelyset. Han satser på storslåtte prosjekter, men møter motstand på høyt nivå. (Sveriges mest beundrade man). Del 1 av 2. Producerat år 2017.
16:10 
Bokekspedisjonen
Karasjok. Ord vi deler. Bokekspedisjonen forflytter seg til Karasjok og til forfatter Inga Ravna Eira, samisk poet og formidler. Programleder Pia Rivelsruds Bokbil stopper på 12 litterære steder i hele Norge. Her snakker de om hvordan hjemstedet har inspirert forfatteren i tekster om kjærlighet, tapte drømmer, barndom, hat og lykke. Vi tar utgangspunkt i det lokale for å si noe om det universelle, på Karasjok og andre steder. Del 2 av 12.
16:40 
EM ryttersport: Dressurridning
Kommentator: Siril Helljesen, Rita Morvik.
18:00 
Fra De kongelige samlinger: Som et lite paradis
Dronning Mauds egne skissebøker, maleutstyr og akvareller fra tiden da hun var ung prinsesse av Wales er fortsatt i god behold i De kongelige samlinger på Slottet i Oslo. Fotografering ble etter hvert en ny hobby som tok over for malingen, men mange av motivene er fortsatt de samme som i akvarellene: Blomster, hunder og hester på det vakre Appleton House i England. Stedet var en bryllupsgave til prinsesse Maud og prins Carl da de giftet seg i 1896, og her ble også kong Olav født. Vi får se mange fotografier fra Dronning Mauds album og noen av akvarellene hun malte. Vi får også noen utdrag fra brev hvor Dronning Maud forteller om hvor lykkelig hun var på Appleton, i "sitt eget, lille paradis".
18:05 
Poirot
Fem små griser. Br.krim fra 2003. Etter en roman av Agatha Christie, med David Suchet i hovedrollen. I 1925 blir Caroline Crale hengt for drapet på sin mann, maleren Amyas Crale. Tretten år senere oppsøker datteren Lucy detektiv Hercule Poirot med et brev som moren skrev rett før hun døde, hvor hun bedyrer sin uskyld. Poirot går med på å grave opp fortiden for å finne sannheten, men han advarer Lucy med at den kanskje ikke er det hun ønsker å høre. (Poirot: Five little pigs). Säsong 9. Del 1 av 4. Producerat år 2003.
18:55 
Året var 1965
I 1965 trappast krigen i Vietnam opp. Rolling Stones kjem til Sverige, og butikkane får selje mellanöl. Svensk dokumentar.
19:55 
Vassendgutane på Vatne-vatnet
Norsk musikk frå 2016. Bli med dei populære musikarane på ein humørfylt seilas. Det blir mykje mimring og latter, fiske, grilling og musikk om bord. Producerat år 2016.
20:10 
Friidrett: Diamond League fra Paris
Kommentator: Vebjørn Rodal, Karen-Marie Ellefsen, Jann Post.
22:00 
Den tyske legen
Argentinsk drama fra 2014. Legen Josef Mengele utførte grusomme eksperimenter på utallige mennesker under andre verdenskrig. Han ble aldri straffet, og levde i Sør-Amerika til han døde i 1976. Med: Àlex Brendemühl, Florencia Bado, Natalia Oreiro. Regi: Lucía Puenzo. Producerat år 2014. Regissör: Lucía Puenzo, Skådespelare: Natalia Oreiro, Àlex Brendemüh, Florencia Bado.
23:30 
Dixie Chicks - MCX MMXVI
Amerikansk konsert fra 2017. Kontroversielle, men populære Dixie Chicks gir oss klassikere som "Not Ready To Make Nice", "Wide Open Spaces" og "Travelin' Soldier" fra scenen i Los Angeles. Producerat år 2017.
00:35 
Ein framand flyttar inn
Dansk dokudrama frå 2017, der dei fleste skodespelarane spelar seg sjølve. Amanda er ei einsleg mor frå Hvidovre. Ho blir kjent med Casper, ein arving av ein av dei rikaste familiane i Danmark, og forelskar seg i den morosame og omsorgsfulle mannen. Men fortel han sanninga om seg sjølv? Med: Amanda Kastrup, Hans Jørgen Kaptain, Esben Dalgaard Andersen. Säsong 1. Del 1 av 4.
01:00 
Saudi-Arabia - penger, makt og korrupsjon
Britisk dokumentarserie fra 2017. Kronprins Mohammad bin Salman har lovet å modernisere Saudi-Arabia. Men er han egentlig mest opptatt av egen makt? Han vil sette en stopper for ekstremisme og gjeninnføre mer moderat islam. Samtidig ligger landet i konflikt med Iran og dermed i sentrum for krisen i Midtøsten. Del 1 av 3. Producerat år 2017.
01:50 
Parterapi
Norsk humorserie der vi følger ulike par med problemer i samlivet. Gjennom parterapi gjør de siste forsøk på å redde forholdet. Säsong 2. Del 3 av 10.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:03 
USA i fargar
Amerikansk dokumentarserie frå 2017. Svartkvite bilete frå USAs fargerike historie får nytt liv med digital kulør. Hestevagner, sømmelege klede og saloonar må på 1920-talet vike plassen for bilar, frigjorte kvinner og forbod mot alkohol. Gangstarar, Ku Klux Klan og det nye radiomediet set også preg på det amerikanske samfunnet. Säsong 1. Del 1 av 5. Producerat år 2017.
02:50 
Rolling Stone Magazine - 50 år på kanten
Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Få har forstått rockens kraft til å endre kultur og samfunn bedre enn Rolling Stone Magazine. Det nye bladet fanget tidsånden da de skrev om hendelser og fenomener som narkoraidet mot the Grateful Dead, groupie-kulturen og duoen Ike og Tina Turner. Dessuten sikret de seg et legendarisk intervju med John Lennon. Del 1 av 6. Producerat år 2017.
03:35 (04:36)
Mark og Christian kikker på mennesker
Fantasi og fordommer får fritt utløp når Mark og Christian kommenterer mennesker de ser på gaten. Men får de bekreftet sine antagelser når de snakker med dem?. Säsong 1. Del 9 av 10.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se