Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
07:55 
Antikkduellen
Dansk serie. De to antikkhandlerne Lis Messmann og Kristian Ry konkurrerer om å gjøre de beste kjøpene. I tre dager får de 10 000 kroner hver til å kjøpe antikviteter og retrogjenstander, og i dag handler de i Mariager og omegn. Säsong 4. Del 3 av 20.
08:25 
Norge nå
Studenter på boligjakt er tema i Norge nå i kveld. Vi møter studenter som bor på sovesal, noen som har funnet drømmehybelen, og to studenter som har flyttet inn med eldre. Christer Johnsgård er programleder, direkte fra Strandtorget i Tromsø. Säsong 4. Del 2 av 64.
09:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
10:00 
Oddasat - nyheter på samisk
10:15 
Distriktsnyheter
11:55 
Martas frisørsalong
Dansk dokumentarserie frå 2016. I salong Guldsaksen er det plass til alle som treng ein klem, eit smil eller ein permanent. Overborgarmeister Frank Jensen kjem med rådhuspannekaker til Marta og kundane hennar. Men det blir slutt på festen då stamkunden Jacques må på sjukehus, og John blir ramma av blodpropp. Säsong 2. Del 2 av 4. Producerat år 2016.
12:25 
Antikkduellen
Dansk serie. Det er finaledag, og det skal avgjøres om det er Lis Messmann eller Kristian Ry som kan tjene mest på sine innkjøp. I tre dager har de fått 10 000 kroner hver til å handle antikviteter og retrogjenstander i og omkring henholdsvis Holbæk, Kerteminde og Mariager. Det er stor stemning i auksjonslokalet, og ingenting er avgjort før siste hammerslag. Säsong 4. Del 4 av 20.
12:55 
Hygge i hagen
Svensk livsstilsserie. Et nytt hageparadis vokser fram med felles innsats fra Pernilla, Tareq, John og Malin. For første gang ønsker man seg regn til sankthans. Malin lager steinharde hagemøbler mens Tareq utvikler en ny dessert. Säsong 17. Del 6 av 9.
13:55 
Niklas' mat
Svensk matserie. Niklas Ekstedt avslutter sin reise ut i verden med å besøke Montreal i Canada. Her finner han kokken Martin Picards berømte restaurant Sugar Shack. Picard er kokkenes kokk, som lager utfordrende mat og ikke er redd for å si hva han mener. Dette er så langt fra fine restauranter man kan komme: Her råder whiskey, høy musikk og en Twin Peaks-aktig stemning. I alle retter på Sugar Shack har den berømte lønnesirupen en framtredende plass. Del 6 av 6.
14:55 
Hva feiler det deg?
Norsk medisinsk kunnskapslek fra 2016. Hvem er best til å gjette hva som feiler ekte pasienter? Vanlige folk med nettbrett eller leger med sin erfaring og kunnskap? Hvordan går det når de rutinerte legene utfordres av tre lærere? Programleder Kjetil Røthing Askeland. Säsong 1. Del 3 av 8.
15:35 
Øyeblikk fra Norge Rundt
Smeden har fått i oppdrag å smi typisk norsk middelalderverktøy - øks og pjål - som skal representere Norge på verdensutstilling i Tokyo.
15:40 
Det store spranget
Norsk underholdningsserie fra 2016. Nå skal fedrene konkurrere i Mounted Games - en disiplin med høy fart og oppgaver både på og av hesteryggen. Men hva gjør man når all ridningen begynner å tære på en gammel pappakropp? Det laget som taper dagens konkurranse, blir de første som må si farvel til hesten sin og reise hjem til Norge. Programleder er Marco Elsafadi. Säsong 1. Del 2 av 8. Producerat år 2016.
16:40 
Brenners bokhylle
Thomas Hylland Eriksen og Øystein Greni. -Jeg skjønte at verden er et vidunderlig sted, sier sosialantropolog Thomas Hylland Eriksen om boken han har tatt med til "Brenners bokhylle". - Boken fikk meg til å tenke at jeg er ikke alene om å være så følsom, konstaterer artist Øystein Greni om sitt valg. Hvem var de da de leste disse bøkene og hvorfor gjorde de så sterkt inntrykk?. Säsong 1. Del 2 av 6.
17:10 
Med hjartet på rette staden
Br. dramaserie. Ei ung kvinne avlyser bryllaupet sitt fordi kjærasten ikkje støttar henne i ei vanskeleg sak. Vernon har problem med ein ny politimann som er svært nøye med lover og reglar. Med: Jason Durr, Duncan Bell, David Lonsdale m.fl. (Heartbeat) Sesong 12. Säsong 12. Del 18 av 25.
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Cupen: Kvartfinale, Kolbotn - LSK Kvinner
Kommentator: Carl-Erik Torp, Christian Nilssen.
20:05 
Skolestarterne
Thelma, Sofie, Gabi og Oscar er fem år og førskolebarn. Snart skal de gi slipp på alt det trygge og kjente i barnehagen og begynne i første klasse. NRK Super har fulgt dem gjennom et halvt år med barnehageliv, skoleforberedelser og skolestart.
20:45 
Uropatruljen - politiets tøffeste karer
Dansk dokumentarserie. De sivilkledde, hardhudede karene i den berømte og beryktede Uropatruljen bruker utradisjonelle metoder i kampen mot narkotika, vold og kriminalitet. Et av deres tidlige oppdrag er å avsløre bakmennene bak salget av hasj. Del 1 av 3.
21:15 
Vikinglotto
21:25 
Dyrsku'n i Seljord
Norges største landbruksmesse er en tredagers folkefest og en begivenhet for både folk og fe. Innenfor portene er det opplevelser, smaker og andre fristelser som samler besøkende fra store deler av landet i hjertet av Telemark.
21:35 
Kan vi kurere Alzheimer?
Britisk dokumentar. Forskning på Alzheimers sykdom gir nytt håp til millioner av mennesker. Moderne undersøkelser og genteknologi gjør det mulig å oppdage sykdommen i en tidlig fase, ofte 15 år før symptomene opptrer. Det foregår lovende forsøk med nye medisiner flere steder i verden. Dessuten viser det seg at man kan gjøre mye for å forebygge sykdommen med gode søvnvaner og riktig ernæring.
22:25 
Hva nå
Dansk dokumentar. Hva nå, far?. Kaspers far blir mer og mer dement. Den tidligere direktøren kan ikke legge sammen to og to lenger, og dilemmaene står i kø for familien. Del 1 av 2.
23:10 
Bitre rivaler
Amerikansk dokumentarserie fra 2018. Farlig maktkamp og politisk rivalisering mellom Iran og Saudi-Arabia har ledet Midtøsten inn i voldelig konflikt. Vi ser nærmere på revolusjonen i Iran og Saudi-Arabias reaksjon, og på krigene i Afghanistan, Libanon og Irak. Hvordan har religion og politikk styrt den uavbrutte konflikten i regionen?. Del 1 av 3. Producerat år 2018.
00:00 
Falske minne
Kan vi stole på hugsen? Minna våre fortel oss kven vi er, men ny forsking viser at vi kanskje ikkje hugsar så godt som vi trur. Kanadisk dokumentar frå 2018.
00:55 
Underjordiske byer
Britisk dokumentarserie. Kairo. Med avansert 3D-skanning avsløres oldtidens hemmeligheter. Kairo byr blant annet på innsikt i pyramidenes nøyaktige konstruksjon og et romersk festningsverk skjult under en gresk-ortodoks kirke. Del 1 av 3.
01:45 
Einig: Innvandring
TV-debatter er ofte en kamp som skal vinnes, men hva hvis de samme deltakerne skal lytte til hverandre, ikke får avbryte, men heller stille spørsmål og prøve å forstå. Hva skjer da?.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:03 
E-sigaretter - røykernes redning?
Br. dokumentar. Legen Michael Mosley ser nærmere på fenomenet e-sigaretter. Forbruket har økt dramatisk, men hva sier den nyeste forskningen? Hva inneholder e-sigarettene, og kan de hjelpe deg til å slutte? Michael møter forskere, røykere og tester selv hvilken effekt e-sigaretter har på kroppen hans. (E-Cigarettes: Miracle or Menace?).
02:55 
Norge nå
Fire kommuner er slått sammen og blitt til storkommunen Senja. Hvordan har det gått? Og hvordan blir det første lokalvalget som storkommune? Norge nå sender direkte fra Gryllefjord på Senja. Säsong 4. Del 3 av 64.
03:30 
Oddasat - nyheter på samisk
03:45 (05:24)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se