Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
06:20 
Hurtigruten [Repris]
Øksfjord - Hammerfest. Sørøysundet, passerer den lille øya Håja med stor måkekoloni, til kai i Hammerfest. ,. Del 51 av 70.
09:00 
Gym med Yngvar: Sofagym
Fem minutter gym og godt selskap. Med Yngvar Andersen.
09:05 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie om luringen Greengrass og dei andre i den vesle staden Aidensfield. Ein bil som inneheld eit livsfarleg stoff, blir stolen. Politiet er på sporet, men då dei finn bilen, er han tom. Med m.a. Jason Durr, Derek Fowlds, Bill Maynard og Kazia Pelka. (Heartbeat). ,. Säsong 8. Del 2 av 24.
09:55 
Det går en kjempe gjennom landet
I et minnespinn portretterer Andreas Diesen Erik Bye.
11:00 
Hjemmecamp Monsen
I år blir det hjemmepåske også for Lars Monsen, men vi lover bålkos når han inviterer til hjemmecamp hver dag i påsken. Monsen byr på gode gjester, bålkaffe, turtips og triks og ikke minst gjensyn med de beste Monsen-ekspedisjonene. Del 1 av 5.
13:00 
Ski Classics
Kommentator: Ole Kristian Stoltenberg.
14:00 
Brødrene Dal og professor Drøvels hemmelighet [Repris]
En komisafari av og med Trond Kirkvaag, Knut Lystad og Lars Mjøen. Brødrene Dal er på leting etter den forsvunnede professor Drøvel. ,. Del 4 av 13.
14:15 
Med lisens til å glede [Repris]
NRK Fjernsynet fyller 60 år i år, og her får du et gjensyn med gylne øyeblikk fra NRK Fjernsynets 50 første. Hilde Hummelvoll presenterer noen av de beste godbitene fra femti år med tv-underholdning. ,. Del 4 av 11.
15:15 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie. Danske antikkhandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen. ,. Säsong 3. Del 1 av 12.
15:45 
Skjergardsdokteren [Repris]
Svensk dramaserie om kvardagsliv og dramatikk frå ein legepraksis i Stockholms skjergard. I hovudrolla: Samuel Fröler. ,. Del 1 av 12.
16:40 
Hjem til påske
Dansk dokumentar fra 2017. Hvordan feirer dansker påske?. For noen handler påsken om Jesu korsfestelse, død og oppstandelse, men for mange handler det om en tiltrengt ferie med familien. Producerat år 2017.
17:10 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie om luringen Greengrass og dei andre i den vesle staden Aidensfield. Ein bil som inneheld eit livsfarleg stoff, blir stolen. Politiet er på sporet, men då dei finn bilen, er han tom. Med m.a. Jason Durr, Derek Fowlds, Bill Maynard og Kazia Pelka. (Heartbeat). ,. Säsong 8. Del 2 av 24.
18:05 
Krossfestinga som endra verda
Historia om Jesus er full av politiske intrigar, maktkamp og glødande motsetnader. Korleis fikk den slik enorm betydning?.
19:00 
Hjemmecamp Monsen - sammendrag
Det ble en annerledes påske i år, og Lars Monsen har rigget seg til hjemmecamp med bål, hyggelige gjester, gode tur tips og tilbakeblikk. Det beste fra dagens sending.
19:45 
Orientekspressen - den sanne historia [Repris]
Det oser mystikk, eventyr og luksus av den mest berømte togruta i verda. Kunsten å reise vart aldri den same etter at Orientekspressen opna i 1883. Fransk dokumentar. ,. Del 1 av 2.
20:30 
Orientekspressen - den sanne historia [Repris]
Det oser mystikk, eventyr og luksus av den mest berømte togruta i verda. Kunsten å reise vart aldri den same etter at Orientekspressen opna i 1883. Fransk dokumentar. ,. Del 2 av 2.
21:10 
NRK Musikk: Koronakonserter
I denne konserten fra Sentralen i Oslo møter vi Odd Nordstoga, Catharina Chen med Frode Haltli, og Ine Hoem med Markus Lillehaug Johnsen.
22:15 
Slik øver KORK-musikerne med hjemmekontor
Musikerne i Kringkastingsorkesteret lar seg ikke stoppa av korona-tiltakene. Og orkester-øving fra et hjemmekontor kan være utfordrende. Hvordan låter det når musikerne i KORK spiller stemmen sin uten å høre eller se hverandre ?.
22:20 
Gryningspyromanen
Svensk dokumentarserie. Politiet fotfølger "Gryningspyromanen" døgnet rundt, men den kontroversielle operasjonen er kostbar. Del 5 av 6.
22:50 
Gryningspyromanen
Svensk dokumentarserie. Etter å ha sonet en mordbrann-dom flytter "Gryningspyromanen" til Köping. Alt går tilsynelatende bra, men så forsøker han å tenne på sosialkontoret. Del 6 av 6.
23:30 
Påskekrim [Repris]
Britisk krimserie. Tilståelsen. Politietterforsker Fulcher får ros for å ha avdekket en seriemorder. Samtidig blir han anklaget for vanskjøtting av jobben. ,. Del 5 av 6.
00:15 
Påskekrim [Repris]
Britisk krimserie. Tilståelsen. ,. Del 6 av 6.
01:00 
Eides språksjov påskespesial
Kva betyr ordet påske? Og kor lang er ein Stadion, eigentleg? Snart får du svaret, når Linda Eide inviterer til påskespesial. Gjester er Irene Kinunda og Kjartan Lauritzen.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Michael McIntyre - Happy & Glorious
Britisk underhaldning frå 2015. Kvardagslivet har sjeldan vore meir løye enn slik Michael McIntyre legg det fram for 15.000 publikummarar i The O2 Arena i London. (Michael McIntyre - Happy & Glorious). Producerat år 2015.
02:55 
NRK Musikk - låt for låt: Kvinner i norsk jazz
Fra Fieh og Ellen Andrea Wang til Karin Krog og Radka Toneff. Møt noen av kvinnene i norsk jazz.
03:35 (04:02)
Torp: Trond Mohn
Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå