Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:00 
Med kjærlighet for kanaler
Britisk reiseserie. Nederland. Skuespillerparet Prunella Scales og Timothy West elsker elvebåter og kanaler. Nederlands nettverk av kanaler byr på perler som hageanlegget Keukenhof, museet i Haarlem og hovedstaden Amsterdams kanaldistrikt, Grachtengordel. Säsong 4. Del 2 av 6.
08:45 
Dynastier i dyreriket
Britisk naturserie. Sjimpanser. I en heltemodig kamp mot rivaler og naturkrefter kjemper disse dyrefamiliene for overlevelse for seg selv og kommende generasjoner. Rivalene sirkler rundt tronen. Sjimpansene må jobbe sammen for å overleve tørken i Senegal. Men for alfahannen David kan det bety døden. Del 1 av 5.
09:40 
Hovedscenen: Hovedscenen besøker Stavanger Konserthus
Stavanger konserthus ble åpnet for seks år siden. Hovedscenen har tatt turen til Stavanger for å se litt på hva som har skjedd her gjennom disse seks årene, og har produsert nye konsertopptak med Stavanger Symfoniorkester under ledelse av deres sjefdirigent Christian Vasquez. På programmet står verker av Irgens-Jensen, Strauss og Brahms. Solist er Alexei Ogrintchouk, - han er solo-oboist i Amsterdam Concertgebouw orkesteret. Programleder Arild Erikstad.
10:45 
Hovedscenen: Jazz- ambassadørene
Denne dokumentaren forteller den relativt ukjente historien om amerikanske jazzlegender som Louis Armstrong, Dizzy Gillespie og Benny Goodman som sammen med deres "mixed-race" band ble sendt ut i den kalde krigen for å gi Borgerrettsbevegelsen i USA en stemme i resten av verden. De reiste verden rundt som kulturelle ambassadører, men de ble konfrontert med et moralsk dilemma; hvordan kunne de snakke om et tolerant Amerika utenlands når det fremdeles var et sterkt raseskille og diskriminering i hjemlandet? Presentert av Arild Erikstad.
11:45 
Grever, godseiere og gullaschbaroner
Dansk dokumentarserie fra 2016. Danmark var et industriland med fabrikker i alle byer. Sølvtøyfabrikken og familiebedriften Cohr feiret 100 år i 1960. Samme år inntok Einar Cohr direktørsetet, Det ble starten på slutten for fabrikantfamilien. Del 5 av 6. Producerat år 2016.
12:15 
Antikkduellen
Da. serie. De to antikkhandlerne Lis Messmann og Thomas Bildtoft får 10 000 kroner hver til å handle antikviteter og retroting for. Etter fem timers skattejakt i Christiansfeld får de funnene sine vurdert av en erfaren ekspert. Säsong 2. Del 7 av 12.
12:45 
Husdrømmer
Svensk serie. En 50-tallsvilla sør for Malmö er drømmehuset til Sandra og Johannes. Alt virker perfekt. Helt til det forandrer seg til noe helt annet. Säsong 5. Del 8 av 8.
13:45 
Dyreklinikken
Svensk dyreserie. Følg veterinærer på jobb over hele verden. Tapiren Kalle lander i sitt nye hjem i dyreparken Kolmården, og snart er det kjærlighet i luften. Säsong 7. Del 6 av 8.
14:45 
Den beste dietten
Svensk dokumentarserie. Fire dietter på fire uker. Parene er spente. Hvilken diett fungerte best?. Del 3 av 3.
15:45 
Snodige museer
Finsk dokumentarserie fra 2017. En klovnebil og en ambulanse er blant kjøretøyene Risto Höylä har bygd til ulike spillefilmer. På Mellersta Finlands vägtrafiksmuseum finner man biler kjent fra filmens verden. (Salatut museot). Säsong 1. Del 7 av 10.
16:00 
Abels tårn
Norsk vitenskapsserie fra 2018. Hva skjer om man blåser i trompet etter et magedrag med helium? Hvorfor triller nesten alle handlevogner mot høyre? Og er bjørnedyret egentlig et romvesen fra det ytre rom? I panelet: Fysiker Ole Martin Løvvik, romfartsekspert Marianne Moen og insektsøkolog Anne Sverdrup-Thygeson. Programleder Torkild Jemterud. Säsong 2. Del 1 av 6. Producerat år 2018.
16:40 
Torp: Erik Solheim
Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen.
17:10 
Med hjartet på rette staden
(Heartbeat) Britisk dramaserie, sesong 11. Ei eldre dame blir skadd og hamnar på sjukehuset da ho overraskar ein innbrotstjuv. Det blir gjort innbrot hos Tricia også, og postkortsamlinga hennar blir stolen. Bernie og David støttar Blaketon i lokalvalet. Del 20 av 24.
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
EM fotball J19: Frankrike - Norge
Kommentator: Ali Iqbal Tahir.
21:10 
Dokusommer: Deeyah Khan: I møte med fienden
Siden hun var seks, har Deeyah ventet på den tolerante verdenen faren lovte henne. Nå drar hun til USA for å møte mennesker på ytterste høyre fløy ansikt til ansikt. (White Right: Meeting with the Enemy). Norsk/britisk dokumentar fra 2017. Regissör: Deeyah Khan.
22:05 
Dokusommer: Exit - Å forlate ekstremisme
Norsk dokumentar fra 2018. Ingo, "führeren av Berlin", brøt med nynazismen. David bidro til islamistisk terror. Og regissøren var selv ekstremist. Hvorfor valgte de bort hatet? Hvordan går de videre?. Producerat år 2018. Regissör: Karen Winther.
23:00 
Helene sjekker inn
Norsk dokumentarserie fra 2018. Nyfødt intensiv. Hvordan er det å være foreldre når barnet ditt svever mellom liv og død? I denne episoden flytter programleder Helene Sandvig inn på Nyfødt intensiv ved St. Olavs hospital. Det møter hun foreldre som står i sitt livs mareritt og som henter en styrke de ikke visste de hadde. Säsong 3. Del 1 av 4. Producerat år 2018.
00:00 
Dokusommer: Daniel og Simen
På YouTube har de mange tusen fans, brødrene Daniel og Simen som lever med den brutale sykdommen Duchenne. De har selv blitt grovt trakassert på nett. Nå jobber de for å bekjempe nettmobbing.
01:00 
Dynastier i dyreriket
Britisk naturserie. Sjimpanser. I en heltemodig kamp mot rivaler og naturkrefter kjemper disse dyrefamiliene for overlevelse for seg selv og kommende generasjoner. Rivalene sirkler rundt tronen. Sjimpansene må jobbe sammen for å overleve tørken i Senegal. Men for alfahannen David kan det bety døden. Del 1 av 5.
01:50 
Anjas reiser
Svensk reiseprogram. Anja Kontor fortsetter å utforske Åland.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Legens dødelige eksperimenter
Svensk dokumentarserie. Paolo Macchiarini står kanskje foran et medisinsk gjennombrudd. Men pasient etter pasient dør, og kollegaene hans på Karolinska begynner å bli urolige. Hva slags kultur er det som tillater dette? Rektor frikjenner Macchiarini for forskningsfusk, selv om den eneste upartiske utrederen har felt ham på alle punkt. Er Karolinskas stjernekirurg et geni eller en bedrager? (Experimenten: Sanningens labyrint). Del 3 av 3.
03:00 
Sommermat i Falkenberg
Svensk matserie. Umami er en av de fem grunnleggende smakene. Lisa byr på ramenbuljong, nougat og eplekake. Hvordan steker vi den perfekte biffen?. Säsong 1. Del 4 av 8.
04:00 
Oddasat - nyheter på samisk
04:05 (05:44)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se