Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:35 
Flåmsbana minutt for minutt
Opplev ei av dei mest spektakulære togreisene her til lands frå orkesterplass. Bli med minutt for minutt frå høgfjell til fjord. Reisa startar på Myrdal stasjon på Bergensbanen og snor seg frå 866 moh. ned til Flåm ved Sognefjorden.
09:35 
Deilige danske hotell [Repris]
Dansk serie. Dragsholm slott. Får Melvin til å koke potet i en kublære, og vil Christine klare å spise dem? Komikeren og livsstilseksperten lærer om gourmetmat på Dragsholm Slot. ,. Del 2 av 4.
11:05 
Der ingen skulle tru, sesong 4
13:30 
Matsjokket [Repris]
Norsk serie fra 2019. Noobworks banansjokk. Gamerkongen Noobwork blir opprørt over den ekstreme mengden bananer som kastes i Norge. Han bestemmer seg for å gjøre noe med det. Programleder: Christer Rødseth. ,. Säsong 1. Del 2 av 5. Producerat år 2019.
14:00 
Stol på legen [Repris]
Britisk helseserie. Framifrå fagfolk guidar deg i jungelen av råd om helsa di. Vi testar kva som er best av mange korte treningsøkter og ei lang. Og vi ser på korleis prostatakreft kan førebyggast. ,. Del 2 av 6.
14:30 
Kongelige smykker [Repris]
Svensk dokumentarserie. De glitrer på nobelfester og gallaer. Dronning Silvia, kronprinsesse Victoria og prinsesse Christina forteller om sine juvelers historie. I samlingen inngår rosa topaser fra tsarfamilien og et diadem som kongens søstre insisterte på at Silvia skulle bære kvelden før bryllupet. ,. Del 2 av 2.
15:30 
Mord i paradis [Repris]
Britisk krim. Sjølv på den idylliske øya Saint-Marie må politiet løyse mordgåter. Ein forskar døyr nær ein aktiv vulkan. Alt tyder på naturlege årsaker, og det blir ein vanskeleg sak for Humphrey og teamet hans. ,. Del 1 av 8.
16:20 
Ekvator frå lufta [Repris]
Afrika. Ovanfrå kan vi sjå korleis avskoging, flaum og ulovleg jakt truar det rike livet langs ekvator. Frå afrikansk luftrom får vi sjå elefantar under åtak i Kenya og illegale gullgruver i Gabon. Britisk dokumentarserie. ,. Del 1 av 4.
17:20 
Country og americana
Fra Hellbillies til Darling West. Kjært barn har mange navn: country, folk, americana. Her er noen av beste live-opptakene fra sjangeren med norske artister.
18:00 
Tore på sporet [Repris]
Terjes chilenske datter. I over 60 år har Terje Falch og hans familie i Haugesund savnet en person, Terjes første datter som han fikk i Chile i 1958 mens han reiste til sjøs. Etter at Terje har hatt kreft og nærmer seg de 80, ber barna Tore om hjelp til å finne storesøster og datter Isabell. Før det er for sent. ,. Säsong 10. Del 2 av 6.
18:40 
Dokusommer: Dinosaurenes konge
Britisk dokumentar. Med magisk dataanimasjon trylles en imponerende Tyrannosaurus rex fram. Den mest realistiske så langt, basert på nye funn, kunnskap og teknologi.
19:30 
Nick Cave & The Bad Seeds - live i København
Britisk produksjon fra 2017. Kompromissløse Nick Cave and the Bad Seeds leverer klassikerne "Red Right Hand", "Stagger Lee" og "Jubilee Street" sammen med låter fra det nye albumet "Skeleton Tree". (Distant Sky - Nick Cave & The Bad Seeds Live in Copenhagen). Producerat år 2017.
21:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
21:10 
Vera [Repris]
Britisk krim. Vera og hennes betrodde assistent står overfor en rekke fengslende mordmysterier i Northumberland. Spillmagnaten Alun Wilmott blir skutt og drept i sitt eget hjem, tilsynelatende av innbruddstyver. ,. Del 4 av 4.
22:40 
Festivalsommer: Mathias Eick
Festivalsommer tar deg med til konserter rundt om i Norge. Fra Nattjazz i Bergen kan du her se Mathias Eick og hans personlige tolkning av det legendariske Miles Davies-albumet "Kind of blue". Med Kjetil Møster, tenorsaksofon, Martin Myhre Olsen, altsaksofon, Erlend Skomsvoll, piano, Johannes Eick, kontrabass, Håkon Mjåset Johansen, trommer og Mathias Eick, trompet.
23:32 
Festivalsommer: Neste sommer - deLillos
Festivalsommeren i Norge ble ikke som planlagt, naturlig nok. Men mange festivaler rundt om i landet arrangerer noen konserter og NRK sender et utvalg av disse.
23:40 
Countrymusikkens historie [Repris]
Harde tider. Fra ydmyke salmer og blues til megakonserter og milliardindustri. Gjennom musikken får vi historien om en hel nasjon. 1933-1945: Nashville blir hjertet i countrybransjen, som stadig vokser til tross for depresjon og verdenskrig. Amerikansk dokumentarserie av Ken Burns. ,. Del 2 av 9.
00:30 
Militærligaen [Repris]
Svensk dokumentarserie. Våpen til ein heil krig. Hausten 1991 blir eit våpenlager utanfor Stockholm rana. Banden, som seinare blir omtala som "Militærligaen", stel hundrevis av våpen. ,. Del 1 av 6.
01:00 
Operasjon Playa [Repris]
Svensk dokumentarserie. Store penger, sviktende bevis og en profilert hovedmistenkt. Den oppsiktsvekkende historien om Sveriges største narkotikasak. I jakten på bevis mot Jonas Falk, bruker svensk politi intetanende og uskyldige mennesker som brikker i et risikabelt spill. ,. Del 2 av 3.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:05 
Narvestad tar ferie [Repris]
Faren til Narvestad var sjømann og bodde en tid på Cuba, der han jobbet på en sigarfabrikk. Narvestad har alltid hatt lyst til å dra til det stedet faren var så glad i, og han mistenker også at han muligens har en halvbror der nede. ,. Del 6 av 6.
02:25 
Mysteria i Brokenwood [Repris]
Den rufsete, men rutinerte etterforskaren Mike Shepherd løyser mordgåter i pittoreske Brokenwood. Ein ung skodespelar døyr under ei framsyning av Hamlet, truleg av naturlege årsaker. Men det viser seg at noko er rote i teaterlaget. Newzealandsk krim. ,. Del 2 av 4.
03:55 (04:46)
Dinosaurenes konge
Britisk dokumentar. Med magisk dataanimasjon trylles en imponerende Tyrannosaurus rex fram. Den mest realistiske så langt, basert på nye funn, kunnskap og teknologi.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå