Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
09:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
10:00 
Oddasat - nyheter på samisk
10:15 
Distriktsnyheter
11:45 
En verden av sopp
Den er livsviktig og livsfarlig, urgammel og lever overalt. La deg fascinere av en mystisk og mangfoldig livsform. Canadisk naturfilm.
12:40 
Debatten
Direktesendt debattprogram med programleder Fredrik Solvang.
13:15 
Skattejegerne [Repris]
Dansk antikvitetsserie. Søren tar med seg nyere brukte og veteranbiler til Vorbasse marked. Hyllene hos Mads og Jens er tomme etter en god sesong, og nå er de på jakt etter nye skatter. Lasse har fått inn en meget sjelden samling fajanse. ,. Säsong 9. Del 4 av 12.
13:45 
Anno
Norsk realityserie. Kampen om å bli svennelærling tilspisser seg da alle nå innser at dette gir fordeler!. Madeleine skal prøve seg på sitt Mesterstykke, men når Oldermann kommer viser det seg å være en vanskeligere oppgave enn hun hadde antatt. Programleder er Selda Ekiz. (4).
14:25 
Gull på markedsplassen [Repris]
Eksperter vurderer publikums antikviteteter og verdigjenstander. Deretter blir det budrunde. Det settes pris på to minnemedaljer i gull fra tronskiftet i 1972. Og en kassert vase oppnår høy pris. Dansk serie. ,. Del 4 av 10.
15:25 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie fra 2017. Antikvitetshandlerne Lis Messmann og Lasse Franck får 10 000 kroner hver for å handle antikke og brukte gjenstander i og rundt byen Stege. Etter fem timer blir funnene vurdert av en ekspert. Mot slutten av uken skal alt auksjoneres bort. Hvem kan tjene mest på sine innkjøp?. ,. Säsong 5. Del 1 av 12. Producerat år 2017.
15:50 
Team Bachstad i østerled [Repris]
Norsk humor-reiseserie fra 2018. Team Bachstad er på tur i østerled og nærmer seg grensen til Ukraina. Elvelos Tore Mentyjærvi, må på sykehus med et betent kne, mens Øystein og Rune går på grunn og havner i en diplomatisk knipe på elven midt mellom Hvite-Russland og Ukraina. ,. Säsong 6. Del 4 av 6.
16:35 
Oppfinneren [Repris]
Norsk serie fra 2016. Tusenkunstneren Erik Alfred Tesaker og familien drømmer om å skape sitt eget selvforsynte mekaniske paradis på et gammelt småbruk på Sørlandet. Erik Alfred ønsker å sette ut fisk i tjernet sitt, og drar på fisketur med Sigbjørn. Reisverket til drømmetårnet skal opp på låvetaket. Og irriterende tannpastatuber får en smart løsning. ,. Säsong 1. Del 6 av 7. Producerat år 2016.
17:10 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Politibetjent Younger er nær ved å bli påkøyrd då bremsane til ekteparet Knight sviktar. Og medan dette skjer, bryt nokon seg inn i huset deira og målar hakekors og nazistiske slagord på veggene. Med William Simons, Peter Benson, Sophie Ward, John Duttine, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Steven Blakeley, Gwen Taylor og Joe McFadden. (Heartbeat). ,. Säsong 17. Del 14 av 24.
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Gull på markedsplassen [Repris]
Eksperter vurderer publikums antikviteteter og verdigjenstander. Deretter blir det budrunde. Et halskjede fra Tiffany kan være verd riktig mye, om det bare kan dokumenteres at det er ekte. Dansk serie. ,. Del 6 av 10.
20:00 
Torp
Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen.
20:30 
Zoom inn på jorda [Repris]
Mønster. Storslagne flyttestrømmer, årstider og tidevann: Avanserte satellittkamera lar oss se jorda på helt nye måter. Australske vombater graver ganger man kan se fra rommet, mens elefanter rydder skog i Afrika. Britisk dokumentarserie. ,. Del 2 av 4.
21:25 
Vikinglotto
21:35 
Ei arabisk reise
Britisk dokumentarserie. I den tomme fjerdedelen. På ei farefull ferd i eldgamle rike møter Levinson Wood menneska og historia i ein konfliktfylt del av verda. Lev må førebu seg mentalt. Han skal gjennom den største sandørkenen i verda, Rub' al Khali i Oman, og så til det krigsherja Yemen. Del 2 av 5.
22:25 
Planetene [Repris]
Uranus og Neptun. Hver planet i solsystemet har en dramatisk historie. Helt i ytterkanten finner vi Uranus, Neptun og dvergplaneten Pluto. Og vi oppdager stadig mer om deres verdener. Britisk dokumentarserie. ,. Del 5 av 5.
23:25 
En verden av sopp
Den er livsviktig og livsfarlig, urgammel og lever overalt. La deg fascinere av en mystisk og mangfoldig livsform. Canadisk naturfilm.
00:20 
Louis Theroux: Mødre på kanten
Å bli mor forbindes med lykke. Men for noen medfører det alvorlige psykiske lidelser. Louis møter nybakte mødre i krise. Britisk dokumentar.
01:20 
Sånn er Norge [Repris]
VM i samfunn. Hvis man skulle lage en konkurranse mellom alle land på jorda for å kåre hvilket land som er best, hvem ville ha vunnet?. ,. Del 3 av 15.
01:35 
Sånn er Norge [Repris]
Rik og lik. Norge er blant verdens rikeste land, og det skyldes ikke oljen. I dette programmet avslører Harald Eia hemmeligheten bak vår økonomiske suksess. ,. Del 4 av 15.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Norge i dag
Et direktesendt aktualitetsprogram med reportasjer og gjester fra hele landet. (28:101).
02:20 
Oddasat - nyheter på samisk
02:35 (04:11)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se