Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:00 
Midt i naturen [Repris]
Svensk naturserie frå 2017. Ulv og villhestar trivst i dag i områda naturen har tatt tilbake rundt det gamle kjernekraftverket i Tsjernobyl. I Sverige spreier villsvinet seg nordover, og då vil nivåa av cesium i kjøtet auke. ,. Säsong 8. Del 1 av 9. Producerat år 2017.
09:00 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Det nærmar seg jul i Aidensfield, Mike og Craddock leitar etter ein hjortejeger på eigedommen til lord Ashfordly. Sjølv om det er problem i familien Kendall, overraskar dottera alle på julekonserten. Med Fiona Dolman, Jason Durr, Derek Fowlds, Bill Maynard og Kazia Pelka. (Heartbeat). ,. Säsong 9. Del 13 av 24.
09:50 
Litt av en jobb! [Repris]
Hos veterinæren. Norsk dokumentarserie om barn som får prøve seg i ulike jobber. Johanne og Johanna er hos veterinæren og hjelper dyr. En liten hund må til og med operere ut tanna si. ,. Säsong 1. Del 1 av 12.
10:05 
Livet med Larkins [Repris]
Britisk femtitallsidyll. Sola skinner alltid på familien Larkin. Primrose stikker av for være sammen med sin siste flamme, Roger. Men han vil ha Pops velsignelse for at hun skal få bli. ,. Del 4 av 6.
10:55 
Gym med Yngvar: Boksegym
Fem minutter gym og godt selskap. Med Yngvar Andersen.
11:00 
20 spørsmål
Spørrekonkurranse for de munnrappe. Medvirkende er: Finn Bjelke, Helén Vikstvedt, Øystein Bache og Cille Biermann. Programleder: Knut Borge.
11:25 
20 spørsmål
Spørrekonkurranse for de munnrappe. Medvirkende er Finn Bjelke, Helén Vikstvedt, Øystein Bache og Cille Biermann. Programleder: Knut Borge.
11:50 
Ukjent arving [Repris]
Svensk dokumentarserie. Einstøingen Eugeniusz Lukaszuk etterlater seg en halv million kroner når han dør. Jakten på arvinger leder til en fattig by i Polen. ,. Säsong 3. Del 4 av 6.
12:50 
10 på topp [Repris]
Norsk underholdningsserie fra 2018. Noen hits glemmer du aldri, andre hadde du glemt at du kunne. Men klarer du å gjette deg fram til de ti mest populære låtene fra 1983?. Det er utfordringen Stian Staysman gir sine gjester i kveldens 10 på Topp! Ukens gjester: Bjarte Hjelmeland, Inger Lise Rypdal, Lise Karlsnes og Jørn Hoel. ,. Säsong 1. Del 7 av 8. Producerat år 2018.
13:40 
Ramm, ferdig, gå! [Repris]
Olympisk mester og regjerende verdensmester i langrenn, Maiken Caspersen Falla, møter den ganske så habile fotballspilleren Mads Hansen, i denne ukens Ramm, ferdig, gå!. Programmet ledes som vanlig av Nicolay Ramm, og med seg har han sine to faste lagkapteiner Frida Homlung og Rasmus Wold. ,. Säsong 2. Del 4 av 7.
14:15 
Mesternes mester [Repris]
Norsk underholdningsserie. Fem deltagere gjenstår, tre jenter og to gutter. I ukens tema legges rå kraft og utholdenhet til side til fordel for en stødig hånd og presisjon. Varmen begynner å tære på, og dette er siste uken før semifinalene. Innsatsen må være på topp for å unngå årets siste natt-test. ,. Säsong 9. Del 7 av 10.
15:15 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie. Margit fra Odense og Ulrik fra Espergærde er i Margits hjemby for å lete etter antikviteter til konkurransen. Danske antikkhandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen. ,. Del 8 av 30.
15:45 
Livet med Larkins [Repris]
Britisk femtitallsidyll. Sola skinner alltid på familien Larkin. Pop blir trukket inn i lokalpolitikken. Charley og Mariette er tilbake fra ferie og setter i gang med bryggeriplanene. ,. Del 5 av 6.
16:40 
Arkitektens hjem: Reiulf Ramstad
Arkitekter jobber daglig med å tegne boliger for andre, men hvordan bor de selv?. Charlotte Thiis-Evensen har besøkt seks norske arkitekter for å snakke med dem om hva som skaper et godt hjem. I dag: Reiulf Ramstad. Sesong 3.
17:10 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Det nærmar seg jul i Aidensfield, Mike og Craddock leitar etter ein hjortejeger på eigedommen til lord Ashfordly. Sjølv om det er problem i familien Kendall, overraskar dottera alle på julekonserten. Med Fiona Dolman, Jason Durr, Derek Fowlds, Bill Maynard og Kazia Pelka. (Heartbeat). ,. Säsong 9. Del 13 av 24.
18:00 
Pandaene kjem - diplomatar i pels [Repris]
Kina sender pandaer til København som teikn på vennskap. Det er på tide å rulle ut den raude lauparen og gjere klart for fest for å ta imot pandaene. ,. Del 3 av 3.
18:45 
Extra
19:00 
Mesternes mester [Repris]
Norsk underholdningsserie. Det er klart for den første uken av semifinalene, og temaet alle frykter står på tavlen, nemlig helvetesuka. Vil frykten eller viljen seire når de fire gjenværende deltagerne må presse seg selv til det ytterste for å sikre seg nok poeng i sammendraget på vei mot finalen?. Det er ingen natt-test, og deltagerne tar med seg poengene inn i neste ukes semifinale av Mesternes mester. ,. Säsong 9. Del 8 av 10.
20:00 
NRK Musikk - låt for låt: Norske rockelegender
Live-opptak fra norske rockeband: Fra deLillos og DumDum Boys til Raga Rockers og Jokke.
20:40 
Dynastiet Kennedy [Repris]
Amerikansk dokumentarserie. Trusselen om atomkrig henger over verden. Samtidig truer nye avsløringer med å ødelegge Jacks ekteskap og ethvert håp om gjenvalg. (American Dynasties: The Kennedys). ,. Del 4 av 6.
21:25 
Uropatruljen - politiets tøffeste karer [Repris]
Dansk dokumentarserie. De sivilkledde, hardhudede karene i den berømte og beryktede Uropatruljen bruker utradisjonelle metoder i kampen mot narkotika, vold og kriminalitet. Et av deres tidlige oppdrag er å avsløre bakmennene bak salget av hasj. ,. Del 1 av 3.
21:55 
Utan forhud
Britisk dokumentar. Kvart år blir tusenvis av gutebarn omskorne. No vurderer mange land å leggje ned forbod mot inngrepet.
22:40 
Branninferno [Repris]
Fransk dokumentar. Store langvarige branner truer både natur, dyr og mennesker. Hvordan kan vi hindre dem?. Beitende geiter og andre tradisjonelle tiltak kan kombineres med ny teknologi for å beskytte våre hjem og familier mot brann. ,. Del 2 av 2.
23:35 
Draumen om månen [Repris]
Amerikansk dokumentarserie. Fire farlege år i romfartshistoria. USA er fast bestemt på å bli fyrst til månen, men til kva pris? Vi følgjer Apollo 1 og Apollo 8. ,. Del 3 av 6.
00:30 
På djupt vatn
Colombiansk-amerikansk dokumentar frå 2017. Delfinar brukt som lokkemat for kjøttetande fisk blir vist på TV. Denne typen fangst blir forboden. Men fortel videoopptaka heile sanninga? (A River Below). Regissör: Mark Grieco.
01:25 
Norske minikonserter: NRK Musikk: Fay Wildhagen
Fay Wildhagens musikk ligger i landskapet rundt folkpop og visepop. Debutalbumet fra 2015 ble bejublet og nominert til både Spellemannprisen og P3 Gull. Nå er hun aktuell med ny plate og leverer her en vakker og underholdende konsert.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:03 
Skjergardsdokteren [Repris]
Svensk serie. Sesong 2. Det å verte eldre byr på ulike utfordringar, også på Saltö. Johan Steen opplever ulike sider ved alderdomen, medan Wilma kjem med på ein båttur som vert annleis enn ho hadde tenkt seg. ,. Del 3 av 6.
03:00 
Oddasat - nyheter på samisk
03:15 (05:38)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå