Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:15 
Elvis i glade Hudik
Svensk dokumentarserie Snart skal teatergruppa spele stykket "Elvis" i New York. Dei er nervøse, men gler seg, der dei sit på flyet frå Arlanda. Korleis kjem dei til å meistre jet lag, hotellet og det framande språket?. Del 4 av 4.
09:15 
Til arven skiller oss ad
Da. dokumentar i to delar frå 2014. Ein bror hemnar seg på syskena sine og pløyer opp golfbanen deira. Ein far gifter seg på dødsleiet, noko som får store konsekvensar for barna hans. Det handlar ikkje berre om jus og jordisk gods, men og om sterke kjensler som sit djupt og kjem til overflata når arven skal delast. Del 2 av 2.
10:05 
Det sit i veggane
Svensk serie frå 2016. I Vadstena ligg eit fleire hundre år gamalt hus. Ein stor del av det opphavlege interiøret har forsvunne bak meir moderne overflater som dei nye eigarane Per og Elisabeth gjerne vil ta bort. Erika riv ned gipsplatene i trappa for å få fram panelet ho trur er bak. Christopher tar med eigarane på ei reise tilbake til året huset vart bygd på 1600-talet. Svensk serie. Säsong 1. Del 4 av 6. Producerat år 2016.
11:05 
Drottningholms slott - et kongelig hjem
Svensk dokumentarserie fra 2017. Drottningholm slott utenfor Stockholm er det offisielle hjemmet til den svenske kongefamilien. Historien til slottet strekker seg tilbake til 1600-tallet. Vi møter kongefamilien, som forteller om enkedronning Hedvig Eleonora, Drottningholms første dronning. Kronprinsesse Viktoria viser frem det hemmelig skapet, og dronning Silvia forteller om de vennlige slottsspøkelsene. (Drottningholms slott - ett kungligt hem). Del 1 av 2. Producerat år 2017.
12:05 
Nick Cave & The Bad Seeds - live i København
Britisk produksjon fra 2017. Kompromissløse Nick Cave and the Bad Seeds leverer klassikerne "Red Right Hand", "Stagger Lee" og "Jubilee Street" sammen med låter fra det nye albumet "Skeleton Tree". (Distant Sky - Nick Cave & The Bad Seeds Live in Copenhagen). Producerat år 2017.
13:35 
Dokusommer: Månen
Britisk dokumentar fra 2018. Supermåne, fullmåne, solformørkelse. Vi følger månens ferd rundt jorda, og ser hvordan den har kraft til å påvirke livet både i havet og på land. Norsk kommentar: Chris Veløy. (Wonders Of the Moon). Producerat år 2018.
14:15 
Sommeråpent
NRKs Sommeråpent sendes denne uken fra Gloppen Camping og Fritidssenter. Det blir sommerprat, musikk, moro og konkurranser i kjent Sommeråpent-stil. I tillegg skal to utvalgte familier på campingplassen konkurrere mot hverandre gjennom uka i Sommeråpent sine splitter nye campingleker. Programledere er Christian Strand og Mikkel Niva. Del 15 av 30.
15:15 
Dokusommer: Keiseren - Historien om Hilmar Reksten
Norsk dokumentar. I 1973 var Hilmar Reksten verdens største skipsreder. Hans skip seilte under norsk flagg selv om mange andre redere for lengst hadde flagget ut. Rekstens liv var som en gresk tragedie; gutten fra fattige kår som ville bli den største i verden,og ble det. Bare for å se hans livsverk oppløst og ødelagt.
16:10 
Poirot
Britisk krimserie fra 1991. Plymouthekspressen. Säsong 3. Del 9 av 10. Producerat år 1991.
17:05 
Dokusommer: Englands største luksusbåter
Britisk dokumentar fra 2017. Det kan være mange skjær i sjøen når man skal bygge båt for de superrike. Vi får følge produksjonen av en førti meter lang superyacht til en verdi av 200 millioner kroner hos en av Storbritannias fremste leverandører av eksklusive luksusbåter. Vil de rekke å oppfylle alle kundens ønsker og krav før sjøsetting?. Producerat år 2017.
17:55 
Draumen om månen
Amerikansk dokumentarserie. Fire farlege år i romfartshistoria. USA er fast bestemt på å bli fyrst til månen, men til kva pris? Vi følgjer Apollo 1 og Apollo 8. Del 4 av 6.
18:50 
EM fotball G19: Frankrike - Norge
Kommentator: Ali Iqbal Tahir.
20:50 
Hovedscenen: Hovedscenen besøker Stavanger Konserthus
Stavanger konserthus ble åpnet for seks år siden. Hovedscenen har tatt turen til Stavanger for å se litt på hva som har skjedd her gjennom disse seks årene, og har produsert nye konsertopptak med Stavanger Symfoniorkester under ledelse av deres sjefdirigent Christian Vasquez. På programmet står verker av Irgens-Jensen, Strauss og Brahms. Solist er Alexei Ogrintchouk, - han er solo-oboist i Amsterdam Concertgebouw orkesteret. Programleder Arild Erikstad.
21:55 
Hovedscenen: Jazz- ambassadørene
Denne dokumentaren forteller den relativt ukjente historien om amerikanske jazzlegender som Louis Armstrong, Dizzy Gillespie og Benny Goodman som sammen med deres "mixed-race" band ble sendt ut i den kalde krigen for å gi Borgerrettsbevegelsen i USA en stemme i resten av verden. De reiste verden rundt som kulturelle ambassadører, men de ble konfrontert med et moralsk dilemma; hvordan kunne de snakke om et tolerant Amerika utenlands når det fremdeles var et sterkt raseskille og diskriminering i hjemlandet? Presentert av Arild Erikstad.
22:55 
Dokusommer: Daniel og Simen
På YouTube har de mange tusen fans, brødrene Daniel og Simen som lever med den brutale sykdommen Duchenne. De har selv blitt grovt trakassert på nett. Nå jobber de for å bekjempe nettmobbing.
23:55 
Den dagen vi gjekk på månen
Britisk dokumentar. 20. juli 1969 landa Apollo 11 på månen. Ingenting vart det same etterpå. Månelandinga for 50 år sidan var ein politisk og teknologisk triumf - og ein augneblink som aldri vert gløymt.
00:40 
Gordon, Gino og Fred
Britisk matserie. Fred tar med gutta til Frankrike. Men hva gjør de på en nudiststrand? Og hvem vinner den store østerskonkurransen?. Del 2 av 3.
01:25 
Hvorfor det?
Trond-Viggo Torgersen med gjesten Tore Sagen svarer på absolutt alle tenkelige og utenkelige spørsmål fra publikum. Fra Samfundet i Trondheim.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:03 
Legens dødelige eksperimenter
Svensk dokumentarserie. Paolo Macchiarini er den første som opererer et syntetisk luftrør inn i et menneske. Transplantasjonen hylles som en suksess verden over, men i det stille begynner Macchiarini å oppdage feil på plaststrupene. I stedet for å ta konsekvensene, opererer han nå også mennesker som ikke er dødssyke, og som risikerer å dø av prosedyren. Er Karolinskas stjernekirurg et geni eller en bedrager? (Experimenten: Varje kirurg har sin kyrkogård). Del 2 av 3.
03:00 
Brian Johnson møter
Britisk serie. Robert Plant. Rockeguden fra Led Zeppelin og hunden hans tar oss med på en vandring i Nord-Wales, til slottsruinene som ble et tilfluktssted fra galskapen i turnélivet på 70-tallet. (Brian Johnson's A Life On The Road). Säsong 1. Del 6 av 6.
03:45 (04:44)
Dokusommer: Den natta vi var på månen
20. juli 1969 landa det første romfartøyet på månen med Neil Armstrong om bord. Landinga blei send på tv over heile verda, og i nokre timar og dagar levde verda i ein optimistisk draum om at alt var mogleg - både i verdsrommet og på jorda.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se