Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
07:40 
Dokusommer: Hotellet på Fogo
Fransk dokumentar. Spektakulær arkitektur ved havgapet i Newfoundland. Sammen med arkitekt Todd Saunders får vi se Fogo Island Inn reise seg gjennom de fire årstidene.
08:35 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
09:35 
Oddasat - nyheter på samisk
09:40 
Distriktsnyheter
11:20 
Hovedscenen: Carmen fra Bregenz-festivalen
Operascenen i Bregenz er verdensberømt for spektakulær scenografi og storslåtte oppsetninger. Den siste Carmen-forestillingen som hadde premiere i fjor sommer er intet unntak og er blitt en gigantisk suksess. Her utnytter man til fulle alle tekniske muligheter som scenen kan tilby og vi presenteres for en moderne og sterk Carmen med sensualitet og medrivende sjarme. Med Gaëlle Arquezi rollen som Carmen og Don José synges av Daniel Johansson. Wien Symfoniorkester, Bregenz Festivalkor, Praha Filharmoniske Kor, alt under ledelse av Paolo Carignani. Presenteres av Arild Erikstad.
13:30 
Sommeråpent
NRKs Sommeråpent sendes denne uken fra Gloppen Camping og Fritidssenter. Det blir sommerprat, musikk, moro og konkurranser i kjent Sommeråpent-stil. I tillegg skal to utvalgte familier på campingplassen konkurrere mot hverandre gjennom uka i Sommeråpent sine splitter nye campingleker. Programledere er Christian Strand og Mikkel Niva. Del 14 av 30.
14:30 
Djeveldansen
Svensk dokumentarserie. Agneta Trygg lykkes ikke med å få sin ektemann til å slutte å drikke. Han drikker seg sakte, men sikkert i hjel. Rusten vokser opp sammen med en alkoholisert far og ender selv som misbruker. Og programleder Sanna reiser til et behandlingshjem og forteller om sine egne erfaringer. Bak hver misbruker lider nære familiemedlemmer, som oftest i det stille. Kjente og ukjente mennesker forteller sine historier. (Djävulsdansen). Del 3 av 3.
15:30 
50 år siden månelandingen
Direkte fra Teknisk Museum.
16:30 
Vettisfossen - eit vågestykkje
Vi viser eksklusive bilete frå isklatring opp Vettisfossen i Sogn. Fossen som er den høgste i Nord-Europa, dannar ei enorm issøyle når den frys til om vinteren. Det er svært sjeldan at kvaliteten på isen er god nok for klatring, og uansett er dei 275 metrane opp svært farefulle. Vanlegvis kjem isklatrarane dit i full anonymitet. For første gong vert det vist tv-bilete frå ismassivet med klatrarane Sigurd Felde og Harald Harstad i hovudrolla.
16:55 
Arten som endret alt
Mennesker og dyra våre utgjør 96 prosent av vekten av alle pattedyr. For 10.000 år siden var det 0,1 prosent. Hvordan forandret arten vår verden? Foredrag ved professor Hans K. Stenøien og professor Reidar Andersen.
17:50 
Draumen om månen
Amerikansk dokumentarserie. Fire farlege år i romfartshistoria. USA er fast bestemt på å bli fyrst til månen, men til kva pris? Vi følgjer Apollo 1 og Apollo 8. Del 3 av 6.
18:40 
En smak av nord
Islandsk matserie. Hva finner vi i verdens største kjøleskap, Nord-Atlanteren? Det blir trefninger mellom tradisjoner og trender på tallerkenen når Gísli Örn Garðarsson drar til Grønland, Færøyene, Island og Norge for å lære mer om hva menneskene har levd av og hvordan den moderne matkunsten utvikler seg. Også denne gangen skal vi til Grønland. Den tradisjonelle, grønlandske maten gir som regel ikke mersmak, og få hadde trodd at det kunne bli et reisemål for gourmeter. Men den unge kokken Inunnguaq Hegelund er blant dem som er i ferd med å sette Grønland på det kulinariske verdenskartet. (Taste the North Atlantic). Del 2 av 8.
19:10 
Dokusommer: Hotellet på Fogo
Fransk dokumentar. Spektakulær arkitektur ved havgapet i Newfoundland. Sammen med arkitekt Todd Saunders får vi se Fogo Island Inn reise seg gjennom de fire årstidene.
20:05 
"Mitt liv som Jon"
Komikeren Jon Skolmen gikk bort tidligere i vår. Etter mange år og sterke oppfordringer laget Jon sitt eget stand-up show "Mitt liv som Jon", hvor han fortalte morsomme og av og til rørende små historier fra både privat- og scenelivet. Han gjorde stor lykke i både Norge og Sverige, med dette showet fra 2001.
20:45 
Å plante et flagg
Norsk kortfilm. Året er 1969. Island er treningsarena for NASAs astronautar og forskarar. Men månelandskapet på sagaøya byr på heilt eigne utfordringar. Manus og regi: Bobbie Peers.
21:00 
Nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
21:15 
Nick Cave & The Bad Seeds - live i København
Britisk produksjon fra 2017. Kompromissløse Nick Cave and the Bad Seeds leverer klassikerne "Red Right Hand", "Stagger Lee" og "Jubilee Street" sammen med låter fra det nye albumet "Skeleton Tree". (Distant Sky - Nick Cave & The Bad Seeds Live in Copenhagen). Producerat år 2017.
22:45 
Hvorfor det?
Trond-Viggo Torgersen med gjesten Tore Sagen svarer på absolutt alle tenkelige og utenkelige spørsmål fra publikum. Fra Samfundet i Trondheim.
23:15 
Dokusommer: Månen
Britisk dokumentar fra 2018. Supermåne, fullmåne, solformørkelse. Vi følger månens ferd rundt jorda, og ser hvordan den har kraft til å påvirke livet både i havet og på land. Norsk kommentar: Chris Veløy. (Wonders Of the Moon). Producerat år 2018.
23:55 
Dokusommer: Hvem skjøt Biggie og Tupac?
Amerikansk dokumentar fra 2017. To markante rappere og tidligere kompiser ble skutt og drept med måneders mellomrom. 20 år senere er fremdeles ingen dømt for drapene, og mange spørsmål står ubesvart. (Who Shot Biggie & Tupac?). Producerat år 2017.
01:20 
Jebe i Mayaland
Norsk dokumentar fra 2018. Den ukjente, norske komponisten Halfdan Jebe levde i Mexico på 1920- og 30-tallet. I jungelen på Yucatan forløses hans musikalske talent i møte med mayafolkets kultur. Producerat år 2018.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:03 
Legens dødelige eksperimenter
Svensk dokumentarserie. Er han et geni eller en bedrager? Stjernekirurgen Paolo Macchiarini ved Karolinska Institutet i Sverige har blitt anklaget for forskningsfusk og for å bruke dødssyke pasienter som forsøkskaniner. Samtidig er hans visjoner store nok til å redde millioner av mennesker. Macchiarini mener nemlig at vi snart kan framstille menneskelige organer på kunstig vis. (Experimenten: Stjärnkirurgen). Del 1 av 3.
03:00 
Dokusommer: Pistol nr. 6
Britisk dokumentar frå 2018. Tre mord, elleve skyteepisodar og stadige eigarskifte: Dette er historia om den dødelegaste ulovlege pistolen i Storbritannia. (Gun No. 6). Producerat år 2018.
04:15 (05:12)
Mark og Christian kikker på mennesker
Fantasi og fordommer får fritt utløp når Mark og Christian kommenterer mennesker de ser på gaten. Men får de bekreftet sine antagelser?. Säsong 1. Del 5 av 10.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se