Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
09:00 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. (Heartbeat) Andrew Parkin og kona hans blir blanda inn i ei ulykke, og Blaketon og Mike får noko å tenkje på. Vernon har nye opplegg for å tene pengar, men ingenting går som planlagt. ,. Säsong 10. Del 17 av 24.
09:50 
Verdens lykkeligste land [Repris]
Hygge er blitt en dansk eksportvare. Chris treffer Claus Meyer i New York og snakker om velferdssystemet og om savnet etter den danske væremåten. ,. Del 5 av 5.
10:20 
Singelmamma [Repris]
Svensk dramaserie. Siri. To små, en tenåring, to ekser og eget firma. Har Ella egentlig tid til en ny mann?. Det nærmer seg bryllup, men Ella har ikke så lyst til feire kjærligheten. Selv Arvin og Beata virker lykkelige. ,. Del 8 av 8.
11:05 
20 spørsmål
Norsk humor-quiz. Spørrekonkurranse for de munnrappe med Øystein Bache, Helen Vikstvedt, Rune Gokstad og Cille Biermann. Programleder: Knut Borge.
11:30 
20 spørsmål
Norsk humor-quiz. Spørrekonkurranse for de munnrappe med Øystein Bache, Helen Vikstvedt, Rune Gokstad og Cille Biermann. Programleder: Knut Borge.
11:55 
Sommermat i Falkenberg [Repris]
Svensk matserie. Hvem elsker ikke søtt? Lisa og vennene griller brie med nøtter og frukt, lager libanesisk salat og fransk marengs. ,. Säsong 1. Del 3 av 8.
12:55 
Familieekspedisjonen [Repris]
Norsk serie fra 2018. Cowboytur! På ekspedisjonens tredje tur får familiene med noen helt nye turvenner!. Seks hester skal slå følge med dem fra hytte til hytte på Hardangervidda. Hestene bærer lett tunge sekker, men for ferske hestefolk er det ikke bare lett med nye familiemedlemmer. Programleder er Ingrid Gjessing Linhave. ,. Säsong 1. Del 5 av 16. Producerat år 2018.
13:35 
Monsen på villspor [Repris]
Norsk opplevelsesserie fra 2014. Lars Monsen har vært over fjell og vidde. Men hva skjer når vi setter ham midt i granskogen, uten kompass og med et kart der mye vesentlig informasjon ikke vises? Vi vet at det også er bjørn i området. Programleder er Anne Rimmen. ,. Säsong 1. Del 3 av 5. Producerat år 2014.
14:35 
Price og Blomsterberg [Repris]
Dansk matserie. To av Danmarks største matkunstnere møtes på Kronborg slott for å lage sensommermat. James har lekt seg til sine ferdigheter på kjøkkenet, mens Mette er utdannet konditor. På menyen står: en slags ostekrem med krydder, hønsekjøttboller i savoykål, og til dessert en moderne variant av "tilslørte bondepiker". ,. Del 4 av 4.
14:55 
Dokusommer: Josefin og Florin
Svensk dokumentar. Ein 22 år gammal rumensk tiggar møter ei 38 år gammal svensk åleinemor. Resten er kjærleikshistorie.
15:55 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie. Danske antikkhandlere konkurrerer om å gjøre de beste kjøpene. Duellantene ligger jevnt, men tar sjanser og kjøper finurlige ting. Og dagens vurdering blir en prøvelse for eksperten. ,. Säsong 8. Del 6 av 12.
16:25 
Ønskekonsert med KORK
Tine Thing Helseth og Per Sundnes inviterer til ønskekonsert med Kringkastingsorkestret og dirigent Miguel Harth-Bedoya. Sopranen Isa Katharina Gericke er gjest og det blir sommerlig musikk som publikum har ønsket seg.
17:10 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. (Heartbeat) Andrew Parkin og kona hans blir blanda inn i ei ulykke, og Blaketon og Mike får noko å tenkje på. Vernon har nye opplegg for å tene pengar, men ingenting går som planlagt. ,. Säsong 10. Del 17 av 24.
18:00 
Sommermat i Falkenberg [Repris]
Svensk matserie. Umami er en av de fem grunnleggende smakene. Lisa byr på ramenbuljong, nougat og eplekake. Hvordan steker vi den perfekte biffen?. ,. Säsong 1. Del 4 av 8.
19:00 
Tilbake til 60-tallet [Repris]
Norsk dokumentarserie fra 2009. 1960 var året da fjernsynet kom til Norge. Samme år ble Enerhaugen jevnet med jorda, Tromsøybrua ble åpnet, og det ble mulig å kjøpe bil uten spesialtillatelse. I USA ble Kennedy valgt til president, og i Afrika ble hele 17 stater uavhengige. Tre personligheter som preget dette året, kommenterer årets begivenheter. Knut Johannesen skøytet seg inn i våre hjerter med sitt OL-gull, Nora Brockstedt ble vår første stjerne i Melodi Grand Prix med sin Voi voi, og Inger Lise Haug, vår første hallodame på tv, ble Norges første fjernsynskjendis. ,. Säsong 1. Del 1 av 10. Producerat år 2009.
19:30 
Toppserien: Rosenborg - LSK Kvinner
Kommentator: Carl-Erik Torp, Olav Traaen.
21:45 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
21:55 
Narvestad tar ferie [Repris]
Faren til Narvestad var sjømann og bodde en tid på Cuba, der han jobbet på en sigarfabrikk. Narvestad har alltid hatt lyst til å dra til det stedet faren var så glad i, og han mistenker også at han muligens har en halvbror der nede. ,. Del 6 av 6.
22:15 
Nick Cave & The Bad Seeds - live i København
Britisk produksjon fra 2017. Kompromissløse Nick Cave and the Bad Seeds leverer klassikerne "Red Right Hand", "Stagger Lee" og "Jubilee Street" sammen med låter fra det nye albumet "Skeleton Tree". (Distant Sky - Nick Cave & The Bad Seeds Live in Copenhagen). Producerat år 2017.
23:45 
Dokusommer: Q's Barbershop
Dansk dokumentar. God stemning, gode samtaler og en knivskarp hårsveis for hundre kroner klippen. Hos Qasim får gutta i nabolaget valuta for pengene.
00:50 
Operasjon Playa [Repris]
Svensk dokumentarserie. Store penger, sviktende bevis og en profilert hovedmistenkt. Den oppsiktsvekkende historien om Sveriges største narkotikasak. Kokain for milliarder blir beslaglagt om bord en seilbåt i Karibia. Svensk politi utpeker den beryktede bankraneren Jonas Falk som hovedmann. ,. Del 1 av 3.
01:45 
Hytteliv: Sommer
Robert Stoltenberg og Herman Flesvig sine populære karakterer tar ferie og reiser på hytta.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:05 
Skjergardsdokteren [Repris]
Svensk dramaserie om kvardagsliv og dramatikk frå ein legepraksis i Stockholms skjergard. I hovudrolla: Samuel Fröler. ,. Del 5 av 12.
03:00 
Oddasat - nyheter på samisk
03:30 (04:35)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå