Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
07:35 
Hagen min [Repris]
Norsk hageserie fra 2018. Kreativiteten blomstrer når programleder Heidi Sivertzen-Oksmo besøker en eksotisk hage på Nesodden. Alexander og Jan Grüner-Moström har alltid spennende hageprosjekter på gang. Vi følger dem når de anlegger en hagelabyrint. Alexander byr på giftig bakst til brunsneglene, mens snekker Stine lager utebord av fargerike fliser. Hos kokken Dag står geit på menyen. Säsong 2. Del 7 av 9. Producerat år 2018.
08:15 
Husdrømmer [Repris]
Svensk serie fra 2016. Sommeren 2013 fikk Katja og Jonnie en tung beskjed. Katja hadde fått en svulst i hypofysen. De innså at de måtte finne en enklere måte å leve på, og det passet ikke med et gammelt hus som krever stadig vedlikehold. Men samtidig ville de bo på samme sted. Dermed så en annerledes husdrøm dagens lys. Säsong 3. Del 3 av 8. Producerat år 2016.
09:15 
Supergira otere [Repris]
Otere er lekne og tilpassingsdyktige mestersvømmere. Vi går tett på og prøver å finne ut av deres hemmeligheter. Britisk naturdokumentar.
10:05 
Vi er pilegrimer [Repris]
Norsk dokumentar fra 2017. . Fem mennesker sitter i en minibuss på vei til Sverige. De kjenner ikke hverandre og lever ulike liv og har ulikt livssyn. Nå skal de gå pilegrim sammen. 17 mil på ei uke. Fra svenskegrensen til Nidarosdomen.
10:55 
Det beste av Lindmo [Repris]
Lindmo: Det beste av Lindmo. Få med deg høydepunkter fra Lindmo-sendinger i dette gjensynet med populære gjester og artister som har vært innom Anne Lindmo sitt studio. Säsong 13. Del 15 av 15.
11:45 
Brian Cox og naturens undere [Repris]
Britisk naturserie. For å skjønne hvordan livet oppsto på jorden må vi først forstå hvilke grunnstoffer planeten vår er laget av. Bakken i Tanzania er rustrød, fordi jernet i berggrunnen ruster når det binder til seg oksygen, slik jernet i blodet vårt også gjør det. To av de vanligste grunnstoffene i universet er hydrogen og oksygen, som sammen lager vann. Og i vannet finner vi kanskje opprinnelsen til livet, langt nede i dypet. Hvilke naturkrefter omgir oss og former verden vi lever i?. Del 3 av 4.
12:45 
Da Dylan møtte Jesus [Repris]
Amerikansk konsertfilm fra 2017. Bob Dylan ble kristen i en urolig tid. Fra 1979 ga han ut tre album med religiøse sanger. Vi får et gjenhør med noen av dem i en serie opptak fra øvelse og konsert. Producerat år 2017.
13:45 
Vår spektakulære verden [Repris]
Britisk naturserie fra 2016. Isfjell er en alvorlig risiko for skipsfarten, og verdens isbreer kalver stadig oftere. Nye satellittbilder gir forskerne bedre forståelse for livssyklusen til isfjell og hvordan klimaendringer påvirker livet i havet. Med: dr. Helen Czerski. Del 6 av 6.
14:15 
1000 års tro [Repris]
Dansk dokumentarserie fra 2017. Politikeren og likestillingspioneren Bodil Koch bante vei for kvinnelige prester i 1948. Hvordan er danskenes forhold til religion og folkekirke i dag? Med: Cecilie Nielsen. Säsong 1. Del 6 av 6.
14:45 
Ut på tur til Hardanger [Repris]
Elvejuving, klatring i Norges tøffeste turistløype og spektakulære stunt i naturen fra verdens beste balansekunstner. Det er noe av det Kjell Fuglehaug møter i Hardanger, før han ender opp med et eventyrlig vårfiske langt inne på Hardangervidda.
15:40 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Maggie har framleis svangerskapspermisjon, men vikaren hennar får influensa. Det blir innbrot i eit tomt hus som Greengrass har tilsyn med. Ei myntsamling er borte, og Greengrass veit meir om saka enn han vil vedgå. Säsong 9. Del 2 av 24. Producerat år 1999.
16:30 
Miss Marple [Repris]
Britisk krimserie fra 2010. Mens Miss Marple besøker venninnen Dermot i Little Ambrose, må hun etterforske dødsfallet til Eddie Seward som ble funnet i sjøen. Få dager senere skjer det to drap til, og politiinspektør Somerset er sikker på hvem morderen er. Men Miss Marple er ikke overbevist. Säsong 5. Del 3 av 4. Producerat år 2009.
18:00 
Eides språksjov [Repris]
Norsk underholdningsprogram fra 2018. Høgdepunkt frå sesongen. Eides språksjov: Høgdepunkt frå sesongen. Denne vinteren har Linda Eide vekt latter, undring og mange språklege diskusjonar rundt om i landet. Få tema engasjerer nordmenn meir enn språk. Her er høgdepunkta frå årets sesong med Eides språksjov samla i eitt program. Säsong 2. Del 11 av 11.
18:45 
Bryllaupet som folket elska [Repris]
Britisk dokumentar frå 2017. 20. november 1947 gifta dronning Elizabeth og prins Phillip seg med eit storslått bryllaup i Westminster Abbey i London. Selv om det var kort tid etter krigen, klarte britane å gje dei eit makelaust bryllaup og folkefest i Londons gater. No, meir enn 70 år seinare, minnest folk enno folkefesten med glede og begeistring. Producerat år 2017.
19:35 
Kongen av kortkunst [Repris]
Amerikansk dokumentar fra 2017. Richard Turner er en av verdens beste tryllekunstnere med korttriks. Han er også fullstendig blind. Han tar oss med på et tilbake til den tiden han begynte å miste synet som barn. Producerat år 2017. Regissör: Luke Korem.
21:00 
Nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
21:10 
Svenske hemmeligheter [Repris]
Svensk dokumentar. Året er 1940, og tyskerne invaderer både Norge og Danmark. Kan Sverige stå for tur?. Med alle midler forsøker man å forberede seg, og på Öland får kaptein Raoul Thörnblad en lysende ide.
21:25 
Midnattsmesse fra Roma
Direkte overføring fra Peterskirken i Vatikanet med pave Frans. Pater Pål Bratbak og Ove Gundersen kommenterer fra studio i Oslo.
23:45 
Et stille sted - Maj Britt Andersen og KORK [Repris]
Maj Britt Andersen synger helt nye sanger med tekster av Lars Saabye Christensen og musikk av Geir Holmsen. Kringkastingsorkestret og solister spiller med, og Lars Saabye Christensen leser nyskrevne dikt mellom sangene.
00:40 
Det beste av Lindmo [Repris]
Lindmo: Det beste av Lindmo. Få med deg høydepunkter fra Lindmo-sendinger i dette gjensynet med populære gjester og artister som har vært innom Anne Lindmo sitt studio. Säsong 13. Del 15 av 15.
01:30 
Hjem til påske [Repris]
Dansk dokumentar fra 2017. Hvordan feirer dansker påske?. For noen handler påsken om Jesu korsfestelse, død og oppstandelse, men for mange handler det om en tiltrengt ferie med familien.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:05 
Vår spektakulære verden [Repris]
Britisk naturserie fra 2016. Isfjell er en alvorlig risiko for skipsfarten, og verdens isbreer kalver stadig oftere. Nye satellittbilder gir forskerne bedre forståelse for livssyklusen til isfjell og hvordan klimaendringer påvirker livet i havet. Med: dr. Helen Czerski. Del 6 av 6.
02:30 
Da vinden snudde [Repris]
Norsk dokumentar fra 2017. I august 2015 gjennomfører Dennis Kakis sitt fallskjermhopp nummer 260. Et plutselig vindkast fører til at han mister kontrollen og krasjlander. Når han våkner på sykehuset får han beskjed om at han er lam fra livet og ned. Dennis nekter å godta situasjonen han har havnet i og reagerer med å dokumentere sin egen reise mot sitt eneste mål: å komme seg på beina for å kunne hoppe igjen. Producerat år 2017.
03:35 (04:30)
Tidsbonanza [Repris]
Norsk underholdningsserie. Magibonanza. Tidsbonanza: Magibonanza. Et dypdykk i magiens mørke. De som skal konkurrere om heder og ære i magibonanza er Davido og Thomas Seltzer–Alexx Alexxander og Per Inge Torkelsen. Säsong 5. Del 6 av 11.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se