Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
07:15 
Brian Cox og naturens undere [Repris]
Britisk naturserie. For å skjønne hvordan livet oppsto på jorden må vi først forstå hvilke grunnstoffer planeten vår er laget av. Bakken i Tanzania er rustrød, fordi jernet i berggrunnen ruster når det binder til seg oksygen, slik jernet i blodet vårt også gjør det. To av de vanligste grunnstoffene i universet er hydrogen og oksygen, som sammen lager vann. Og i vannet finner vi kanskje opprinnelsen til livet, langt nede i dypet. Hvilke naturkrefter omgir oss og former verden vi lever i? (Forces of Nature: The Moth and the Flame). Del 3 av 4.
08:15 
Husdrømmer [Repris]
Svensk serie fra 2016. Simone og Tommy drømmer om å leve som de lærer. Det vil si at de ønsker å bo i et passivhus og bruke lite energi. Dessuten skal det være rundt. Husbyggingen går med rasende fart, men det høye tempoet har sin pris, og plutselig orker ikke Simone mer. Säsong 3. Del 4 av 8. Producerat år 2016.
09:15 
Smaker fra Sápmi [Repris]
Svensk matprogram fra 2017. Vil konfirmasjonsgjestene i Kautokeino like Marets mat, eller har hun gått for langt?. Martin styrer et samisk gourmet-arrangement i Narvik, mens Greta skal dele opp og røyke tiur sammen med barnebarna. (Smaker från Sápmi). Säsong 1. Del 3 av 6. Producerat år 2017.
09:45 
Turistforeningen 150 år [Repris]
I fjor var det 150 års-jubileum for Den Norske Turistforeningen, som utrettelig har lagt forholdene til rette for å få oss nordmenn ut i fjell og mark. Bli med på den storslagne jubileumsforestillingen i Oslo Spektrum med vår egen turdronning, HM dronning Sonja, Odd Nordstoga og Lars Monsen for å nevne noen. Kveldens konferansier er Anne Lindmo.
11:05 
Vi er pilegrimer [Repris]
Norsk dokumentar fra 2017. . Fem mennesker sitter i en minibuss på vei til Sverige. De kjenner ikke hverandre og lever ulike liv og har ulikt livssyn. Nå skal de gå pilegrim sammen. 17 mil på ei uke. Fra svenskegrensen til Nidarosdomen.
11:55 
Peer Gynt-kveld
Velkomen til ein heil kveld med Henrik Ibsens ”Peer Gynt”. Vi viser framsyninga frå Det Norske Teatret med Toralv Maurstad i hovudrolla, ein dokumentar, samt intervju med blant andre Maurstad og teatersjef Erik Ulfsby. Regi: Ninja Benneche.
11:56 
Hemmeligheten bak Peer Gynt [Repris]
I 2017 var det 150 år siden Henrik Ibsens ”Peer Gynt” kom ut. Det dramatiske diktet har blitt tolket i mange retninger oppigjennom årene. I dette programmet avsløres det at Ibsen etterlot seg flere hint om hvem han brukte som modell for Peer og modellen er slett ingen hvem som helst. ”Peer Gynt” har blitt kalt Norges nasjonalepos og i dette programmet kommer det også fram forskjellige tolkninger, betraktninger og innsikt som kan berike alle som vil bli bedre kjent med Peer Gynt. Programskaper: Ninja Benneche.
12:55 
Før teppet går opp på Det Norske Teatret [Repris]
Vi møter publikum i foajeen like før stykket startar. Bak scena ventar knappestøypar Svein Tindberg på at teppet skal gå opp.
13:00 
Peer Gynt frå Det Norske Teatret, første akt [Repris]
Peer Gynt er ved vegs ende. Han er sliten, medtatt og trøytt. Ferda gjennom livet har gitt mange oppturar, og enda fleire nedturar. Med Toralv Maurstad i hovudrolla. Til nynorsk ved Jon Fosse. Regi: Erik Ulfsby.
14:10 
Med teatersjef Erik Ulfsby i foajeen [Repris]
Medan publikum strøymer ut til pause blir regissør Erik Ulfsby intervjua om valga han har tatt for sin versjon av Peer Gynt.
14:15 
Peer Gynt frå Det Norske Teatret, andre akt [Repris]
Peer Gynt har vore storkar og briska seg ute i verda. No er han ved vegs ende. Med Toralv Maurstad i hovudrolla. Til nynorsk ved Jon Fosse. Regi: Erik Ulfsby.
15:10 
På veg heim med Toralv Maurstad [Repris]
Toralv Maurstad er på veg heim etter framsyninga. Vi snakkar med han om familien Maurstad sitt livslange forhold til Peer Gynt, og det å kome seg opp og fram i livet. Regi: Ninja Benneche.
15:30 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Celia krev at politiet skal aksjonere da systera ikkje opnar døra si, men politiet trur ho har reist bort saman med ektemannen. Danny og Jimmy tek betalt for å reinse avløpsrøyr dei sjølve har blokkert, men Greengrass skjønar opplegget og tilbyr folk hjelp for ein lågare pris. Säsong 9. Del 3 av 24. Producerat år 1999.
16:20 
Miss Marple [Repris]
Britisk krimserie fra 2010. En tåkete høstkveld blir Fader Gorman i all hast hentet til en kvinnes dødsleie. Hun betror ham en hemmelighet som gjelder mange menneskers liv, og han gir henne et skjebnesvangert løfte. På veien hjem blir han drept og ranet. Hva morderen ikke fant var papirlappen Fader Gorman hadde stukket ned i skoen - en lapp med ni navn på. Miss Marple tar saken. Med Julia McKenzie, Nicholas Parsons, Lynda Baron, JJ Feild, Jodie Hay og Jason Merrells m.fl. Säsong 5. Del 4 av 4. Producerat år 2009.
17:50 
Villmarkas son [Repris]
Poeten, bonden og musikaren lever tett på naturen og fuglane, og tolkar teikna frå himmelens baronar kvar einaste dag. I fjellheimen opplever han det storslagne, det vakre i naturen og det mytiske. Har han sett huldra – eller ikkje? Kva finst i kløfta mellom røyndom og folketru?. Jimmy Øvredal er villmarkas son og herre i sitt eige naturparadis. Norsk dokumentar.
19:00 
Invitasjon til eit kongeleg bryllaup [Repris]
Britisk dokumentar. Vi får eit innblikk i alt som skjer bak kulissane til eit kongeleg bryllaup. Medverkande: Julie Etchingham, Sir Trevor McDonald.
19:45 
Hovedscenen: Jubileumskonsert fra Røros Kirke
Kringkastingsorkestret og Det Norske Solistkor var i mars i år invitert til Vinterfestspillene i Bergstaden for å markere festivalens 20-årsjubileum med storslagen konsert i vakre Røros kirke. På programmet stod verker av Mozart, Haydn, Lachenmann og Beethoven. Solister: Ann-Helen Moen,sopran, Anna Fedorova, klaver, Christoph Hartmann, obo, Luiz Filipe Coelho, fiolin, Britta Cortabarria Adde, fagott, Hans Emil Sollenes, cello og Tor Espen Aspaas, klaver. Konsertvert, Erling Dahl Jr. Dirigenter, Grete Pederesen og Thomas Klug. Presentert av Arild Erikstad.
21:35 
Alt e' såre vel - en film om Terje Nilsen [Repris]
Norsk dokumentar fra 2018. Hans forhold til musikk er som fiskens til havet. Det er ikke noe å synes noe om. Det bare er overalt. Etter et oppgjør med alkoholen lyder nye sanger fra poetens røst. Producerat år 2018. Regissör: Geir Are Jensen.
22:40 
Terje Nilsen og KORK [Repris]
Siden sangen Mjelle tok Norge med storm i 1974 har trubaduren Terje Nilsens sonore røst vært selve lyden av Bodø. I august 2018 møtte han KORK til konsert i Oslo konserthus.
23:50 
Tusen ganger god natt [Repris]
Norsk drama fra 2013. Krigsfotografen Rebecca overlever en bombe i Kabul. Hjemme er familien lei av at hun stadig reiser til farlige konfliktområder, og de stiller et ultimatum: jobben eller familien. Med: Juliette Binoche, Nicolaj Coster-Waldau, Lauryn Canny. Producerat år 2013. Regissör: Erik Poppe, Skådespelare: Larry Mullen Jr., Maria Doyle Kennedy, Nikolaj Coster-Waldau, Juliette Binoche.
01:45 
Kongsvold fjeldstue [Repris]
Fra urgammel tid har ferdselen gått gjennom tunet. Kongsvold fjeldstue har moskus som nabo og et herskapelig kjøkken. Både pilegrimer, fjellfolk og matentusiaster finner fortsatt fram til den ærverdige skysstasjonen på Dovrefjell.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:05 
Tidsbonanza: Magibonanza [Repris]
Norsk underholdningsserie. Et dypdykk i magiens mørke. De som skal konkurrere om heder og ære i magibonanza er Davido og Thomas Seltzer–Alexx Alexxander og Per Inge Torkelsen. Säsong 5. Del 6 av 11.
02:50 
Vikinger mot ulver - slaget om finans [Repris]
Du og jeg eier oljefondet, verdens største statlige fond, som skal gjøre etisk kloke investeringer. Kan og vil det utgjøre en forskjell?. Det spør filmskaper Fredrik Horn Akselsen.
03:50 (04:25)
Solgt! [Repris]
Nordmenn elska å dra til fjells i påska. Programleiar Frode Søreide tatt med seg meglarar til fjellbygda Trysil for å tippe hytteprisar. Her blir det alt frå sjarmerande hyttekos i skogen til luksus rett ved skibakken. Meglarar frå Fredrikstad og Arendal møtast til duell i det som er Norges største skidestinasjon. Norsk serie. Säsong 7. Del 1 av 13.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se