Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
07:15 
Hagen min [Repris]
Norsk hageserie fra 2018. I vakre Gildeskål ligger en spesiell hage. Familien Hjertefølger bor nemlig i et drivhus og forlenger hagesesongen bak glassveggene. Vi lærer om permakultur og lager et lasagnebed. Gartner Steinar kommer med kjerringråd for å bekjempe lus, midd og rust. Stine lager en kompostkurv av kvist, og hagen høster vi gulbeter som kokken Dag får bruk for. Säsong 2. Del 6 av 9. Producerat år 2018.
07:55 
Husdrømmer [Repris]
Svensk serie fra 2016. Taras og Tanja møtte hverandre da de var midt i livet. Nå vil de bo langt fra byen og bygger drømmehuset på en gigantisk tomt. Den har til og med sin egen fugledam. Men ønskelisten for luksushjemmet er lang. Vil de klare å få solgt sitt gamle hus i tide, og vil pengene strekke til?. Säsong 3. Del 2 av 8. Producerat år 2016.
08:55 
Sjokoladesuget [Repris]
Norsk dokumentar. Nordmenn elskar sjokolade. Kvifor gjer me det og kvifor et me så mykje? Øyvor Bakke føler ho må ha det og no jaktar ho landet rundt på eit svar.
09:35 
Hotellet på Fogo [Repris]
Spektakulær arkitektur ved havgapet i Newfoundland. Sammen med arkitekt Todd Saunders får vi se Fogo Island Inn reise seg gjennom de fire årstidene. Fransk dokumentar.
10:25 
Eides språksjov [Repris]
Norsk underholdningsprogram fra 2018. Høgdepunkt frå sesongen. Eides språksjov: Høgdepunkt frå sesongen. Denne vinteren har Linda Eide vekt latter, undring og mange språklege diskusjonar rundt om i landet. Få tema engasjerer nordmenn meir enn språk. Her er høgdepunkta frå årets sesong med Eides språksjov samla i eitt program. Säsong 2. Del 11 av 11.
11:10 
Grønn glede [Repris]
Endelig vår! Etter en lang og kald vinter er Grønn glede tilbake. Da er det deilig å starte opp med jord og frø og stiklinger. Årets første prosjekt er en terrasse i en blokk. Den er stor og fin, men sørgelig tom. Det skal det bli orden på uten at det koster for mye. Säsong 13. Del 1 av 10.
11:40 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie fra 2017. Danske antikkhandlere konkurrerer om å gjøre de beste kjøpene. Mette Flauenskjold og Ronni Veng får hver dag i tre dager 10 000 kroner hver å handle for. En vurderingsekspert kårer dagsvinneren, og på finaledagen blir funnene solgt på auksjon. Denne gangen er duellantene i Nykøbing Sjælland. Säsong 6. Del 2 av 12.
12:10 
Hagen min [Repris]
Norsk hageserie fra 2018. Kreativiteten blomstrer når programleder Heidi Sivertzen-Oksmo besøker en eksotisk hage på Nesodden. Alexander og Jan Grüner-Moström har alltid spennende hageprosjekter på gang. Vi følger dem når de anlegger en hagelabyrint. Alexander byr på giftig bakst til brunsneglene, mens snekker Stine lager utebord av fargerike fliser. Hos kokken Dag står geit på menyen. Säsong 2. Del 7 av 9. Producerat år 2018.
12:50 
Harry Potter - en magisk historie [Repris]
Britisk dokumentar fra 2017. For 20 år siden trollbandt JK Rowling en hel generasjon med den første boken om Harry Potter. Bli med Rowling og lær om den ekte magien bak bøkene. Producerat år 2017.
13:40 
1000 års tro [Repris]
Dansk dokumentarserie fra 2017. I 1814 blir det bestemt at alle dansker skal gå i folkeskole. Hvilken betydning får det?. Og i 1849 får landet sin grunnlov, og med den innføres det religionsfrihet i Danmark. Med: Cecilie Nielsen. Säsong 1. Del 5 av 6.
14:10 
Vår spektakulære verden [Repris]
Britisk naturserie fra 2016. Tornadoer er de kraftigste vindene på jorda og kan være veldig ødeleggende. Amatøropptak, radar, simulering og mobilteknologi gir oss bedre forståelse for fenomenet. Vi kan varsle tornadoer tidligere og kanskje redde liv. Med: dr. Helen Czerski. Del 5 av 6.
14:40 
Ut på tur til Dovrefjell [Repris]
Er det mulig å forvandle en 10 år gammel playstation bygutt til vaskekte cowboy og naturfreak i løpet av en uke?. Hanne Aass gjør et tappert forsøk når hun tar med seg sønnen sin på en ukes strabasiøs ridetur gjennom Dovrefjells mektige natur. Og noe skjer i møte med digre fjell, endeløse vidder og stupbratte juv.
15:40 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Maggie har svangerskapspermisjon og koser seg med babyen sin. Gina får besøk av Terry som er på rømmen og treng pengar. Ho skjuler han ei stund, men Terry er desperat. Säsong 9. Del 1 av 24. Producerat år 1999.
16:30 
Miss Marple [Repris]
Britisk krimserie fra 2010. Miss Marple inviteres på fest til lady Virginia Revels familiehjem Chimneys, et hus kjent for sine diplomatiske samlinger, helt til en diamant ble stjålet derfra for 20 år siden. Miss Marple innser at Chimney har flere mørke hemmeligheter enn hun trodde. Säsong 5. Del 2 av 4. Producerat år 2009.
18:00 
Da Dylan møtte Jesus [Repris]
Amerikansk konsertfilm fra 2017. Bob Dylan ble kristen i en urolig tid. Fra 1979 ga han ut tre album med religiøse sanger. Vi får et gjenhør med noen av dem i en serie opptak fra øvelse og konsert. Producerat år 2017.
19:00 
All verdens kaker - med Tobias [Repris]
Dansk matserie fra 2016. All verdens kaker - med Tobias. På tropiske Bali kan alle råvarer plukkes direkte fra trærne. Men vertsfamilien som den danske kakebakeren Tobias Hamann-Pedersen besøker, har verken ovn, kjøleskap eller andre moderne remedier. Så Tobias må lære seg å lage kaker over et bål. Et besøk hos en lokal risbonde gir ham en helt spesiell idé til kaken han skal lage til sine balinesiske verter. Säsong 2. Del 4 av 6.
19:45 
Peer Gynt-kveld
Velkomen til ein heil kveld med Henrik Ibsens ”Peer Gynt”. Vi viser framsyninga frå Det Norske Teatret med Toralv Maurstad i hovudrolla, ein dokumentar, samt intervju med blant andre Maurstad og teatersjef Erik Ulfsby. Regi: Ninja Benneche.
19:46 
Hemmeligheten bak Peer Gynt
I 2017 var det 150 år siden Henrik Ibsens ”Peer Gynt” kom ut. Det dramatiske diktet har blitt tolket i mange retninger oppigjennom årene. I dette programmet avsløres det at Ibsen etterlot seg flere hint om hvem han brukte som modell for Peer og modellen er slett ingen hvem som helst. ”Peer Gynt” har blitt kalt Norges nasjonalepos og i dette programmet kommer det også fram forskjellige tolkninger, betraktninger og innsikt som kan berike alle som vil bli bedre kjent med Peer Gynt. Programskaper: Ninja Benneche.
20:45 
Før teppet går opp på Det Norske Teatret
Vi møter publikum i foajeen like før stykket startar. Bak scena ventar knappestøypar Svein Tindberg på at teppet skal gå opp.
20:50 
Peer Gynt frå Det Norske Teatret, første akt
Peer Gynt er ved vegs ende. Han er sliten, medtatt og trøytt. Ferda gjennom livet har gitt mange oppturar, og enda fleire nedturar. Med Toralv Maurstad i hovudrolla. Til nynorsk ved Jon Fosse. Regi: Erik Ulfsby.
22:00 
Med teatersjef Erik Ulfsby i foajeen
Medan publikum strøymer ut til pause blir regissør Erik Ulfsby intervjua om valga han har tatt for sin versjon av Peer Gynt.
22:05 
Peer Gynt frå Det Norske Teatret, andre akt
Peer Gynt har vore storkar og briska seg ute i verda. No er han ved vegs ende. Med Toralv Maurstad i hovudrolla. Til nynorsk ved Jon Fosse. Regi: Erik Ulfsby.
23:00 
På veg heim med Toralv Maurstad
Toralv Maurstad er på veg heim etter framsyninga. Vi snakkar med han om familien Maurstad sitt livslange forhold til Peer Gynt, og det å kome seg opp og fram i livet. Regi: Ninja Benneche.
23:20 
En natt på museet med David Attenborough [Repris]
Britisk dokumentar fra 2014. Mørket faller på, og dinosaurer, villdyr fra istida, enorme reptiler og andre utdødde dyr vekkes på magisk vis til live på Natural History Museum i London.
00:25 
Da Dylan møtte Jesus [Repris]
Amerikansk konsertfilm fra 2017. Bob Dylan ble kristen i en urolig tid. Fra 1979 ga han ut tre album med religiøse sanger. Vi får et gjenhør med noen av dem i en serie opptak fra øvelse og konsert. Producerat år 2017.
01:25 
Solgt! [Repris]
Nordmenn elska å dra til fjells i påska. Programleiar Frode Søreide tatt med seg meglarar til fjellbygda Trysil for å tippe hytteprisar. Her blir det alt frå sjarmerande hyttekos i skogen til luksus rett ved skibakken. Meglarar frå Fredrikstad og Arendal møtast til duell i det som er Norges største skidestinasjon. Norsk serie. Säsong 7. Del 1 av 13.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:03 
Vår spektakulære verden [Repris]
Britisk naturserie fra 2016. Tornadoer er de kraftigste vindene på jorda og kan være veldig ødeleggende. Amatøropptak, radar, simulering og mobilteknologi gir oss bedre forståelse for fenomenet. Vi kan varsle tornadoer tidligere og kanskje redde liv. Med: dr. Helen Czerski. Del 5 av 6.
02:35 
Tungeskjærerne [Repris]
Norsk dokumentar fra 2017. Ylva på ni skal til besteforeldrene i vinterferien. Hun skal skjære torsketunger for første gang, sammen med Tobias på elleve, som allerede er en erfaren tungeskjærer. Regi: Solveig Melkeraaen.
03:30 (04:10)
Abels tårn [Repris]
Forum for geniale spørsmål, og ganske gode svar. Har trær bevissthet? Kan dypfryste fluer våkne til liv? Om digitalisering av egen bevissthet. Kan man laste opp ”selvet” på internett? Og spiser edderkopper skjeggkre? Hver uke tar forskerne for seg nye spørsmål fra seerne om absolutt alt. Ukas panel: Biolog Anne Sverdrup-Thygeson, filosof Einar Duenger Bøhn og fysiker Ole Martin Løvvik. Du spør, Abels tårn svarer. Programleder: Torkild Jemterud. Del 8 av 8.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se