Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
07:55 
Husdrømmer [Repris]
Svensk serie fra 2016. Jim og Josefin har funnet en eventyrtomt i Malmö. Der vil de bygge drømmehuset sitt, som Josefin har tegnet selv. Gert Wingårdh besøker dem noen uker før byggestart og lurer på om ikke huset burde reises på en annen del av tomten i stedet. Det får store konsekvenser for Jim og Josefin. Säsong 3. Del 7 av 8. Producerat år 2016.
08:55 
Oddasat - nyheter på samisk [Repris]
09:10 
Fremtidens drømmeboliger [Repris]
Dansk serie fra 2018. Vi besøker banebrytende, vakre og personlige hjem rundt omkring i verden. Gjenbruk og selvberging er blant stikkordene for arkitekter som prøver å bygge mer bærekraftige hjem. Säsong 1. Del 3 av 4. Producerat år 2017.
09:40 
Urix [Repris]
Aktualitetsmagasin fra NRKs utenriksredaksjon. Går i dybden med ulike perspektiver på aktuelle saker fra hele verden. NRKs utenrikskorrespondenter bidrar med analyser og historier. Programledare: Gry Blekastad Almås, Hege Moe Eriksen.
10:00 
Muntlig spørretime
Direktesending fra Stortinget.
11:00 
Grønn glede [Repris]
Så er første prosjekt kommet til veis ende. Torill kommer nå hjem til ”ny” utestue. En gammel stige og en gammel lampe skaper ny stemning, og gamle ting får nytt liv. Vi besøker også en norsk hage inspirert av engelsk tradisjon. Säsong 13. Del 4 av 10.
11:30 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie fra 2017. Heine Bartsch og Helle Vilsbæk får hver dag i tre dager 10 000 kroner hver å handle for. En vurderingsekspert kårer dagsvinneren, og på finaledagen blir funnene solgt på auksjon. Denne gangen er duellantene i Sønderborg. Säsong 6. Del 5 av 12.
12:00 
Distriktsnyheter
13:40 
Munter mat spesial [Repris]
Dansk matprogram fra 2018. Et muntert tilbakeblikk på brødrene Prices kulinariske krumspring gjennom årene.
13:55 
Tidsbonanza: 1997 [Repris]
Norsk underholdningsserie fra 2018. Et desimaltall førte til regjeringsskifte. Prinsesse Diana døde og filmpublikummet gråt seg gjennom sluttscenene av Titanic. Gjestene som tar tidsreisen til 1997, med ”Spice Girls” og ”Aqua” som bakteppe, er Kåre Magnus Bergh og Mona B. Riise mot Kyrre Holm Johannessen og Kristopher Schau. Programleder er Thomas Felberg. Säsong 3. Del 1 av 10.
14:45 
Miss Marple: Evig natt [Repris]
Britisk krimserie. Et ungt par har bygget et hus på en tomt som etter sigende skal være forhekset. De var først optimistiske, men så tårner problemene seg opp. Säsong 6. Del 3 av 3. Skådespelare: Aneurin Barnad, Glynis Barber, Julia McKenzie.
16:15 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Mike og Jackie har bestemt seg for å gifte seg i løynd. Same natta blir eit tog rana, og ein av ranarane blir såra. Isabelle, syster til Greengrass, kjem på besøk. Säsong 9. Del 6 av 24. Producerat år 1999.
17:05 
Victoria [Repris]
Britisk dramaserie fra 2017. Den viljesterke Victoria må vise at hun duger som dronning. Mens hun fortviler over statsminister Melbournes avgang, konspirerer den ambisiøse sir John Conroy mot Victoria sammen med hennes onkel, hertugen av Cumberland. Hun legger en plan for å få Melbourne tilbake, men hennes egenrådighet kan bli skjebnesvanger. Med: Jenna Coleman, Rufus Sewell, Tom Hughes mfl. Britisk dramaserie. Del 2 av 8.
17:50 
Svenske arkitekturperler [Repris]
Svensk serie. Christoffer Barnekow ser nærmere på interessante bygninger sammen med arkitekturhistorikeren Martin Rörby. Del 13 av 16.
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
All verdens kaker - med Tobias [Repris]
Dansk matserie fra 2016. All verdens kaker - med Tobias. I Den dominikanske rebublikk røyker de sigarer, fester, danser og nyter lokal rom. Sistnevnte vil den danske kakebakeren Tobias Hamann-Pedersen ta med i kaken han skal servere til sine karibiske verter. Men hvordan for man en svær bløtkake til å henge sammen i tropisk varme?. Säsong 2. Del 6 av 6.
19:45 
Torp
Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen.
20:15 
Muren: USA-Mexico
Britisk dokumentarserie. Jern og betong sperrar nær halvdelen av grensa mellom USA og Mexico. Trump er fast bestemt på å stenge resten. Säsong 1. Del 1 av 6.
21:05 
Norge fra lufta [Repris]
Se vårt vidstrakte land fra luften.
21:10 
Vikinglotto
21:20 
Sølvets imperier
Fransk dokumentarserie. Kineserne er på retrett etter den første opiumkrigen. Britene etablerer Hong Kong som et handelsknutepunkt, og det vestlige presset mot Kina øker. Fransk dokumentarserie. Del 3 av 3.
22:20 
Urix
Aktualitetsmagasin fra NRKs utenriksredaksjon. Går i dybden med ulike perspektiver på aktuelle saker fra hele verden. NRKs utenrikskorrespondenter bidrar med analyser og historier. Programledare: Gry Blekastad Almås, Hege Moe Eriksen.
22:40 
Sannheten Spania vil glemme
Da det spanske parlamentet vedtok Amnestiloven i 1977 ble alle politiske fanger fra Franco-tiden sluppet fri. Baksiden av medaljen var det påfølgende forbudet mot å straffeforfølge dem som hadde begått de grusomme handlingene under regimet. I denne prisbelønte dokumentarfilmen møter vi mennesker som velger å gå via internasjonal rett for å få oppreisning.
00:10 
Romarriket [Repris]
Augustus. Romarriket: Augustus. Cæsars adoptivson Octavian stel i 32 f.Kr. testamentet til rivalen Marcus Antonius. Avsløringa av innhaldet banar vegen til makta for Octavian. Under namnet Augustus blir han Romarrikets første keisar. Britisk dokumentarserie frå 2017. Del 4 av 8.
00:55 
Sykt spesiell [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2017. Hvordan er det å leve uten å kunne føle smerte?. Vi møter en kvinne som kan lukte om du lider av Parkinsons sykdom samt en person som plutselig kunne spille piano etter en hodeskade. Med: Gabriel Weston. (The World's Most Extraordinary People). Säsong 1. Del 3 av 6. Producerat år 2017.
01:45 
Svenske hemmeligheter [Repris]
Svensk dokumenar. På en spasertur gjennom den svenske hovedstaden finner Melker Becker en forunderlig fasadedekorasjon, et sted der man holdt en blåhval i forvaring og kaien der et grusomt drama fant sted på 60-tallet.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Torp [Repris]
Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen.
02:30 
Muren: USA-Mexico [Repris]
Britisk dokumentarserie. Jern og betong sperrar nær halvdelen av grensa mellom USA og Mexico. Trump er fast bestemt på å stenge resten. Del 1 av 6.
03:20 
Norge nå [Repris]
Hvordan er det mulig at lille Norge håver inn medaljer i oste-VM og slår oste-stormakter som Frankrike og England?. Norge nå har reist til Hol i Hallingdal, der osteinteressen blomstrer, for å finne svaret. (52/66).
03:50 
Oddasat - nyheter på samisk [Repris]
04:05 
Distriktsnyheter
05:00 (06:00)
Distriktsnyheter [Repris]

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se