Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:15 
Oppfinneren
Norsk serie fra 2017. Et tårn gir tanken flukt, og Erik Alfred har planer om et tårnbygg også på det magiske kjøkkenet på Øystøl. Han lager også en ny benk av spiler, en gammel slede og gamle ovner. Og en overraskende ny innretning skal gjøre ventetiden for det nye kjøkkenet morsommere. Säsong 2. Del 3 av 8. Producerat år 2017.
08:55 
Hovedscenen: 40 år i blå dress - Knut Reiersrud jubilerer
Knut Reiersrud er en bauta i norsk musikkliv. Han har gjennom 40 år som artist utviklet et helt eget uttrykk med elementer fra mange musikkformer og han har en egen evne til alltid å være relevant, overraskende og nyskapende. Knut Reiersrud Band er en unik samling av Norges fremste rytme- og toneleverandører. Keyboardist David Wallumrød, gitarist Bjørn Holm, bassist Nikolai Hængsle Eilertsen og trommeslager Andreas Bye. Konsertopptak fra Røverstaden i Oslo. Presentert av Arild Erikstad i samtale med Knut Reiersrud.
10:00 
Hovedscenen: Til minne om Alfred Janson
Komponisten og musikeren Alfred Janson gikk nylig bort i en alder av 82 år. Vi minnes en stor musikerpersonlighet og viktig stemme i norsk musikkliv med et portrett laget av Christian Eggen og Morten Thomte fra 1988. Presentert av Arild Erikstad.
10:45 
Et glimt av Danmark
Dansk serie fra 2017. Pølse i brød med rødkål og en helt spesiell vin står på menyen i byen hvor de også elsker å handle på salg. Hvor i Danmark kan dette være? Programleder: Sisse Fisker. Säsong 2. Del 4 av 8. Producerat år 2017.
11:15 
Antikkduellen
Dansk serie. Mads fra Tversted konkurrerer mot Jesper fra Frederiksberg. I dag leter de etter skatter i Esbjerg og omegn. Danske antikkhandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen. Del 12 av 30.
11:45 
Der ingen skulle tru at nokon kunne bu
Norsk dokumentarserie fra 2018. I 19 år har Einar og Illona Røe levd adskilt for å oppfylla draumen om å skapa eit levebrød i Sandøybotn på yttersida av Sørøya, samtidig som sønene får ein vanleg skulegang. Men no nærmar gjenforeninga seg for ekteparet. Säsong 16. Del 6 av 6. Producerat år 2018.
12:25 
Landgang
Svensk opplevingsserie. Kebnekaise er det høgste punktet i Sverige. Anne og Paul skal treffe elitesoldatar som skal ta dei med på toppen, men Paul er forsvunnen. Säsong 9. Del 3 av 6.
13:25 
Dyreklinikken
Svensk dyreserie fra 2015. Det nyfødte føllet Aqua kommer inn på grunn av en mistanke om føllsyke. Det kan være dødelig om det ikke behandles fort. På Kolmården hjelper Sofia til med å fange inn små villsvinunger for en helsesjekk. I Göteborg skal kaninen Jenny 3D-røntges fordi hun har en kul på kjeven. Og i Asia får Sofia være med å sette ut skilpadder i ei elv. Det er skilpadder som er født på et senter som jobber for å redde arten. (Djursjukhuset). Säsong 4. Del 6 av 8. Producerat år 2015.
14:25 
Poirot: Kom til meg død
Britisk krimserie. Den unge Elinor Carlisle står tiltalt for dobbeltdrap, og Hercule Poirot sitter på tilhørerbenken under rettssaken. Det hele startet året før, da Elinor mottok et anonymt brev med en advarsel om at noen var ute etter å fjerne henne fra tantens testamente. (Poirot: Sad cypress) Britisk krimserie.
16:00 
Med hjartet på rette staden
Britisk dramaserie. (Heartbeat) Falske pengesetlar sirkulerer i Aidensfield, og politiet mistenkjer ein nattklubbeigar. Jackie har problem med å bli gravid og oppsøkjer dr. Summerbee. Vernon dummar seg ut igjen. Säsong 10. Del 19 av 24.
16:50 
Nytt liv i East End
Britisk dramaserie frå 2018. Ei mor til to ventar barn nummer tre, men har nyleg mista mannen sin. Barbara hjelper den gravide åleinemora, men snart hamnar familien i større vanskar. Säsong 7. Del 6 av 8. Producerat år 2018.
17:50 
FIFA Fotball-VM kvinner: Kina - Spania
Kommentator: Christian Nilssen.
20:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
21:00 
The Silent Child
Irsk kortfilm fra 2017. Libby er døv. Foreldrene hennes får hjelp til å forberede henne på skolestart. Men bør Libby konsentrere seg om å lære tegnspråk eller munnavlesing? Vant Oscar for beste kortfilm i 2018! Med: Rachel Shenton, Maisie Sly, Rachel Fielding. Regi: Chris Overton. Producerat år 2017.
21:20 
Forførerskolen
Diana, Lida og Vica søker lykken gjennom å finne en rik mann. Men hvordan? Og er det alt de vil? Dansk dokumentar.
22:20 
Tett på farlige dyr
Britisk naturserie fra 2016. Krokodille. Krokodillestammene i Papua Ny-Guinea mener de har en spesiell tilknytning til disse dyrene og hevder de kan fange dem med bare nevene. Naturfilmfotografen Gordon Buchanan reiser langs elva Sepik for å møte dem. Säsong 1. Del 3 av 3. Producerat år 2016.
23:15 
Sannheten om kjøtt
Britisk dokumentar. Hvor farlig er egentlig kjøtt for helsen vår? Pølser sies å være kreftfremkallende og bacon like ille som tobakk. Men kanskje er ikke alt kjøtt og animalsk fett like ille. Kan det til og med være sunt? Hvor mye betyr måten vi tilbereder maten på, og er økologisk kjøtt bedre for helsen?.
00:05 
Fortryllende Puerto Rico
Britisk naturprogram. Den karibiske paradisøya er hjem til papegøyer, skilpadder og og manater. Men dyrelivet trues av menneskelig aktivitet og avskoging.
01:00 
Sommermat i Falkenberg
Svensk matserie. Kokken Lisa Lemke med venner lager spennende mat og viser lure kjøkkentriks fra sitt idylliske hjem. Temperatur er viktig i matlaging. Lisa forteller om is, krydderblandinger fra Etiopia og hete retter. Hva er den beste måten å tenne på grillen?. Säsong 1. Del 1 av 8.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:03 
Sting - live i Paris
Britisk konsert fra 2017. Bli med til det berømte Olympia-teateret i Paris og konsert med Sting fra hans verdensturné med soloalbumet "57th & 9th". Producerat år 2017.
03:45 
Oddasat - nyheter på samisk
04:00 (05:42)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se