Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:00 
Antikkduellen
Dansk serie. Det er finaledag, og det skal avgjøres om det er Lis Messmann eller Kristian Ry som kan tjene mest på sine innkjøp. I tre dager har de fått 10 000 kroner hver til å handle antikviteter og retrogjenstander i og omkring henholdsvis Holbæk, Kerteminde og Mariager. Det er stor stemning i auksjonslokalet, og ingenting er avgjort før siste hammerslag. Säsong 4. Del 4 av 20.
08:30 
Norge nå
Fire kommuner er slått sammen og blitt til storkommunen Senja. Hvordan har det gått? Og hvordan blir det første lokalvalget som storkommune? Norge nå sender direkte fra Gryllefjord på Senja. Säsong 4. Del 3 av 64.
09:05 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
10:05 
Oddasat - nyheter på samisk
10:25 
Distriktsnyheter
11:55 
Martas frisørsalong
Dansk dokumentarserie frå 2016. I salong Guldsaksen er det plass til alle som treng ein klem, eit smil eller ein permanent. Overborgarmeister Frank Jensen kjem med rådhuspannekaker til Marta og kundane hennar. Men det blir slutt på festen då stamkunden Jacques må på sjukehus, og John blir ramma av blodpropp. Säsong 2. Del 2 av 4. Producerat år 2016.
12:25 
Antikkduellen
Dansk serie. De to antikkhandlerne Margit Damgaard og Lasse Franck konkurrerer om å gjøre de beste kjøpene. I tre dager får de 10 000 kroner hver til å kjøpe antikviteter og retrogjenstander, og i dag handler de i Ringsted og omegn. Funnene blir taksert av en ekspert, og dagens vinner er den som får den beste vurderingen på sine kjøp. Den fjerde dagen er det finale, og da blir varene solgt på auksjon. Säsong 4. Del 5 av 20.
12:55 
Hygge i hagen
Svensk livsstilsserie. Et nytt hageparadis vokser fram med felles innsats fra Pernilla, Tareq, John og Malin. Har noe som helst overlevd tørken? Pernilla går til kamp mot kålormene i kjøkkenhagen, mens Tareq lager ekstra sterk mat på årets varmeste dag. Säsong 17. Del 7 av 9.
13:55 
Sommermat i Falkenberg
Svensk matserie. Kokken Lisa Lemke med venner lager spennende mat og viser lure kjøkkentriks fra sitt idylliske hjem. Temperatur er viktig i matlaging. Lisa forteller om is, krydderblandinger fra Etiopia og hete retter. Hva er den beste måten å tenne på grillen?. Säsong 1. Del 1 av 8.
14:55 
Hva feiler det deg?
Norsk medisinsk kunnskapslek fra 2016. Hvem er best til å gjette hva som feiler ekte pasienter? Vanlige folk med nettbrett eller leger med sin erfaring og kunnskap? Hvordan går det når de rutinerte legene utfordres av tre eiendomsmeglere? Programleder Kjetil Røthing Askeland. Säsong 1. Del 4 av 8.
15:35 
Øyeblikk fra Norge Rundt
Båtlivet trenger ikke å være for de få, det kan også være for de mange. Båtkollektivet Brænnebukta naust- og båtlag i Trondheim består av 30 familier, og skal visstnok være det eneste i landet i sitt slag.
15:40 
Brenners bokhylle
Kjersti Horn og Håkon Bleken. - Den handler om tilgivelse, å tilgi seg selv for sin egen ufullkommenhet, sier regissør Kjersti Horn om boken hun har tatt med opp på loftet til Hans Olav Brenner. - Boka åpnet en befriende følelse av å kunne lage kunst, sier maleren Håkon Bleken. Hvem var de da de leste disse bøkene og hvorfor gjorde de så stort inntrykk? !. Säsong 1. Del 3 av 6.
16:10 
Med hjartet på rette staden
Br. dramaserie. Dr. Merrick får eit sjokk når fortida hennar brått innhentar henne. Vernons forventningar om ein stor arv går opp i røyk. Med: Jason Durr, Duncan Bell, David Lonsdale m.fl. (Heartbeat) Sesong 12. Säsong 12. Del 19 av 25.
17:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 
Hva nå
Dansk dokumentar. Hva nå, far?. Kaspers far blir mer og mer dement. Den tidligere direktøren kan ikke legge sammen to og to lenger, og dilemmaene står i kø for familien. Del 1 av 2.
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
18:50 
Toppidrettsveka: Langløp
47 km klassisk fellesstart på rulleski direkte fra Hitra i Trøndelag. Kommentatorer: Andreas Stabrun Smith og Torgeir Bjørn. Programleder: Harald Thingnes. Forts. på NRK1. Kommentator: Torgeir Bjørn, Andreas Stabrun Smith.
19:45 
Bokekspedisjonen
Karasjok. Ord vi deler. Bokekspedisjonen forflytter seg til Karasjok og til forfatter Inga Ravna Eira, samisk poet og formidler. Programleder Pia Rivelsruds Bokbil stopper på 12 litterære steder i hele Norge. Her snakker de om hvordan hjemstedet har inspirert forfatteren i tekster om kjærlighet, tapte drømmer, barndom, hat og lykke. Vi tar utgangspunkt i det lokale for å si noe om det universelle, på Karasjok og andre steder. Del 2 av 12.
20:15 
Frisk uten medisin?
Britisk dokumentarserie fra 2017. Medisiner kan berge liv, men er vi i ferd med å bli overmedisinert? En gjennomsnittsperson kan ta 100.000 piller i løpet av livet. Overmedisinering er et problem, og derfor vil doktor Chris van Tulleken gjøre et eksperiment. Kan vanlige lidelser behandles uten legemidler? (The Doctor Who Gave up Drugs). Säsong 1. Del 1 av 2. Producerat år 2017.
21:15 
Norge fra lufta
Se vårt vidstrakte land fra luften.
21:20 
Saudi-Arabia - penger, makt og korrupsjon
Britisk dokumentarserie fra 2017. Kronprins Mohammad bin Salman har lovet å modernisere Saudi-Arabia. Men er han egentlig mest opptatt av egen makt? Han vil sette en stopper for ekstremisme og gjeninnføre mer moderat islam. Samtidig ligger landet i konflikt med Iran og dermed i sentrum for krisen i Midtøsten. Del 1 av 3. Producerat år 2017.
22:09 
Bill Clinton - en nasjonal affære
Gavepakke til fienden. Sex, løgn og lydbånd: den politiske thrilleren som satte Clintons presidentskap på spill. Skandalene følger Bill Clinton, helt inn i Det hvite hus. Og republikanerne bruker det mer enn gjerne mot ham. Amerikansk dokumentarserie. Del 1 av 7.
22:50 
Falske minne
Kan vi stole på hugsen? Minna våre fortel oss kven vi er, men ny forsking viser at vi kanskje ikkje hugsar så godt som vi trur. Kanadisk dokumentar frå 2018.
23:40 
Bjarne vil ikke på film
Norsk dokumentar fra 2018. En kvinne med kamera invaderer livet til sin gode nabo Bjarne. Hun spør ham om liv og død, håp og drømmer. Motvillig blir Bjarne hovedpersonen i filmen om seg selv. Producerat år 2018. Regissör: Weronika Nitsch.
00:25 
Hva nå
Dansk dokumentar. Hva nå, far?. Kaspers far blir mer og mer dement. Den tidligere direktøren kan ikke legge sammen to og to lenger, og dilemmaene står i kø for familien. Del 1 av 2.
01:10 
Kan vi kurere Alzheimer?
Britisk dokumentar. Forskning på Alzheimers sykdom gir nytt håp til millioner av mennesker. Moderne undersøkelser og genteknologi gjør det mulig å oppdage sykdommen i en tidlig fase, ofte 15 år før symptomene opptrer. Det foregår lovende forsøk med nye medisiner flere steder i verden. Dessuten viser det seg at man kan gjøre mye for å forebygge sykdommen med gode søvnvaner og riktig ernæring.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:03 
Bitre rivaler
Amerikansk dokumentarserie fra 2018. Farlig maktkamp og politisk rivalisering mellom Iran og Saudi-Arabia har ledet Midtøsten inn i voldelig konflikt. Vi ser nærmere på revolusjonen i Iran og Saudi-Arabias reaksjon, og på krigene i Afghanistan, Libanon og Irak. Hvordan har religion og politikk styrt den uavbrutte konflikten i regionen?. Del 1 av 3. Producerat år 2018.
02:55 
Uropatruljen - politiets tøffeste karer
Dansk dokumentarserie. De sivilkledde, hardhudede karene i den berømte og beryktede Uropatruljen bruker utradisjonelle metoder i kampen mot narkotika, vold og kriminalitet. Et av deres tidlige oppdrag er å avsløre bakmennene bak salget av hasj. Del 1 av 3.
03:25 
Oddasat - nyheter på samisk
03:40 (05:12)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se