Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:15 
En smak av nord
Islandsk matserie. Hva finner vi i verdens største kjøleskap, Nord-Atlanteren? På Island tar Sveinn Kjartansson oss med til et underjordisk bakeri. Der baker Kolbrun brød ved hjelp av jordvarme. I et nokså eksentrisk hjem på øya Flatey serveres blodpudding som dessert. Sveinn forvandler vågehval til en delikatesse og presenterer nye produkter av lam. Det blir trefninger mellom tradisjoner og trender på tallerkenen når Gísli Örn Garðarsson drar til Grønland, Færøyene, Island og Norge for å lære mer om hva menneskene har levd av og hvordan den moderne matkunsten utvikler seg. (Taste the North Atlantic). Del 5 av 8.
08:45 
Hovedscenen: Berlin-Filharmonien og Bryn Terfel i Museé d'Orsay
Den årlige Europakonserten med Berlinfilharmonikerne finner hvert år sted i et bygg med unik historisk betydning. I år tok orkesteret turen til Paris og det vakre Museé d'Orsay og på programmet finner verker av Wagner, Berlioz og Debussy - musikk som bygger en kulturell bro mellom Tyskland og Frankrike. Solist er Bryn Terfel - og det er hele 18 år siden sist han var solist med dette orkester. Dirigent, Daniel Harding. Programleder i Paris er Arild Erikstad som også møter Bryn Terfel i samtale.
10:35 
Tore på sporet
Svenskebroren. Da Britt Gustavsen fra Sandefjord var ung, ringte det en mann fra Sverige og spurte etter hennes far. Hun fikk beskjed av sin mor om å avvise ham. Senere fortalte mora at dette var en sønn faren fikk i Sverige under krigen. Britt ville gjerne finne ham, men han ringte aldri mer. Del 1 av 8.
11:15 
Team Ingebrigtsen
Norsk dokumentarserie. Bak løpebrødrene Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsen står en storfamilie helt utenom det vanlige. I en sjelden tidsreise over fire år har familien gitt oss en enestående tilgang til livene sine. Tett på oppturer og nedturer, familieidyll og konflikter blir vi med på den knallharde veien mot suksess eller fiasko. Del 1 av 8.
11:55 
Martas frisørsalong
Dansk dokumentarserie frå 2016. Marta og rullatorbanden vil ut å feste med dei unge under gatefesten Distortion. Men det er lett å forsvinne i folkemengda når du er lita. Marta må gjere noko for seg sjølv og draumane sine. Og då må ho langt vekk. Säsong 2. Del 4 av 4. Producerat år 2016.
12:25 
Antikkduellen
Dansk serie. De to antikkhandlerne Margit Damgaard og Lasse Franck konkurrerer om å gjøre de beste kjøpene. I tre dager får de 10 000 kroner hver til å handle antikviteter og retrogjenstander, og i dag er de i Skive og omegn. Funnene blir taksert av en ekspert, og dagens vinner er den som får den beste vurderingen på sine kjøp. Den fjerde dagen er det finale, og da blir varene solgt på auksjon. Säsong 4. Del 7 av 20.
12:55 
Hygge i hagen
Svensk livsstilsserie. Et nytt hageparadis vokser fram med felles innsats fra Pernilla, Tareq, John og Malin. Det er tid for avslutningsfest og to av gjestene kan fortelle mye om mannen som en gang bodde på gården. Säsong 17. Del 9 av 9.
13:55 
Sommermat i Falkenberg
Svensk matserie. Hvem elsker ikke søtt? Lisa og vennene griller brie med nøtter og frukt, lager libanesisk salat og fransk marengs. Säsong 1. Del 3 av 8.
14:55 
Hva feiler det deg?
Norsk medisinsk kunnskapslek fra 2016. Hvem er best til å gjette hva som feiler ekte pasienter? Vanlige folk med nettbrett eller leger med sin erfaring og kunnskap? Hvordan går det når de rutinerte legene utfordres av tre eiendomsmeglere? Programleder Kjetil Røthing Askeland. Säsong 1. Del 4 av 8.
15:35 
Øyeblikk fra Norge Rundt
På Helgelandskysten finnes det ei dame som har klart å utnytte fjellturene sine på en litt spesiell måte. Minst en gang i måneden klatrer hun de 858 høydemeterne opp Dønnmannen, og den turen vi skal være med på er en litt spesiell hyllest til akkurat det fjellet.
15:40 
Det store spranget
Norsk underholdningsserie fra 2016. I dagens konkurransen skal fedrene lede hestene gjennom farlige hindre - en utfordring enkelte pappaer tar på strak arm. For andre derimot, står det bom stille. Programleder er Marco Elsafadi. Säsong 1. Del 3 av 8. Producerat år 2016.
16:40 
Brenners bokhylle
Stein Torleif Bjella og Regina Tucker (Myra). - Dette verket traff meg ei tid som eg gjekk og leita, forteller visesanger Stein Torleif Bjella om boken han har med opp på loftet til Hans Olav Brenner. - Den hjalp meg på ensomheten og det å ha noen å kjenne seg igjen i, forteller rapper Myra (Regina Tucker) om boken hun har med seg til Brenners bokhylle. Hvem var de da de leste disse bøkene og hvorfor gjorde de så sterkt inntrykk?. Säsong 1. Del 5 av 6.
17:10 
Med hjartet på rette staden
Br. dramaserie. P.C. Crane og dr. Merrick er urolege for velferda til ei eldre enkje. David hjelper Blaketon med ein protest mot eit lokalt steinbrot, medan Vernon jobbar for opposisjonen. Med: Jason Durr, Duncan Bell, David Lonsdale m.fl. (Heartbeat) Sesong 12. Säsong 12. Del 21 av 25.
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Det gode bondeliv
Dansk livsstilsserie. Nationalbanken skal kvitte seg med gamle trykksvertevalser. De får nå nytt liv i produksjon av linoljemaling. Säsong 19. Del 3 av 7.
19:45 
Dronningmoras dramatiske liv
Historia om kvinna med ei vilje av stål, fast bestemt på å beskytte monarkiet - fortalt av to ekspertar på det britiske kongehuset og menneska på innsida. Britisk dokumentar i to delar. Del 1 av 2.
20:30 
Underjordiske byer
Britisk dokumentarserie. Athen. Med avansert 3D-skanning avsløres oldtidens hemmeligheter. I skyggen av Parthenon ligger et mystisk, asymmetrisk tempel kalt Erektheion. Det viser seg å være en av de viktigste bygningene i antikkens Athen. Del 2 av 3.
21:20 
Frisk uten medisin?
Britisk dokumentarserie fra 2017. Medisiner kan berge liv, men er vi i ferd med å bli overmedisinerte? Tulleken vil eskalere eksperimentet, men det er vanskelig å finne frivillige. Folk ønsker raske løsninger, ikke tidkrevende livsstilsendringer. (The Doctor Who Gave up Drugs). Säsong 1. Del 2 av 2. Producerat år 2017.
22:20 
Den nye abortkampen
Fransk dokumentar fra 2018. Valg av konservative og populistiske regjeringer truer abortrettighetene over hele verden. Denne dokumentaren undersøker hvilke virkemidler motstanderne bruker for å forby abort. (Abortion - Backlash in Europe). Producerat år 2018.
23:15 
Vulkaner i verdensrommet
Britisk dokumentar fra 2017. Vulkaner er en av de mest spektakulære naturfenomenene på jorden, men hvordan ser de ut under på andre planeter? Bli med til isvulkanene på Pluto, de enorme røykskyene på Jupiters måne Io og andre dramatiske syn i verdensrommet. Producerat år 2017.
00:15 
Mors uendelige kjærlighet
Finsk dokumentar. Ti kvinner forteller om øyeblikket etter å ha født sitt første barn, stoltheten over å kunne gi barna sine en utdannelse og dagliglivets små gleder. Men de kan også fortelle om bekymringen når ungene blir syke eller behandlet dårlig. Kvinnene kommer fra ulike deler av verden, men kjemper alle for barna sine og gir oss håp om en bedre framtid.
01:40 
Grenseløs - farlig flukt
Hvorfor må folk som har krav på beskyttelse risikere livet på flukt? Adib Waez reiste alene fra Syria til Norge mens han fortsatt var et barn. Han forteller om den farlige reisen han måtte ta for å slippe unna terrorgruppen IS og regjeringsstyrkene til Assad. Nå vil han bli som Petter Stordalen. Programleder: Gry Blekastad Almås. En Urix-dokumentar.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:03 
Etter den kalde krigen
Ty. dokumentarserie. Krigen mellom Sovjetunionen og Afghanistan får ringvirkninger for hele østblokken. Unionen er uten økonomisk vekst, og den kollapser da jernteppet faller. I denne dokumentarserien ser vi nærmere på utviklingen i regionen gjennom tre tiår, fra Sovjetunionens fall frem til i dag. Er Vestens frykt for en ny bølge sovjetisk imperialisme berettiget? På hvilken måte påvirker den tidligere østblokken dagens og morgendagens Europa? (Generation of Change: Collapse of an Empire). Del 1 av 3.
02:55 
Norge nå
Norge nå er et direktesendt show hvor vi prater med folk om det de er opptatt av, der det faktisk skjer. Fra hele Norge til hele Norge. Säsong 4. Del 4 av 64.
03:30 
Oddasat - nyheter på samisk
03:45 (05:28)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se