Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
07:05 
Med kjærlighet for kanaler
Britisk reiseserie. Hebridene og Crinan-kanalen. Skuespillerparet Prunella Scales og Timothy West elsker elvebåter og kanaler. Crinan-kanalen ble bygd som en snarvei fra Hebridene til Glasgow-regionen. Tim og Pru jobber seg fram, om bord på et gammelt dampskip. Säsong 4. Del 6 av 6.
07:55 
Antikkduellen
Dansk serie. De to antikkhandlerne Lis Messmann og Kristian Ry konkurrerer om å gjøre de beste kjøpene. I tre dager får de 10 000 kroner hver til å kjøpe antikviteter og retrogjenstander, og i dag handler de i Kerteminde og omegn. Funnene blir taksert av en ekspert, og dagens vinner er den som får den beste vurderingen på sine kjøp. Den fjerde dagen er det finale, og da blir varene solgt på auksjon. Säsong 4. Del 2 av 20.
08:25 
Norge nå
Valgengasjement er tema i Norge nå i kveld. Hva skal til for å få folk engasjert i lokalpolitikk? Det blir spennende gjester, og en valgquiz med Christer Johnsgård, direkte fra Strandtorget i Tromsø. Säsong 4. Del 1 av 64.
09:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
10:00 
Oddasat - nyheter på samisk
10:15 
Distriktsnyheter
11:55 
Martas frisørsalong
Dansk dokumentarserie frå 2016. I salong Guldsaksen er det plass til alle som treng ein klem, eit smil eller ein permanent. Livet har vorte heilt forandra i Guldbergsgate etter at Martas vesle frisørsalong vart ein turistattraksjon. Säsong 2. Del 1 av 4. Producerat år 2016.
12:25 
Antikkduellen
Dansk serie. De to antikkhandlerne Lis Messmann og Kristian Ry konkurrerer om å gjøre de beste kjøpene. I tre dager får de 10 000 kroner hver til å kjøpe antikviteter og retrogjenstander, og i dag handler de i Mariager og omegn. Säsong 4. Del 3 av 20.
12:55 
Hygge i hagen
Svensk livsstilsserie. Et nytt hageparadis vokser fram med felles innsats fra Pernilla, Tareq, John og Malin. Skogdelen av hagen får en oppfriskning. Malin reparerer med gull, Pernilla besøker en hage i Ryd, mens Tareq lager cowboymat. Säsong 17. Del 5 av 9.
13:49 
Øyeblikk fra Norge Rundt
En gjeter fra Mongolia er i Finnmark for på temme kameler, vår mann tok turen for å finne ut hvordan det går.
13:55 
Niklas' mat
Svensk matserie. Niklas Ekstedt fortsetter sin ferd, denne gangen reiser han til Istanbul. Her får han praksis på den berømte restaurant Mikla hos Tyrkias heteste kokk, Mehmet Gurs. Han lager tyrkisk mat med skandinaviske innslag. Verdensvante Mehmet snakker flytende svensk, tyrkisk, fransk og engelsk. Han har sine egne TV-programmer, gir ut kokebøker og har skapt et mindre restaurantimperium der Mikla er kronen på verket. Del 5 av 6.
14:55 
Hva feiler det deg?
Norsk medisinsk kunnskapslek fra 2016. Hvem er best til å gjette hva det feiler ekte pasienter? Vanlige folk med nettbrett eller leger med sin erfaring og kunnskap? Hvordan går det når de rutinerte legene utfordres av et skandinavisk cafe-lag? Programleder Kjetil Røthing Askeland. Säsong 1. Del 2 av 8.
15:35 
Øyeblikk fra Norge Rundt
Sauebønder trenger gode gjeterhunder. I Syvde på Sunnmøre er åtte valper med gode gener kommet til verden. Mye skal utforskes før de er utlærde.
15:40 
Det store spranget
Norsk underholdningsserie fra 2016. Seks jenter har utfordret fedrene sine om å bli best til hest. Jentene har tilbrakt store deler av livet sitt på hesteryggen, mens fedrene har knapt sittet på en hesterygg før. Nå drar til sammen til Spanias hestehovedstad, Jerez, for å konkurrere. Programleder er Marco Elsafadi. Säsong 1. Del 1 av 8. Producerat år 2016.
16:40 
Brenners bokhylle
Odd Nordstoga og Gro Nylander. - Den klarer du ikkje lese utan å bli oppløyst i tårer, sier Odd Nordstoga om boken han har tatt med opp på loftet til Hans Olav Brenner. - Det var kanskje min første inspirasjon til å bli fødselslege, sier Gro Nylander om sitt bokvalg. Hvem var de da de leste disse bøkene og hvorfor gjorde de så sterkt inntrykk?. Säsong 1. Del 1 av 6.
17:07 
TBA
17:10 
Med hjartet på rette staden
Br. dramaserie. Mike får eit tips og blir involvert i ei stor sak. Vernon overtyder dr. Merrick om at legekontoret treng oppussing. Med: Jason Durr, Duncan Bell, David Lonsdale m.fl. (Heartbeat) Sesong 12. Säsong 12. Del 17 av 25.
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Det gode bondeliv
Dansk livsstilsserie. Hvordan lage perfekte skjøter i hjemmesnekrede kjøkkenskuffer? Frank har fått et tips. Säsong 19. Del 2 av 7.
19:45 
Bjarne vil ikke på film
Norsk dokumentar fra 2018. En kvinne med kamera invaderer livet til sin gode nabo Bjarne. Hun spør ham om liv og død, håp og drømmer. Motvillig blir Bjarne hovedpersonen i filmen om seg selv. Producerat år 2018. Regissör: Weronika Nitsch.
20:25 
Arkitektens hytte
Norsk serie fra 2018. Jon Haug. Jon Haug er en nestor innen norsk hyttearkitektur og har tegnet tusenvis av hytter spesialtilpasset den norske fjellheimen. Hans prisbelønte og fleksible systemhytter blir til og med brukt som boliger - som arkitektens eget hjem på Bygdøy. Säsong 4. Del 6 av 6. Producerat år 2018.
20:55 
Skolestarterne
Thelma, Sofie, Gabi og Oscar er fem år og førskolebarn. Snart skal de gi slipp på alt det trygge og kjente i barnehagen og begynne i første klasse. NRK Super har fulgt dem gjennom et halvt år med barnehageliv, skoleforberedelser og skolestart.
21:35 
Bill Clinton - en nasjonal affære
Gavepakke til fienden. Sex, løgn og lydbånd: den politiske thrilleren som satte Clintons presidentskap på spill. Skandalene følger Bill Clinton, helt inn i Det hvite hus. Og republikanerne bruker det mer enn gjerne mot ham. Amerikansk dokumentarserie. Del 1 av 7.
22:15 
Bitre rivaler
Amerikansk dokumentarserie fra 2018. Farlig maktkamp og politisk rivalisering mellom Iran og Saudi-Arabia har ledet Midtøsten inn i voldelig konflikt. Vi ser nærmere på revolusjonen i Iran og Saudi-Arabias reaksjon, og på krigene i Afghanistan, Libanon og Irak. Hvordan har religion og politikk styrt den uavbrutte konflikten i regionen?. Del 1 av 3. Producerat år 2018.
23:05 
Stacey - jenter jager IS
Britisk dokumentar fra 2017. Jesidiske kvinner vil ha hevn over IS. De har drept deres kjære og misbrukt deres søstre. Jihadistene frykter å bli drept av kvinner, fordi da kommer de ikke til himmelen. Producerat år 2017.
23:50 
Frisk uten medisin?
Britisk dokumentarserie fra 2017. Medisiner kan berge liv, men er vi i ferd med å bli overmedisinert? En gjennomsnittsperson kan ta 100.000 piller i løpet av livet. Overmedisinering er et problem, og derfor vil doktor Chris van Tulleken gjøre et eksperiment. Kan vanlige lidelser behandles uten legemidler? (The Doctor Who Gave up Drugs). Säsong 1. Del 1 av 2. Producerat år 2017.
00:50 
Brev til en seriemorder
Svensk dokumentar fra 2017. På vei til fotballtrening blir 16-åringen Kamal skutt fem ganger. Flere år senere mistenkes Peter Mangs for flere skyteepisoder. Nå skriver Kamals søster et brev til Mangs. (Brev till en seriemördare). Producerat år 2017. Regissör: Manal Masri.
01:50 
Filmavisen
Uke 27.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:03 
Underjordiske byer
Britisk dokumentarserie. Kairo. Med avansert 3D-skanning avsløres oldtidens hemmeligheter. Kairo byr blant annet på innsikt i pyramidenes nøyaktige konstruksjon og et romersk festningsverk skjult under en gresk-ortodoks kirke. Del 1 av 3.
02:55 
Norge nå
Studenter på boligjakt er tema i Norge nå i kveld. Vi møter studenter som bor på sovesal, noen som har funnet drømmehybelen, og to studenter som har flyttet inn med eldre. Christer Johnsgård er programleder, direkte fra Strandtorget i Tromsø. Säsong 4. Del 2 av 64.
03:30 
Oddasat - nyheter på samisk
03:45 (05:26)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se