Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
07:05 
Husdrømmer [Repris]
Svensk serie fra 2016. I den lille bygda Genarp utenfor Malmö har industriromantikeren Lars fra Stockholm funnet drømmehuset sitt. Han vil bo i en gammel lastebilgarasje fra 50-tallet, som han med stor iver vil bygge om til bolig. Men Lars er veldig nøye med detaljene, og jobber gjerne selv. Dermed er det fare for at tidsplanen hans kan sprekke. Säsong 3. Del 5 av 8. Producerat år 2016.
08:05 
Syndebukken [Repris]
Norsk dokumentar. Skuespiller Mads Ousdal oppdager som voksen at hans faste barnevakt på 70-tallet, naboen Harry Lindstrøm, en gang var Norges mest hatede mann. Mads starter en undersøkelse for å finne ut hvorfor.
09:05 
Hovedscenen: Jubileumskonsert fra Røros Kirke [Repris]
Kringkastingsorkestret og Det Norske Solistkor var i mars i år invitert til Vinterfestspillene i Bergstaden for å markere festivalens 20-årsjubileum med storslagen konsert i vakre Røros kirke. På programmet stod verker av Mozart, Haydn, Lachenmann og Beethoven. Solister: Ann-Helen Moen,sopran, Anna Fedorova, klaver, Christoph Hartmann, obo, Luiz Filipe Coelho, fiolin, Britta Cortabarria Adde, fagott, Hans Emil Sollenes, cello og Tor Espen Aspaas, klaver. Konsertvert, Erling Dahl Jr. Dirigenter, Grete Pederesen og Thomas Klug. Presentert av Arild Erikstad.
10:55 
Grønn glede [Repris]
Det bor tre små og store i terrasseblokken på Nøtterøy. De har ulike behov. Hva er det mulig å få til på et begrenset område når mor vil slappe av, tenåringen vil ha venner på besøk og alle tre vil ha noe de kan spise på terrassen?. Grønn glede er på saken med mottoet: En terrasse er en fullverdig hage. Säsong 13. Del 2 av 10.
11:25 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie fra 2017. Mette Flauenskjold og Ronni Veng får hver dag i tre dager 10 000 kroner hver å handle for. En vurderingsekspert kårer dagsvinneren, og på finaledagen blir funnene solgt på auksjon. Denne gangen er duellantene i Lemvig. Säsong 6. Del 3 av 12.
11:50 
Hagen min [Repris]
Norsk hageserie fra 2018. Det er mer enn blomster som gjør dagens hage spesiell. Lise Augensen fyller den opp med gamle kasser, rustne kar og bruktfunn. Andres skrot er nemlig skatter i hennes øyne. Gartner Steinar dyrker urter og grønnsaker og hjelper kokken Dag med å lage krydderpølser. Snekker Stine lager bord av en spade. Säsong 2. Del 8 av 9. Producerat år 2018.
12:30 
Tidsbonanza [Repris]
Norsk underholdningsserie. Magibonanza. Tidsbonanza: Magibonanza. Et dypdykk i magiens mørke. De som skal konkurrere om heder og ære i magibonanza er Davido og Thomas Seltzer–Alexx Alexxander og Per Inge Torkelsen. Säsong 5. Del 6 av 11.
13:20 
Invitasjon til eit kongeleg bryllaup [Repris]
Britisk dokumentar. Vi får eit innblikk i alt som skjer bak kulissane til eit kongeleg bryllaup. Med: Sir Trevor McDonald og Julie Etchingham. Medverkande: Julie Etchingham, Sir Trevor McDonald.
14:05 
I første rekke [Repris]
Dansk dokumentarserie fra 2017. Seks kongelige ballettdansere lever i en verden av beinhard konkurranse, disiplin, store drømmer og store skuffelser. Emma H føler seg oversett. Hun drømmer om å stå på den fremste rekken, men er usikker på om hun er god nok. Benjamin har danset ballett siden han var barn, men har pådratt seg en skade. (I Forreste Række). Säsong 1. Del 1 av 7. Producerat år 2017.
14:35 
Sherpa, dei som byggjer stiane våre [Repris]
Sherpa frå fjella i Nepal har dei siste åra restaurert mange av landets mest besøkte naturstier. Jannicke Farstad og Hans-Olav Landsverk har fulgt bygginga og reist heim til landsbyen dei kjem frå og sett korleis dette skaper forandring både i landsbyen dei kjem frå og her i Norge. Ein film som og fortell om eit folk som har vore gjennom mange prøvelsar dei siste åra.
15:35 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Ein gammal skulekamerat av Ventress kjem tilbake til Aidensfield saman med den nye kona si. Ventress har ei kjensle av at han har skumle planar. Faith Trueman ønskjer å reise tilbake til hotellet i Cornwall, der ho ein gong var på bryllaupsreise, og Greengrass har lova å hjelpe henne. Säsong 9. Del 4 av 24. Producerat år 1999.
16:25 
Miss Marple: Mysterium i Vestindia [Repris]
Britisk krimserie fra 2013. Den vennlige eldre damen befinner seg på et overdådig luksushotell på den tropiske øya St. Honore. Stedet skulle by på en himmelsk hvile, men så dør en av gjestene like etter at han er ankommet. Miss Marple slår seg ikke til ro med meldingen om hjerteslag, og setter igang sin egen etterforskning. Säsong 6. Del 1 av 3. Producerat år 2013. Skådespelare: Poppa Bennett Warner, Kingsley Ben-Adir, Julia McKenzie.
17:55 
Duran Duran - kongar av 80-talet [Repris]
Musikk, mote, makeup og modellar; Duran Duran skin enno klarare enn dei fleste på 80-talets popstjernehimmel. Britisk dokumentar .
18:55 
Verdens minste mesterverk [Repris]
Britisk dokumentar fra 2018. Mikroskulptør Willard Wigans kunst er så liten at den får plass i et nåløye. Hele samlingen, som er verdsatt til millioner, får plass på en mynt. Hvordan får han det til?. Producerat år 2018.
19:45 
Romarriket
Britisk dokumentarserie frå 2017. Augustus. Romarriket: Augustus. Cæsars adoptivson Octavian stel i 32 f.Kr. testamentet til rivalen Marcus Antonius. Avsløringa av innhaldet banar vegen til makta for Octavian. Under namnet Augustus blir han Romarrikets første keisar. Med: Jack Morris, Nathan Dean Williams, Roger Alborough. Del 4 av 8.
20:30 
Fuglane i folketrua [Repris]
Fuglar kunne varsle vêr, men også død, hell og ulukke. Gjennom fuglane kommuniserte gudane med menneska. I dette programmet møter vi folk som på kvart sitt vis har kjennskap til kva rolle fuglane spelte.
21:10 
Alt hva fedrene har kjempet
Norsk dokumentar. Historien om en sønns oppdagelsesreise i farens fortiede fortid som hemmelig sovjetisk etterretningsagent i Finnmark under andre verdenskrig.
22:40 
En aften med Trond-Viggo [Repris]
Trond-Viggo Torgersen er en av våre mest folkekjære NRK-fjes. Han har gledet oss gjennom flere tiår med sine sanger og livlige karakterer. I forbindelse med hans 60-årsdag inviterte han venner og kjente til en festkonsert. Her framfører Trond-Viggo sine mest kjente låter som ”Tenke sjæl”, ”Hjalmar” og ”Stilig”. Gjesteartistene Georg Keller, Ingrid Bjørnov, Jo Nesbø, Ketil Bjørnstad, Heidi Marie Vestrheim og Sigvart Dagsland bidrar også til en feelgood-konsert av de sjeldne.
23:35 
Vår i Nord-Amerika [Repris]
Britisk naturserie. Yellowstone, Rocky Mountains: Den dramatiske kampen mellom årstidene blir tøffere for hvert år. Bisonkalver og bjørnunger tar sine første, famlende steg. Samtidig er ulvene sultne etter magre måneder, og med snøsmeltingen kommer faren for flom. Del 2 av 3.
00:25 
Verdens minste mesterverk [Repris]
Britisk dokumentar fra 2018. Mikroskulptør Willard Wigans kunst er så liten at den får plass i et nåløye. Hele samlingen, som er verdsatt til millioner, får plass på en mynt. Hvordan får han det til?. Producerat år 2018.
01:15 
Romarriket [Repris]
Britisk dokumentarserie frå 2017. Augustus. Romarriket: Augustus. Cæsars adoptivson Octavian stel i 32 f.Kr. testamentet til rivalen Marcus Antonius. Avsløringa av innhaldet banar vegen til makta for Octavian. Under namnet Augustus blir han Romarrikets første keisar. Med: Jack Morris, Nathan Dean Williams, Roger Alborough. Del 4 av 8.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Alt e' såre vel - en film om Terje Nilsen [Repris]
Norsk dokumentar fra 2018. Hans forhold til musikk er som fiskens til havet. Det er ikke noe å synes noe om. Det bare er overalt. Etter et oppgjør med alkoholen lyder nye sanger fra poetens røst. Producerat år 2018. Regissör: Geir Are Jensen.
03:10 (04:20)
Terje Nilsen og KORK [Repris]
Siden sangen Mjelle tok Norge med storm i 1974 har trubaduren Terje Nilsens sonore røst vært selve lyden av Bodø. I august 2018 møtte han KORK til konsert i Oslo konserthus.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se