Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
07:55 
Husdrømmer [Repris]
Svensk serie fra 2016. Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingård ser på drømmeboliger og møter menneskene som bor i dem. Vi hilser på familier vi har møtt tidligere for å se hvordan de lever i dag. Har huset i Billeberga sluttet å helle? Ble husbåten til Sebastian og Anna ferdig?. Og hvordan gikk det egentlig med Bill og Marie i Höganäs? Har de funnet tilbake til hverandre?. Säsong 3. Del 8 av 8. Producerat år 2016.
08:55 
Oddasat - nyheter på samisk [Repris]
09:10 
Distriktsnyheter
10:50 
Urix [Repris]
Aktualitetsmagasin fra NRKs utenriksredaksjon. Går i dybden med ulike perspektiver på aktuelle saker fra hele verden. NRKs utenrikskorrespondenter bidrar med analyser og historier. Programledare: Gry Blekastad Almås, Hege Moe Eriksen.
11:10 
Grønn glede [Repris]
- Dette blir vår første slottshage, sier Mette og Tom i Grønn glede. Det er med en viss ærefrykt de går løs på en hage som det finnes mye norsk historie knyttet til. Sammen med hagens venner skal de gjøre den like flott som den en gang var. Kan det passe med historiske roser?. Säsong 13. Del 5 av 10.
11:40 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie fra 2017. Heine Bartsch og Helle Vilsbæk får hver dag i tre dager 10 000 kroner hver å handle for. En vurderingsekspert kårer dagsvinneren, og på finaledagen blir funnene solgt på auksjon. Denne gangen er duellantene i Faxe. Säsong 6. Del 6 av 12.
12:10 
Hagen min [Repris]
Norsk hageserie fra 2018. Programleder Heidi Sivertzen-Oksmo er på sitt siste hagebesøk denne sesongen, og nøyer seg ikke med én hage. Borregaards kolonihager i Sarpsborg har 29 små, vakre oaser. Hun blir med på en rundtur i kolonihagen og deler høydepunktene fra årets sesong. Säsong 2. Del 9 av 9. Producerat år 2018.
12:50 
Mesternes mester [Repris]
Norsk underholdningsserie fra 2018. Hittil har deltagerne konkurrert jenter mot jenter og gutter mot gutter og alle mot alle, men nå er det laget som står i fokus når temaet er lagånd. Tre svært krevende øvelser venter de ni gjenværende deltagerne og det hele avsluttes med et svært dramatisk sykkelløp. Säsong 8. Del 3 av 10. Producerat år 2018. Programledare: Dag Erik Pedersen.
13:50 
Tidsbonanza [Repris]
Norsk underholdningsserie fra 2018. 2000. Tidsbonanza: 2000. Det mest hypede året i moderne tid, selveste år 2000. Boyband var fortsatt hot, Eminem toppet hitlistene og kongelige romanser ble tett fulgt av pressen. Gjestene som tar en kikk tilbake til starten på vårt årtusen er Marion Ravn og Margaret Berger–Zahid Ali og Ari Behn. Programleder er Thomas Felberg. Säsong 3. Del 2 av 10.
14:40 
Poirot: Mysteriet på det blå toget [Repris]
Bristisk krimserie. Poirot møter den vakre Katherine Grey og går med på å holde henne med selskap på The Blue Train til Sør-Frankrike. På toget er også den rike arvingen Ruth Kettering, hennes elsker – og ektemannen hun nettopp har forlatt. Ruth blir brutalt myrdet på toget, og litt senere overlever Katherine Grey et morderisk angrep. Heldigvis er Poirot til stede og kan løse mysteriet. Säsong 10. Del 1 av 4. Skådespelare: Elliott Gould, Nicholas Farrell, Jaime Murray, David Suchet, Georgina Rylance.
16:15 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Mike etterforskar fleire innbrot, og Les Glummer blir mistenkt. Gina flørtar med ein hotellgjest som også får mistanken mot seg. Greengrass prøver å imponere ei gruppe norske turistar med historia til Aidensfield. Säsong 9. Del 7 av 24. Producerat år 1999.
17:05 
Victoria [Repris]
Britisk dramaserie fra 2017. Victorias onkel Leopold foreslår at hun gifter seg med Albert. Det får frierne til å stille seg i kø for å vinne hennes gunst. Men hun bestemmer seg for å regjere i ensom majestet. Kan det være fordi hun har så god kjemi med Melbourne? Den viljesterke Victoria må vise at hun duger som dronning. Med: Jenna Coleman, Rufus Sewell, Tom Hughes mfl. Britisk dramaserie. Del 3 av 8.
17:50 
Svenske arkitekturperler [Repris]
Svensk serie. Christoffer Barnekow ser nærmere på interessante bygninger sammen med arkitekturhistorikeren Martin Rörby. Del 12 av 16.
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Munter mat i København [Repris]
Dansk matserie fra 2016. Brødrene James og Adam Price reiser rundt i den danske hovedstaden og tilbereder noen av de beste rettene København har å by på. På menyen står blant annet stekt sild med løksaus ved Den lille havfrue, forloren skilpadde på Rosenborg, lammeboller i karri på Blågaards Plads og mormors karamellrand på toppen av Rundetårn. Säsong 10. Del 1 av 2.
19:45 
Viten og vilje [Repris]
Norsk dokumentarserie fra 2018. Arr i hjernen. Viten og vilje: Arr i hjernen. Torstein er av dem som fikk posttraumatisk stress etter å ha opplevd krig på nært hold. Hvorfor er det sånn at noen preges for livet etter traumatiske hendelser mens andre lever videre som før?. Programleder Per Olav Alvestad utforsker om enkle grep som å spille Tetris kan være en løsning for å hindre at opplevelsene fester seg for godt. Säsong 3. Del 1 av 6.
20:25 
Vi drukner i plast
Britisk dokumentar. Over åtte millioner tonn med plast havner i havet hvert år. Hvor kommer plasten fra og hvilken innvirkning har den på miljøet?. Liz Bonnin besøker utsatte områder og ser nærmere på dyr som er påvirket. Kan noe gjøres for å stoppe miljøkatastrofen?. Del 1 av 2.
21:15 
Eksperimentet
En familie blir med på et eksperiment for å finne ut om hjernen vår blir påvirket av pc, mobil og nettbrett. Hva skjer når familien får gå amok med skjermene? Dansk dokumentar. Del 1 av 2.
22:05 
Urix spesial
Aktualitetsmagasin fra NRKs utenriksredaksjon. Går i dybden med ulike perspektiver på aktuelle saker fra hele verden. NRKs utenrikskorrespondenter bidrar med analyser og historier. Programledere er Hege Moe Eriksen og Gry Blekastad Almås.
22:55 
Stay Trygda! 10 år med Trygdekontoret [Repris]
I løpet av ti år med latter, tårer og trubadurer i Den Gode Samtales tjeneste har Thomas Seltzer og Trygdekontoret knirket seg inn i det norske folks TV-hjerte, og tatt debattene ingen andre tør (eller gidder) å ta. I denne sendingen oppsummerer vi det beste fra Trygdekontoret. Säsong 13. Del 5 av 5.
23:35 
Orientekspressen - den sanne historia [Repris]
Det oser mystikk, eventyr og luksus av den mest berømte togruta i verda. Kunsten å reise vart aldri den same etter at Orientekspressen opna i 1883. Fransk dokumentar. Del 2 av 2.
00:15 
Sannheten Spania vil glemme [Repris]
Da det spanske parlamentet vedtok Amnestiloven i 1977 ble alle politiske fanger fra Franco-tiden sluppet fri. Baksiden av medaljen var det påfølgende forbudet mot å straffeforfølge dem som hadde begått de grusomme handlingene under regimet. I denne prisbelønte dokumentarfilmen møter vi mennesker som velger å gå via internasjonal rett for å få oppreisning.
01:50 
Hvitveisøya [Repris]
Hver vår er det folkevandring til Jomfruland, øya ytterst i skjærgården. Da dekkes store deler av øya av et teppe av hvitveis. Men dette vårteppet er der bare noen dager, så det gjelder å være der når det skjer.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Debatten [Repris]
Direktesendt debattprogram med programleder Fredrik Solvang.
02:40 
Torp [Repris]
Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen.
03:10 
Norge nå [Repris]
Til helga arrangeres turskirennet Skarverennet for 46. gang. 12. 200 mosjonister og eliteløpere skal gå fra Finse til Ustaoset, og Norge nå sender i kveld direkte fra forberedelsene på Geilo. (53/66).
03:40 
Oddasat - nyheter på samisk [Repris]
03:55 
Distriktsnyheter
05:05 (06:00)
Distriktsnyheter [Repris]

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Artiklar

Läs våra artiklar om kvällens program

Serievärlden fick en ny superhjälte

När Black Panther dök upp bland Marvels superhjältar skapades historia.

Superhjältarnas legender
SVT2,20:00

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se