Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
07:35 
Hagen min [Repris]
Norsk hageserie fra 2018. I Arendals skoger ligger en fantastisk hage der alle former og farger er nøye planlagt. Ole Gustavsen og Gunn Bråten liker rene linjer og sammenhenger, og har skapt en bugnende hage som likevel oppleves ryddig. De elsker å tenne lys i hagen, og snekker Stine lager utelykter av trestubber til dem. Gartner Steinar viser frem flotte hekker, mens Dag lager bondesuppe. Programleder er Heidi Sivertzen-Oksmo. Säsong 2. Del 5 av 9. Producerat år 2018.
08:15 
Husdrømmer [Repris]
Svensk serie fra 2016. Erik og Maria har funnet drømmehuset ved havet i Skåne. Det er en gammel villa som har stått der i over hundre år. Håpet var at det skulle holde med en lett renovering, men snart flytter de inn, og de begynner å få dårlig tid og råd. Det gamle huset byr nemlig på flere overraskelser enn Erik og Marie kunne forestilt seg. Säsong 3. Del 1 av 8. Producerat år 2016.
09:15 
Oddasat - nyheter på samisk [Repris]
09:20 
Distriktsnyheter
11:00 
Nomino [Repris]
Norsk underhaldningsserie. Om stadnamn. Alle stadnamn gøymer ei historie. Men kva fortel dei oss? Og korleis oppstod dei alle saman?. Både Toten, Bislett og Hjemmeluft får besøk når Gøril Grov Sørdal tek for seg våre raraste stadnamn. Og kva betyr egentleg vårt største stadnamn, Noreg?. Undervegs blir ho servert kaffi av Reidar, landets siste Homse. Säsong 2. Del 6 av 6.
11:30 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie fra 2017. Danske antikkhandlere konkurrerer om å gjøre de beste kjøpene. Mette Flauenskjold og Ronni Veng får hver dag i tre dager 10 000 kroner å handle for. En vurderingsekspert kårer dagsvinneren, og på finaledagen blir funnene solgt på auksjon. Denne gangen er duellantene i Hadsund. Säsong 6. Del 1 av 12.
12:00 
Hagen min [Repris]
Norsk hageserie fra 2018. I vakre Gildeskål ligger en spesiell hage. Familien Hjertefølger bor nemlig i et drivhus og forlenger hagesesongen bak glassveggene. Vi lærer om permakultur og lager et lasagnebed. Gartner Steinar kommer med kjerringråd for å bekjempe lus, midd og rust. Stine lager en kompostkurv av kvist, og hagen høster vi gulbeter som kokken Dag får bruk for. Säsong 2. Del 6 av 9. Producerat år 2018.
12:40 
Mesternes mester [Repris]
Norsk underholdningsserie fra 2018. Ukens tema er fysisk, og det blir gjensyn med noen gamle klassikere. Deltagerne storkoser seg i greske omgivelser, men snart må en deltager forlate gjengen. Deltagerne har tatt med seg poengene fra forrige tema, og den som ligger nederst på poenglista etter de neste tre øvelsene blir den første deltageren som må i natt-test. Programleder er Dag Erik Pedersen. Norsk underholdningsserie. Säsong 8. Del 2 av 10. Producerat år 2018.
13:40 
1000 års tro [Repris]
Dansk dokumentarserie fra 2017. Kong Christian VI innfører konfirmasjonen i Danmark i 1736. Hvofor gjør han det? Og hva betyr det for dansker flest? Med: Cecilie Nielsen. Säsong 1. Del 4 av 6.
14:10 
Vår spektakulære verden [Repris]
Britisk naturserie fra 2016. Over tre millioner lyn treffer jorda hver dag. De er fem ganger varmere enn sola og dreper hvert år flere tusen mennesker. Se opptak i supersakte film, sjeldne tilfeller av oppoverlyn og amatørfilm av fly som blir truffet. Med: dr. Helen Czerski. Del 4 av 6.
14:40 
Ut på tur til Helgeland [Repris]
Krystallklart vann, sandstrender og tusenvis av øyer. Nei, vi skal ikke til Hellas, men til Helgeland!. Ingrid Langeland Olderbakk legger ut på øyhopping på Helgelandskysten. Med start på Vega får hun bli med på merking av ørneunger og sanking av ærfugldun, hun drar på ridetur, sykler og padler kajakk, får fisk og opplever lundefuglene på Lovund før reisen avsluttes med Trænafestivalen, langt til havs.
15:40 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Onkelen til Jackie, Henry Tomkinson, køyrer ned ein ung syklist og stikk av frå staden i panikk. Eit augevitne gir detaljerte opplysningar om bilen, og Mike skjønar at Henry kan vere den skyldige trass i at kona hans gir han alibi. Säsong 8. Del 24 av 24. Producerat år 1998.
16:30 
Miss Marple [Repris]
Britisk krimserie fra 2010. Et amerikansk filmteam invaderer en britisk landsby og skaper mye liv og røre. Til å begynne med er alle glade for det eksotiske innslaget i landsbyen, men snart blir leken dødsens alvor. To kvinner blir drept - uten noe begripelig motiv. Miss Marple og nevøen, politiinspektør Craddock, forfølger teorien om at morderen var ute etter en helt annen - en vakker og velkjent skuespiller som flere kunne ha god grunn til å ville ta av dage. Med Julia McKenzie, Samuel Barnett, Hugh Bonneville, Brennan Brown, Michele Dotrice og Lindsay Duncan. Säsong 5. Del 1 av 4. Producerat år 2009.
18:00 
Daniel og Simen [Repris]
På YouTube har de mange tusen fans, brødrene Daniel og Simen som lever med den brutale sykdommen Duchenne. De har selv blitt grovt trakassert på nett. Nå jobber de for å bekjempe nettmobbing.
19:00 
Verdens tøffeste togturer [Repris]
I Midtøsten finnes det rester av jernbaner bygd i kolonitiden for hundre år siden. Ferden går gjennom ørken, historiske byer, urolige områder og turistfeller. Reiseleder: Chris Tarrant. Britisk reiseserie. Säsong 4. Del 4 av 4.
19:45 
Familiearven [Repris]
Norsk dokumentar. Einar har arvet ett av Norges eldste høyfjellshotell. Han serverer gjestene fireretters middag hver eneste dag, men som singel er han avhengig av foreldrenes hjelp. Den eneste måten han kan føre familiearven videre på, er å finne en kjæreste som vil drive hotellet sammen med ham. Finnes det noen som kan tenke seg et liv på fjellet?.
20:25 
Harry Potter - en magisk historie [Repris]
Britisk dokumentar fra 2017. For 20 år siden trollbandt JK Rowling en hel generasjon med den første boken om Harry Potter. Bli med Rowling og lær om den ekte magien bak bøkene. Producerat år 2017.
21:20 
Stolthet og fordom
Britisk drama fra 2005. Fru Bennet har oppdratt sine fem døtre med ett formål, å finne seg en mann. En sommer flytter en velstående ungkar, med sofistikerte omgangsvenner, inn i et nærliggende herskapshus. Lizzie, møter den kjekke og noe snobbete herr Darcy. De virker som det perfekte par, men stolthet og fordommer kommer mellom dem. Med Keira Knightley, Matthew MacFadyen, Donald Sutherland. Regi: Joe Wright. Producerat år 2005. Regissör: Joe Wright, Skådespelare: Donald Sutherland, Brenda Blethyn, Judi Dench, Keira Knightley, Rosamund Pike.
23:20 
Da Dylan møtte Jesus [Repris]
Amerikansk konsertfilm fra 2017. Bob Dylan ble kristen i en urolig tid. Fra 1979 ga han ut tre album med religiøse sanger. Vi får et gjenhør med noen av dem i en serie opptak fra øvelse og konsert. Producerat år 2017.
00:20 
Krossfestinga som endra verda [Repris]
Irsk dokumentar. Då Jesus vart drepen, var det som følge av politiske intrigar, maktkamp og glødande religiøse motsetnader. Korleis fekk den 2000 år gamle historia slik enorm betydning?. Medverkande: Hugh Bonneville.
01:15 
Orientekspressen - den sanne historia [Repris]
Orientekspressen - den sanne historia. Det oser mystikk, eventyr og luksus av den mest berømte togruta i verda. Kunsten å reise vart aldri den same etter at Orientekspressen opna i 1883. Fransk dokumentar. Del 1 av 2.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Vår spektakulære verden [Repris]
Britisk naturserie fra 2016. Over tre millioner lyn treffer jorda hver dag. De er fem ganger varmere enn sola og dreper hvert år flere tusen mennesker. Se opptak i supersakte film, sjeldne tilfeller av oppoverlyn og amatørfilm av fly som blir truffet. Med: dr. Helen Czerski. Del 4 av 6.
02:30 
På sporet av Jesus fra Nasaret [Repris]
Fransk dokumentarserie fra 2017. De siste dagene. På sporet av Jesus fra Nasaret: De siste dagene. Hvordan så Jesus' siste dager ut? Robert Powell ser nærmere på hans arrestasjon, dom og korsfestelse. Troen på Jesu oppstandelse ledet til verdens største religion. Del 4 av 4.
03:25 (04:14)
Lemen - en liten gigant [Repris]
De er små. De er sinte. Om lag hvert fjerde år kommer de i horder, tilsynelatende fra intet, og skaper liv og røre i fjellheimen. Møt lemenet, mystisk og misforstått.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se