Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:30 
Bed and Breakfast i danske hender
Dansk serie fra 2016. Ved Knud Nordby Bed and Breakfast er det liv og røre hele tiden. Flere generasjoner møtes ved frokostbordet, og stuene i pensjonatet står aldri tomme. Del 3 av 4. Producerat år 2016.
09:00 
Sveriges beste hjemmetjeneste
Svensk dokumentarserie fra 2017. Kerstin og Rolf får hjelp av hjemmetjenesten døgnet rundt. Det betyr at mange ulike mennesker går ut og inn hos dem. (Sveriges bästa hemtjänst). Del 4 av 4. Producerat år 2017.
10:00 
Sanger om Norge
Trondheimsnatt er Trønderhovedstadens nye "nasjonalsang". Men sangen var ikke ment som en hyllest av byen. I kveld forteller Åge Aleksandersen historien om sangen. I Austrheim venter Anne Hvidsten på Tore for å vise fram hjemkommunen og fortelle historien bak sangen "Heim til Austrheim". Del 3 av 6.
10:40 
Idéverden
Svensk samtaleprogram fra 2018. Økende nasjonalisme er livsfarlig, mener idéhistoriker Sven-Eric Liedman. Statsviteren Katarina Barrling og historikeren Lars Trägårdh ønsker å løfte fram det som kan være positivt med nasjonalisme. Programleder: Eric Schüldt. Säsong 1. Del 8 av 8. Producerat år 2018.
11:40 
Helt naturlig
Norsk naturserie. Høsten er tid for jakt og høsting av naturen. På hjemgården er dagliglivet rikt og spennende nok for folk og hunder. Et tragisk uhell vil ramme dem. Säsong 2. Del 3 av 4.
12:20 
Senator McCain
Amerikansk dokumentar fra 2018. Den amerikanske senatoren John McCain hadde et komplisert forhold til president Trump og republikanerne. Vi ser tilbake på McCains liv og politiske karriere. Producerat år 2018. Regissör: Michael Kirk.
13:15 
Sting - live i Paris
Britisk konsert fra 2017. Bli med til det berømte Olympia-teateret i Paris og konsert med Sting fra hans verdensturné med soloalbumet "57th & 9th". Producerat år 2017.
15:00 
På øy-eventyr med Anne og Anders
Da. serie. Fanø i Vest-Jylland er Danmarks ferieøy nummer en, og den siste av øyene programlederne vil utforske. Her finner de historien om en skipslast med mahogni, Sønderhos gamle kro og massevis av vind og sand. Del 4 av 4.
16:00 
Poirot
Britisk krimserie fra 1990. Den kidnappede statsministeren. På vei til en konferanse om nedrustning i Frankrike blir den britiske statsministeren kidnappet. Poirot blir kalt inn for å løse saken. Säsong 2. Del 8 av 10. Producerat år 1990.
16:50 
Silvana - Väck mig när ni vaknat
Svensk dokumentar fra 2017. Rapperen Silvana Imam har tatt Skandinavia med storm. Med skarp tunge belyser feministikonet utfordringer i samfunnet. Men hva fører merkelappen "sterk kvinne" med seg? (Silvana - Väck mig när ni vaknat). Producerat år 2017. Regissör: Christina Tsiobanelis, Olivia Kastebring, Mika Gustafson.
17:45 
FIFA Fotball-VM kvinner: USA - Chile
Kommentator: Andreas Stabrun Smith.
20:00 
Friidrett: Diamond League fra Rabat
Kommentator: Vebjørn Rodal, Karen-Marie Ellefsen, Jann Post.
22:00 
Hovedscenen: 40 år i blå dress - Knut Reiersrud jubilerer
Knut Reiersrud er en bauta i norsk musikkliv. Han har gjennom 40 år som artist utviklet et helt eget uttrykk med elementer fra mange musikkformer og han har en egen evne til alltid å være relevant, overraskende og nyskapende. Knut Reiersrud Band er en unik samling av Norges fremste rytme- og toneleverandører. Keyboardist David Wallumrød, gitarist Bjørn Holm, bassist Nikolai Hængsle Eilertsen og trommeslager Andreas Bye. Konsertopptak fra Røverstaden i Oslo. Presentert av Arild Erikstad i samtale med Knut Reiersrud.
23:05 
Hovedscenen: Til minne om Alfred Janson
Komponisten og musikeren Alfred Janson gikk nylig bort i en alder av 82 år. Vi minnes en stor musikerpersonlighet og viktig stemme i norsk musikkliv med et portrett laget av Christian Eggen og Morten Thomte fra 1988. Presentert av Arild Erikstad. Producerat år 1988.
23:50 
Elvis - en hyllest
Amerikansk underholdningsprogram. I 1968 holdt Elvis Presley en legendarisk comeback-konsert på amerikansk tv. Ed Sheeran, Post Malone, John Fogerty og Carrie Underwood er blant stjernene som hyller Elvis Presley og en av hans mest minneverdige opptredener.
01:10 
Silkeveien med Joanna Lumley
Britisk dokumentarserie. En fabelaktig ferd langs den historiske handelsruten som forbinder øst og vest. Joanna reiser videre gjennom Georgia og Aserbajdsjan, to tidligere Sovjet-stater i rivende utvikling. Del 2 av 4.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Den engelske spionen
Britisk dokumentar fra 2014. Kim Philby er verdens mest kjente dobbeltagent. Forfatter Ben Macintyre utforsker en spionhistorie fra virkeligheten. Philby er blitt et bilde på gentleman-spionen. Var han en nådeløs drapsmann som forrådte alle rundt seg? Nøkkelen til Philbys suksess lå i hans vennskap med en mann ved navn Nicholas Elliott. Del 1 av 2. Producerat år 2014.
02:55 
Det beste fra en helt spesiell bursdag - Grieg minutt for minutt
15. juni i år ville Edvard Grieg fylt 175 år. Det ble feiret med verdens lengste Grieg-konsert. 30 timer med alle hans verk - direkte fremført fra Troldhaugen, Grieghallen og Store studio. Grieg minutt for minutt var en nasjonal musikkdugnad der over 600 sangere og musikere viste Edvard Griegs betydning for norsk musikkliv. Nå får du høydepunkter fra denne helt spesielle bursdagsfeiringen.
04:25 (05:04)
Slaget i Lyngør
Norsk dokumentar. Året er 1812. Den engelske marinen har blokkert norske havner som følge av danskekongens allianse med Napoleon. Fregatten Najaden blir satt inn i patruljetjeneste i Skagerak. Det vil ikke engelskmennene ha noe av. 133 danske og norske sjøfolk blir drept og mange hardt skadet under det halvtime lange slaget i Lyngør, en av de mest dramatiske krigshandlinger til sjøs i Norge noen sinne.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se