Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Norge
TV3 Norge
Skriv ut p� dagens tv
06:25 
Beethoven's treasure tail [Repris]
Amerikansk familiefilm fra 2014. Den storhjertede bikkja og treneren Eddi er på vei hjem fra en filminnspilling som har gått i hundene, da de ender opp i en liten kystlandsby. Beethoven blir venner med en lokal gutt og hjelper ham å finne et sjørøverkart over en skjult skatt. Sammen legger de ut på et eventyr som samler hele landsbyen. 18/04 år 2019 i. Producerat år 2014. Regissör: Ron Oliver, Skådespelare: Kristy Swanson, Bretton Manley, Jonathan Silverman.
08:00 
Boog & Elliot 4 - jaktsesong
Amerikansk animasjonsfilm fra 2015. En uidentifi sert skikkelse får både mennesker og dyr til å tro at en kjempestor varulv streifer rundt i Timberline nasjonalpark. Dermed øyner den ivrige jegeren Shaw muligheten for å gjenoppta jaktsesongen. Producerat år 2015. Regissör: David Feiss.
09:45 
Smurfene [Repris]
Amerikansk animert eventyr fra 2011. Den onde trollmannen Gargamel jager Smurfene ut av landsbyen deres. De tvinges ut gjennom en portal og inn i vår verden - nærmere bestemt Central Park i New York. Smurfene rager bare tre epler høyt i The Big Apple, og må finne en vei tilbake til sin egen verden før Gargamel får tak i dem. 18/04 år 2019 i. Producerat år 2011. Regissör: Raja Gosnell, Skådespelare: Jayma Mays, Sofía Vergara, Tim Gunn, Neil Patrick Harris, Hank Azaria.
11:50 
Smurfene 2
Amerikansk animasjon/familiefilm/komedie fra 2013. Trollmannen Gargamel skaper et par rampete smurfelignende skapninger kalt rampene i håp om at de vil la ham utnytte den magiske smurfeessensen. Men han oppdager snart at han trenger hjelp fra Smurfeline, som vet hvordan Gargamel kan gjøre Rampene om til virkelige smurfer. Når Gargamel og Rampene hans kidnapper Smurfeline og tar henne med til Paris, er det opp til Gammelsmurf, Klønesmurf, Sinnasmurf og Jålesmurf å gjenforenes med menneskevennene sine og redde henne!. Producerat år 2013. Regissör: Raja Gosnell.
14:00 
Stuart Little 2
Amerikansk familiekomedie fra 2002. Det har gått noen år siden vi så familien Little sist. Stuart har vokst og går på skolen og er nyttig når det kommer til bygging av modellfly. Han elsker å leke med storebror George - i tillegg til den nye lillesøsteren Martha. Men Stuart lengter etter en egen venn som er mer lik ham. En dag han kjører hjem fra skolen finner Stuart en skadet fugl, Margalo. Det viser seg at Margalo er hjemløs, og når Stuart oppdager det insisterer han på at hun flytter inn hos familien Little. Der blir hun ønsket hjertelig velkommen - til Snowbells store ergrelse. Men lykken er kortvarig, for det tar ikke lang tid før Margalo forsvinner på mystisk vis. Producerat år 2002. Regissör: Rob Minkoff, Skådespelare: Jonathan Lipnicki, Anna/Ashley Hoelck, Melanie Griffith, Hugh Laurie, Michael J Fox, Geena Davis.
15:40 
Rio 2
Amerikansk animasjonsfilm fra 2014. Blu, Jewel og de tre barna deres lever et perfekt husliv i den magiske byen Rio de Janeiro. Når Jewel bestemmer seg for at barna må lære å leve som ekte fugler, insisterer hun på at familien skal dra til Amasonas. Blu gjør sitt beste for å passe inn, men er redd for at han kan miste Jewel og barna når villmarken kaller. Producerat år 2014. Regissör: Carlos Saldanha.
17:40 
Paul Blart: Mall cop 2 [Repris]
Amerikansk komedie fra 2015. Paul Blart er tilbake. Datteren skal begynne på college, men først drar de til vekterkonferansen i Las Vegas. Der må han og de kyniske kasinovaktene (som gjorde narr av ham) samarbeide for å stanse en gjeng ondskapsfulle kunsttyver. 17/04 år 2019 i. Producerat år 2015. Regissör: Andy Fickman, Skådespelare: Neal McDonough, Daniella Alonso, Eduardo Verástegui, Kevin James, Raini Rodriguez.
19:30 
Natt på museet: Gravkammerets hemmelighet
Britisk/amerikansk komedie fra 2014. Når Larry (Ben Stiller) innser at magien som gir liv til utstillingene er i ferd med å gå tom, drar han og de gamle vennene hans til British Museum for å redde dem. Teddy Roosevelt (Robin Williams), Octavius (Steve Coogan) og Jedediah (Owen Wilson) er tilbake, og vi blir også kjent med Ahkmenrah (Rami Malek) og faren hans (Ben Kingsley) i et eventyr som vil glede både gamle og nye fans. Producerat år 2014. Regissör: Shawn Levy, Skådespelare: Owen Wilson, Steve Coogan, Ricky Gervais, Ben Stiller, Robin Williams. [633242]
21:30 
Da Vinci-koden
Amerikansk thriller fra 2006. Den berømte symboletterforskeren og professoren Robert Langdon blir en kveld kalt inn til Louvre-museet under sitt opphold i Paris. En konservator har blitt myrdet i museet omkranset av en rekke mystiske spor og ledetråder. Langdon får hjelp av kryptologen Sophie Neveu, og setter sitt eget liv i fare når han avslører en rekke sjokkerende hemmeligheter skjult i forskjellige kunstverk. Alle spor peker mot et mystisk og eldgammelt brorskap, som har påtatt seg rollen å beskytte en hemmelighet som har ligget gjemt i 2000 år. Paret legger ut på en halsbrekkende jakt etter ledetråder i Paris, London og Skottland i et desperat forsøk på å knekke koden og avsløre gåter som vil ryste menneskehetens grunnvoller. Producerat år 2006. Regissör: Ron Howard, Skådespelare: Ian McKellen, Jean Reno, Paul Bettany, Tom Hanks, Audrey Tautou.
00:30 
Dead man down
Amerikansk spenningsfilm fra 2013. Beatrice og Victor bor i samme leilighetskompleks i New York. Gjennom vinduene holder de øye med hverandre inntil Beatrice en dag overværer naboen begå et drap. Beatrice ser sitt snitt til med Victors hjelp å føre en iskaldt hevntokt ut i livet. Men Victor er ute etter sin egen hevn, og møtet med Beatrice blir startskuddet til en altutslettende og uoversiktelig krig mot den lokale mafia – og mot mannen, som de begge jakter!. Producerat år 2013. Regissör: Niels Arden Oplev, Skådespelare: Colin Farrell, Isabelle Huppert, Terrence Howard, Noomi Rapace, Dominic Cooper.
02:35 
Natt på museet [Repris]
Amerikansk familiekomedie fra 2006. Har du lurt på hva som skjer på museer når alle har gått hjem, dørene låses og lysene slukkes? En ting er sikkert, det er morsommere enn du tror!. Det oppdager dagdrømmeren Larry Daley når han tar jobben som nattevakt på naturhistorisk museum og plutselig, når solen har gått ned, befinner seg ansikt til ansikt med en T-rex!. I tillegg til dinosaurene, våkner også resten av museets innbyggere til liv, og hver natt blir et hektisk kaos når cowboyer og indianere forsetter og sloss, romerske gladiatorer er klare for kamp, og ulydige aper plager Larry til bristepunktet. Natt på museet er en storslagen komedie med blant annet Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson, Ricky Gervais, Dick van Dyke og Mickey Roonet i rollene. 18/04 år 2019 i. Producerat år 2006. Regissör: Shawn Levy, Skådespelare: Robin Williams, Mickey Rooney, Kim Raver, Ricky Gervais, Ben Stiller, Dick Van Dyke, Carla Gugino.
04:20 
Skjønnhetsfellen Danmark
Doris var med i en alvorlig bussulykke og i dag sliter hun med ekstreme bivirkninger av en operasjon som egentlig skulle ha reddet utseendet hennes etter ulykken. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2015.
05:00 
Superstore
Cloud 9 blir gjort om til valglokale; Dina og Glenn kommer seg ikke ut av skalkeskjulet sitt; Mateo prøver å legge lokk på statusen sin. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2016.
05:25 (05:50)
Superstore
Cloud 9 blir gjort om til valglokale; Dina og Glenn kommer seg ikke ut av skalkeskjulet sitt; Mateo prøver å legge lokk på statusen sin. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se