Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Norge
TV3 Norge
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Walking with dinosaurs [Repris]
Amerikansk dokumentar fra 2013. For første gang i filmhistorien vil publikum virkelig få se og føle hvordan det var da dinosaurene regjerte på jorden. ”Walking with Dinosaurs” er den ultimate dinosauropplevelsen. Ved hjelp av toppmoderne 3D-teknologi plasseres publikum midt i en spennende og forhistorisk verden der en liten dinosaur blir flokkens store helt. 18/04 år 2019 i. Producerat år 2013. Regissör: Barry Cook, Neil Nightingale, Skådespelare: Karl Urban, Angourie Rice, Charlie Rowe.
07:45 
Smurfene 2 [Repris]
Amerikansk animasjon/familiefilm/komedie fra 2013. Trollmannen Gargamel skaper et par rampete smurfelignende skapninger kalt rampene i håp om at de vil la ham utnytte den magiske smurfeessensen. Men han oppdager snart at han trenger hjelp fra Smurfeline, som vet hvordan Gargamel kan gjøre Rampene om til virkelige smurfer. Når Gargamel og Rampene hans kidnapper Smurfeline og tar henne med til Paris, er det opp til Gammelsmurf, Klønesmurf, Sinnasmurf og Jålesmurf å gjenforenes med menneskevennene sine og redde henne!. 19/04 år 2019 i. Producerat år 2013. Regissör: Raja Gosnell.
09:50 
Stuart Little [Repris]
Amerikansk-tysk familiekomedie fra 1999. Stuart er en liten mus som kan gå, snakke, kle seg og gjøre nesten alt som et vanlig menneskebarn kan gjøre. Når ekteparet Little bestemmer seg for å adoptere en yngre bror til sønnen George, treffer de på Stuart, og bestemmer seg for å adoptere ham isteden. Stuarts nye foreldre blir veldig glade i ham, men ikke alle i familien er like begeistret for å ha ham der. Vil George like å få en mus til lillebror? Og vil Stuart noen gang bli respektert av familiens katt?. 18/04 år 2019 i. Producerat år 1999. Regissör: Rob Minkoff, Röst: Susanne Barklund, Samuel Haus, Claes Månsson, Jan Waldekrantz, Jennie Jahns, Skådespelare: Hugh Laurie, Geena Davis, Jonathan Lipnicki, Estelle Getty, Brian Doyle-Murray.
11:30 
Rio [Repris]
Amerikansk animasjons-/eventyrfilm fra 2011. Blu er en huspapegøye som aldri har lært å fly. Han lever et komfortabelt liv sammen med eieren og bestevenninnen Linda i en småby i Minnesota. Blu og Linda tror han er den siste av sitt slag. Men når de får vite om en annen papegøye av samme slekt i Rio de Janeiro, drar de i vei til Brasil for finne Blus kvinnelige motpart. Men ting går ikke som planlagt. 18/04 år 2019 i. Producerat år 2011. Regissör: Carlos Saldanha.
13:25 
Den gode fe
Canadisk familefilm fra 1997. Murray er en mannlig fe som forsøker å oppfylle åtte år gamle Anabels ”lille” ønske. Hun ønsker at faren hennes, drosjesjåføren Oliver, får hovedrollen i en musikal på Broadway. Uheldigvis er ikke Murray særlig flink til å trylle, og han forvandler Anabels pappa til en statue isteden. For å gjøre opp for fadesen trenger Murray hjelp fra feenes forbund, som skal holde en kongress på Manhattan. Men en ond heks, spilt av Kathleen Turner, stikker av med alle tryllestavene til kongressens deltakere, og Murray og Anabel må overvinne henne før de kan redde faren…. Producerat år 1997. Regissör: Michael Ritchie, Skådespelare: Kathleen Turner, Martin Short, Robert Pastorelli, Mara Wilson, Francis Capra.
15:20 
Hopp
Amerikansk animert familiekomedie fra 2011. ”Hopp” blander animasjon med vanlig film, og handler om den arbeidsløse lathansen Fred. Ved et uhell kjører han på Påskeharen og må pleie ham til han blir bedre. Fred sliter med å kontrollere verdens verste gjest, men begge forstår til slutt hva som kreves for å bli voksen. Producerat år 2011. Regissör: Tim Hill.
17:25 
Karsten og Petra lager teater
Norsk familiefilm fra 2017. Karsten og Petra drar på teater med barnehagen. Etter å ha sett Tornerose vil Petra lære mer om teater og Karsten fatter interesse for lyssettingen. Etter et spennende møte med teaterdukkene har Løveungen og Frøken Kanin lyst til å bli skuespillere. Producerat år 2017. Regissör: Aurora Gossé, Arne Lindtner Næss, Skådespelare: Anna Celine Bredal, Hilde Lyrån, Markus Tønseth.
19:15 
Legenden om Narnia: Reisen til det ytterste hav
Amerikansk eventyrfilm fra 2010. Lucy og Edmund Pevensie er på ferie hos sin motbydelige fetter Eustace i Cambridge, mens Susan og Peter er sammen med foreldrene i USA. Når vannet fra et maleri av et skip som seiler på havet i Narnia fosser inn i rommet deres, sendes Lucy, Edmund og Eustace tilbake til Narnia. Der blir de reddet av kong Caspian og mannskapet på skipet Morgenrødens vind. Caspian forklarer at Narnia har levd i fred i tre år nå, men at onkelen hans prøvde å drepe de syv grevene av Telmar før Caspian tok tilbake tronen. Disse mennene var farens mest lojale og trofaste venner, men ingen har hørt noe fra dem siden de ble forvist fra landet. Caspian er nå på leting etter dem sammen med kaptein Drinian, musen Rippipip og sine lojale menn. De oppdager snart at en ond grønn tåke truer Narnia, og Pevensie-søskenene og Caspian må finne de syv sverdene til de syv grevene av Telmar for å redde Narnia. Producerat år 2010. Regissör: Michael Apted, Skådespelare: Skandar Keynes, Georgie Henley, Ben Barnes.
21:30 
Engler & demoner
Amerikansk thriller fra 2009. Paven dør og det kalles inn til kardinalforsamling. Fire kandidater blir valgt ut. Men før stemmegivningen kan begynne, blir de fire kandidatene drept – en etter en. Sporene leder til det hemmelige brodersamfunnet Illuminati. Men det eksisterer ikke lenger - eller gjør det?. Symbolikkeksperten Robert Langdon og den vakre forskeren Vittoria Vetra blir invitert til å hjelpe Vatikan-politiet med etterforskningen. Sammen reiser de rundt i Roma for å løse de skjulte tegnene som leder dem til en skremmende motstander, en rystende oppdagelse og den sjokkerende sannheten. Producerat år 2009. Regissör: Ron Howard, Skådespelare: Stellan Skarsgård, Ayelet Zurer, Pierfrancesco Favino, Tom Hanks, Ewan McGregor.
00:20 
Da Vinci-koden [Repris]
Amerikansk thriller fra 2006. Den berømte symboletterforskeren og professoren Robert Langdon blir en kveld kalt inn til Louvre-museet under sitt opphold i Paris. En konservator har blitt myrdet i museet omkranset av en rekke mystiske spor og ledetråder. Langdon får hjelp av kryptologen Sophie Neveu, og setter sitt eget liv i fare når han avslører en rekke sjokkerende hemmeligheter skjult i forskjellige kunstverk. Alle spor peker mot et mystisk og eldgammelt brorskap, som har påtatt seg rollen å beskytte en hemmelighet som har ligget gjemt i 2000 år. Paret legger ut på en halsbrekkende jakt etter ledetråder i Paris, London og Skottland i et desperat forsøk på å knekke koden og avsløre gåter som vil ryste menneskehetens grunnvoller. 19/04 år 2019 i. Producerat år 2006. Regissör: Ron Howard, Skådespelare: Ian McKellen, Jean Reno, Paul Bettany, Tom Hanks, Audrey Tautou.
03:00 
Natt på museet: Gravkammerets hemmelighet [Repris]
Britisk/amerikansk komedie fra 2014. Når Larry (Ben Stiller) innser at magien som gir liv til utstillingene er i ferd med å gå tom, drar han og de gamle vennene hans til British Museum for å redde dem. Teddy Roosevelt (Robin Williams), Octavius (Steve Coogan) og Jedediah (Owen Wilson) er tilbake, og vi blir også kjent med Ahkmenrah (Rami Malek) og faren hans (Ben Kingsley) i et eventyr som vil glede både gamle og nye fans. 19/04 år 2019 i. Producerat år 2014. Regissör: Shawn Levy, Skådespelare: Owen Wilson, Steve Coogan, Ricky Gervais, Ben Stiller, Robin Williams.
04:30 
Superstore
Glenn ansetter Amys ektemann som ekstrahjelp under høytiden. Jonah og Garrett blir irritert på ekstrahjelpene, og Glenn er på utkikk etter den perfekte butikkjulenissen. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2016.
04:55 
Superstore
Alle de ansatte blir matforgiftet; Jonah dokumenterer dagen med videokamera; Glenns lynne forandrer seg, og Mateo og Cheyenne oppdager en lukrativ sidegeskjeft. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2016.
05:15 (05:55)
The Ellen DeGeneres show [Repris]
Kristen Bell og Dax Shepard tar turen til Ellen. 16/04 år 2019 i. Säsong 16. Del 109. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se