Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
06:45 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
07:15 (07:43)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
08:00 
P2 Radioavisen
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Livets opskrift
Sardinien. Dansk reportageserie fra Hvordan lever man lidt længere?. Sisse Fisker rejser til den italienske ø Sardinien, som mest af alt er kendt som et ferieparadis for os danskere. Hvad de danske turister ikke ved er, at de netop på denne ø, lever længere end i resten af verden. Her skal Sisse bo hos en familie, som elsker rødvin, god mad og sociale arrangementer. Besøget indebærer også det traditionsrige karneval, et besøg hos 80årige Bacchis og hans barnebarn som hver dag tager ud i olivenmarken og passer deres træer. Og så besøger Sisse forskeren Gianni Pes, som har været med til at finde de fem steder i verden hvor folk lever ekstremt længe. Så måske det faktisk lykkedes Sisse at finde den endelige opskrift på det gode lange liv. Sendt første gang 06.12.2015. Säsong 1. Del 5 av 5.
09:15 
Tæt på bjørnene
Naturprogram fra BBC fra 2014. (The Great Bear Stakeout) Grizzlybjørnen er et af de mest imponerende rovdyr i verden. Den kan veje op til 780 kilo og løbe lige så hurtigt som en hest. Hver sommer samles i hundredvis af grizzlybjørne i Nordamerika for at parre sig, slås og fange laks i store mængder. Ved hjælp af det mest moderne teknologiske udstyr kommer vi helt tæt på disse imponerende dyr. De stærkeste bjørne kan uden problemer skaffe både mad og partnere, men for en ung hunbjørn med nyfødte unger kan kampen for føden være hård. For ud over at parre sig har alle bjørnene ét mål, nemlig at æde sig så fede som muligt, inden sneen kommer, og bjørnene går i dvale. Säsong 1. Del 1 av 2.
10:05 
Tæt på bjørnene
Naturprogram fra BBC fra 2014. (The Great Bear Stakeout) Grizzlybjørnen er et af de mest imponerende rovdyr i verden. Den kan veje op til 780 kilo og løbe lige så hurtigt som en hest. Hver sommer samles i hundredvis af grizzlybjørne i Nordamerika for at parre sig, slås og fange laks i store mængder. Ved hjælp af det mest moderne teknologiske udstyr kommer vi helt tæt på disse imponerende dyr. De stærkeste bjørne kan uden problemer skaffe både mad og partnere, men for en ung hunbjørn med nyfødte unger kan kampen for føden være hård. For ud over at parre sig har alle bjørnene ét mål, nemlig at æde sig så fede som muligt, inden sneen kommer, og bjørnene går i dvale. Säsong 1. Del 2 av 2.
10:55 
Guldkorn
1988. DRs arkiver er en guldgrube af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det, der prægede helt almindelige danskeres hverdag i 1980'erne?. Vi har været en tur i arkiverne og har fundet nogle af alle de små, store, sjove, alvorlige og underfundige øjeblikke, der gled hen over skærmen i 1988. Säsong 3. Del 9.
11:15 
Landsbyen
Dansk serie fra 1991. Ingeborg vil gøre alt, hvad der står i hendes magt for at få Eva til at forlade Østerby igen, jo før jo bedre. Ejnar derimod forsøger at overtale Eva til at blive i byen og til at søge jobbet som ny uddeler i den lokale Brugs. Frank og Karen har brug for Ingeborgs hjælp - de får den ikke uden at yde præcis det, Ingeborg vil have til gengæld. Eva fortsætter sin kamp for at finde ud af, hvad der er sket med det barn, hun bortadopterede. Medvirkende: Eva: Chili Turèll. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Aksel: Niels Skousen. Frank: Søren Østergaard. Astrid: Helene Egelund. Ejnar: Kai Løvring. Karen: Lene Falck. Ulrik: Stig Hoffmeyer. Desuden medvirker: Ann Katrine Madsen, Anne Werner Thomsen, Hans Henrik Clemensen, Baard Owe, Margrethe Koytu og Ann Katrine Madsen. Manuskript: Stig Thorsboe og Peter Thorsboe. Foto: Claus Loof. Musik: Bo Holten. Sendt første gang1981. Säsong 1. Del 3 av 44.
11:40 
Landsbyen
Dansk serie fra 1991. Eva har fået svar på, hvad der blev af det barn, hun bortadopterede som 16-årig. Hun er også blevet ansat som den nye uddeler i Brugsen i Østerby og kaster sig straks ud i arbejdet. Frank har stadig store problemer med at få overtagelsen af Ejnars maskinsnedkeri i orden. Ingeborg lægger planer for Astrids fremtidige liv - uden at have talt med Astrid. Medvirkende: Eva: Chili Turèll. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Aksel: Niels Skousen. Frank: Søren Østergaard. Astrid: Helene Egelund. Ejnar: Kai Løvring. Karen: Lene Falck. Ulrik: Stig Hoffmeyer. Desuden medvirker: Ann Katrine Madsen. Manuskript: Stig Thorsboe og Peter Thorsboe. Foto: Claus Loof. Musik: Bo Holten. Sendt første gang. Säsong 1. Del 4 av 44.
12:05 
Digtere, Divaer og Dogmebrødre
Dansk Kultur i 100 år. (1918-1930) I de brølende tyvere er der fuld fart på livet og kunsten. Millioner af unge mænd har mistet livet i den første verdenskrig, og Europa ligger i ruiner. Blandt de overlevende er der en stemning af katastrofe og løsluppenhed. Det gælder om at leve - og lave kunst - som om hver dag er den sidste. Billedkunstnere som Harald Giersing og Vilhelm Lundstrøm skaber en helt ny måde at skildre verden på. Digteren Tom Kristensen og multikunstneren Storm P. hylder til gengæld storbyen. På byens mange forlystelsessteder kan man bl.a. opleve Liva Weel og Josephine Baker for fuld udblæsning. Festen ender dog i tømmermænd, og depression og krise melder sig. Sendt første gang 9.01.01. Säsong 1. Del 2 av 8.
12:45 
Punkens historie
Punkens historie - fra slut-60'erne til i dag. John Lydon fra Sex Pistols, Dave Vanian fra The Damned, Terry Chimes fra The Clash, Viv Albertine og Palmolive fra The Slits og mange andre fortæller om den britiske punkscene fra 1976 til 1978. Om mediernes rolle, om punkens betydning for kvindelige musikere, om Vivienne Westwood og Malcolm McClarens stildannende tøjbutik Sex og om Sex Pistols' skæbnesvangre USA-turne. Säsong 1. Del 2 av 4.
13:35 
Shop amok - De unge modebæster
De unge modebæster. Engang købte vi ting fordi vi havde brug for dem - køleskabe, biler og cowboybukser. I dag køber vi ting der giver os identitet og fortæller omverdenen hvem vi er. I dag er unge storforbrugere af tøj fra kendte modehuse, hvis logoer er synonym med rigdom og luksus. I dette program følger vi en ung mand, som elsker mærketøj. Han tilhører en gruppe unge forbrugere, der køber, bruger og videresælger det mest efterspurgte tøj. Säsong 1. Del 1 av 3.
14:05 
Shop amok - De grønne klimakrigere
De grønne klimakrigere. Engang købte vi ting fordi vi havde brug for dem - køleskabe, biler og cowboybukser. I dag køber vi ting der giver os identitet og fortæller omverden hvem vi er. Engang gjorde vi grin med den miljøbevidste forbruger der bekymrede sig om drivhuseffekten. Men i dag er det den bæredygtige forbruger, som passer på kloden, der er i høj kurs. Säsong 1. Del 2 av 3.
14:35 
Verdens smukkeste togrejser
Sydafrika. Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Pretoria til Durban ved Det Indiske Ocean. Tag med på en 800 kilometer lang afrikansk togsafari med Rovos Rail - verdens mest eksklusive tog. En luksusoplevelse tilbage i tiden til gamle britiske slagmarker og forhistoriske hulemalerier. På vejen møder vi de mennesker, der arbejder og lever ad denne særlige jernbane. Säsong 1. Del 1.
15:20 
Verdens smukkeste togrejser
Mexico. Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra stationsbyen Creel til Stillehavskysten ved Los Mochis. Denne gang drager vi ud på en magisk togrejse gennem Chihuahuaregionens kobberkløfter med det specielle tog 'El Chepe'. En tur, der går over 37 broer, bevæger sige gennem 86 tunneler og byder på nogle af Mexicos mest utrolige landskaber. På vejen møder vi de mennesker, der arbejder og lever ad denne særlige jernbane. Säsong 1. Del 2.
16:05 
Historiequizzen
Vilhelm Lauritzen-terminalen. Adrian Hughes er ved roret, når Historiequizzen besøger Vilhelm Lauritzen-terminalen. Deltagerne skal quizze om smukke stewardesser, vanvittige vovehalse og finurlige forbud. Blev passagererne vejet i fuld offentlighed i 1930'erne og hvorfor fik SAS en bøde på 20. 000 dollars i 1950'erne? Gæt selv med, når Cecilie Nielsen og Kåre Johannessen dyster mod Trine Halle og Christian Donatzky. Säsong 6. Del 5.
16:35 
Historiequizzen
Folketinget. Historiequizzen besøger det danske demokratis højborg, Folketinget, hvor der bliver quizzet om fruentimmere, friser og filibustertaler. Deltagerne skal dybt ned i de mørke gange under Christiansborg - og så bliver de udfordret af en hemmelig gæst!. Cecilie Nielsen og Christian Donatzky dyster mod Hanne Fabricius og Jakob Danneskiold-Samsøe. Säsong 6. Del 6.
17:05 
Niels Bohrs hemmelighed
Hvem sagde nej?. Hvorfor fik Danmark aldrig atomkraft? Det har altid undret de to historikere Bjørn og Peter. Lige efter anden verdenskrig gik både Sverige og Norge i gang med deres atomprogrammer, men i Danmark skete der ingenting. Og vi havde endda en af de største stjerner på atomforskningen; nobelpristageren Niels Bohr. Nu sætter Bjørn og Peter gang i undersøgelsen om, hvorfor Danmarks største videnskabsmand ikke fik Danmark ind i atomalderen. Säsong 1. Del 1 av 5.
17:35 
Niels Bohrs hemmelighed
Den russiske trussel. Danmark nølede, når det kom til atomenergi efter anden verdenskrig, og kilder fortæller, det var et spørgsmål om "personlighed sikkerhed" for Niels Bohr. I andet afsnit vil historikerne Bjørn og Peter finde ud af, hvem der var efter Niels Bohr. Et hemmeligt dokument hævder, at russerne planlagde at kidnappe den danske stjerneforsker. Var det mon derfor, han ikke turde sætte gang i atomforskningen? Detektivjagten fører Bjørn og Peter ind i efterkrigstidens koldkrigspolitik, hvor en videnskabsmand som Bohr ikke kunne føle sig sikker. Men måske var russerne slet ikke Bohrs største hovedpine. Säsong 1. Del 2 av 5.
18:05 
Historiequizzen
Børsen. Der skal quizzes om kriser, konjunkturer og finanskonger, når Adrian Hughes tager ugens deltagere med til Børsen i København. Her skal de bl.a. svare på, om den engelske dampskibsboble mon skabte en finanskrise i 1857, og om Tietgen var skeptisk over for telefoner. Deltagerne er Hanne Fabricius, Kåre Johannessen, Trine Halle og Christian Donatzky. Säsong 6. Del 7.
18:35 
Historiequizzen
Arbejdermuseet. Der går "rød front" i den, når Adrian Hughes og Historiequizzen i aften sender fra Arbejdermuseet i København. Ved du, hvad Stauning fik i fødselsdagsgave af folket, og hvilket øgenavn Stjernepilsneren engang havde?. Få svaret når Cecilie Nielsen, Kåre Johannessen, Hanne Fabricius og Christian Donatzky dyster under de smældende faner. Säsong 6. Del 8.
19:05 
Christian 10. og de forsvundne fattigbreve
Katrine kan ikke holde babyen varm. I et baghus i Oehlenschlægersgade er Katrine bange. Året er 1900, snart skal hun føde igen, og hun har måttet pantsætte sengetøjet for at få mad til sine tre børn. Hvordan skal hun holde den lille ny varm i vinterkulden?. Camilla af Rosenborg dykker ned i datidens Vesterbro for at finde ud af, hvad der skete med familien og deres efterkommere? Camilla af Rosenborg har gjort et helt særligt fund. Hjertegribende fattigbreve skrevet til hendes oldefar Christian 10. Kan hun finde brevskrivernes efterkommere og hvordan er det gået med slægten?. Säsong 1. Del 4.
19:35 
Christian 10. og de forsvundne fattigbreve
Nielsignes mand har forladt hende. Året er 1900, og det er otte dage, siden Nielsignes barn blev begravet. Ægtemanden Johannes har været forsvundet i et halvt år, og hun ved snart ikke, hvordan hun skal brødføde de to børn, der stadig er i live. Camilla af Rosenborg dykker ned i Nielsignes historie, for at se, om Johannes nogensinde kom tilbage? Og har slægten overlevet til i dag? Camilla af Rosenborg har gjort et helt særligt fund. Hjertegribende fattigbreve skrevet til hendes oldefar Christian 10. Kan hun finde brevskrivernes efterkommere og hvordan er det gået med slægten?. Säsong 1. Del 5.
20:05 
Vilde ekspeditioner til det ukendte
Vores usete verden. Britisk dokumentarserie fra 2021. (Expedition with Steve Backshall) Steve rejser med sine eksperthold til nogle af de fjerneste afkroge af verden for at udforske dyrebare og ukendte naturområder. I Saudi-Arabien følger han i fodsporene på Dedan-kongeriget, der eksisterede for 2500 år siden. I Gabon prøver han at finde en gruppe gorillaer, som har lært at stole på mennesker. I Mexicos Cortezhav dykker han med truede djævlerokker. Og i Kamtjatka opdager han brune bjørne, der holder festmiddag. Säsong 2. Del 6 av 6.
21:00 
Tiny Tim - konge for en dag
Svensk dokumentar fra 2020. (What's Eating Tiny Tim) Freak eller geni? Herbert Butros Khaury var kendt som Tiny Tim. En enestående, farverig entertainer, der med sin ukulele og falsetstemme listede sig ind i alles hjerter. Her dykker vi ned den excentriske kunstners liv - fra den problematiske opvækst i New York til tiden som Hollywood-stjerne og hans senere deroute. En historie om en af de mest banebrydende originaler i 1960'erne.
22:20 
På skuldrene af H. C. Ørsted
Kan mennesket skabe som en Gud?. For 15 år siden opdagede to russiske fysikere et nyt vidunder-materiale. Et stof der er 200 gange stærkere end stål, hårdt som diamant, og stadig kan bøjes. Det er blevet begyndelsen på en ny æra, hvor mennesket selv kan designe sine materialer helt ned i mindste skala. Hermed brydes de regler, der ellers altid har været i den virkelig verden. Säsong 1. Del 5.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
23:00 
Philips vej til terror
Opvækst. Norsk dokumentarserie fra 2021. (Brennpunkt: Philips vei til terror) Philip Manshaus er tiltrukket af vidt forskellige miljøer. Flere af dem omkring ham begynder at blive bekymret over hans ekstreme politiske holdninger. Säsong 1. Del 2 av 3.
23:40 
Krypto
Velkommen til. Hvis man skal tro Bitcoinpiraten, så kommer den virtuelle verden i fremtiden til at betyde mere end den analoge. Et dansk spilfirma kan bakke op om den påstand. Indtil videre har de solgt virtuelt land i deres computerspil for 1,2 milliarder kroner - og spillet er slet ikke udkommet endnu. Säsong 1. Del 3.
00:10 
Ugens rapport
Dansk dokumentar fra Det berygtede ugeblad Ugens Rapport blev 70'ernes største succes i medieverdenen, med en blanding af drabelige historier fra den store verden og nøgne damer. Vi skildrer tiden fra 1971 til 81, hvor Kurt Thyboe var chefredaktør for en række gale mænd, der skabte et blad, der på et tidspunkt solgte 230.000 eksemplarer om ugen og flød på alle Danmarks kakkelborde. Mød blandt andre Freddy Wulff, Bjarne Castella, MEP, Bastian og Kurt Thyboe på denne tidsrejse - tilbage til den forjættede tid . Sendt første gang 29.01.2013. Säsong 1. Del 1 av 2.
00:50 
Ugens rapport
Dansk dokumentar fra Det berygtede ugeblad Ugens Rapport blev 70'ernes største succes i medieverdenen, med en blanding af drabelige historier fra den store verden og nøgne damer. Vi skildrer tiden fra 1971 til 81, hvor Kurt Thyboe var chefredaktør for en række gale mænd, der skabte et blad, der på et tidspunkt solgte 230.000 eksemplarer om ugen og flød på alle Danmarks kakkelborde. Mød blandt andre Freddy Wulff, Bjarne Castella, MEP, Bastian og Kurt Thyboe på denne tidsrejse - tilbage til den forjættede tid . Sendt første gang 05.02.2013. Säsong 1. Del 2 av 2.
01:30 
Signe Molde på udebane
Hos omskæringstilhængerne. Signe træder på den ømmeste politiske tå: nemlig omskæring af drenge. Hvorfor vil politikerne ikke tale om det?. Og kan jøder og muslimer godt forstå, at nogle griner af, at de kalder det en ældgammel tradition af skære i raske drengebørn?. I denne programserie møder Signe Molde en række mennesker med stærke holdninger eller en markant livsstil for at undersøge, hvad de kan grine af sammen. og hvad de ikke kana. Säsong 1. Del 5.
02:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
02:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:30 (06:00)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå