Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
06:50 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
07:25 (07:57)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Jeg mødte Jesus
Kan tro være en trøst, når stor sorg rammer os? Vi mennesker har igennem tiderne altid afbilledet vores forhold til tro og religion. Men kan alle de billeder, som Charlotte er vokset op med i virkeligheden have præget hende til at få en bestemt opfattelse af, hvordan Jesus ser ud? Det mener religionsforsker Olav Hammer. Säsong 1. Del 3 av 3.
09:00 
TV-Quizzen
Ane Cortzen er vært, når 2 hold dyster på deres viden om TV. Palle Strøm og Jakob Stegelmann er holdkaptajner, og de har hver især inviteret en gæst ind med særlig viden indenfor aftenens emne. I dette program kigges der både på kønsorganer og Otto Leisner. Säsong 1. Del 1 av 8.
09:30 
TV-Quizzen
Ane Cortzen er vært, når 2 hold dyster på deres viden om TV. Palle Strøm og Jakob Stegelmann er holdkaptajner, og de har hver især inviteret en gæst ind med særlig viden indenfor aftenens emne. I dette program kigges der både på store bryster og Bille August, der forlader Deadline-studiet i 1998. Gæster: Tine Gøtzsche og Cecilie Bek. Säsong 1. Del 2 av 8.
10:00 
Taxa
Dansk dramaserie fra 1997. Krone-Taxa har mistet en stor kunde til City-Bilen - det kan centralens økonomi ikke klare, så Finn og Tom udtænker en højst utraditionel, og noget desperat, plan. Imens får René ubehageligt besøg - han er nu så forgældet, at det er ved at tage magten fra ham. Stine prøver at få René til at opgive spilleriet - men indser, at hun ikke længere kan stole på ham. Lizzie mangler en chauffør, og en nobel kandidat melder sig, til Toms umiddelbare irritation. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Torben Jensen, Søren Spanning, Laura Christensen, Claus Bue, Hans Henrik Clemensen, Birgitte Federspiel, Jesper Langberg og John Kalmer. Manuskript: Stig Thorsboe. Foto: Henrik Jongdahl. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth. Säsong 1. Del 11 av 56.
10:35 
Taxa
Dansk dramaserie fra Finn får uventet kendskab til et rocker-opgør - det kan få helt uoverskuelige konsekvenser for ham og hans familie. René er grebet af spillelidenskab og er besat af tanken om at møde den mand, der blankede hans far af. Imens vælter konflikterne ned over Verner - han ryger uoverens med sine døtre, sine vognmænd og hyrevognsnævnet. Kærligheden blomstrer mellem Lotte og Mike, men Fie føler sig sat udenfor, og det giver problemer. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Claus Bue, Søren Spanning, Laura Christensen, Hans Henrik Clemensen, Ann Eleonora Jørgensen, Ole Meyer, Vladimir Pinchevski, Evald Larsen, Sigurd-Emil Roldborg, Kjeld Nørgaard og Jan Elle. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Foto: Henrik Jongdahl Scenografi: Kirsten Koch Musik: Jacob Groth Uegnet for mindre børn. Säsong 1. Del 12 av 56.
11:15 
Lørdagshjørnet - Eddie Skoller
Aftenens gæst i Lørdagshjørnet er entertaineren Eddie Skoller. Sendt første gang 1979. Säsong 1979. Del 6.
12:20 
Lørdagshjørnet - Ebbe Rode
Skuespilleren Ebbe Rode er aftenens gæst hos Jørgen Ifversen i Lørdagshjørnet. Sendt første gang 1978. Säsong 1978. Del 3.
13:35 
Besat af keramik
Carsten Groth er så besat af keramik, at han fylder sit hjem med krukker, vaser og kunst. Selv på badeværelset står der keramik. Han er på evig jagt efter det gode fund - og dem har han gjort nogle stykker af. Denne serie besøger en række samlere for at forstå, hvad der driver deres passion og høre de gode historier om deres unikke samling. Säsong 1. Del 1.
14:05 
Besat af møbelklassikere
Rasmus Madsen bliver salig ved synet af stole tegnet af de store danske møbelarkitekter. Hans hjem er en balanceakt mellem samlingen og familien med tre børn, der også kræver sin plads. Serien 'Besat af. ' besøger en række samlere for at forstå, hvad der driver deres passion og høre de gode historier om deres unikke samlingn. Säsong 1. Del 2.
14:35 
Luftkrigen - Den varme sommer
Amerikansk dokumentar fra 2018. (The Cold Blue) I 1943 rejste den navnkundige og aldsidige amerikanske filminstruktør William Wyler til Europa for at filme luftkrigen. Han fløj adskillige kampmissioner og en af hans tre kameramænd blev ulykkelig vis dræbt på en af turene. Farvefilmene er for nylig dukket op af et arkiv, og sammen med de få overlevende krigsveteraner fortæller de historien om de mænd, der fløj den ene selvmordsaktion efter den anden i den varme sommer i 1943.
15:25 
TV-Quizzen
Ane Cortzen er vært, når 2 hold dyster på deres viden om TV. Gæster: Mikael Bertelsen, Michael Meyerheim, Jarl Friis-Mikkelsen. Holdkaptajner: Palle Strøm og Jakob Stegelmann. Aftenens emne er kongen blandt underholdningsprogrammerne, nemlig talkshows. Säsong 2. Del 1 av 8.
16:10 
TV-Quizzen
Ane Cortzen er vært, når 2 hold dyster på deres viden om TV. Gæster: Jan Gintberg, Sara Bro. Holdkaptajner: Palle Strøm og Jakob Stegelmann. Aftenens emne er TV-flops. Programmer som ikke helt levede op til forventningerne. Säsong 2. Del 2 av 8.
16:55 
Reklamer til Tiden
om vor hygiejne fra etagevask til jacuzzi. Reklamerne lover os evig skønhed, ungdom og sundhed. Der er altid plads til én til, der bruger netop denne her tandpasta, shampoo eller sæbe. Og vi kommer til at strutte af selvtillid og succes og "bliver et helt nyt menneske". Oplev kampen mod sæbelus og usynligt snavs. Se hvilken sæbe ni ud af ti filmstjerner bruger, og nyn med på sangen om Pre! På hundrede år er vi og vore hjem blevet betydeligt renere, og det skyldes bl.a. et væld af rengørings- og hygiejne reklamer, der har spillet på vor forfængelighed og angst for at blive udstødt af gruppen. Säsong 1. Del 6 av 8.
17:35 
Reklamer til Tiden
om vore medier, fra telegram til e-mail. Der er sket intet mindre end en revolution. For 100 år siden var telegrammet og telefonen omgærdet af ærefrygt og forundring. I dag benytter ethvert barn sig hele tiden af sms og e-mail. For 100 år var radioen knapt opfundet. I dag har vi adsl, digital- tv og kameratelefoner. Oplev udviklingen som den er skildret i et væld af reklamefilm. Se reklamer for de første radio- og tv-apparater, se hvordan aviserne har solgt sig selv op igennem tiderne, og hvordan de kulørte blade afslører mere og mere. Säsong 1. Del 7 av 8.
18:10 
Gåden om Jonas og hvalen
BBC-dokumentar fra 2018. (Treasures Decoded) Er historie om Jonas, der blev slugt af en hval, en myte - eller har den virkelig fundet sted?. Det er der delte meninger om. Men nu er der nyt i sagen. I Mosul i Nordirak ligger den moske, hvor man mener, Jonas er begravet. I 2014 sprængte terror-organisationen IS monumentet i luften, men i stedet for at tilintetgøre det religiøse bygningsværk, viste der sig nu en labyrint af tunneller under monumentet. Og her har arkæologer gjort fund, der kaster helt nyt lys over sagen. Säsong 5. Del 1.
19:00 
Det maleriske Cornwall med Simon Reeve
BBC dokumentarserie fra 2021. (Cornwall with Simon Reeve) Det er magisk og betagende. Det er Cornwall. Et af de smukkeste steder i Storbritannien med eksotiske strande og et ikonisk dyreliv. Men corona-pandemien og nedlukningen truer områdets levevis, der er dybt afhængig af turisme. Tag med Simon Reeve til maleriske Cornwall, og oplev stedets skjulte historier. Hvilket håb har de lokale? Og Kan nye industrier skabe en bedre fremtid?. Säsong 1. Del 1 av 2.
20:00 
Gryn
Svensk thrillerdramaserie fra 2021. (Deg) Liana er på røven. Hun har ikke en klink og leder desperat efter en taske, som hendes eks har gravet ned. En taske, der indeholder 47 millioner kroner i kontanter. Samtidig er Malous perfekte liv på katastrofekurs. Hendes designbutik er gået konkurs, og hun har kongens foged på nakken. Da alt ser sortest ud, sker der et mirakel. Malou finder en nedgravet taske med 47 millioner kroner. Men pengene stammer fra et røveri, og Liana er ikke den eneste, der leder efter deme. Säsong 1. Del 1 av 8.
20:45 
Gryn
Svensk thrillerdramaserie fra 2021. (Deg) Malou bruger bageriet til at vaske pengene hvide. Snart dukker der en gammel ven op, som begynder at stille ubelejlige spørgsmål. Lianas eks, røveren Steffe, forsøger at få kontakt fra fængslet, men hvad er han egentlig ude på?. Samtidig forsøger Steffes far, den kriminelle Kangas, at opspore det forsvundne røveribytte. Säsong 1. Del 2 av 8.
21:30 
The North Water
Britisk dramaserie fra 2021. Døden nær af kulde bliver Sumner reddet. Han genoptager sit arbejde og opsøges af kahytsdrengen Joseph. Da Sumner eksaminerer drengen, gør han en forfærdende opdagelse. Men hændelsen glider i baggrunden, da besætningen får øje på den første hval. Nu går jagten ind. Dagen efter går en ny jagt ind - for der er en morder om bord. Säsong 1. Del 2 av 5.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
23:00 
Fokusgruppen - med Morten Pape
Forfatter Morten Pape kigger hemmeligt med, når fem læsere diskuterer hans sprit-nye roman "I Ruiner", som er tredie bind i forfatterens Amager-trilogi. Amalie vokser op i en helt almindelig familie på Amager, men med Amagerbankens krak splittes familien ad, og en lang deroute sættes igang. Amalies søgen efter ny mening fører hende til både Rwanda og Paris, hvor hun indhenter nye perspektiver på ondskabens væsen. Med udgangspunkt I bogens vidtfavnende fortælling taler læserne om dragende karakterer, plot-kroge og det svære I at begå sig på de bonede gulve. Säsong 1. Del 9.
23:35 
Spærret inde
Jagten på kvindehandlerne. Britisk dokumentarserie fra 2021. (Sex Traffickers) Omkring 136.000 mennesker menes at leve i moderne slaveri i Storbritannien. Mange af disse er kvinder, der er handlet til sexindustrien og gemt væk på bordeller. Her følger vi særlige overvågningsteams og undercoveragenter, mens de forsøger at optrevle en kriminel gruppe, der sexhandler kvinder fra Brasilien til Storbritannien. Det ultimative mål: at fange hovedmanden bag. Säsong 1. Del 1 av 3.
00:35 
DR2s store danske rockhistorie
Debutpladen. Den vigtigste udgivelse i rockmusikken. Medvirkende: Dizzy Mizz Lizzy, TV-2, Steppeulvene, Joyce, Whistler, Cactus Circle, Nick Foss. Säsong 1. Del 4 av 6.
01:05 
Alfabetets oprindelse
De første tegn. Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (A to Z: The First Alphabet) Har al skrift en fælles oprindelse?. For flere tusind år siden udviklede mennesket den vigtigste teknologi, vi nogensinde har opfundet. En teknologi, vi alle sammen bruger hver eneste dag. Det er den oldgamle teknologi skrivning, hvis historie er selve civilisationens historie. Men hvordan fandt vores forfædre på skrivning? Hvordan fik de billeder til at tale? Og hvordan udviklede de billeder sig til de bogstaver, vi bruger i dag?. Säsong 1. Del 1.
02:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
02:35 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:10 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:45 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:20 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:55 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:30 (06:05)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå