Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
07:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Sommer i Systemet
Dansk reportageserie fra 2015. Bente Dalsbæk og Thomas Ernst. Bente Dalsbæk og Thomas Ernst på gymnasiet. Skuespiller Thomas Ernst har kun gået i gymnasiet i Nils Malmros' film "Kærestesorger", som blev optaget henover tre år. Nu besøger han gymnasiet sammen med kommunikationsrådgiver Bente Dalsbæk, som udfordrer Thomas i den obligatoriske disciplin bordfodbold. Sendt første gang 23.07.2015. Del 16 av 24. Producerat år 2015.
09:00 
Team Bachstad på hjemmebane
Norsk rejseserie fra 2020. Der er over 800 km tilbage af turen. I Salangen får Rune sin første byline i Norges mest berømte lokalavis. Øystein tænker tilbage på sin militærtjeneste i Setermoen. Der er få ladestationer på vejen, så de to venner må banke på hos folk for at nå hele vejen frem til Nordkapp. Del 4 av 4. Producerat år 2021.
09:35 
I klimaforandringernes spor
Svensk dokumentarserie fra 2020. Verden bliver varmere, og i Sverige går det dobbelt så hurtigt som andre steder. Anders Lundin rejser rundt i landet for at finde ud af, hvilke dyr der lider under klimaforandringerne, og hvilke der nyder godt af dem. I dag svømmer der vandskildpadder rundt i svenske vande, men de er en trussel mod planter og smådyr. Flagermus trives i fugtigt og varmt klima og spreder sig stadig længere mod nord. Antallet af vildsvin stiger dramatisk, og de kan klare sig flere steder, når der bliver mindre sne. Del 1 av 4. Producerat år 2021.
10:35 
Mhong i Minnesota
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Den amerikanske komiker W. Kamau Bell er rejst til Minnesota for at få styr på historien om Mhong-samfundet. En historie, der i generationer har været præget af tab, udholdenhed og håb. Under Vietnam-krigen rekrutterede CIA lokale soldater fra Mhong-folket til hemmelige missioner. Og da USA trak sig ud af krigen, måtte 120.000 Mhong-folk flygte til nabolandene. Nogle af dem kom til USA - og her har de dannet deres eget samfund i Minnesota. Producerat år 2019.
11:20 
LGBT i Salt Lake City
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Den amerikanske komiker W. Kamau Bell er taget til Salt Lake City - hovedstad for Mormon-kirkens medlemmer. Men byen har også fået et voksende LGBT+ samfund. Hvordan lever de to grupper sammen?. Det undersøger Kamau Bell her, hvor han taler med både medlemmer af kirken, medlemmer, der har forladt kirken på grund af dens holdning til LGBT - og medlemmer af det lokale LGBT-samfund. Producerat år 2019.
12:05 
Verdens Lykkeligste Land? - Hygge
Claus Meyer har taget tanker og idéer om det danske velfærdssystem med sig til New York - men han og familien savner den danske måde at være sammen på. Chris Pedersen rejser ud og taler med forskere og kulturpersonligheder og undersøger, hvad det er vi så gode til i Danmark og resten af Norden. Producerat år 2018.
12:35 
Designets magt - Lyddesign [Repris]
I den her programserie undersøger vi hvordan forskellige slags design påvirker os mennesker både psykisk og fysisk, og hvordan man udnytter viden om psykologi og vores adfærd når man skaber forskellige slags design. Hørelsen er en af de sanser vi ofte bruger når vi skal vurdere og tage stilling til vores omverden. Og hvordan kan man f.eks bruge viden om lyde og vores hørelse når man skal lave lyddesign til et helt storcenter? Det er nogle af de ting vi skal se på i dagens program. Vi besøger også Brüel og Kjær der blandt andet er eksperter på at skabe den perfekte motorlyd. Og så undersøger vi om vi kan lykkes med at få kunder i et supermarked til at købe mere fransk vin, bare gennem at spille fransk musik ved vinhylderne. ,. Del 1 av 6. Producerat år 2014.
13:05 
Naturens små mirakler [Repris]
Naturprogram fra BBC fra 2011. Overalt i verden findes der mennesker, der brænder for at redde nogle af verdens mest truede dyr, og zoologen Martin Hughes-Games besøger nogle af dem. I Chengdu i det centrale Kina har kæmpepandaerne svært ved at formere sig, og var derfor tæt på at uddø. Men nu har biologerne her udviklet en banebrydende teknik til at avle pandaunger. I Whipsnade zoo uden for London er det indiske næsehorn Behan, højgravid. 70 procent af bestanden bor i én park i Indien, og hvis der skulle udbryde sygdom der, kan Behans unge være med til at redde bestanden. ,. Del 1 av 5. Producerat år 2010.
14:05 
Viden og vilje [Repris]
Norsk populærvidenskabelig serie fra 2017. Tarmbakterier som medicin. Bakteriefloraen i et menneskes tarm kan være nøglen til helbredelse af så forskellige sygdomme som astma, overvægt og psykiske lidelser. Forsøg med at transplantere afføring fra en frisk person ind i en syg persons tarm har vist lovende resultater i flere studier. ,. Del 1 av 4. Producerat år 2017.
14:35 
Værtshushistorier [Repris]
Kanalen. Det første værthus i Thyborøn, - Kanalen, åbnede i 1978. Indtil da, var det så godt som umuligt for indbyggerne i den vestjyske by at købe sig en øl, eller et glas vin. Indre Mission har de sidste 100 år stået stærkt i det lille fiskersamfund og alkohol har ikke været en del af overbevisningen. Bent Bro fra bandet Tørfisk fortæller historien. ,.
15:05 
Red Barnet - de europæiske børns redning
Fransk dokumentar fra 2018. I 1945 bliver den danske afdeling af Red Barnet dannet. Kort tid efter 2. verdenskrig iværksætter den en storstilet, humanitær operation. De mest sårbare europæiske børn, som sulter og lider nød, udvælges til et tre måneders rekreationsophold hos plejefamilier i Danmark. Hidtil uset arkivmateriale dokumenterer den livreddende indsats, og flere af børnene fortæller deres historier. Producerat år 2018.
16:05 
Kunstquiz [Repris]
Kunstquiz besøger denne gang Heart, Museum of Contemporary Art i Herning. DR K's Kunstquiz' 9. sæson kendes ved 8-årige Petra, som tegner verdenskunst. Adrian Hughes er vært, når kunstkritiker Bente Scavenius, direktør ved Moderna Museet i Stockholm Gitte Ørskou og billedkunstner Peter Carlsen konkurrerer med billedkunstner Martin Bigum, kunstkritiker Trine Ross og direktør ved Skovgaardmuseet Anne-Mette Villumsen. Ud over Petras forbløffende færdigheder bliver der zoomet ud fra enkelte penselstrøg, Lily og Emilio beskriver kunst, og sammen med DR's Tore Leifer klæder værten sig ud og illuderer berømte kunstværker. ,. Säsong 2019. Del 5 av 8. Producerat år 2019.
16:50 
Kunstquiz [Repris]
Kunstquiz besøger denne gang Statens Museum for Kunst i København. DR K's Kunstquiz' 9. sæson kendes ved 8-årige Petra, som tegner verdenskunst. Adrian Hughes er vært, når kunstkritiker Bente Scavenius, direktør ved Moderna Museet i Stockholm Gitte Ørskou og billedkunstner Peter Carlsen konkurrerer med billedkunstner Martin Bigum, kunstkritiker Trine Ross og direktør ved Skovgaardmuseet Anne-Mette Villumsen. Ud over Petras forbløffende færdigheder bliver der zoomet ud fra enkelte penselstrøg, Lily og Emilio beskriver kunst, og sammen med DR's Tore Leifer klæder værten sig ud og illuderer berømte kunstværker. ,. Säsong 2019. Del 6 av 8. Producerat år 2019.
17:35 
Ludere, lommetyve og lirekassemænd
- med ondt skal ondt fordrives, 1800 - Danmark har ikke altid været et lille lykkeligt rigt land. Og vores velfærd kom ikke af sig selv og skal ikke tages for givet. I denne serie giver Liv Thomsen stemme til Underdanmark, den anden halvdel, dem der levede i skyggen, langt fra de bonede gulve og pæne borgerhjem Vi fortæller om vrangsiderne de seneste 170 år og begynder med historien om morderen Ole Kollerød. Han mistede hovedet på Amager Fælled i 1840. Men efterlod sig et helt unikt vidnesbyrd om et liv fyldt med vold, forbrydelser - og kærlighed!. Del 1 av 6. Producerat år 2015.
18:05 
Reagan - fra Hollywood til Det Hvide Hus
Amerikansk dokumentarserie fra 2020. Ronald og Nancy Reagan er et af USA's mest polariserende og magtfulde par nogensinde. Deres iscenesættelse af dem selv som den amerikanske drøm er Hollywood værdig. Ægteparrets partnerskab og især Nancys betydelige indflydelse på sin mand og hans embede går over i historien. Del 1 av 4. Producerat år 2020.
19:00 
Rusland rundt - fra Sibirien til Kaukasus
Rejseprogram fra BBC fra 2017. I 100 året for den russiske revolution sætter Simon Reeve ud på en storslået rejse tværs over verdens største land. Fra byen Irkutsk ved verdens dybeste ferskvandssø, Bajkal, tager Simon Reeve den transsibiriske jernbane til byen Krasnojarsk. Her møder han bl.a. en religiøs sekt, der tilbeder en forhenværende færdselsbetjent. Han oplever sibiriske strubesangere og besøger den lille republik Dagestan, der har været plaget af voldelige jihadister. Producerat år 2017.
20:00 
Jægerne
Svensk krimiserie fra 2021. Richardsson får et gennembrud i efterforskningen, men forhindres i at fortælle om det til Erik. Peter og Erik gør et nyt forsøg på at blive forsonet. Men deres stærke følelser om sagen kommer i vejen. Säsong 2. Del 5 av 6. Producerat år 2021.
20:45 
Jægerne
Svensk krimiserie fra 2021. Netop som Erik endegyldigt mener at vide, hvem der myrdede Therese, går Peter sine egne veje. Et uventet dødsfald knuser Eriks forhåbninger om at opklare sagen. Trods det gør han et sidste forsøg - og må betale en høj pris. Säsong 2. Del 6 av 6. Producerat år 2021.
21:30 
Forsvundet
Britisk krimiserie fra 2021. Ambassadørens sønner. Emma har kun ét håb tilbage - at finde sin yngste søn, Will. I nutiden er Emma, Julien og Zsofia begyndt at efterforske Kamilla Agoston og hendes mand. Men parret viser sig at have mere magt, end trioen kunne have forestillet sig. Del 4 av 6. Producerat år 2021.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
23:00 
Tyskland ifølge Gram
Steffen Gram stiller skarpt på de vigtigste historier i den tyske valgkamp. I Tyskland ifølge Gram dykker han ned i den nyeste udvikling i valgkampen sammen med tre aktuelle gæster, placeret i hele Tyskland. Producerat år 2021.
23:35 
Sekten, der stjal børn
Australsk dokumentarserie fra 2019. De blev sultet, mishandlet og givet LSD. I 1987 undslipper en teenagepige en isoleret ejendom nord for Melbourne i Australien. Myndighederne befrier hendes "brødre og søstre" - børn med afbleget hår og ens tøj. Efterforskningen viser, at nogle af børnene er stjålet ved fødslen. Hvem er de?. Hvad er denne kult kaldet The Family? Og hvor er kultlederen Anne Hamilton-Byrne? Trådene rækker helt op i toppen af det australske samfund. Del 1 av 3. Producerat år 2019.
00:35 
Informanten [Repris]
Britisk thrillerserie fra 2018. Den unge britisk-pakistaner Raza anholdes efter en uheldig tur i byen. Det kommer til at vende op og ned på hans liv. Gabe Waters og Holly Morten fra politiets kontraterrorenhed arbejder på at forhindre et muligt terrorangreb. De ønsker at hverve Raza som hemmelig meddeler - hvad enten han har lyst til det eller ej. ,. Del 1 av 6. Producerat år 2019.
01:35 
Informanten [Repris]
Britisk thrillerserie fra 2018. Meddeleren Yousef findes skudt. Gabe fra politiets kontraterrorenhed har brug for en, der kan tage hans plads, så Raza tvinges ud i sin nye opgave som informant. Raza får besked på at tage kontakt til Yousefs bror, Dadir. Men det bliver ikke Raza, der maser sig ind i Dadirs liv, det bliver Dadir, der maser sig ind i Razas. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2019.
02:35 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
03:10 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
03:45 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
04:20 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
04:55 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
05:30 (06:05)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå