Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
06:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
06:50 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
07:05 (07:26)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Meningen med livet - og andre småting [Repris]
Forfatter Josefine Klougart møder billedkunstner Kaspar Bonnén på Dyrehavsbakken, hvor de leder efter meningen med livet blandt andet under en tur i rutschebanen. ,. Del 18 av 28. Producerat år 2013.
09:00 
Arkitektens Hjem [Repris]
Jan Søndergaard. Eva Harlou besøger arkitekten Jan Søndergaard, som er partner i et af Danmarks store arkitektfirmaer, KHR. Jan har selv bygget sit superskarpe sommerhus i Veddinge Bakker i Vestsjælland. Grunden ligger med en fantastisk udsigt over Sejerø Bugten, og huset, der oprindelig var et mindre skur, har Jan bygget på i 25 år. ,. Del 8 av 8. Producerat år 2010.
09:30 
Lægen flytter ind V (3) - Overgangsalder/rygning
Læge Charlotte Bøving flytter denne gang ind hos sygdomsramte kvinder og i dette program skal hun forsøge at hjælpe 51-årige Annette, der lider af muskelsmerter i hele kroppen, især nakke, skulder og ryg. Hun ryger tilmed 15 smøger om dagen, døjer med mavesyre og så er hun gået i overgangsalderen. Bliver det overhovedet muligt for Charlotte at hjælpe Annette?. Producerat år 2019.
10:15 
Hvordan stopper vi madspildet?
En tredjedel af al mad smides ud. Faktisk ville det samlede globale madspild kunne forsørge tre milliarder mennesker. Men hvordan stopper vi madspildet? Journalisten Anne Lundberg og kokken Paul Svensson går på jagt efter svaret. Med overraskende opskrifter forsøger de at overrumple vores smagsløg og lære os at holde af mad, der ellers ville blive smidt ud. Del 1 av 4. Producerat år 2019.
11:15 
Fantastiske Forvandlinger II - Sverige [Repris]
Tag med arkitekt og designer Ane Cortzen, når hun i en ny sæson besøger nogle af verdens mest fantastiske arkitektoniske forvandlinger. På Gotland - Sveriges største ø - er et gammelt militæranlæg blevet transformeret til spændende sommerhuse, kirker til kulturinstitutioner og et tidligere kalkbrud til et attraktivt hotel. Megen af den gamle industri er på vej væk, men de gamle bygningerne står tilbage, og bliver nu brugt til noget helt andet end de egentligt var tiltænkt. Sendt første gang 17.11.2016. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2016.
11:45 
Historiequizzen [Repris]
Frederiksborg Slot. Adrian Hughes er vært, når Historiequizzen besøger Frederiksborg Slot i Hillerød. Hvor hurtigt kan en hest løbe fra slottet til København - og dør den af det? Du kan få svaret i Historiequizzen, for det har Christian 5 faktisk afprøvet. Gæt selv med, når der skal quizzes om voksfigurer, forbud mod dagbøger og meget mere. Deltagerne er Cecilie Nielsen og Jakob Danneskiold-Samsøe, der dyster mod Trine Halle og Kåre Johannessen. ,. Producerat år 2014.
12:15 
Hundrede års barndom
Dansk program fra Episode 10: 1990: De begavede burhøns Børnene er i centrum i en mosaik af levende billeder fra store og små begivenheder gennem 100 år. Johannes Møllehave fortæller om århundredets sidste årti som i vores hjørne af verden er præget af velstand og fordragelighed. Børn vælter sig i tilbud, men de er dygtige til at skumme fløden. Familielivet er grundlagt på aftaler, alle styrter rundt til et væld af aktiviteter. Der er ikke mange børn på gaden længere, de er på institution eller i klubben. 90'ernes børn er målbevidste individer, fortrolige med computeren, og de lærer sprog, som giver dem chancer i det internationale samfund. Men børn sætter osse pris på basale værdier som frisk luft og et godt familieliv. I det 20.århundrede er børn blevet synlige, og de accepteres som selvstændige individer med krav på de samme menneskerettigheder som de voksne. Fortæller: Johannes Møllehave. Del 10 av 10. Producerat år 1997.
12:45 
Slaget ved Verdun 1916 - Blændværket
Tysk dokumentar fra 2017. Muligheden for at afslutte krigen i Verdun viser sig at være et blændværk. General Pétain eller ej, så kæmper tyskerne stadig for at avancere, og franskmændene må koncentrere alle deres kræfter på at undgå en invasion. Ved Somme lancerer de allierede den længe ventede offensiv den 1. juli 1916, men den udvikler sig katastrofalt, og efterlader igen Verdun i centrum for forhåbningerne og bekymringerne. Hvor mange liv skal endnu ofres, før dette store blodbad ender?. Del 2 av 2. Producerat år 2017.
13:30 
Det begyndte i Brugsen - Andelsbevægelsens historie
Grundideen i Brugsforeningen er, at man ved fælleskøb af store partier dagligvarer sælger til medlemmer uden mellemled. Overskud deles som såkaldt dividende. Engang et vigtigt tilskud i den daglige husholdning, og dividenden findes endnu. Det første andelsmejeri åbnede i 1882. Det første andelsslagteri åbnede i 1887. Organisationsstrukturen havde man allerede fra Brugsen. Del 1 av 3. Producerat år 2018.
14:00 
Fantastiske Forvandlinger II - England [Repris]
Tag med arkitekt og designer Ane Cortzen, når hun i en ny sæson besøger nogle af verdens mest fantastiske arkitektoniske forvandlinger. I England er et gammelt el-kraftværk er i dag et af klodens mest berømte kunstmuseer, et nedlagt søfort er forvandlet til luksushotel og verdens første undervandstunnel er nu en koncertsal. Kulturen er flyttet ind i de gamle ingeniørmesterværker fra den industrielle revolution. Sendt første gang 24.11.2016. ,. Del 3 av 6. Producerat år 2016.
14:30 
Hvordan stopper vi madspildet?
Anne og Paul tager imod en udfordring. Kan man lære skolebørn at spise en helt ny ret lavet af mad, der ellers ville være gået til spilde?. Anne og Paul spørger også, hvornår madens udseende begyndte at spille så stor en rolle. Er vores madbutikker blevet en slags catwalk, hvor kun de smukke frugter og grøntsager sælges til forbrugeren?. Del 2 av 4. Producerat år 2019.
15:30 
Lægen flytter ind V (4) - Migræne
Læge Charlotte Bøving flytter denne gang ind hos sygdomsramte kvinder og i dette program skal hun forsøge at hjælpe 44-årige Lise, der hele sit liv har kæmpet med voldsomme migræne- og hovedpineanfald, der flere gange om ugen lammer hende og hendes sociale samvær med familien. Kan Charlotte hjælpe Lise ud af mange års smerter, som ingen før har kunne hjælpe hende af med?. Producerat år 2019.
16:15 
Historiequizzen [Repris]
Københavns universitet ll. Historiequizzen med Adrian Hughes går igen på opdagelse i Københavns gamle Universitet på Vor Frue Plads. Hvorfor er der et fængsel i kælderen, og passer det, at Tycho Brahe aldrig har bestået en eksamen? Kig med indenfor i Festsalen, forhallen og det gamle fængsel. Deltagerne er Hanne Fabricius og Jakob Danneskiold-Samsøe mod Lise Gerda Knudsen og Mads Thernøe. ,. Producerat år 2014.
16:45 
Et land af smør og bacon - Andelsbevægelsens historie
Et land af smør og bacon Andelslandbruget blev moderniseret, andelsmejerierne og slagterierne blev større, og eksporten til udlandet kom i gang, men Danmark var sårbar med bare to eksportprodukter: Bacon og smør, primært til England. Derfor valgte Danmark efter en folkeafstemning at blive medlem af det Europæiske Fællesmarked. Nu fik andelsbevægelsen adgang til andre og langt større markeder. Del 2 av 3. Producerat år 2018.
17:15 
Den umulige fred - 1918-24
Fransk dokumentar fra 2018. Første Verdenskrig (1914-18), af Storbritannien og Frankrig stadig kaldt, Den store Krig, ophørte med våbenhvilen i november 1918, men den efterfølgende fredsafslutning var en katastrofe, der i rigtig mange lande førte til en stigende tilslutning til totalitære ledere og regimer. Den store krig blev afsluttet efter fire års hårde kampe, og efter denne totale krig, følte mange af de overlevende, at verden var svundet ind til en 'afgrund af lidelse'. Del 1 av 2. Producerat år 2018.
18:00 
Danmarks hemmeligste spionægtepar
David ved, at hans mormor var chef for kodebryderafdelingen, men hvad de gjorde, og hvem hun arbejdede sammen med, er altid blevet hemmeligholdt. Det viser sig dog, at der er flere oplysninger derude - faktisk tættere på, end David troede. Midt i hans søgen efter ny viden om Else, kommer der pludselig et brev fra den tyske efterretningstjeneste. Del 3 av 4. Producerat år 2021.
18:30 
Cuba, revolutionen og verden
Fransk dokumentar fra 2019. Efter Sovjetunionens kollaps i 1991 mister Cuba sin største økonomiske og politiske støtte. Landet kastes ud i en krise, der nærmer sig en sultkatastrofe - og samtidig strammer USA sin handelsembargo af østaten. Derfor må Fidel genopfinde sin udenrigspolitik. Han sender tusinder af cubanere ud som læger og lærere for at danne nye alliancer. Men vil de diplomatiske forbindelser mellem USA og Cuba nogensinde blive genoprettet?. Del 2 av 2. Producerat år 2019.
19:30 
Rick Steins elskede Cornwall
Britisk madserie fra 2021. Cornwall er kendt for sin forrevne kystlinje og sine smukke strande. Men er meget mere end som så. Det vil den britiske tv-kok Rick Stein vise, når han tager os med til det sted, hans passion for Cornwall begyndte. Følg med og se, hvor han fiskede med sin far som barn, møder kunstneren Kurt Jackson og byder på sin mors elskede æblekage. Del 1 av 15. Producerat år 2021.
20:00 
DR2s 7 ting du skal vide inden du dør
Dansk dokumentar fra De fleste af os tror, at vi lever, til vi bliver 100, og vi lever, som om vi har masser af tid. Men hvad sker der, hvis du er tæt på at dø, mens du er alt for ung til at skulle herfra? Syv danskere har set døden i øjnene men overlevet. Det har lært dem noget om, hvad der er det vigtigste i livet. DR2 tema hugger deres gode råd i sten - 7 ting, du skal vide inden du dør. Sendt første gang 29.08.2020. Producerat år 2019.
21:00 
Humoren der formede dig
Mikael Bertelsen vil trække bukserne ned på nyhederne og inviterer den unge Morten Messerschmidt i studiet. Gramsespektrum laver deres egen version af Pedigree Pal-reklamen, mens Fissirul Lohmann slikker på de varme lamper i Mandrillen. Og så går Dolphs besøg hos Carl Mar Møller endnu mere amok, end nogen havde forestillet sig!. Del 3. Producerat år 2019.
21:30 
Der var engang en krig
Britisk dokumentarserie fra 2020. Saddam. Saddam Hussein bliver fanget af amerikanerne, og CIA-analytikeren John Nixon er den første til at afhøre ham. Selvom Nixon har mange års erfaring, chokerer mødet med Hussein ham. I Irak fortsætter krigen, og hvad der begyndte som ukoordinerede angreb fra loyale støtter af det gamle regime, er nu et komplekst terroristnetværk. Al-Qaeda ved, at de ikke kan vinde ved et valg, derfor vil de fremprovokere en borgerkrig. Del 4 av 5. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
23:00 
Hvem var Jane Roe?
Amerikansk dokumentar fra 2020. Hun blev symbolet på fri abort. USA's mest berømte rengøringskone Norma McCorvey kendt som Jane Roe. En kvinde, hvis uønskede graviditet i 1973 blev drivkraften for retssagen "Roe mod Wade", der førte til en landsdækkende legalisering af abort. Senere blev Norma kristen og glødende abortmodstander, men på sit dødsleje tilstod hun, at hendes abortmodstand var skuespil. Hvem var Norma McCorvey, og hvad var hendes sande følelser med hensyn til abort?. Producerat år 2020.
00:20 
I nationens tjeneste
Dansk dokumentar fra En historie om terrorhandlinger der gennem 30 år har haft betydning for Danmark. Fra bomberne i København i 1985 og frem til angrebet ved Krudttønden og Synagogen i 2015. En historie fortalt af de embedsmænd og politikere der har siddet med ansvaret for den danske befolknings sikkerhed i de mest afgørende øjeblikke. Hvad var deres reaktion da terroren kom til landet? Sendt første gang 08.02.2017. Producerat år 2016. Regissör: Jonatan Jerichow, Carl Otto Dethlefsen.
01:20 
Despoternes dronninger
Fransk dokumentar fra 2015. De var gift med autokratiske ledere og blodtørstige despoter. De gjorde sig fortjent til eksotiske øgenavne som Den sorte edderkop, Lady Folkemord eller Lady Drage, fordi de ofte selv deltog i terroren. Som den franske dronning Marie-Antoinette blev de anklaget for at have spildt statens penge og levet ekstravagante liv takket være plyndringen af landenes ressourcer eller magtmisbrug. Del 4 av 5. Producerat år 2015.
02:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
02:45 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
03:20 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
03:55 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
04:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
05:05 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
05:40 (06:15)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå