Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
06:50 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
07:25 (07:58)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Meningen med livet - og andre småting [Repris]
Den herboende franske kunstner Colonel har til sit møde med virksomhedsejer Christian Stadil arrangeret en tur gennem Roskilde Festival. Sammen leder de efter meningen med livet blandt glade festivalgæster og flaskesamlere og udfører Colonels discipliner "Critical Run" og "Slowdancing Debate". ,. Del 15 av 28. Producerat år 2013.
09:00 
Arkitektens Hjem [Repris]
Jens Thomas Arnfred. Arnfred deler en 240 år gammel lejlighed inde i København med 3 andre i et uforpligtende bofællesskab omkring bad og køkken. Jens Thomas Arnfred er en af grundlæggerne af Tegnestuen Vandkunsten, Tegnestuen har haft en enorm produktion, og står som den helt store boligbygger, som forstædernes fornyer og mester. Deres huse hører til de mest humane, artistisk opfindsomme og socialt nyskabende. ,. Del 5 av 8. Producerat år 2010.
09:30 
Lægen flytter ind - Charlotte vender tilbage
I fire sæsoner er læge Charlotte Bøving flyttet ind hos sygdomsramte danskere, der alle har haft brug for hjælp til et sundere liv. Nu tager Charlotte tilbage til fire tidligere medvirkende for at finde ud af, hvordan det går dem i dag. For hvad sker der egentlig, når de 6 uger er gået og lægen forlader dem og de skal stå til ansvar overfor sig selv?. Producerat år 2019.
10:20 
På skuldrene af H. C. Ørsted
Hvor meget vejer et kilo egentligt. En historie om vægten af ting for hvor meget vejer et kilo guld egentligt?. Indtil for et år siden blev et kilo hele tiden lettere, men så fandt en tysk fysiker en metode, som giver et helt nøjagtigt kilo. Men hvordan vejer man overhovedet et kilo nøjagtigt?. Og hvad kan det bruges til? Dansk videnskabsserie fra 2020 med de største fysikere i verden. Del 1 av 6. Producerat år 2020.
10:30 
Skolernes Sangdag
Syng med på gode gamle og sjove nye sange med Sija Okking, DR Børnekoret og skoler over hele landet. Årets sange er Alt er godt, Buster, Dagen bli'r lang, Jeg gik mig ud en sommerdag, Jeg tror på dagen og jeg tror på dig, Kom morgen og Troldkvindepakket. Producerat år 2020. Medverkande: Philipp Broder Jørgensen, Kristoffer Nybye, Jakob Weber, Gert Sørensen, Silja Okking, DR Børnekoret, Tira Skamby Madsen, Susanne Wendt.
11:10 
Fantastiske Forvandlinger I - New York [Repris]
Tag med arkitekt og designer Ane Cortzen, når hun besøger nogle af New Yorks mest fantastiske arkitektoniske forvandlinger. Hearst Tower er efter sin forvandling blevet kåret 2 gange som årets skyskraber, den gamle højbane er forvandlet til en populær park, og en gammel sukkerfabrik er ved at blive transformeret til en spændende kontorbygning. For i dag handler arkitektur ikke kun om at rive ned og bygge nyt, men om at se det smukke i det der er. Sendt første gang 10.03.2016. ,. Del 5 av 6. Producerat år 2015.
11:40 
Historiequizzen [Repris]
Frøslevlejren. Historiequizzen med Adrian Hughes besøger den danske kz-lejr Frøslevlejren i Sønderjylland. Frøslevlejren blev bygget som tysk interneringslejr i 1944 under den tyske besættelse af Danmark og er i dag en af Europas bedst bevarede tyske fangelejre. Deltagerne er Trine Halle og Jakob Danneskiold-Samsøe, der dyster mod Hanne Fabricius og Kåre Johannessen. ,. Producerat år 2014.
12:10 
Hundrede års barndom
Dansk program fra 1998. Episode 7: 1960 - 1970: Hvad du ønsker skal du få. Børnene er i centrum i en mosaik af levende billeder fra store og små begivenheder gennem 100 år. Johannes Møllehave fortæller om 60'erne, der betegnes som det helt store "tag-selv-bord". Gode tider bliver bedre, og i løbet af årtiet får mange familier råd til eget hus med bade- og børneværelser, egen bil og fjernsyn - og måske en rejse sydpå. For at få råd til det hele må både far og mor arbejde, og mange børn overlades til sig selv som "nøglebørn". Under de pæne facader lurer oprøret. Ungerne vil have medbestemmelse og elevråd i skolen. "Lærer de nok derhenne", spørger de bekymrede forældrede, som må se på at deres børn demonstrerer foran Christiansborg. I udsendelsen medvirker Klavs Bondebjerg og Birgitte Michelsen. Fortæller: Johannes Møllehave. Del 7 av 10. Producerat år 1997.
12:40 
Spioner i krig
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Den trojanske hest. Han forrådte sit land og blev dobbeltagent. Vladimir Vetrov var en højtstående KGB-officer og hemmelig agent for den franske efterretningstjeneste under den kolde krig. I hans tid som agent lækkede han mere end 4000 fortrolige dokumenter, der afslørede Sovjets omfattende industrispionage mod Vesten. Her løftes sløret for en af de mest forbløffende operationer, der ledte til Sovjetunionens sammenbrud. Producerat år 2019.
13:25 
I skudlinjen
Amerikansk dokumentar fra 2020. USA's magtfulde våbenlobby. I årevis har den magtfulde organisation National Rifle Association (NRA) domineret den amerikanske våbendebat. Men nu står våbenlobbyen overfor en intern og ekstern trussel. Efter masseskyderiet i Parkland er debatten om våbenloven nemlig blusset op igen. Og samtidig viser lækkede dokumenter, at NRA trues af interne stridigheder. Her dykker vi ned i den amerikanske våbendebat og undersøger, hvorfor NRA nu er i skudlinjen. Producerat år 2020.
14:20 
Fantastiske Forvandlinger I - Oslo [Repris]
Tag med arkitekt og designer Ane Cortzen ud på en forunderlig rejse gennem nogle af Norges mest fantastiske arkitektoniske forvandlinger. Den gamle banegård danner i dag rammerne om Nobels fredspriscenter, mens en kedelig silo er blevet forvandlet til runde kollegieværelser. For i dag handler arkitektur ikke kun om at rive ned og bygge nyt, men om at se det smukke i det der er. Sendt første gang 17.03.2016. ,. Del 6 av 6. Producerat år 2015.
14:50 
Hvilken diæt er bedst? [Repris]
Svensk videnskabsdokumentar fra 2018. Hvordan er det at leve med nye kostvaner i en måned?. I et nyt kosteksperiment tester fire par hver sin diæt - LCHF, 5:2 -faste, vegansk kost og fødevarestyrelsens anbefalinger. Forskere overvåger deltagernes fremskridt og tilbagefald. Og når måneden er overstået, afslører de, hvilken diæt der er den bedste. Halvvejs i forløbet vokser problemerne, og særligt LCHF-parret synes alt smager af æg. Parret på 5:2- faste har det heller ikke for let - kan man f.eks. overkomme sin sukkertrang?. ,. Del 2 av 3. Producerat år 2019.
15:50 
Lægen flytter ind V (1) - Fertilitet
Læge Charlotte Bøving flytter denne gang ind hos sygdomsramte kvinder og i dette program skal hun forsøge at hjælpe 32-årige Marianne og kæresten, der inderligt ønsker sig et barn. Men på trods af, at de har været i fertilitetsbehandling i 1,5 år, har de stadigvæk ikke set en positiv graviditetstest. Kan Charlotte få deres drøm til at gå i opfyldelse?. Producerat år 2019.
16:35 
Historiequizzen [Repris]
Frederiksstaden. Sæsonens sidste afsnit af Historiequizzen byder på en yderst veloplagt vært Adrian Hughes forklædt som Kong Frederik 5. Han viser rundt i den fineste del af København: Frederiksstaden, hvor dronningen og de allerrigeste bor. Quiz selv med, når Trine Halle og Kåre Johannessen dyster mod Cecilie Nielsen og Christian Donatzky. ,. Producerat år 2014.
17:05 
Spioner i krig
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Dødens købmand. Viktor Bout er en af de mest berygtede russiske våbenhandlere i historien. En tidligere spion, kendt under tilnavnet 'Dødens købmand', der har millioner af menneskeliv på samvittigheden. Her fortælles historien om den største verdensomspændende undercover-operation, der er blevet gennemført i krigen mod terror. Producerat år 2019.
17:50 
Fodbold
Ukraine–Østrig. UEFA EM 2020. Afgørelsens time er kommet i Gruppe C. Det videre avancement til 1/8-finalerne skal sikres, og der er lagt op til et yderst interessant opgør mellem Ukraine og Østrig. Kampen spilles på Arena Nationala i Bukarest. Kommentator: Mathias Jacobsen. Producerat år 2021. Kommentator: Mathias Jacobsen.
18:45 
Fodbold
Ukraine–Østrig. UEFA EM 2020. Afgørelsens time er kommet i Gruppe C. Det videre avancement til 1/8-finalerne skal sikres, og der er lagt op til et yderst interessant opgør mellem Ukraine og Østrig. Kampen spilles på Arena Nationala i Bukarest. Kommentator: Mathias Jacobsen. Producerat år 2021. Kommentator: Mathias Jacobsen.
20:00 
Rejsen ad de hellige floder - Nilen
Dokumentar fra BBC fra 2014. Land skiller, men vand samler, fordi det altid har været lettere at transportere mennesker og varer over vand end over land. Derfor har hav og floder altid haft en enorm betydning for den lokale økonomi, kultur og ikke mindst følelsen af at hænge sammen med verden. Simon Reeve rejser langs verdens længste flod, Nilen, fra det Etiopiske højland, gennem den sudanske ørken og hele vejen gennem Ægypten til Middelhavet. Producerat år 2014.
20:50 
Fodbold
Finland–Belgien. UEFA EM 2020. Nu skal Danmarks EM-gruppe afgøres, og mens danskerne selv er i aktion mod Rusland, mødes Finland i gruppens anden finale. Der bliver formentlig al mulig grund til at have det ene øje på opgøret, der meget vel kan få indflydelse på Danmarks videre færd i turneringen. Kampen spilles på Krestovsky Stadion i Sankt Petersborg. Kommentator: Mathias Jacobsen. Producerat år 2021. Kommentator: Mathias Jacobsen.
21:45 
Fodbold
Finland–Belgien. UEFA EM 2020. Nu skal Danmarks EM-gruppe afgøres, og mens danskerne selv er i aktion mod Rusland, mødes Finland i gruppens anden finale. Der bliver formentlig al mulig grund til at have det ene øje på opgøret, der meget vel kan få indflydelse på Danmarks videre færd i turneringen. Kampen spilles på Krestovsky Stadion i Sankt Petersborg. Kommentator: Mathias Jacobsen. Producerat år 2021. Kommentator: Mathias Jacobsen.
23:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
23:20 
Fertilitetslægens store bedrag
Hollandsk dokumentarserie fra 2021. Drømmen om et barn. Dr. Jan Karbaat var en af de mest fremtrædende fertilitetslæger i Holland. Op gennem 70'erne og 80'erne blev han betragtet som en progressiv pioner, der hjalp både homoseksuelle par og enlige mødre med at blive gravide. Men hvad hans patienter ikke vidste, var, at Karbaat inseminerede dem med sin egen sæd. Gennem tre afsnit dykker vi ned i hans store bedrag. Del 1 av 3. Producerat år 2021.
00:10 
Hvem var Palmemorderen?
Svensk dokumentar fra 2021. I 1986 blev Sveriges statsminister Olof Palme myrdet. I årevis har mordet været uopklaret og forskellige teorier afprøvet i efterforskningen. Men i juni 2020 er der endelig gennembrud i sagen. En tidligere mistænkt er igen i politiet søgelys. Den såkaldte 'Skandiamand' eller Stig Engstöm passer på vidners beskrivelser. Og sagen bliver derfor lukket. Men hvor sikre kan vi være på, at det var den nu afdøde Stig Engström, som stod bag mordet på Olof Palme?. Producerat år 2021.
01:10 
Despoternes dronninger
Fransk dokumentar fra 2015. De var gift med autokratiske ledere og blodtørstige despoter. De gjorde sig fortjent til eksotiske øgenavne som Den sorte edderkop, Lady Folkemord eller Lady Drage, fordi de ofte selv deltog i terroren. Som den franske dronning Marie-Antoinette blev de anklaget for at have spildt statens penge og levet ekstravagante liv takket være plyndringen af landenes ressourcer eller magtmisbrug. Del 1 av 5. Producerat år 2015.
02:05 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
02:25 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
02:45 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
03:05 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
03:25 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
03:45 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
04:05 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
04:25 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
04:45 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
05:05 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
05:25 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
05:45 (06:05)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå