Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
06:50 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
07:25 (07:58)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Når livet vender
Hitlers gudbarn. Niklas Frank er Adolf Hitlers gudbarn og hans far, Hans Frank, blev kaldt 'Slagteren fra Polen'. Niklas var bare otte år, da han ankom til cellen i Nürnberg for at tage afsked med sin far, ganske få timer inden dennes dødsdom skulle eksekveres. Hans søskende lærte aldrig at håndtere den tunge arv, det er at bære et navn, der associeres med nazismens grusomme massemord. Men Niklas Frank har på trods af farens horrible gerninger under krigen formået at skabe et liv, der trods alt er værd at leve. Del 3 av 8. Producerat år 2016.
09:00 
Arkitektens hjem [Repris]
Thomas Thorsnes arbejder med at skabe tættere byggeri i områder, hvor begrænset plads er en stor udfordring. Han laver smagfulde boliger, men også minisamfund, hvor der er taget hensyn til både privatliv, udsigt og gode fællesarealer. Selv bor Thorsnes i et nyoppudset hus fra efterkrigstiden. ,. Del 6 av 6. Producerat år 2019.
09:30 
Indefra med Anders Agger - Folkekirkens Nødhjælp
Anders Agger følger Folkekirkens Nødhjælp i månederne op til organisationens årlige landsindsamling. Der er mange dilemmaer i den strategiske afvejning af, hvad der efterhånden skal til for at overbevise danskerne om at det giver mening at støtte klimaflygtninge i Etiopien frem for så meget andet. Producerat år 2019.
10:15 
Vanuatu - paradis på jord
Amerikansk rejseserie fra 2015. Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Den vulkanske øgruppe Vanuatu i Stillehavet står for de fleste som et uspoleret paradis, men indbyggerne er langt fra enige om, hvordan de bedst bevarer deres idylliske livsstil. Yakel-folket undgår bevidst den moderne verden, mens deres initiativrige naboer på en anden ø hilser de udefrakommende bidrag velkommen.
10:55 
Vilde Hoteller - Frankrig
I dag handler hotelluksus om oplevelser - vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold. Trendeksperten Mads Arlien-Søborg undersøger, hvad det unikke giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag er han taget til Frankrig for at besøge en retro-campingplads. Producerat år 2014.
11:25 
2040 - filmen om fremtiden
Australsk dokumentar fra 2019. Hvordan vil klodens fremtid se ud i år 2040? Dokumentarist Damon Gameau rejser Jorden rundt for at undersøge, hvordan vi løser klimakrisen. Han møder innovatører og ser de allerbedste ideer og teknologiske løsninger, som vi allerede har til rådighed, og som kan styre fremtidens klima i den rigtige retning. Producerat år 2019.
12:50 
Historiequizzen [Repris]
Hjem Kære Hjem. I 70'erne vakte det opsigt over hele verden, at man etablerede dobbeltbruserum og fællessoveværelser i kollektiverne i Århus. Men i middelalderen var det helt almindeligt indtil noget satte en stopper for den fornøjelse. Hør hvad, når professoren og de 4 deltagere gæster Den Gamle By. ,. Del 8 av 10. Producerat år 2013.
13:20 
Historien om 80'erne
Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Grådighed. Her kommer vi med på en tur ned ad 80'ernes memory lane. Serien zoomer blandt andet ind på Ronald Reagans regeringsperiode, aids-krisen, Den Kolde Krig og teknikkens boom. Dokumentaren giver et indblik i, hvordan 80'ernes økonomi i USA boomer, kreditkortet gløder, og amerikanerne forbruger som aldrig før. Under overfladen lurer grådigheden dog - og mere vil have mere. Producerat år 2015.
14:00 
Danmark i Den Kolde Krig
En historie om en kommunistisk familie fra 1945 til murens fald. De var danskere, men familien voksede op i "fjendeland". Faderen i familien blev i 1959 sendt på partiskole i DDR. Derefter blev han på opfordring af DKP oversætter og redaktør af det kommunistiske tidsskrift DDR-revy i Dresden, og siden blev han korrespondent for Land og Folk i Østberlin. Hans gamle mor og hans børn flyttede med ham til DDR, og her boede de indtil begyndelsen af 80'erne. Sendt første gang 09.11.2000. Del 7 av 12. Producerat år 2000.
14:40 
Med politiets øjne
Fra Kongens tærskehold til folkets beskyttere. I 1849 går Danmark fra enevælde til folkestyre. De samme politifolk der den ene dag er kongens håndlangere, skal den næste dag være dem der sikrer befolkningen dens grundlovssikrede rettigheder. Det er dømt til at gå galt, for politiet opfører sig som hidtil. Det resulterer i den første politireform i 1863, hvor samtlige politifolk i Danmark bliver fyret, og hvor kun 25 % bliver genansat. Det nye politi kommer ud og patruljerer i gaderne, og skal nu lære den svære balancegang at opretholde loven og samtidig beskytte og tjene folket. Del 3 av 3. Producerat år 2009.
15:20 
Vilde Hoteller - Canada
I dag handler hotelluksus om oplevelser - vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold. Trendeksperten Mads Arlien-Søborg undersøger, hvad det unikke giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag er han taget til den lille ø Fogo Island i Canada for at besøge et hotel, der ligger langt væk fra alting. Producerat år 2014.
15:50 
Galapagos - en kamp for overlevelse
Amerikansk rejseserie fra 2015. Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Nogle eksperter mener, at jorden befinder sig i den sjette masseudryddelsesperiode. Arter forsvinder med foruroligende hast, og på specielt værdifulde steder som de magiske Galapagosøer er fredningsfolkene tvunget til at tage besluning om, hvilke arter der må uddø for at sikre andres overlevelse.
16:30 
Indefra med Anders Agger - Ghetto
Boligområdet Gellerup ved Aarhus er - ifølge regeringen - en af de såkaldte hårde ghettoer. Anders Agger kører igennem bydelen hver dag, når han skal på arbejde. Nu stopper han op for at besøge Gellerup i tre dage. Han møder både Abdinasir Jama Muhamed og Mustafa Faour, der begge forsøger at bryde med fordommen. Og han møder et par danske familier, der er blevet påvirket af ghettopakken og de store forandringer i området, hvor i alt 9 blokke må lade livet i den højere sags tjeneste. Producerat år 2019.
17:15 
Historiequizzen [Repris]
Rejser. Zeppelinere var engang fremtidens fartøj. Med rygekabiner, smukke stewardesser og vild luksus. Hør hele den dramatiske fortælling om zeppelinernes storhed og fald, når historikerne er på besøg på Teknisk Museum i Helsingør. ,. Del 9 av 10. Producerat år 2013.
17:45 
Thulebasen - Kold krig og kærlighed [Repris]
Dansk dokumentar fra I sommeren 1968 er Axel Nielsen i Blokhus med sin kæreste Grethe. De kører i en hvid MGB sportsvogn med rødt læderindtræk. Det ser forkælet ud. Men det er det ikke. For når Axel ikke holder ferie i Blokhus arbejder han på Thulebasen i det nordligste Grønland. Og et halvt år tidligere var han øjenvidne til et flystyrt, der blev en af de største politiske skandaler i danmarkshistorien. Et flystyrt som Grethe måtte høre om i fjernsynet - mens hun passede deres lille datter alene hjemme i Aalborg. Sendt første gang 07.11.2018. ,. Del 1 av 2. Producerat år 2018.
18:15 
Historien om 80'erne
Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Et ønske om verdensfred. Her kommer vi med på en tur ned ad 80'ernes memory lane. Serien zoomer blandt andet ind på Ronald Reagans regeringsperiode, aids-krisen, Den Kolde Krig og teknikkens boom. Dokumentaren dykker denne gang ned i politikernes forsøg på at afslutte den Kolde Krig og nedrive Berlinmuren. I spidsen stod den amerikanske præsident Ronald Reagan, som særligt blev kendt for talen med de historiske ord: Mr. Gorbachev, tear down this wall. Producerat år 2015.
19:00 
DR2 går mod lysere tider - med Rasmus Botoft
Rasmus Botoft besøger en række danskere, som alle har formået at skabe positiv forandring i deres liv på trods af den hårde Corona-nedlukning. Disse historier om håb bliver foreviget gennem helt nye sange skrevet af Lau Højen, Katinka, Fallulah og Thomas Buttenschøn. Samtidig hører vi, hvordan der efter enhver historisk krise kommer en opblomstring. Så nu kan vi begynde at se fremad!.
20:00 
Sex og kærlighed i åbne parforhold
Britisk dokumentar fra 2019. Er det traditionelle ægteskab passé? I hundreder af år har romantiske forhold, i den vestlige verden, været baseret på ideen om monogami. Men med stigende skilsmissestatistikker tyder noget på, at tosomhed ikke længere er fyldestgørende. Her undersøger Louis Theroux polyamorøse eller åbne forhold, som for mange betyder mere kærlighed og større lykke. Men for andre har ført til jalousi og hjertesorg. Producerat år 2019.
21:00 
Dokumania
Britisk dokumentar fra 2017. Fodboldlegenden George Best. Fodboldstjernen, George Best, var en af de bedste fodboldspillere i verden. Han havde det hele: et ubestrideligt talent, en fantastisk karriere og hele fodboldverdenens beundring. Men han havde også et depressivt sind, som sendte ham ud i et voldsomt alkoholmisbrug. Her er historien om den selvdestruktive superstjerne fortalt af dem, der kendte ham bedst. Producerat år 2017.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
23:00 
Guru [Repris]
Anders Mertz skal i Go Morgen Danmark for at gøre reklame for sin bog og liveshow "Gå selv". Med hjælp fra sin reklamemand Allan og sin barndomsven Ralph skal medievinduet til hele Danmark udnyttes på bedste vis, men det skal vise sig, at indslaget med Puk Elgaard kommer til at stikke i en retning, ingen af dem havde regnet med. ,. Del 5 av 6. Producerat år 2020.
23:30 
Fanget i Hitlers spil - danske sportsstjerners dilemma
Den verdensberømte danske svømmer Ragnhild Hveger træffer en række kontroversielle valg, mens Nazityskland stadig har besat Danmark. Og da krigen slutter, er det hende som betaler prisen, mens dansk idrætsforbund vasker hænder. Historiker og journalist Adam Holm går på opdagelse i en skamplet på dansk idrætshistorie, og forsøger at opklare hvilke konsekvenser det fik, at vi sendte helt unge sportsfolk i armene på nazisterne og gjorde dem til brikker i et ideologisk magtspil: Fanget mellem medaljedrømme og politisk udnyttelse. Del 4 av 4. Producerat år 2021.
00:00 
Fotografier der forandrede verden
Britisk dokumentarserie fra 2019. Der findes billeder, der siger mere end tusind ord. Billeder, der har ændret den måde, vi lever og tænker på. Her dykker vi ned i historien bag det uforglemmelige fotografi af en terrorist med ansigtet skjult af en elefanthue under terrorangrebet ved OL i München i 1972. Og det ikoniske billede af Nelson Mandela, der bliver frigivet efter at have siddet fængslet i 25 år. Del 4 av 6. Producerat år 1024.
00:45 
Verden efter Trump
Britisk dokumentarserie fra 2021. Trumps nærmeste rådgivere og udenlandske statsledere afslører nogle af de mest kritiske øjeblikke i hans splittende udenrigspolitik. I begyndelsen af sin embedsperiode slår Trump skår i forholdet mellem USA og landets allierede, da han kompromisløst igangsætter sit 'America First'-initiativ. Del 1 av 3. Producerat år 2021.
01:50 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
02:20 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
02:55 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
03:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
04:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
04:35 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
05:10 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
05:45 (06:15)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå