Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
06:50 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
07:25 (07:58)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Når livet vender
en sand overlever. Daniel Mendozas barndom var ekstrem voldsom, og han var bare 17 år, da faren i 1989 begik selvmord. Daniel forsøgte at få orden på sit liv, samtidig med at han måtte hjælpe nogle af sine søskende med arbejde, penge og bolig. Da han var 24 år, startede han forfra på gymnasiet, gik ud med topkarakterer, hvorefter han begyndte på handelshøjskolen. I dag driver Daniel Good News Magazine - og er selv blevet far. Daniel har mærket livet, hvor det gør allermest ondt, men han er kommet forbi sorgen og har fået skabt sig et godt, nyt liv. Del 6 av 8. Producerat år 2016.
09:00 
Arkitektens hjem - Sverige
Svensk arkitekturprogram fra 2020. Når man kommer til Juniper House, kan man stå få meter fra huset uden at opdage det. Arkitekten Hans Murmans hus er indhyllet i et lærred med billeder af stolte hundredårgamle enebærbuske. Det ligger på en hede på Gotland i en lund af enebærbuske og er camoufleret som en hytte bag lærredet. Når den store glasdør står åben, får man følelsen af, at køkkenet glider direkte ud i naturen. Hans Murman er en erfaren, naturelskende arkitekt, og han er også noget af en ekspert i at bygge huse i følsomme bjergmiljøer. Säsong 2. Del 4 av 6. Producerat år 2020.
09:30 
Indefra med Anders Agger - Ambassade
Anders Agger tager til et af verdens mest hårdkogte lande, Sydafrika, for at følge i hælene på den danske ambassadør og hans medarbejdere i landet. Det er noget af en diplomatisk linedans, når man både skal insistere på kampen for menneskerettigheder og samtidig sikre at Danmark kan skabe big business. I et land med 53 mord om dagen. Producerat år 2019.
10:15 
Det døde Hav - Jordens salt
Amerikansk rejseserie fra 2015. Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Det Døde Hav, saltsøen mellem Israel, Jordan og den palæstinensiske Vestbred, er ved at tørre ud. Alle i de omkringliggende lande, der får vand fra søen via Jordanfloden, er enige om, at det er katastrofe, som skal løses i fællesskab. Men så holder enigheden også op.
10:55 
Vilde Hoteller - Chile
I dag handler hotelluksus om oplevelser - vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold. Trendeksperten Mads Arlien-Søborg undersøger, hvad det unikke giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag er han taget til det sydligste Chile for at besøge en økocamp. Producerat år 2014.
11:25 
I hælene på modeikonet Lotte Freddie [Repris]
Tilbage i London. Dansk reportageserie fra Lotte Freddie er et ikon i dansk mode. Hun har arbejdet i modebranchen i mere end 65 år, først som model og siden som modejournalist. I dag er hun 84 år og arbejder stadig som freelancejournalist og rejser verden rundt i høje hæle. På en tur til London researcher hun til en ny artikel og fortæller om det London, hvor hun boede som ganske ung og fik sit første job som fotomodel. Hjemme i Danmark arbejder Lotte Freddie på et designprojekt hun har haft i tankerne i årtier og som nu ser ud til at kunne realiseres. Sendt første gang 21.11.2019. ,. Del 1 av 3. Producerat år 2019.
12:10 
NASA og nazisterne
Tysk dokumentar fra 2019. I 1969 satte Neil Armstrong sin fod på Månen. Hjernen bag månelandingen var den tyske raketforsker Wernher von Braun og hans team på 100 teknikere og ingeniører fra Tyskland. I al hemmelighed var de hentet til USA for at dele deres ekspertise med NASA. Men mange gemte på en tvivlsom nazi-fortid. De havde været med til at bygge den berygtede V2-raket, som kostede tusindvis af tvangsarbejdere livet. Her dykker vi ned i den dystre historie. Producerat år 1412.
13:05 
Historiequizzen [Repris]
Lokummet Brænder. Der er danebæ på bordet, når Historiequizzen runder Københavns kloakker og historiske fund i latrintønderne. Fire historikere gætter med når professor Ulrik Langen stiller spørgsmål på Københavns Museum. ,. Del 2 av 10. Producerat år 2014.
13:35 
Danmark i Den kolde Krig
I løbet af den kolde krig og i 70'ernes Danmark, blev en gruppe danske unge så politisk radikaliserede, at de forestillede sig, at den politiske magt i Danmark skulle vindes ved en væbnet revolution. Samtidig forsvarede de unge politiske systemer, som eksempelvis det sovjetiske og det kinesiske, hvor undertrykkelsen af folket var massiv. Vi møder en række af de unge fra dengang, som forlængst har lagt slagordene om revolution bag sig og i stedet gjort karriere i det danske samfund. Sendt første gang 07.12.2000. Del 11 av 12. Producerat år 2000.
14:10 
Falloskunst [Repris]
Potent, provokerende og populær. Hvorfor er det mandlige kønsorgan så populært et motiv i kunsten både nu og gennem historien?. Fallos har altid været symbol på frugtbarhed, magt og maskulin styrke. Den har skabt debat, censur, forargelse og ikke mindst glæde og grin. I dette program tager Kunstkritikerne Mathias Kryger og Bente Scavenius pulsen på falloskunst fra hulemenneskene, over antikken og frem til nu. For hvor er Fallos kunsten i dag, hvor køn er et af tidens vigtigste emner?. ,. Producerat år 2020.
15:10 
Vilde hoteller [Repris]
Italien. Dansk reportageserie fra Trendeksperten Mads Arlien-Søborg undersøger, hvad den vilde og unikke hoteloplevelse giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag handler hotelluksus nemlig om oplevelser, vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold. Denne gang går turen til Italien for at besøge et kloster, der tilbyder digital detox og et aftensmåltid, der indtages i total stilhed. Sendt første gang 07.04.2016. ,. Producerat år 2015.
15:40 
Venedig - synk eller svøm!
Amerikansk rejseserie fra 2015. Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Italienske Venedig er et af verdens mest elskede menneskeskabte vidundere. I mere end tusind år har den smukke by med de mange vandveje lokket kunstnere, digtere og elskende til. Men hvor længe kan denne renæssanceperle modstå de stadigt hyppigere oversvømmelser og de mere end tyve millioner besøgende om året?.
16:20 
Indefra med Anders Agger - Anoreksi
Anders Agger får lov at følge tre kvinder, som usædvanligt ærligt fortæller om at lide af anoreksi. De har sultet sig i mange år og begynder nu at betale prisen. Anders Agger prøver at forstå, hvad det er for en sygdom, der har så stærke kræfter, at nogle kvinder hellere vil dø end tage på. Producerat år 2019.
17:05 
Historiequizzen [Repris]
Fællesskab. Et stort sørgefølge ved begravelsen kan alle få - hvis bare man er medlem af en begravelseskassen. Ulrik Langen er brugsuddeler i Stadager Brugs og Forsamlingshus på Frilandsmuseet, når de to hold skal quizze om fællesskaber i Danmarkshistorien. ,. Del 3 av 10. Producerat år 2014.
17:35 
Muldens mysterier - De spanske lejesoldater [Repris]
I Muldens Mysterier får Liv Thomsen og arkæolog Lars Grundvad hjælp af en flok detektorførere til at afdække hidtil uopdagede sider af Danmarkshistorien. I dette afsnit skal det handle om de spanske lejesoldater, der slog sig ned på Langeland i 1808. De sydlandske charmører gjorde med deres mærkelige spisevaner og flamboyante manerer stort indtryk på øens unge piger - hvilket de mange nutidige efterkommere da også er et levende beviser på. Men hvor opholdt soldaterne sig helt præcist? Og hvad mon de to hold amatørarkæologer finder, når de afsøger Stengade Skov i jagten på at gøre dagens bedste fund og dermed vinde dysten?. ,. Del 1 av 6. Producerat år 2019.
18:20 
Clinton-affæren
Amerikansk dokumentar fra 2018. Skandalen der splittede USA. I 1993 bliver Bill Clinton indsat som demokratisk præsident i Det Hvide Hus. Men skandalerne om sexchikane, der plagede Clinton under hans valgkampagne, forfølger ham i Washington. Og republikanere benytter enhver slibrig detalje som våben til at fælde Clinton. Alligevel indleder han en affære med en 22-årig praktikant ved navn Monica Lewinsky. Producerat år 2018.
19:00 
Verden efter Trump
Britisk dokumentarserie fra 2021. Trump vender sit fokus mod Mellemøsten. Men hans forsøg på at skabe fred mellem Israel og Golfstaterne kaster næsten USA ud i en krig med Iran. Præsidenten chokerer verden, da han trækker de amerikanske tropper ud af Syrien. Del 2 av 3. Producerat år 2021.
20:00 
Top dog
Svensk thrillerserie fra 2020. Uret tikker. Emily og Teddy har kun to dage til at finde Philip og hans kidnappere, inden løsesummen bliver udbetalt. Nu er Teddy tilmed selv endt i søgelyset. Advokatfirmaets sikkerhedskonsulent har fundet spor efter ham i Philips lejlighed og mistænker ham for at stå bag kidnapningen. Men Emily fortsætter ufortrødent sin efterforskning sammen med Teddy. Del 3 av 8. Producerat år 2019.
20:45 
Top dog
Svensk thrillerserie fra 2020. Teddy bliver mere og mere påvirket af situationen. Hans eneste ønske er at lægge sit gamle liv bag sig og begynde på en frisk. Samtidig er det blevet tid for Emilys møde med advokatfirmaets partnere. Hun er parat til at ofre alt for selv at blive partner. Del 4 av 8. Producerat år 2019.
21:30 
Charité - I Murens skygge
Tysk dramaserie fra 2021. Alexander Nowack udnævnes som leder af afdelingen for intern medicin. Ella er desillusioneret. Og da en landmand bliver indlagt på afdelingen, er hun og Nowack endda uenige om diagnosen. Samtidig forsøger Ingeborg Rapoport igen at overbevise professor Kraatz om, at den fysiske afstand mellem gynækologisk afdeling og fødselsafdelingen er alt for stor. Og snart bliver hendes påstand understreget på dramatisk vis. Del 5 av 6. Producerat år 2021.
22:20 
På skuldrene af H. C. Ørsted
For 15 år siden opdagede to russiske fysikere et nyt vidunder-materiale. Et stof der er 200 gange stærkere end stål, hårdt som diamant, og stadig kan bøjes. Det er blevet begyndelsen på en ny æra, hvor mennesket selv kan designe sine materialer helt ned i mindste skala. Hermed brydes de regler, der ellers altid har været i den virkelig verden. Del 5 av 6. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
23:00 
Historier fra dødsgangen - Rovdyr eller bytte?
Amerikansk dokumentarserie fra 2020. En forsvunden familiefar bliver fundet tæsket til døde og brændt på en kirkegård i Philadelphia. Den 18-årige Terrance Williams dømmes til døden for mordet. Men inden henrettelsen afslører han en dyb hemmelighed. Følg sagen, mens appeladvokat Shawn Nolan og hans kolleger kæmper for, at Terrances sag kan gå om. Producerat år 2020.
23:45 
Undercoveragenten
Svensk dokumentarserie fra 2020. Flugten. Peter Rätz har været politiets undercoveragent i næsten ti år, men nu er hans rigtige identitet afsløret. De hævngerrige rockere udlover en dusør på 1,5 millioner for deres tidligere vens hoved, og Peter Rätz må flygte med sin lille familie. Han har levet et liv på flugt lige siden. Del 6 av 6. Producerat år 2021.
00:15 
Sex og kærlighed i åbne parforhold
Britisk dokumentar fra 2019. Er det traditionelle ægteskab passé? I hundreder af år har romantiske forhold, i den vestlige verden, været baseret på ideen om monogami. Men med stigende skilsmissestatistikker tyder noget på, at tosomhed ikke længere er fyldestgørende. Her undersøger Louis Theroux polyamorøse eller åbne forhold, som for mange betyder mere kærlighed og større lykke. Men for andre har ført til jalousi og hjertesorg. Producerat år 2019.
01:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
01:45 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
02:20 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
02:55 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
03:25 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
04:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
04:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
05:05 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
05:40 (06:15)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå