Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
06:50 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
07:25 (07:57)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Når livet vender
den tunge opvækst. Johann Neumann har levet et mildest talt begivenhedsrigt liv. Han voksede op i Østrig hos to alkoholiserede forældre, som på grund af hans manglende vækst bl.a. forsøgte at sælge ham til et cirkus. Efter at have tilbragt teenageårene på et bordel i Wien, kom han til Sverige, hvor han senere blev landskendt som "Ipren-manden", efter han medvirkede i en reklamefilm. Johann har mærket livet, når det gør allermest ondt. I dag er han kommet forbi sorgen og har skabt sig et godt og nyt, men for altid anderledes liv. Del 1 av 8. Producerat år 2016.
09:00 
Arkitektens hjem [Repris]
Arkitekten Aina Dahle, også kendt som Einar Dahle, har tegnet over 700 huse i løbet af sin karriere. Hendes arkitektur præges af enkelhed, rene linjer og stærk bevidsthed omkring lys. Selv bor hun i en bygård fra 1929, tegnet af Norges første kvindelige arkitekt, Lilla Hansen. ,. Del 4 av 6. Producerat år 2019.
09:30 
Indefra med Anders Agger - Far bag tremmer
Børn betaler en del af straffen, når mor eller far kommer i fængsel. Anders Agger er med, når 14 årige Jonas Andersen og hans to år ældre storebror Simon besøger deres far i Jyderup Statsfængsel, for at forstå, hvordan det er at være barn, når far pludselig forsvinder ind bag fængslets mure i mange år. Producerat år 2019.
10:15 
Jan Guillou - en overlegen journalist
Svensk dokumentarserie fra 2020. Han er blevet fængslet for sine ord og har skrevet sig ind i svensk pressehistorie. Gennem to programmer følger vi succesjournalisten Jan Guillou og hans karriere - fra tiden som reporter på et svensk mandeblad til hans storhedstid som undersøgende journalist, tv-vært og en stærk stemme i samfundsdebatten. Del 1 av 2. Producerat år 2020.
11:15 
Vilde huse - Taiwan
Trend- og livsstilseksperten, Mads Arlien-Søborg rejser ud i verden og undersøger, hvordan det er at bo vildt og anderledes. Denne gang er han taget til Taiwan for at tilbringe et døgn i en usædvanlig og meget fascinerende bolig udenfor Taipei, som er bygget inde i junglen ovenpå en ruin. Villaen er tegnet af en finsk arkitekt, der har store planer, når det gælder huse bygget ovenpå ruiner. Producerat år 2014.
11:45 
Arkitektens hjem - Sverige
Svensk arkitekturprogram fra 2018. Vi besøger stjernearkitekten Andreas Martin-Löfs hus blandt trætoppene i Stockholms skærgård med en omdiskuteret infinity-pool med milevid udsigt mod den åbne fjord. For tiden arbejder han med planløsninger til de øverste lejligheder i det, der skal blive til Sveriges højeste skyskraber, Karlatårnet på 245 meter i Göteborg. Del 6 av 6. Producerat år 2020.
12:15 
Historiequizzen [Repris]
Sagen Genåbnet. Mord, tyveri, falskmøntneri og den staldbroder til Jens Langknyff. Gå ikke glip af hvad Rigsarkivet gemmer af dramatiske dokumenter som historikerne quizzer om. ,. Del 6 av 10. Producerat år 2013.
12:45 
Historien om 80'erne
Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Kampen mod AIDS. Her kommer vi med på en tur ned ad 80'ernes memory lane. Serien zoomer blandt andet ind på Ronald Reagans regeringsperiode, aids-krisen, Den Kolde Krig og teknikkens boom. I starten af 1980'erne gjorde en gruppe forskere i Paris en vigtig opdagelse. De identificerede den virus, som pludselig bredte sig i Vestens storbyer. For første gang hørte verden om hiv. Producerat år 2015.
13:25 
Danmark i Den Kolde Krig
Kort tid efter 2. verdenskrig satte frygten sig fast i det danske samfund. En regulær frygt for at russerne ville besætte landet. På ganske kort tid gik vi fra at være neutrale til at melde os under fanerne i den vestlige blok. Frygten førte også til, at en gruppe gamle modstandsfolk dannede et hemmelig netværk, der skulle i aktion hvis russerne besatte landet. Sendt første gang 26.10.2000. Del 5 av 12. Producerat år 2000.
14:10 
Med politiets øjne
Bødler i Statens Tjeneste. Efter fem års tysk besættelse kræver politikere og befolkning retfærdighed for de danske landsforrædere. De idømmes den hårdeste straf, dødsstraf. Politiet bliver beordret til at gøre det beskidte job. I årene 1946 til 1950 henretter politiet 46 danskere for landsforræderi. For den enkelte politimand bliver det en oplevelse, der mærker ham for livet. Tilrettelæggelse: Cathrine La Cour og Niels Birkemose. Del 1 av 3. Producerat år 2009.
14:50 
Vilde Hoteller - Tanzania
I dag handler hotelluksus om oplevelser - vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold. Trendeksperten Mads Arlien-Søborg undersøger, hvad det unikke giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag er han taget til Tanzania for at besøge et undervandshotel. Producerat år 2014.
15:20 
Jan Guillou - en overlegen journalist
Svensk dokumentarserie fra 2020. Som vært for Rekordmagazinet får Jan Guillou en stor offentlig platform i 80'erne. Og med sin respektløse indstilling takler han undersøgende journalistik og debatter. Men hans frækhed og de offentlige kampe giver ham fjender, der vil gøre alt for at få ham af vejen. Del 2 av 2. Producerat år 2020.
16:20 
Indefra med Anders Agger - Akutpsykiatrien
Når man bliver pludselig psykisk syg uden for lægens åbningstid og ikke længere kan holde sammen på sig selv eller sit liv, rykker et akuthold af psykiatere og paramedicinere ud. Anders Agger får plads på bagsædet i ambulancen og bliver blandt andet lukket med ind hos en dybt psykotisk kvinde, som skal overtales til en indlæggelse. Det kræver både politi og gode talegaver. Producerat år 2019.
17:10 
Historiequizzen [Repris]
Hvad er det?. Hvad er det? Og hvad skal det dog bruges til? De 4 deltagere sættes på prøve i Piet Van deurs Special fra Teknisk Museums fascinerende arkiver. ,. Del 7 av 10. Producerat år 2013.
17:40 
Med politiets øjne
Fra betjent til kriger. Fra slutningen af 1960erne frem til i dag finder en militarisering af politiet sted. Det starter med Vietnamdemonstrationen i '68, hvor demonstranter og betjente ender i et overraskende hadefuldt og politisk ladet masseslagsmål. I voldens kølvand følger Verdensbankdemonstrationen i 1970 og BZ bevægelsens utallige sammenstød med politiet frem til valgnatten 18. maj 1993, hvor politiets forældede taktik definitivt spiller fallit. Konsekvensen bliver en total omlægning af politiets udstyr og taktikker frem til de tungt bevæbnede betjente i kampuniform, der rydder Ungdomshuset i 2007, og senest politiets nye magtmiddel, den til klimatopmødet indkøbte vandkanon. Del 2 av 3. Producerat år 2009.
18:20 
Historien om 80'erne
Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Reagan-revolutionen. Her kommer vi med på en tur ned ad 80'ernes memory lane. Serien zoomer blandt andet ind på Ronald Reagans regeringsperiode, aids-krisen, Den Kolde Krig og teknikkens boom. I 1981 bliver republikanske Ronald Reagan valgt som amerikansk præsident efter en lang karriere som skuespiller. Han er vellidt og får ry for, at selv demokraterne stemmer på ham - også selvom, de er uenige i hans politik om at opruste militært og skære i de offentlige udgifter. Producerat år 2015.
19:05 
En by i provinsen [Repris]
Dansk krimiserie med bl.a. Jens Okking og Henning Moritzen. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang. ,. Del 16 av 17.
20:00 
Black Swan
Amerikansk thrillerdrama fra 2010. Den unge ballerina Nina har dårligt noget liv ved siden af sin dans. Hun lever og ånder for ballet og bor stadig hos sin dominerende mor, der selv var ballerina. Da balletchefen Thomas Leroy skal finde en prima ballerina til en opførelse af Svanesøen, falder valget på Nina. Han giver Nina besked på både at danse og leve med mere lidenskab, men hendes forsøg på at slippe tøjlerne truer med at ødelægge hende. Producerat år 2010. Medverkande: Vincent Cassel, Natalie Portman, Mila Kunis, Regissör: Darren Aronofsky.
21:45 
Anna Ancher - Kunsten at fange en solstråle
Hvordan kunne en ung pige i 1870'erne vokse op i det yderste Danmark og udvikle sig til en af vores største kunstmalere?. Anna Anchers motiver, sollys og farver skiller sig i dag ud fra de andre store skagensmalere. Hun kunne se noget, de andre ikke kunne. Og det forfulgte hun livet igennem.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
23:00 
Debatten
Debatprogram om ugens aktuelle emne. Producerat år 2021.
00:05 
Tragedien på Hillsborough
Britisk dokumentar fra 2014. Den 15. april 1989 indtraf den værste katastrofe i britisk foldboldhistorie. På et overfyldt stadion i Sheffield strømmede 3. 000 fans gennem tælleapparatet mod et område med en kapacitet på mindre end halvdelen. 96 blev mast ihjel, mens 766 blev såret. Først skød politiet skylden for katastrofen på publikum, men en undersøgelse viste, at det ikke var rigtigt. Før katastrofen i Hillsborough var britisk fodbold kendt for sine skidne stadioner, voldelige fans og utilstrækkelige faciliteter. Det ændrede sig efter katastrofen. Og hvad der opstod i kølvandet er nu kendt som den rigeste og mest magtfulde fodboldliga i verden, den engelske Premier Leage. Producerat år 2014.
01:50 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
02:25 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
03:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
03:35 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
04:10 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
04:40 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
05:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
05:45 (06:20)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå