Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
06:55 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
07:25 (07:57)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Guddommelig Sex - Køn og lyst [Repris]
Sex og religion. Mange vil nok mene, at det er to uforenelige størrelser. Men religionerne har til alle tider haft holdninger til sex. På Trudsholm Gods har DR K samlet den seksuelt uerfarne muslimske kvinde, det indre missionske par, katolikkerne, den kristne kvindebedårer og det spirituelle par, der dyrker tantrasex til en snak om, hvad netop deres religion betyder for deres sexliv. Præster og religionseksperter giver også deres bud på, hvad religionerne betyder for sexlivet, og om det ligefrem er lettere for religiøse at opnå guddommelig sex. ,. Del 3 av 4. Producerat år 2014.
09:00 
Kunstnermøder [Repris]
Forfatter Erling Jepsen møder skuespiller Nicolas Bro. "Kunstnermøder" går tæt på nogle af de helt store spørgsmål om kunsten og livet igennem to skabende mennesker. Omdrejningspunktet er den ene kunstners ønske om at møde den anden, som de beundrer, og hvis virke og verden, de fascineres af. De to kommer ofte fra vidt forskellige erhverv. Som seere kommer vi med når processen i det kunstneriske arbejde udforskes og diskuteres. Og vi tager med ud, hvor kunstneren har sit fristed og finder sin inspiration. ,. Producerat år 2010.
09:30 
Indefra med Anders Agger - Fixerum
Anders Agger kommer helt tæt på narkomanerne i fixerummet i Aarhus. Blandt andre Tristan, der har domme for drabsforsøg og millionrøverier, men er endt som hjemløs og på sprøjten. Kirkens Korshær, der driver stedet for kommunen, har helt undtagelsesvist givet Anders Agger adgang til at sætte ansigt og ord på skæbnerne i fixerummet. Mens brugerne indtager deres heroin, kokain og Ritalin, får Anders Agger deres historier. Det bliver et møde med overraskelser, dybe dilemmaer og brudte aftaler - og et møde som bringer tv-værten ud på kanten af sin egen rolle som journalist. Producerat år 2018.
10:15 
Når broer slår ihjel
Britisk dokumentar fra 2019. I 2018 kollapser en motorvejsbro i den italienske by Genova. 27 biler styrter mod jorden, og 43 mennesker dør. Broen er fra 1960'erne, hvor et boom i motorvejsbyggeri fandt sted. Disse broer er nu ved at blive nedslidte. Hvorfor kollapsede broen i Genova?. Er det kun et spørgsmål om tid før flere af verdens broer bryder sammen?. Producerat år 2019.
11:10 
Fremtidens drømmeboliger [Repris]
Min bæredygtige oase. Arkitekt Sonja Stockmarr rejser jorden rundt og besøger banebrydende, smukke og personlige hjem, for at finde inspiration til, hvordan fremtidens drømmehjem kan komme til at se ud. ,. Del 2 av 4. Producerat år 2017.
11:40 
Dannelsesrejsen [Repris]
St. Ives. Svensk reportageserie fra (Liv och Horace i Europa - den nya resan) To af Sveriges mest toneangivende kulturpersonligheder, litteraten Horace Engdahl og tegneserieskaberen Liv Strömquist, tager på en klassisk dannelsesrejse gennem Europa. Her er deres destination St. Ives i Cornwall, England. ,. Del 6 av 6. Producerat år 2017.
12:10 
Historiequizzen [Repris]
Tro. En finger i øllet for at gøre den lækker. Men hvis' finger var bedst? Få svaret i i Historiequizzen hvor emnet er Tro. ,. Producerat år 2013.
12:40 
Putin - en russisk spionhistorie
Britisk portrætserie fra 2020. Fjender og forrædere. Da Putin ankommer til Kreml, som ukendt og uprøvet præsident, forventer de russiske oligarker, at de kan kontrollere ham. Men Putin øger sit greb om magten - og det får hans fjender at mærke. Del 2 av 3. Producerat år 2020.
13:25 
Danske Drømme
Danskerne styrer lige mod den økonomiske afgrund - men på første klasse. Den anden store oliekrise rammer Danmark. Vejen frem må være socialisme, siger eleverne på Proletariatets Friskole, der marcherer med knyttede næver. I Jylland bygger Tvind verdens største mølle. Arbejdsløsheden er tilsyneladende kommet for at blive, og både politikere og borgere er rådvilde. Sendt første gang. Del 3 av 10. Producerat år 1998.
14:25 
Da Danmark blev flettet sammen [Repris]
Find den nostalgiske kikkert frem og rejs med, når vi følger i sporene på alle tiders dansk transporthistorie. Den ligger lige udenfor vinduet og er altid et stop værd. Vi begynder med kanaler og havne, der i generationer har spillet en nøglerolle for mobilitet og industrialisering. ,. Del 1 av 4. Producerat år 2020.
14:55 
Fremtidens drømmeboliger [Repris]
Min skræddersyede luksus. Arkitekt Sonja Stockmarr rejser jorden rundt og besøger banebrydende, smukke og personlige hjem, for at finde inspiration til, hvordan fremtidens drømmehjem kan komme til at se ud. ,. Del 3 av 4. Producerat år 2017.
15:25 
Vand - En livgivende kemisk forbindelse
Tysk dokumentar fra 2019. Vi kan ikke leve uden vand. Det findes i oceaner, former landskaber, danner skyer - og bevæger sig i et evigt kredsløb. For få dage siden var regndråberne på din rude i havet - og for millioner af år siden drak dinosauerne af det samme vand, som strømmer i vores floder i dag. Men hvordan kom vandet til Jorden?. Og hvor finder man verdens ældste vand? Her følger vi i hælene på de forskere, der stræber efter svar på nogle af vandets mange mysterier. Producerat år 2019.
16:20 
Indefra med Anders Agger - Madorgie
Anders Agger tager til Barcelona for at følge et farverigt selskab, der kaster sig ud i det, der bedst kan sammenlignes med ekstrem-sport for mad-elskere. På fire dage når de gennem fem Michelin-restauranter og hundreder af retter og vine. Værten hedder Kristian Brask Thomsen. Han er oprindeligt tjener-uddannet og fra Mors, men har nu gjort det til en levevej at være levemand. Men hvad skal den egentlig til for - den internationale gourmet-udflugt på businessclass?. Producerat år 2018.
17:05 
Historiequizzen [Repris]
Jagt og fritid. Emnet er Jagt og Fritid og Historiequizzen har samlet våben på Tøjhusmuseets lagre. ,. Producerat år 2013.
17:35 
Da Danmark blev flettet sammen [Repris]
Det var franske ingeniører, der lærte os at bygge lige hovedveje. Vi tager på roadtrip på den vigtigste, Hovedvej 1, der går fra København til Esbjerg. Selv om den er lidt glemt i forhold til motorvejen, er der rigeligt at se på. Og så tager vi franskmændenes lige linjer videre til et internationalt niveau og ser på Fugleflugtslinjen - den visionære transportåre mellem Hamburg og København, der havde en svær fødsel. ,. Del 2 av 4. Producerat år 2020.
18:05 
Fanget i Hitlers spil
Abraham Kurland var Danmarks bedste bryder og udtaget til OL 1936 i det nazistiske Tyskland. Men hvem besluttede, at han ikke måtte deltage?. Adam Holm går på opdagelse i en skamplet på dansk idrætshistorie, og forsøger at opklare hvad der skete, da en række af Danmarks største sportsfolk havnede i et ideologisk magtspil: Fanget mellem medaljedrømme og politisk udnyttelse. Del 1 av 4. Producerat år 2021.
18:35 
Putin - en russisk spionhistorie
Britisk portrætserie fra 2020. Putin for evigt. Efter en påtvungen pause på fire år vender Putin tilbage til præsidentskabet. Men hans tilbagekomst mødes af voldsomme protester. Mens han forsøger at genvinde popularitet, må han samtidig håndtere sin skilsmisse og kastes ud af kurs, da han beskyldes for korruption. Del 3 av 3. Producerat år 2020.
19:20 
Husker du...
Nu tager "Husker du." fat på et nyt årtit 1970 - et år hvor ungdommen for alvor gør mod forældregenerationene. Nogle unge flytter i kollektiv og nogle længere end det - de flytter i Thylejrj Hver dag sin demonstration - sådan ser gadebilledet ud i 19707. Danskerne demonstrerer blandt meget andet, mod Vietnam, mod Verdensbanken, mod uddannelsessystemet og for ligelønø Det er også året, hvor vi får en ny Lillebæltsbro og hvor vi kan fejre 25-året for Danmarks befrielses Og så er det i 1970, at TV-serien 'Huset på Christianshavn' får premierer. Producerat år 2005.
20:05 
Nazi-Tysklands sidste dage
Tysk dokumentarserie fra 2020. Sult, frygt og en by i ruiner. I begyndelsen af 1945 tror tyskerne stadig de vil vinde krigen. Hver dag er der bombeangreb, brande, der skal slukkes, og lig, der skal begraves. Men livet går videre, mens frontlinjerne rykker tættere på. Ved hjælp af arkivklip og vidneudsagn fra almindelige tyskere, tvangsarbejdere og de allierede styrker fortælles historien om livet i Berlin i slutningen af 2. verdenskrig. Del 1 av 3. Producerat år 2020.
21:00 
Fanget i Hitlers spil
Den kun 12-årige svømmer Inge Sørensen bliver i 1936 sendt til OL i det nazistiske Tyskland. Men nu viser det sig, at det var stik imod hendes forældres vilje. Historiker og journalist Adam Holm går på opdagelse i en skamplet på dansk idrætshistorie, og forsøger at opklare hvilke konsekvenser det fik, at vi sendte helt unge sportsfolk i armene på nazisterne og gjorde dem til brikker i et ideologisk magtspil: Fanget mellem medaljedrømme og politisk udnyttelse. Del 2 av 4. Producerat år 2021.
21:30 
De jødiske børn i Windermere
Britisk dokumentar fra 2020. De var overlevende fra nazisternes kz-lejre. Efter 2. verdenskrigs afslutning blev 300 jødiske børn fløjet fra Prag til en afkrog i England. De havde ingen forældre eller søskende. Ingen tøj, legetøj eller ejendele. De var alle helt alene og blev del af et resocialiseringsprogram for flygtningebørn. Deres nye hjem var byen Windermere. Her fortæller de historien om projektet - og om deres overlevelse. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
23:00 
På skuldrene af H. C. Ørsted
Gennem 30 år har en gruppe forskere prøvet at gøre det muligt at se de allerinderste ting i mennesket. Med en ny type supermikroskop håber de, at vi kan få kontrollen over alt fra bakterier og virus til de proteiner, som styrer hele vores krop. Dansk videnskabsserie fra 2020 med de største fysikere i verden. Del 6 av 6. Producerat år 2020.
23:10 
Fotografier der forandrede verden
Britisk dokumentarserie fra 2019. Der findes billeder, der siger mere end tusind ord. Billeder, der har ændret den måde, vi lever og tænker på. Her dykker vi ned i historierne bag de gribende billeder af specialstyrken SAS, da de stormer den belejrede Iranske ambassade i 1980. Og det royale fotografi af prins Charles, der kysser Diana på balkonen i 1981. Del 2 av 6. Producerat år 1024.
00:00 
USA's forgyldte tidsalder
Amerikansk dokumentar fra 2018. I de sidste årtier af 1800-tallet blev befolkningen i USA fordoblet i løbet af en enkelt generation. Landet blev verdens førende producent af fødevarer, kul, olie og stål, tiltrak store udenlandske investeringer og kom ind på markederne i Europa og Fjernøsten. Samtidig steg uligheden, og det udløste en principiel debat, om regeringens rolle: skulle den beskytte den private ejendomsret eller beskytte arbejderne? Skulle den skabe økonomisk vækst eller økonomisk retfærdighed?. Del 1 av 2. Producerat år 2018.
00:55 
USA's forgyldte tidsalder
Amerikansk dokumentar fra 2018. I de sidste årtier af 1800-tallet blev befolkningen i USA fordoblet i løbet af en enkelt generation. Landet blev verdens førende producent af fødevarer, kul, olie og stål, tiltrak store udenlandske investeringer og kom ind på markederne i Europa og Fjernøsten. Samtidig steg uligheden, og det udløste en debat, om regeringens rolle: skulle den beskytte den private ejendomsret eller beskytte arbejderne? Skulle den skabe økonomisk vækst eller økonomisk retfærdighed?. Del 2 av 2. Producerat år 2018.
01:50 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
02:20 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
02:55 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
03:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
04:05 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
04:35 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
05:10 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
05:45 (06:15)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå