Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
06:55 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
07:25 (07:58)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Bertelsen på Shikoku 88 [Repris]
Dansk reportageserie fra Den grønne munk i Kochi øser videre af sin visdom om liv og død. På vej ud af byen dumper Bertelsen ind hos en flok kæmpende sumobrydere. Mange timer senere når han udmattet frem til en ryokan, der skaber minder om hans far. Den næste dag møder han en japansk pilgrim. De slår følgeskab, inden Mikael Bertelsen sidst på dagen når alene frem til en strand. Her overnatter han i livreddertårnet. Sendt første gang 02.11.2017. ,. Del 6 av 10. Producerat år 2017.
09:00 
Danske Vidundere [Repris]
Draved Skov. Danmark var oprindelig et skovland, men det kan være svært at få øje på i dag. Meget af den skov, vi har i dag, er nemlig plantet af mennesker - kun ganske få steder i landet kan vi opleve det tætteste, vi kommer på dansk urskov. Et af de steder er Draved Skov i Sønderjylland, hvor Ann Marker og Danske Vidundere denne gang går på opdagelse. I skoven fortæller skovløber Polle om den uhygge, som Draved Skov også er forbundet med - skoven er nemlig omkranset af højmose, hvilket også er forklaringen på, at skoven har ligget urørt hen i flere tusinde år. Derfor lå galgebakken i udkanten af skoven og her blev røverpak og ulve klynget op til skræk og advarsel. I Draved Skov fortæller forstekspert Peter Friis Møller om de mange fantastiske træer, som for eksempel småbladet lind, der er landets oprindelige urskovs-træ og som kun kan sprede sine frø, når vi har tropedøgn i Danmark. ,. Producerat år 2007.
09:30 
Indefra med Anders Agger - Alkoholiker
Dansk reportage fra 2017. Minnesota er ikke bare en stat i det nordligste USA. Det er også en behandling imod alkoholmisbrug. På Møllen ved Tørring bor en gruppe alkoholikere, der på 5 uger forsøger at forberede sig til et nyt liv som ædru alkoholikere. Det foregår i rundkreds og tæt gruppedynamik under kyndig vejledning af en behandler, der selv har været turen (Møllen) igennem. Sendt første gang 23.10.2017. Producerat år 2017.
10:15 
Vitaminpiller - myte eller mirakelkur?
Britisk dokumentar fra 2018. Vitaminpiller og kosttilskud er løsningen på alle sundhedsproblemer - hvis du tror på reklamer. De gør os klogere, får håret til at skinne og hjælper mod hjerteproblemer. Men sundhedsmyndighederne siger, at vi ikke har brug for dem. Hvem skal vi stole på? Har vi virkelig brug for vitaminer?. Producerat år 2018.
11:05 
Grønlandske Boligdrømme [Repris]
Langt mod Nord hvor der altid flyder isbjerge, ligger Saqqaq, en bygd hvor de fleste bor i selvbyggede typehuse. Præst og fisker Adolf Jensen har selv bygget sit Iglorput-typehus for 20 år siden med hjælp fra familie og venner. Selvbyggerhuset kunne kaldes "det grønlandske nationalhus". Det er symbolet på den traditionelle, grønlandske familie i bygden. De farverige træhuse er det mest udbredte og romantiske billede på den Grønlandske Bolig. Sendt første gang 14.12.2017. ,. Del 4 av 4. Producerat år 2017.
11:35 
Dannelsesrejsen [Repris]
Opera i Paris. Medlem af Det svenske Akademi, litteraten Horace Engdahl tager her sammen med tegneserieskaberen Liv Strömquist ud på en dannelsesrejse, hvor de sammen vil opsøge intressante steder, der er forbundet med deres helt personlige favoritter i kulturhistorien. I dag rejser de til Paris, hvor de vil se på den franske opera i almindelighed og den italienskfødte komponist Jean Baptiste Lully i særdeleshed. Nordvision fra Sverige. ,. Del 5 av 6. Producerat år 2016.
12:05 
Kampen om historien (4:4) Verdens bedste grænse?
Adam Holm inviterer til debat om den grænse, der blev resultatet af afstemningen i Slesvig i 1920. Et flertal blandt nordslesvigerne stemte JA til at vende tilbage til det danske rigsfællesskab. Men kan man overhovedet tale om en genforening ?. Og har vi glemt, at der har været masser af konflikter i årene efter den nye grænsedragning ?. Producerat år 2020.
12:35 
Magten over tronen - Dynastiernes blodige intriger
Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Tidligt i renæssancen var Karl 5. af Habsburg ved at blive Europas mest magtfulde mand. Han var arving til den spanske trone og havde planer om at erobre det Tysk-Romerske Rige. Men hans iver efter et universelt monarki skabte konflikt med Frans 1. af Frankrig. En strid, der bragte krige, forræderi og børnegidsler med sig. Hør, hvordan tørsten efter magt blandt datidens fyrster ændrede Europas grænser, når de episke historier rekonstrueres her. Del 4 av 4. Producerat år 2017.
13:20 
Gamle Danmark
Om de to store mindretal - dem under 18 og dem over 65 år. Gruppen over 60 var på 60 år blevet tredoblet. Obligatorisk folkepension blev indført, men samfundet betragtede de gamle som et uproduktivt og besværligt element. Mørkelægningens store årgange var blevet teenagere med idoler som Otto Brandenburg, Evy fra Parmagade og Vivi Bak. Fortæller og forfatter: Paul Hammerich. Sendt første gang 1984. Del 6. Producerat år 1998.
14:40 
Kampen om grænsen
Vejen til forsoning. I de første år efter 2. Verdenskrig er grænselandet præget af et voldsomt opgør med Hitlertiden. Syd for grænsen håber det danske mindretal på, at Danmark vil kræve Sydslesvig tilbage. Og nord for grænsen rammes det tyske mindretal hårdt af Retsopgøret, hvor 3500 mænd dømmes og interneres. Forsoningen lader vente på sig i årtier. Del 4 av 4. Producerat år 2020.
15:10 
Åndernes huse i Norden - Carl Larsson-gården [Repris]
Rundt omkring i Norden ligger en række kunstnerhjem. Her boede nogle af nordens kunstnere, og her blev der sat ord og billeder og toner på tiden de levede i. Barbara Læssøe Stephensen sætter nogle af vores tid store nordiske kulturpersonligheder i stævne i de selv samme rum hvor kunstnerne sad den gang. I Carl Larssons hus i Sverige samles de til fælles refleksion over 'Den gode barndom'. ,. Del 1 av 5. Producerat år 2018.
15:40 
Hvorfor tager jeg hele tiden på?
BBC-dokumentar fra 2019. Måske er det ikke din egen skyld, at du ikke kan styre din lyst til chokolade, flødekager og andre ting, der får vægten til at stige. Måske har du et gen, kaldet MC4R, som er skyld i, at du ikke kan sige nej til fede ting. Følg fem overvægtige frivillige, der har meldt sig til et videnskabeligt forsøg, der skal vise, hvorfor de tager på. Og om videnskaben kan sejre, hvor slankekurene slår fejl. Producerat år 2018.
16:25 
Indefra med Anders Agger - Den Uafhængige Politiklagemyndighed
Når en borger klager over politifolk i tjeneste, så er det Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP), der efterforsker. Sagerne kan handle om alt fra håndholdt mobiltelefoni til vold og storpolitik. Efterforskningschef Niels Raasted er, ligesom de fleste andre ansatte hos DUP, selv tidligere betjent, men DUP er langtfra en elsket størrelse blandt betjentene. For dem er stoltheden, og i yderste konsekvens jobbet, på spil, når de bliver indkaldt til afhøring. Producerat år 2017.
17:10 
Kampen om historien [Repris]
da kongen jokkede i spinaten. Adam Holm inviterer tre historikere til at debattere om én af monarkiets største politiske kriser i nyere tid: Da Christian X i 1920 fyrer sin regering og udløser "Påskekrisen". I nogle yderst nervepirrende døgn er monarkiets fremtid på spil, men hvordan kunne det komme dertil og hvorfor skånede socialdemokraterne kongen?. ,. Del 1 av 4. Producerat år 2019.
17:40 
Kære Tove Ditlevsen
I 1960 skriver Edith til Tove Ditlevsens brevkasse i Familie Journalen. Hun er gift med én mand, men forelsket i en anden. Hendes ægteskab er ulykkeligt og hendes mand er følelseskold. Få uger efter kommer der svar - men hvad svarer Tove, følger Edith hendes råd og hvorfor svarer Tove som hun gør?. Del 1 av 6. Producerat år 2020.
18:10 
USA's forgyldte tidsalder
Amerikansk dokumentar fra 2018. I de sidste årtier af 1800-tallet blev befolkningen i USA fordoblet i løbet af en enkelt generation. Landet blev verdens førende producent af fødevarer, kul, olie og stål, tiltrak store udenlandske investeringer og kom ind på markederne i Europa og Fjernøsten. Samtidig steg uligheden, og det udløste en principiel debat, om regeringens rolle: skulle den beskytte den private ejendomsret eller beskytte arbejderne? Skulle den skabe økonomisk vækst eller økonomisk retfærdighed?. Del 1 av 2. Producerat år 2018.
19:05 
Agatha Christie - krimiens ukronede dronning
Tysk dokumentar fra (Agatha Christie - Queen of Crime) Den britiske krimiforfatter Agatha Christie er verdens mest oversatte forfatter. Hendes bøger med hovedpersoner som den excentriske, belgiske detektiv, Hercule Poirot, og den alt andet end snæversynede gammeljomfru, Miss Marple, har solgt mere end en million eksemplarer på verdensplan, og hun anses som grundlæggeren af den moderne, britiske kriminalroman. Producerat år 2018.
20:00 
BAFTA-filmprisen
Thomas Vinterbergs 'Druk' kan hente ikke færre end fire priser hjem, når det britiske filmakademi hylder årets bedste film og største præstationer i et virtuelt, men festligt show med masser af internationale stjerner på plads hjemme i stuerne. 'Druk' er nomineret i kategorierne bedste ikke-engelsksprogede film, bedste instruktør, bedste originalmanuskript og bedste mandlige skuespiller (Mads Mikkelsen). Aftenens største favoritter er de roste dramaer 'Nomadland' og 'Rocks', der hver er nomineret til syv BAFTA-priser. Producerat år 2021.
22:00 
Guru [Repris]
Andreas Mertz er vendt hjem til barndomsbyen Silkeborg for at introducere byens indbyggere for coachingforløbet "Gå selv". Et indslag hos den lokale tv-station skal gøre byen opmærksom på Andreas' ankomst, inden det første coachingseminar sparkes i gang på det lokale fodboldstadion. Men det er ikke alle i byen, der forstår, hvorfor man skal lave store livsforandringer, når man egentlig har det godt i forvejen. ,. Del 1 av 6. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
23:00 
Exit - de norske milliardærer
Drengene inkasserer gevinsterne fra aktiehandlen, og stemningen er i top. Det hele kulminerer i alle tiders maskebal. Men da damerne dukker op, er der flere, som får nerver på. Säsong 2. Del 7 av 8. Producerat år 2020.
23:40 
Exit - de norske milliardærer
Det er dagen derpå. En af vennerne får opfyldt sine drømme, mens andre kæmper med mareridt. Hermine tager sagen i sin egen hånd for at få kontrol over livet og fremtiden. Säsong 2. Del 8 av 8. Producerat år 2020.
00:20 
Undercoveragenten
Svensk dokumentarserie fra 2020. Rekrutteringen. I 1995 tilbyder politiet den 29-årige bartender Peter Rätz at blive deres informant, da han arbejder på flere af rockernes stamsteder. Han takker ja til tilbuddet uden at vide, hvad den hurtige beslutning kommer til at betyde for resten af hans liv. Del 1 av 6. Producerat år 2021.
00:50 
Til Sama
Anmelderroste og prisbelønnede "Til Sama" er en rørende og intim dokumentar lavet af den 26-årige mor Waad al-Kateab, der har filmet de sidste dage af kampen om Aleppo i Syrien til sin 1-årige datter Sama, såfremt Waad og hendes mand, der er læge på det sidste hospital i Aleppo, ikke overlever krigen. Filmen er formet som et langt kærlighedsbrev til Sama, og forsøger at besvare det, som andre Syrien-film ofte efterlader ubesvaret: Hvorfor bliver disse mennesker? Hvad holder dem fast i en zone af krig og død - og hvordan er hverdagen midt i sådan et kaos? Sama bliver født 1. januar 2016 - et lille glimt af håb i en ubegribeligt mørk tid. Hospitalet bliver bombet, men fortsætter med at tage imod sårede mænd, kvinder og børn. Små lommer af lykke med deres datter, giver dem styrke til at fortsætte. Sama bliver et symbol på kærlighed og håb, som ingen tyran kan ødelægge. Producerat år 2019.
02:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
03:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
03:35 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
04:10 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
04:40 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
05:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
05:50 (06:20)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå