Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
06:45 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
07:20 (07:51)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Guddommelig Sex - Fristelser [Repris]
Sex og religion. Mange vil nok mene, at det er to uforenelige størrelser. Men religionerne har til alle tider haft holdninger til sex. På Trudsholm Gods har DR K samlet troende mennesker, lige fra den seksuelt uerfarne muslimske kvinde til det indremissionske par til en snak om, hvad religionen betyder for deres sexliv. Præster og religionseksperter giver også deres bud på, hvad religionerne betyder for sexlivet, og om det ligefrem er lettere for religiøse at opnå guddommelig sex. I dette program fortæller de troende, hvilke seksuelle fristelser de oplever, og hvordan en bøn til gud kan hjælpe mod fristelsen, at se porno. ,. Del 2 av 4. Producerat år 2014.
09:00 
Kunstnermøder [Repris]
Filminstruktør Christoffer Boe møder billedhugger Ingvar Cronhammar. "Kunstnermøder" går tæt på nogle af de helt store spørgsmål om kunsten og livet igennem to skabende mennesker. Omdrejningspunktet er den ene kunstners ønske om at møde den anden, som de beundrer, og hvis virke og verden, de fascineres af. De to kommer ofte fra vidt forskellige erhverv. Som seere kommer vi med når processen i det kunstneriske arbejde udforskes og diskuteres. Og vi tager med ud, hvor kunstneren har sit fristed og finder sin inspiration. ,. Producerat år 2010.
09:30 
Indefra med Anders Agger - Nationalbanken
Nationalbanken er bankernes og hele Danmarks bank. Storebroder-typen, der bliver bekymret, når vi andre holder forbrugsfest. Det er ti år siden, bunden gik ud af verden, og vi havnede i en finanskrise, de færreste havde forudset. En af Nationalbankens vigtigste opgaver er at sikre, vi ikke havner der igen. Og der bliver lyttet, når Nationalbankdirektøren åbner munden. For lige under overfladen ligger den der stadig: Den kollektive frygt for boblen, der brister. Anders Agger følger med i en periode for at forsøge at greje, hvordan en bankdirektør for hele Danmark regner det hele ud - og arbejder i spændet mellem storpolitik og penge-psykologi. Producerat år 2018.
10:15 
Giganterne
Tysk naturprogram fra 2018. Dyreverdenen er fuld af kæmper, der fylder os med ærefrygt og undren. Hvorfor fascinerer de os, og hvorfor er de så store?. Inden for hver art er der nogle, der er større and andre. Den største kat, den sibiriske tiger, jagter den største hjort, elgen. De store bøfler kan jage løver på flugt, og jorden ryster, når flodheste slås. Og selv den fire meter høje og 11 tons tunge afrikanske elefant er en dværg i forhold til den 20 meter lange og 55 ton tunge kaskelothval!. Producerat år 2018.
11:05 
Fremtidens drømmeboliger [Repris]
Mit åbne helle. Arkitekt Sonja Stockmarr rejser jorden rundt og besøger banebrydende, smukke og personlige hjem, for at finde inspiration til, hvordan fremtidens drømmehjem kan komme til at se ud. ,. Del 1 av 4. Producerat år 2017.
11:35 
Dannelsesrejsen [Repris]
Moskva. Svensk reportageserie fra (Liv och Horace i Europa - den nya resan) To af Sveriges mest toneangivende kulturpersonligheder, litteraten Horace Engdahl og tegneserieskaberen Liv Strömquist, tager på en klassisk dannelsesrejse gennem Europa. Her er deres destination Moskva i Rusland. ,. Del 5 av 6. Producerat år 2017.
12:05 
Historiequizzen [Repris]
Etikette. Historiequizzen handler om etikette og har fundet en spyttebakke i Nationalmuseets magasin. ,. Producerat år 2013.
12:35 
Putin - en russisk spionhistorie
Britisk portrætserie fra 2020. Vejen til magten. Vladimir Putin har regeret Rusland med en jernnæve i 20 år - og er en af de mest frygtindgydende politikere i vor tid. I tre afsnit udforskes Putins vej til magten gennem arkivoptagelser og interviews med dem, der står ham nærmeste og hans modstandere. Kom med ind i sindet på en af det 21. århundredes mest indflydelsesrige ledere. Hvem er manden bag myten?. Del 1 av 3. Producerat år 2020.
13:25 
Danske drømme
1974-1976. En TV-historie om det moderne Danmark. Kvinderne gør oprør, danner basisgrupper, tager på Femølejr og forvirrer manden, mens bilerne står stille om søndagen. Poul Hartling forsøger med sine smalle Venstreregering at styre Danmark gennem den internationale krise, men må overlade magten igen til Anker Jørgensen. Danskerne flytter i kollektiv og Leif Panduro fanger tidsånden med sine TV-spil. Der er røde faner og strejker i en tid der er præget af splittelse og forvirring. Sendt første gang. Del 2 av 10. Producerat år 1998.
14:25 
Kære Tove Ditlevsen
Kurts kone er indlagt sammen med Tove Ditlevsen og assisterer hende, når hun svarer på spørgsmål i hendes brevkasse i Familie Journalen. Eilifs liv krydser flere gange Tove Ditlevsens og til hendes begravelse sælger han alle sine blomster, for at hjælpe de sørgende. Gennem et helt liv, sætter Tove Ditlevsen sit aftryk på danskerne. Del 6 av 6. Producerat år 2020.
14:55 
Fremtidens drømmeboliger [Repris]
Min bæredygtige oase. Arkitekt Sonja Stockmarr rejser jorden rundt og besøger banebrydende, smukke og personlige hjem, for at finde inspiration til, hvordan fremtidens drømmehjem kan komme til at se ud. ,. Del 2 av 4. Producerat år 2017.
15:25 
Når broer slår ihjel
Britisk dokumentar fra 2019. I 2018 kollapser en motorvejsbro i den italienske by Genova. 27 biler styrter mod jorden, og 43 mennesker dør. Broen er fra 1960'erne, hvor et boom i motorvejsbyggeri fandt sted. Disse broer er nu ved at blive nedslidte. Hvorfor kollapsede broen i Genova?. Er det kun et spørgsmål om tid før flere af verdens broer bryder sammen?. Producerat år 2019.
16:20 
Indefra med Anders Agger - Fixerum
Anders Agger kommer helt tæt på narkomanerne i fixerummet i Aarhus. Blandt andre Tristan, der har domme for drabsforsøg og millionrøverier, men er endt som hjemløs og på sprøjten. Kirkens Korshær, der driver stedet for kommunen, har helt undtagelsesvist givet Anders Agger adgang til at sætte ansigt og ord på skæbnerne i fixerummet. Mens brugerne indtager deres heroin, kokain og Ritalin, får Anders Agger deres historier. Det bliver et møde med overraskelser, dybe dilemmaer og brudte aftaler - og et møde som bringer tv-værten ud på kanten af sin egen rolle som journalist. Producerat år 2018.
17:05 
Historiequizzen [Repris]
Tro. En finger i øllet for at gøre den lækker. Men hvis' finger var bedst? Få svaret i i Historiequizzen hvor emnet er Tro. ,. Producerat år 2013.
17:35 
Da Danmark blev flettet sammen [Repris]
Find den nostalgiske kikkert frem og rejs med, når vi følger i sporene på alle tiders dansk transporthistorie. Den ligger lige udenfor vinduet og er altid et stop værd. Vi begynder med kanaler og havne, der i generationer har spillet en nøglerolle for mobilitet og industrialisering. ,. Del 1 av 4. Producerat år 2020.
18:05 
Putin - en russisk spionhistorie
Britisk portrætserie fra 2020. Fjender og forrædere. Da Putin ankommer til Kreml, som ukendt og uprøvet præsident, forventer de russiske oligarker, at de kan kontrollere ham. Men Putin øger sit greb om magten - og det får hans fjender at mærke. Del 2 av 3. Producerat år 2020.
18:55 
Mindeportræt af prins Philip
Britisk dokumentar fra 2021. En hyldest til prins Philip. Den 9. april 2021 sov hertugen af Edinburgh stille ind på Windsor Castle, 99 år gammel. Her tegner hans familie, nære venner, politikere og kendte et portræt af manden, der var dronning Elizabeths urokkelige støtte i over 70 år. Producerat år 2021.
19:55 
Burma rundt med Simon Reeve
BBC rejseserie fra 2018. Burma (Myanmar) - et smukt, men uroligt land. Tidligere styret af militæret, men som senere fik en demokratisk valgt regering - med den verdensberømte nobelpristager Aung San Suu Kyi som leder. En regering som i 2017 overraskede verden, da den begik forbrydelser mod landets etniske mindretal Rohingya-muslimerne. Her undersøger Simon Reeve krisen, og møder de skæbner, der er berørt af hadet mod dem. Del 1 av 2. Producerat år 2018.
20:55 
Dokumania
Britisk dokumentar fra 2020. Rædslernes børnehjem. I 2007 ryster en skandale den britiske ø Jersey. Omdrejningspunktet er det nedlagte børnehjem Haut de la Garenne, hvor tidligere beboere står frem med anklager om seksuelle overgreb og totur. Men stærke kræfter forsøger at mørklægge sagen, indtil to bloggere slår sig sammen med tidligere politifolk og overlevende fra rædslernes hus for at tvinge øsamfundet til at konfrontere sin fortid. Her dykker vi ned i den værste sag om børnemishandling i Storbritanniens historie. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
23:00 
Guru [Repris]
Den hjemvendte Andreas er til middag hos barndomsvennen Ralph og ser en oplagt mulighed for at bringe Ralph videre i sin udvikling og væk fra sin familie. Efter en succesfuld "Gå selv-workshop", bliver Andreas' tålmodighed testet, da han møder en kvinde, der for en seksuel udveksling kan åbne muligheden for en række nye kunder til coachingforløbet. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2020.
23:30 
Sekten i Knutby
Svensk dokumentarserie fra 2020. Urban, præst og Åsa Waldaus nærmeste fortrolige, er begyndt at kalde flere kvinder i menigheden for sine "døtre". En af kvinderne er under 18 år. Da sandheden bliver opdaget, begynder alting at krakelere. Del 5 av 6. Producerat år 2020.
23:50 
Sekten i Knutby
Svensk dokumentarserie fra 2020. Til sidst kollapser Knutby Filadelfia, og den tidligere forstander Peter Gembäck går til politiet og anmelder sig selv og sine gamle kolleger. Det handler om mishandel, ulovlig tvang og seksuel udnyttelse af personer i et afhængighedsforhold. Nu skal han, Åså Waldau og Urban have deres dom. Del 6 av 6. Producerat år 2020.
00:25 
Fanget i Hitlers spil
Abraham Kurland var Danmarks bedste bryder og udtaget til OL 1936 i det nazistiske Tyskland. Men hvem besluttede, at han ikke måtte deltage?. Adam Holm går på opdagelse i en skamplet på dansk idrætshistorie, og forsøger at opklare hvad der skete, da en række af Danmarks største sportsfolk havnede i et ideologisk magtspil: Fanget mellem medaljedrømme og politisk udnyttelse. Del 1 av 4. Producerat år 2021.
00:55 
Den dag vi gik på månen
Canadisk dokumentar fra 2018. Det var en dag fuld af farer. En dag, hvor tre mænd risikerede alt. Den dag vi satte en mand på Månen. Gennem interviews med nøglepersoner i kontrolcentret i Houston, astronauternes pårørende og NASA-embedsmænd skruer vi tiden tilbage til Apollo 11-missionen. Vi får indblik i måneprojektets betydning for USA og hører, hvordan den første månelanding var ved at mislykkes. Producerat år 2019.
01:40 
Fotografier der forandrede verden
Britisk dokumentarserie fra 2019. Der findes billeder, der siger mere end tusind ord. Billeder, der har ændret den måde, vi lever og tænker på. Her dykker vi ned i historierne bag det ikoniske foto af Buzz Aldrin under månevandringen i 1969 . Og det symbolske billede af en ung mand, der står foran de store tanks på Den Himmelske Freds Plads i 1989. Del 1 av 6. Producerat år 2019.
02:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
03:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
03:35 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
04:10 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
04:40 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
05:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
05:50 (06:20)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå