Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
06:50 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
07:25 (07:58)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Hvis vægge kunne tale [Repris]
Svensk reportageserie fra 2018. Midt i byen Vaxholm ligger det gamle skolehus, der nu er blevet et beboelseshus. Blandt husets skæbner finder Christopher O'Regan både sælsomme kærlighedshistorier, en højtstående militærperson, der har afgjort vigtige slag i 1700-tallet, og et nervepirrende sølvtyveri. Erika Åberg river træfiberloftet ned i håb om at finde et smukt plankeloft inde bag ved. ,. Säsong 4. Del 4 av 6. Producerat år 2018.
09:30 
Den svære kunst [Repris]
Thomas Alkärr udforsker kunstens verden. I dag vil han trodse det faktum, at han kun har dykket en enkelt gang i sit liv. Han vil nemlig svømme ned til havets bund og her opleve hundredvis af fantastiske skulpturer. Sikkert på land igen stopper hans søgen ikke med det: Han skal være med til at lave en skulptur af sne, og det betyder tre døgn i gedigen snestorm. ,. Del 3 av 6. Producerat år 2016.
10:00 
Historiequizzen [Repris]
Frederiksborg Slot. Adrian Hughes er vært, når Historiequizzen besøger Frederiksborg Slot i Hillerød. Hvor hurtigt kan en hest løbe fra slottet til København - og dør den af det? Du kan få svaret i Historiequizzen, for det har Christian 5 faktisk afprøvet. Gæt selv med, når der skal quizzes om voksfigurer, forbud mod dagbøger og meget mere. Deltagerne er Cecilie Nielsen og Jakob Danneskiold-Samsøe, der dyster mod Trine Halle og Kåre Johannessen. ,. Producerat år 2014.
10:30 
Historiequizzen [Repris]
Københavns universitet ll. Historiequizzen med Adrian Hughes går igen på opdagelse i Københavns gamle Universitet på Vor Frue Plads. Hvorfor er der et fængsel i kælderen, og passer det, at Tycho Brahe aldrig har bestået en eksamen? Kig med indenfor i Festsalen, forhallen og det gamle fængsel. Deltagerne er Hanne Fabricius og Jakob Danneskiold-Samsøe mod Lise Gerda Knudsen og Mads Thernøe. ,. Producerat år 2014.
11:00 
Team Bachstad - kurs Mongoliet [Repris]
Med højt humør deltager seriens to rejsende værter, Øystein Bache og Rune Gokstad, i et velgørenhedsrally, hvor de skal køre en temmelig pensioneret brandbil fra Oslo til Mongoliet. Motorproblemer, en del sprogforvirring og maveproblemer er blot nogle få af de udfordringer, de møder på den eventyrlige rejse. ,. Del 1 av 6. Producerat år 2012.
11:30 
Team Bachstad - kurs Mongoliet [Repris]
Med højt humør deltager Øystein Bache og Rune Gokstad i et velgørenhedsrally, hvor de skal køre en temmelig pensioneret brandbil fra Oslo til Mongoliet. Motorproblemer, en del sprogforvirring og maveproblemer er blot nogle få af de udfordringer, de møder på den eventyrlige rejse. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2012.
12:00 
Halvbroderen [Repris]
På Norges befrielsesdag i 1945 bliver Vera voldtaget på tørreloftet. Ni måneder senere bliver Fred født i en taxa. Yderligere 43 år senere er Veras anden søn, Barnum, tilbage på tørreloftet for at lede efter møbler til sin nye lejlighed. På loftet finder han sin mors gamle kamera med et billede af Fred. Fred forsvandt for 22 år siden, men på et tidspunkt har han været tilbage i byen - men hvorfor?. ,. Del 1 av 8. Producerat år 2012.
12:45 
Halvbroderen [Repris]
Kræmmeren og klovnen Arnold flytter ind hos kvinderne på Kirkeveien, og efter nogle år får han og Vera sammen sønnen Barnum. Mange år senere fortsætter den voksne Barnum med at lede efter sin forsvundne halvbror, Fred. I håb om at finde svar opsøger han Freds gamle bekendte - deriblandt journalisten, der skrev om Fred som ung bokser. ,. Del 2 av 8. Producerat år 2012.
13:35 
Strisserne i Delhi
Britisk dokumentarserie fra 2017. Byen Delhi i Indien vokser eksplosivt, og i 2016 steg antallet af forbrydelser med 20%. Der er kun 8500 politibetjente til at holde lov og orden blandt 18 millioner indbyggere. For kvinder er byen landets farligste. Derfor prøver Delhi politi at rekruttere 3000 kvindelige betjente. Den kvindelige rekrut Sonam får sin ilddåb, da en gruppe kvinder angriber politiet. Samtidigt efterforsker betjenten Amit dødstrusler og afpresning, som tilsyneladende kommer fra en fængslet gangsterboss. Del 1 av 2. Producerat år 2017.
14:25 
Strisserne i Delhi
Britisk dokumentarserie fra 2017. Byen Delhi i Indien vokser eksplosivt, og i 2016 steg antallet af forbrydelser med 20%. Der er kun 8500 politibetjente til at holde lov og orden blandt 18 millioner indbyggere. Politiet forbereder sig på Holi-festivalen, hvor druk og kriminalitet stiger proportionelt. Ni dage inden festivalen må betjenten Arvind efterforske et brutalt mord på en 64-årig mand. Han er blevet dræbt med sværd under en parkeringsstrid. Men både politiet og retssystemet har få ressourcer at gøre godt med. Del 2 av 2. Producerat år 2017.
15:10 
DR2 snorker igennem
Snorken kan være alt fra imponerende til decideret irriterende, og vi kender alle sammen en der snorker, hvis vi altså ikke selv er den. I Danmark er der faktisk over en million mennesker der snorker, man siger hver femte. En af dem er journalist Oliver Zahle, som ofte bliver sendt på sofaen af kæresten, men det skal være slut. For som Oliver siger er det at sove på sofa'en begyndelsen på enden. På sin rejse til at blive snorkefri vil Oliver finde ud af om det er farligt at snorke? Hvor skadeligt det er for parforholdet, om kvinder snorker og selvfølgelig. Finde Danmarks vildeste snorkere. Producerat år 2019.
16:10 
Den første brite - gåden om en 10.000 år gammel mand
Britisk dokumentar fra 2018. Et videnskabshold fra det naturhistoriske museum i London har i 2017 genskabt en fuld dna-sekvens af 'Cheddar Man', et næsten ti tusind år gammelt skelet, som i 1903 blev fundet i en hule i Somerset, og er det ældste komplette skelet, der nogensinde er fundet i Storbritannien. Cheddar-manden og hans klan var blandt de første mennesker, der koloniserede Storbritannien i slutningen af istiden, og han er derfor den tidligst kendte forfader til de nuværende briter. Producerat år 2017.
17:00 
Vejen er lang - Rødstrømper og Blåstrømper
I april 1970 starter Danmarks 2. kvindebevægelse med en rødstrømpe-demonstration ned af Strøget i København. Det bliver starten på en stribe aktioner. Bl.a. den første Femø-lejr, der bliver en livsændrende oplevelse for mange. Sideløbende oplever vi i tilbageblik den 1. kvindebevægelse. For 100 år siden førte kvinder en 45 år lang kamp for retten til at stemme og dermed bestemme over sig selv. En af de medvirkende, nydanske kvinder sammenligner sin nuværende situation med dengang. Sendt første gang 07.09.2016. Del 1 av 4. Producerat år 2014.
17:30 
Vejen er lang - Kvindehus og ligeløn
Femø-lejrens succes fører i 1971 til rødstrømpernes besættelse af et forladt hus i København. Snart summer landets første kvindehus af aktiviteter. Nu gælder det ligeløn! Rødstrømperne nægter at betale fuld billetpris i busser, når de kun tjener 80% af mænds løn. De kaster ligelønskager ud over Folketinget. Aktion følger på aktion. Side-løbende oplever vi i tilbageblik de engelske suffragetters vilde aktioner for stemmeret og myndiggørelse. En af de medvirkende, nydanske kvinder fortæller, at i dag er der ikke noget, der hedder myndig i arabisk kultur. Sendt første gang 14.09.2016. Del 2 av 4. Producerat år 2014.
18:00 
Vejen er lang - Kvinde kend din krop
Rødstrømperne kaster ny energi ind i kampen for vedtagelsen af loven om fri abort. Sideløbende bygger de en sliske på Nørreport station i protest mod manglende elevatorer. Barnevogne skal man selv slæbe op og ned af trapperne. Da en kvindegruppe skriver 'Kvinde Kend Din Krop', er en øjeblikkelig klassiker født. Men børn & arbejde - var dengang som nu en varm kartoffel. Til nutidens brogede billede hører også queer feministerne med deres nye syn på krop & køn. Og hvordan har nydanske kvinder det med møddommen? Sendt første gang 21.09.2016. Del 3 av 4. Producerat år 2014.
18:30 
Vejen er lang - Kampen går videre
I 1789 bliver verdens første feminist halshugget. I 1979 er tæv og trusler på livet daglig kost for alt for mange kvinder. Derfor besætter rødstrømper og andre kvindegrupper Grevinde Danner Stiftelsen og starter Danmarks første krisecenter. Sideløbende når ligestilling helt op på statsplan og med FN's kvindekonferencer op på verdensplan. Men pludselig forsvinder Rødstrømpebevægelsen. Hvorfor? Og hvorfor er Danmark i dag håbløst bagud i forhold til verdens andre lande, når det gælder ligestilling? Sendt første gang 28.09.2016. Del 4 av 4. Producerat år 2014.
19:00 
Husker du - 1970'ernes kvinder
I de gode gamle dage var en mand en mand, og en kvinde var en, der gjorde hvad der blev sagt. I 1970'erne er det slut, rødstrømperne går på barrikaderne, de smider bh-en, går som mændene rundt i bar overkrop, kvinderne er socialister og kræver ligeløn og kønskvo-tering. Imens ser mændene undrende til, mens kvindebevægelsen ændrede sig fra en gangart til en politisk manifestation. Sendt første gang 07.02.2009. Producerat år 2009.
20:00 
Jægerne [Repris]
Svensk krimiserie fra 2018. Erik Bäckström er stoppet som politimand og har trukket sig tilbage til sin hjemstavn i Nordsverige. Da mineentreprenøren Markus udsættes for et attentatforsøg, beder han Erik om hjælp til at finde gerningsmanden. Eriks nevø, politieleven Peter, bliver også indblandet i efterforskningen, der hurtigt giver Erik farlige fjender. ,. Del 1 av 3. Producerat år 2018.
21:30 
Drabene på kyststien
I Wales i 2006 begynder kriminalkommissær Steve Wilkins at efterforske et 17 år gammelt dobbeltmord, der aldrig er blevet opklaret. Snart opdager Steve, at sagen tilsyneladende har forbindelse til to andre uopklarede forbrydelser - deriblandt endnu et dobbeltmord. Den formodede gerningsmand sidder i fængsel for røveri. Men han vil snart blive prøveløsladt, så nu haster det med at finde beviser mod ham. Del 1 av 3. Producerat år 2020.
22:20 
Billeder, der ændrede verden [Repris]
Saigon. Den 1. februar 1968 - midt under en af Vietnam-krigens mest blodige kampe, tager fotografen Eddie Adams, et skelsættende foto. Et billede, der bliver et af de mest berømte krigsfotografier nogensinde, og som får enorm stor betydning for amerikanernes engagement i Vietnam-krigen. ,. Producerat år 2013.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
23:00 
Dødsdømt for æresdrab
Britisk dokumentar fra 2019. På dødsgangen i et fængsel i Texas sidder Ali Irsan dødsdømt for to mord. Retten var overbevist om, at drabene var æresdrab - begået af Ali i affekt over, at hans datter var stukket af med en kristen mand. Selv nægter han sig skyldig og hævder, han er offer for islamofobi. Vi ser på sagen fra alle sider med interviews med den dømte selv og med dem, der har været involveret i sagen. Producerat år 2020.
00:00 
Efterforskerne
Mettes forklaring passer ikke med politiets tele-data. Hvor var hun den nat, da hendes mand døde?. Forsvarsadvokat Luise Høj og tidligere statsadvokat Birgitte Vestberg har hver deres syn på politiets efterforskning, men til sidst dukker afgørende oplysninger op. En række tidligere politifolk og advokater retter skarp kritik mod den generelle kvalitet i retssystemet. Del 6 av 6. Producerat år 2020.
00:30 
Familiedrabet og sergenten
Amerikansk dokumentar fra 2014. Den brutale voldtægt og mord på Kathryn Eastburn og to af hendes børn rystede i 1985 den lille by Fayetteville i North Carolina. Kort efter blev sergent Timothy Hennis anklaget og dømt til døden for det grusomme tredobbelte drab. Efter domfældelsen dukkede der imidlertid bevismateriale frem, der satte spørgsmåltegn ved skyldsspørgsmålet, og det blev begyndelsen til en lang rejse gennem det amerikanske retssystem. Producerat år 2014.
01:15 
Massemord på familierestauranten
Amerikansk dokumentar fra 2014. I 2013 efter 17 år på dødsgangen for mordene på fire mennesker i forbindelse med et røveri i en restaurant i Colorado i 1993 ligger Nathan Dunlaps skæbne i hænderne på statens guvernør John Hickenlooper. Men guvernøren står foran et genvalg, og hans beslutning om enten at eksekvere eller udsætte henrettelsen vil give genlyd langt ud over dødsgangen i Colorado. Producerat år 2014.
02:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
02:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
03:05 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
03:40 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
04:10 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
04:45 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
05:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
05:50 (06:20)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå