Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
06:50 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
07:25 (07:58)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Bøger, der gør en forskel [Repris]
Mathilde Walter Clarks "Huset uden ende". Det er nogle af emnerne i Mathilde Walter Clark filosofiske essays. De store emner belyses gennem farverige anekdoter om en gravplads, hvor knoglerne stikker op af jorden og en gorillastatue, der bliver malet lyserød. Anekdoterne blander sig med personlige erindringer om sommerferier i USA, der ender i grumme historier om seriemordere. Vært Maria Månson taler med forfatteren, litteraten og giver ordet til læserne. Sendt første gang 09.08.2020. ,. Producerat år 2020.
09:00 
Kære Tove Ditlevsen
En dag sætter Hannes lærer hende ned i en spand med en klovnehat på hovedet. Hele skolen griner af hende. Det er i starten af 1960erne, mobberiet fortsætter - og til sidst skriver en desperat Hanne til Tove Ditlevsens brevkasse. Hanne får et personligt brev fra Tove. Spørgsmålet er, om hun følger Toves råd? Og hvorfor svarer Tove som hun gør?. Del 2 av 6. Producerat år 2020.
09:30 
Kære Tove Ditlevsen
Dagny føder sit første barn i Sverige selvom hun bor i Danmark. Men de danske myndigheder overser hende. Som nybagt førstegangsmor føler hun sig helt alene i verden. Hun er desperat for at få hjælp. Derfor skriver hun i 1968 til Tove Ditlevsens brevkasse. Men kan Tove overhovedet hjælpe hende og hvorfor svarer Tove som hun gør?. Del 3 av 6. Producerat år 2020.
10:00 
Det fantastiske Italien [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2015. Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur. I dette afsnit besøger de regionerne Marche og Umbrien. ,. Säsong 4. Del 2 av 3. Producerat år 2015.
11:00 
Ekstreme præstationer
Australsk dokumentarserie fra 2016. De irakiske specialstyrker. Den australske eventyrer, Todd Sampson, prøver igen kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. Intet andet menneskeligt forehavende er så hård og konsekvent en udfordring for den menneskelige krop og sind som krig. Todd er blevet inviteret af de irakiske specialstyrker for at opleve, hvordan de forbereder sig på slaget om Mosul. Producerat år 2018.
11:45 
Ekstreme præstationer
Australsk dokumentarserie fra 2016. Jaguar-folket i Amazonas. Den australske eventyrer, Todd Sampson, prøver igen kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. Jaguar-folket lever i regnskoven i Amazonas uden rindende vand og elektricitet, men har til gengæld opøvet en total beherskelse af de farlige omgivelser. Ifølge dem selv takket være giften fra en frø, der skærper deres sanser. Og det må Todd selvfølgelig prøve!. Producerat år 2018.
12:35 
Kennedy-dynastiet (2) - Vejen til magten
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. John F. Kennedy virker som den perfekte kandidat - men bag facaden lurer mørke hemmeligheder. JFK får brug for alt, hvad hans familie kan levere af glamour, penge og magt, hvis han skal vinde præsidentposten i USA. Producerat år 2019.
13:15 
Kennedy-dynastiet (3) - Forbundne brødre
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Godt 100 år efter at John F. Kennedys familie kom til USA - bliver han landets præsident. Kennedyernes drøm er gået i opfyldelse. Men i det første år i Det Hvide Hus erfarer JFK - at ét er at vinde magten, noget andet er at forvalte den. Der er uroligheder i USA og konflikter rundtomkring i verden. Så han satser på dem, han stoler mest på: Familien. Producerat år 2019.
14:00 
Løftet
Tysk dokumentar fra 2016. Hun er smuk, smart og koldblodig. I 1984 forelsker den tyske diplomatsøn Jens Söring sig i Elizabeth Haysom. Og kort tid efter bliver Haysoms forældre fundet myrdet. Söring tilstår at have begået det bestialske dobbeltmord, men trækker senere sin tilståelse tilbage og forklarer, at han handlede af kærlighed til Elizabeth. Igennem breve, interviews og videoklip undersøger vi den dødbringende affære. Hvad skete der i virkeligheden den drabelige aften?. Producerat år 2014.
16:00 
Store danske videnskabsfolk [Repris]
Ole Rømer. Ole Rømer blev verdenskendt som astronomen, der opdagede lysets hastighed som den første ved studier af Jupiters inderste måne. Men han var også et alsidigt geni, der udviklede alt fra det moderne termometer til springvand til den franske konge og gadebelysning i København, hvor han endte som politi- og brandmester. Johan Olsen fra bandet Magtens Korridorer fortæller den fascinerende historie. Hans hjerte brænder for naturvidenskab, og når han ikke står på scenen, arbejder han selv som forsker i biokemi. ,. Producerat år 2015.
16:30 
Store danske videnskabsfolk [Repris]
Peter W. Lund. Naturforskeren Peter W. Lund er berømt for sin opdagelse af sabeltigeren, kæmpedovendyr og andre eksotiske fortidsdyr i brasilianske kalkstenshuler. Han fandt også de første fossiler af fortidsmennesker, som i dag er centrale for forståelsen af menneskets udbredelse på jorden. Johan Olsen fra bandet Magtens Korridorer fortæller den fascinerende historie. Hans hjerte brænder for naturvidenskab, og når han ikke står på scenen, arbejder han selv som forsker i biokemi. ,. Producerat år 2015.
17:00 
Rejsen til Mars
Amerikansk dramadokumentar fra 2016. De to Mars-kolonier - forskerne og den private virksomhed Lukrum - får nu vand og strøm fra samme sted. Men sameksistensen mellem kolonierne er anstrengt, og samtidig rammes rumagenturet af en tragedie. Säsong 2. Del 2 av 6. Producerat år 2018.
17:45 
Mars
Inside SpaceX. Er der liv på Mars? Ikke endnu, men står det til iværksætteren Elon Musk, vil der en dag bo mennesker på den røde planet. Et skelsættende skridt på den rejse tager Musk og rumfartsvirksomheden SpaceX den 6. februar 2018. Her lykkes det nemlig SpaceX at opsende verdens kraftigste raket - Falcon Heavy. Säsong 10. Producerat år 2019.
18:35 
Den blinde tryllekunstner
Amerikansk dokumentar fra 2017. Den 62-årige Richard Turner er kendt som en af verdens største kortkunstner. Han har forbløffet publikum over hele verden med sine legendariske tryllekunster. Mange har måske ikke engang opdaget, hvad der gør hans præstation endnu mere forbløffende, nemlig at han er helt blind. Her fortæller Richard selv om sin vanskelige barndom, hvor han begyndte at miste sit syn, til nu hvor han utrætteligt jagter det perfekte, og kæmper med at forstå, at hans største svaghed også er hans største styrke. Producerat år 2017.
20:00 
Middelhavet rundt med Simon Reeve
BBC rejseserie fra 2018. Middelhavet, med sit krystalklare vand, tiltrækker mere end 300 millioner turister om året. Men både over og under havoverfladen eksisterer der voldsomme ekstremer. Denne gang slutter Simon Reeve sig til det spanske grænsepoliti og møder flygtninge, som forsøger at komme til Europa. Han opdager, at den spanske produktion af frugt og grønt er baseret på underbetalt arbejdskraft. Og på Korsika oplever han, hvordan de kæmper for dyrelivet i Middelhavet. Del 4 av 4. Producerat år 2018.
21:00 
Dokumania
Bag Skyerne - når børn sørger. Dansk prisvindende dokumentar fra Filmen følger de dagligdags, hjerteskærende, og af og til sjove øjeblikke i livet for en gruppe mindre børn, der for nylig har mistet en eller begge forældre. Hos organisationen Good Grief i New Jersey mødes børn, der har mistet en tæt relation. I løbet af et år kommer vi tæt på Kimmy, Nicky, Peter, Nora, Nolan og Mikayla og deres konstante ledsager: Sorgen. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
23:00 
Clement kalder Jorden
Tør vi tro på fremtiden? Svaret søger Clement hos de mest anerkendte eksperter i verden og i Danmark. Producerat år 2021.
23:40 
Trumps Tweets
Hver uge giver Stefan Le Quellec Knudsen og en række USA-entusiaster dig en guidet rundvisning i det amerikanske valg - som det udspiller sig på Donald Trumps glødende Twitter-konto. Producerat år 2020.
23:55 
Spiritisterne [Repris]
Stifterne af Spiritismens Trossamfund, Christina og Jens, har i mange år været i kontakt med det samme 'åndeteam', som de kommunikerer med ved spirituelle seancer. Nu er Jens og Christina ved at samle en ny cirkel af tre interesserede spiritister, som skal hjælpe dem med at få forbindelse til åndeverdenen. Og både de nye og gamle spiritister bliver overraskede over, hvor god kontakt de får til åndernes verden allerede ved første seance. ,. Del 1 av 4. Producerat år 2020.
00:25 
Min film om Scientology
Britisk dokumentar fra 2017. Den karismatiske journalist Louis Theroux forsøger i USA at komme bag kulisserne i Scientology-kirken ved at interviewe medlemmerne af det kontroversielle trossamfund - men de vil ikke tale med ham. I stedet møder han afhoppede medlemmer, der kan fortælle om ubehagelige, og somme tider ekstreme oplevelser i kirken. Samtidig fornemmer Louis, at han bliver skygget af de selvsamme mennesker, som han så forfærdelig gerne vil have i tale. Producerat år 2015.
02:00 
Babylon Berlin [Repris]
Tysk dramaserie fra 2019. Endnu en person med forbindelse til produceren Bellmanns nye film er blevet myrdet. Mens Rath efterforsker sagen, forsøger han og Charlotte også at komme videre i sagen om attentatet mod chefpolitiinspektør Benda. Det bliver ikke lettere, da Greta - stærkt presset af Wendt - pludselig ændrer forklaring. ,. Säsong 3. Del 2 av 6. Producerat år 2019.
03:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
04:05 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
04:40 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
05:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
05:45 (06:20)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå