Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Deadline
06:45 
Deadline
07:20 
Deadline
07:50 
Deadline
08:25 (08:58)
Deadline
09:00 
Nyheder fra Grønland
Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk. Producerat år 2020.
09:30 
5 skarpe om julen [Repris]
I 5 skarpe om julen får du muligheden for at komme bag om gavepapir og juleræs og blive klogere på, hvad julen handler om som kristen tradition. Vi giver dig fem skarpe punkter på 20 minutter, der skærer ind til benet på julens tidspunkter. ,. Del 1 av 4.
09:45 
Krop, Sex & Samba [Repris]
Chris Pedersen rejser med den brasilianske sangerinde Carla Schack til Brasilien - et land under enorm forvandling. Vi besøger en plastikkirurg, møder klienterne og opdager et modemagasin kun med botox og brystimplantater. Sendt første gang 02.06.2016. ,. Del 2 av 4. Producerat år 2015.
10:15 
Historisk god sex - Pionererne [Repris]
For 100 år siden var det sygt at have lyst til sex. I dag er det sygt ikke at have lyst. Sex: Pionererne er historien om de pionerer der de sidste 100 år har kæmpet for at sætte lysten fri. I dette program fortæller børn af tidens helt store frontløbere om at vokse op i hjem, hvor der - stik mod normen - blev talt åbent om sex, prævention og lyst. Det er Jo Leunbach, datter af den berømte abortlæge, Jonathan Leunbach og Peter Hegeler, søn af psykologerne, Inge og Sten Hegeler. ,. Del 3 av 4. Producerat år 2016.
10:45 
Kunstnerkolonien i Skagen [Repris]
De seks kunstnere er i fuld gang med deres nye værker i kunstnerkolonien i Skagen. Erik A. Frandsen står op midt om natten for at studere det unikke lys ved solopgang. Frederik Næblerød venter utålmodigt på flere lærreder, da han allerede er løbet tør og derfor må tænke ud af boksen. Alle kunstnerne besøger Skagens museum, hvor særlig Cathrine R. Davidsen søger inspiration i Anna Anchers dystre værker. ,. Del 3 av 6. Producerat år 2020.
11:15 
Der er et yndigt land - den jyske hede
Når du lukker øjnene, hvad er det så for et Danmark, du ser? Er det brede bøge, grønne lunde og sejlernes tusindtal?. Sådan malede guldaldermalerne Danmark - overdådigt, smukt, og struttende af stolthed og fædrelandsfølelse. Men hvor finder man egentlig de landskaber, som 1800-tallets malere kaldte det ægte danske?. I fire programmer går dramatikeren Line Knutzon og kulturjournalisten Chris Pedersen vores kendte og elskede landskabsmalerier i sømmene. For findes maleriernes Danmark i virkeligheden - eller viser de snarere det Danmark, vi stadig drømmer om? I dette program tager Chris Pedersen og Line Knutzon på opdagelsesrejse til Himmelbjerget, hvor et ganske særligt billede blev malet i 1842, og de undersøger, om der stadig findes spor af det eksotiske Jylland i hedens hovedstad Herning. Sendt første gang 30.10.2018. Producerat år 2018.
11:45 
Vil du bo her? [Repris]
Denne gang i "Vil du bo her?" er værten Frederikke Aagaard rykket ind i en lejlighed på Østerbro i København i 24 timer. Her er stilen rå og enkel som en del af indretningstendensen Slow Luxury, der er ny og stammer fra USA. Med sig har Frederikke sin gæst, tv-værten Chris Pedersen. Her afprøver og oplever de hjemmets indretning og den livsstil, det udtrykker. Til sidst stiller de sig selv og hinanden spørgsmålet: "Vil du bo her?". ,. Del 6 av 8. Producerat år 2015.
12:15 
Vil du bo her? [Repris]
Frederikke Aagaard er bange for at blive søsyg, når hun sammen med en gæst flytter ind på en husbåd i Sydhavnen. Med sig har hun denne gang David Zahle fra tegnestuen BIG. David er en af Danmarks dygtigste arkitekter, når det handler om at forvandle bygninger. Han har bl.a. tegnet Søfartsmuseet i Helsingør - og er ikke bange for havet - eller en frisk morgendukkert fra husbåden. Både Frederikke og David bliver også meget overrasket, da de finder ud af, at man selv kan dyrke mad under vandet midt inde i Københavns Havn. ,. Del 7 av 8. Producerat år 2015.
12:45 
Vi kæmper for at overleve
Jette Simon møder Niklas og Kevin, et tvillingepar på 25 år. De har været adskildt i 10 år og føler sig hver især svigtet af den anden. Ragna er i tvivl om sin værdi for Daniel, og Daniel har svært ved at håndtere sin sårbarhed. Og så får Ann fortalt Emil, hvad hun i virkeligheden mente, da hun fik sagt til ham, at han ikke elsker sine børn. Del 3 av 8. Producerat år 2020.
13:15 
Ud af mørket med Daniel Rye - Martins selvmord
Martin var kun 16 år gammel, da han tog sit eget liv på sin fars kontor, mens resten af familien var på vej hjem fra en tur til København. Daniel Rye besøger Martins forældre, Mai og Kim, for at prøve at forstå, hvordan de som forældre har lært at leve med både chokket, skylden og sorgen, der opstod, da Martin begik selvmord. Del 3 av 6.
14:00 
Gudstjenester
Anders Laugesen er sammen med journalist og forfatter Charlotte Rørth taget til gudstjeneste i Silkeborg Kirke beliggende centralt på Torvet i Silkeborg. Her skal de fejre første søndag i advent, kirkens præst Anette Kortegaard skal prædike, og sammen med kirkens ungdomskor skal de synge: Vær Velkommen DDS 74, Gør døren høj DDS 84, Dejlig er jorden DDS 121. Undervejs vil Maja Lisa Engelhardt også tage del i tjenesten med sin kunst og virke. Producerat år 2020.
15:00 
Applaus
Danskt drama fra 2009. Den anmelderroste, midaldrende skuespillerinde Thea er tilbage efter et afvænningsophold og konfronteres nu med virkeligheden. Under hendes lange nedtur blev hun skilt fra manden Christian og afgav forældremyndigheden over sine to børn. Men nu insisterer hun på, at børnene igen skal være en del af hendes liv. Hendes eksmand giver efter for hendes manipulerende, men charmerende facon og indvilger i at give det en chance. Hun ved, at hun skal bevise, at det er forsøget værd. Men et hårdt liv i rampelysets skær har sat sig dybe spor, og snart begynder fortidens spøgelser at tage over. Producerat år 2009. Regissör: Martin P. Zandvliet, Skådespelare: Shanti Roney, Sara-Marie Maltha, Paprika Steen, Michael Falch.
16:20 
Fargo
Amerikansk thrillerkomedie fra 1997. Bilsælgeren Jerry Lundegaard er bagmanden, da to kriminelle, Carl og Gaear, bortfører hans kone. Ideen er at få svigerfar til at ryste op med nogle penge til Jerrys skrantende forretning, men da en politimand rutinemæssigt stopper Carl og Gaear, går der panik i dem. Snart står politimandens kolleger anført af den gravide Marge Gunderson midt i en mordsag, der tager bizarre vendinger. Producerat år 1996. Medverkande: William H. Macy, Peter Stormare, Frances McDormand, Steve Buscemi, Regissör: Joel Coen.
17:55 
Diego Maradona
Fodboldspilleren Diego Armando Maradona var kendt for sin dribleteknik og udråbt som fodboldgud. Gennem 500 timers hidtil usete optagelser dykker vi ned i den argentinske fodboldlegendes liv fra årene 1984 til 1991. En vanvittig og turbulent tid, hvor Maradona fører Napoli til deres første liga-titel, kæmper med et kokainmisbrug, involveres i mafiaen og får et barn, han ikke vil kendes ved. Engelsk dokumentarfilm fra 2019. Producerat år 2019.
20:00 
Danmark synger julen ind
Se - og syng - med, når flere kor mødes i Koncertsalen og synger et bredt udvalg af julens kendte sange. Repertoiret spænder vidt fra sangene, vi synger rundt om juletræet til salmer til julekalendersange. Udover korene optræder Anne Linnet også med sin nye julesang, "Vi synger julen ind". Årets værter er Mathias Hammer og Katrine Muff (kendt fra "Fra skrål til skønsang"). Programmet sendes LIVE fra DR Koncerthuset 1. søndag i advent. 29. november kl. 20.00 på DR2. Producerat år 2020.
21:00 
Jul med Trines mor
Trines mor har efterhånden ikke hørt fra Trine længe, og julepynten hænger jo ikke sig selv op. Og hvis Trine er blevet vegetar, skal hun så have duck, pig eller porre juleaftene Og hvorfor blander søster Winnie sig hele tidene. Del 1 av 4. Producerat år 2020.
21:15 
Indefra med Anders Agger - Kopenhagen Fur
Kopenhagen Fur er både udskældt minkavl og eksklusiv modebranche. For at forstå hvordan virksomheden og dens 1. 500 ejere navigerer mellem dyrevelfærd og milliardeksport for op mod 10 milliarder kroner, følger Anders Agger den helt nye direktør Jesper Uggerhøj og chefen for virksomhedens modefremstød, den tidligere topmodel Julie Iversen. De fører ham ud til lange rækker af mink i bure - og til launch af vigtige pelskollektioner under modeugerne i København og New York. Producerat år 2016.
22:00 
K2
Knausgård og Spejlmanden i Anes stue. Frederik Cilius, krimiforfatter Katrine Engberg og musiker Jakob Beck anbefaler Karl Ove Knausgårds roman 'Morgenstjernen', 'Spejlmanden' på Mungo Park teatret, podcasten 'Where should we begin' og et stand-up show på YouTube - hjemme i Ane Cortzens stue. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
23:00 
Bøger der gør en forskel
Stine Pilgaards "Meter i sekundet". Producerat år 2020.
23:30 
Troldspejlet & Co.
Er vores filmsamlinger truet af streaming? Og er film bare bedre på VHS?. I dag får Jakob Stegelmann besøg i studiet af filminstruktør Ask Hasselbalch, der er en af de - efterhånden få - der foretrækker at se film på VHS. Vi besøger også en af de sidste ægte videoudlejninger i Danmark, og så ser vi på den nye PlayStation 5-konsol og spillet Spider-Man: Miles Morales. Producerat år 2020.
00:00 
Fordi du er kvinde
Bliv ikke et forsuttet bolsje. Gennem mere end 100 år har kvinder kæmpet for retten til at bestemme over deres egen krop. Kampen har handlet om abort og prævention, men det har også været vigtigt at sige højt at ikke bare mænd, men også kvinder er seksuelle væsener. Og så handler det om ikke at danse efter mandens pibe, men selv tage styringen. I dette historiske program tager Ulla Dahlerup, Louise Kjølsen og andre seje kvinder os gennem udviklingen, når det gælder kvinders seksualitet. Producerat år 2020.
00:45 
Det sorte Washington
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Den amerikanske komiker, W. Kamau Bell, er rejst til Washington for at udforske alt det ved byen, der ikke har med politik og Det Hvide Hus at gøre. Han møder bl.a. Henry Rollins, en af fadderne til hardcore punk, han besøger området U-Street, engang kendt som "Det sorte Broadway", og endelig møder han bandet Trouble Funk lige inden det for første gang i 30 år skal optræde der, hvor det hele begyndte. Producerat år 2019.
01:30 
Deadline
02:00 
Deadline
02:35 
Deadline
03:05 
Deadline
03:40 
Deadline
04:10 
Deadline
04:45 
Deadline
05:15 
Deadline
05:50 (06:20)
Deadline

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå