Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Deadline
06:55 
Deadline
07:25 (07:58)
Deadline
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
Morgenandagten direkte fra Københavns Domkirke. Producerat år 2020.
08:30 
Spædbørn til salg
Britisk dokumentar fra 2018. I USA er åben adoption en milliardindustri, hvor private adoptionsbureauer kan tjene tusindvis af dollars pr. baby ved at matche gravide kvinder med adoptivforældre. Louis Theroux bruger tid med gravide kvinder, som forbereder sig på at give deres babyer væk - ofte på grund af fattigdom, afhængighed og misbrug. Og han møder adoptivforældre, der er villige til at betale 50.000 dollars for en baby - på trods af risikoen for at blive udnyttet. Producerat år 2019.
09:30 
De superriges hotel
Britisk dokumentarserie fra 2018. Der er kun check-in for de superrige. På det 5-stjernet luksushotel Corinthia i London, betaler gæsterne op til titusindvis af pund pr. nat. Her fylder spa-afdelingen fire etager, og personalet består af 54 forskellige nationaliteter. Følg med, når direktør Thomas Kochs tager imod VIP-gæster, der kan bede om alt, hvad de ønsker - så længe de er villige til at betale prisen for det. Og få et sjældent indblik i en verden, der er fremmed for de fleste. Del 1 av 2. Producerat år 2018.
10:30 
De superriges hotel
Britisk dokumentarserie fra 2018. Der er kun check-in for de superrige. På det 5-stjernet luksushotel Corinthia i London, kan gæsternes regning løbe op i 3 millioner pund. Hoteldirektør Thomas Kochs gør alt for at opfylde gæsterne behov. Men for at få succes, i det hårde konkurrencepræget marked, kræver det perfektion. Og da hotellets ene restaurant ikke går godt, hyres en berømt kok. Kan han tiltrække kunder?. Del 2 av 2. Producerat år 2018.
11:30 
Kampen om livet - kan vi afskaffe sult?
Norsk videnskabsdokumentar fra 2017. Biostatistiker og vært Jo Røislien demonstrerer, hvorfor opdræt er en effektiv måde at genetisk modificere på, og undersøger, hvordan cut'n'paste af enkeltgener kan bruges til at gøre væsentlige spiseafgrøder resistente overfor sygdomme. Jo besøger en svinesfarm i Norge og en tyreauktion i Texas, arrangerer et sperm-væddeløb, udforsker genetisk modificerede bananer og kæler med en kat, der lyser i mørket. Producerat år 2017.
12:00 
Kampen om livet - kan vi kurere kræft?
Norsk videnskabsdokumentar fra 2017. Biostatistiker og vært Jo Røislien demonstrerer, hvordan selv enkle regler kan resultere i komplekse resultater, og undersøger, hvordan evolution kan bruges til behandling af kræft. Jo går på en fiskekspedition i Lofoten i Nordnorge, og rejser til Grønland for at se, hvordan miljøet påvirker vores gener. Producerat år 2017.
12:30 
Det forurenede Pennsylvania
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Den amerikanske komiker, W. Kamau Bell, besøger Philadelphia og Chester i Pennsylvania for at undersøge, hvordan forurening i generationer har udsat indbyggerne for sundhedsfare. Og så besøger han en forbrændingsanstalt for at se, om det er muligt for en virksomhed, der udnytter affald, at være en god nabo. Producerat år 2019.
13:10 
Krigens brutale våben - Fra sværd til maskingevær
Dokumentar fra BBC fra 2017. Nyskabelser i våbenfremstilling har altid formet krigen. Historikeren Sam Willis fortæller her om de vigtige øjeblikke i militærhistorien, der førte til ændringer i måden at føre krig på. Uviklingen i våbenfremstillingen i Storbritiannien fra 1800-tallet til Første Verdenskrig handler om at udvikle mere og mere præcise våben fra artillerigranter til rifler og maskingeværer. Del 3 av 3. Producerat år 2017.
14:05 
Smag på Hongkong med Anthony Bourdain
Amerikansk prisvindende mad- og rejseserie fra 2018. Den moderne by Hongkong har en anden side. En utrolig smuk side, der er i overhængende fare for at forsvinde. Anthony Bourdain udforsker byen sammen med en legendarisk fotograf, der stiller skarpt på den måske snart glemte side af Hongkong. Producerat år 2018.
14:45 
Smag på Cajun Mardi Gras med Anthony Bourdain
Amerikansk prisvindende mad- og rejseserie fra 2018. Kokken Anthony Bourdain fejrer Mardi Gras i Louisiana. Regionens traditioner stammer helt tilbage fra middelalderen, og han fordyber sig i de lokale skikke. Iført maske og et frynset kostume slentrer han rundt i byens gader, inden han sætter tænderne i flæskesvær og svin- og rispølse. Producerat år 2018.
15:25 
Min Verdenshistorie - Nina og guerillakrigen
Dansk dokumentarserie fra Nina Bundgaard er på dannelsesrejse, da hun kommer til El Salvador i 1980. Hun er 20 år gammel. Det er et land i borgerkrig, hvor Militærjuntaen undertrykker befolkningen og guerillakrigere slår igen. Nina engagerer sig i kampen for frihed og rettigheder. Men prisen er stor, hun ser sin kæreste blive myrdet og bliver selv fanget af den frygtede dødspatrulje. Sendt første gang 04.03.2014. Producerat år 2013.
15:55 
Min Verdenshistorie - Sydafrika
Dansk dokumentarserie fra Da Nelson Mandela bliver indsat som præsident i Sydafrika er to danskere inviteret med til festlighederne i Johannesburg. Den ene er statsminister Poul Nyrup Rasmussen. Den anden er Morten Nielsen. Morten Nielsen er 23 år da han i midten af firserne beslutter sig for at hjælpe sydafrikanerne i kampen mod apartheid. Sendt første gang 11.03.2014. Producerat år 2013.
16:25 
På gravjagt i det gamle Egypten
Britisk dokumentar fra 2018. Faraoer, forbandelser og fortidsskatte. Tag med Tony Robinson, når han tager på gravjagt i Egypten og undersøger nyopdagede oldtidsfund. Fra Kairo til Aswan begraver han næsen i sandet og udforsker gravkamre, der har været forseglet i 1000 år. Urørte mumier. Et 4000 år gammelt hjerte - og hieroglyffer, der kun er set af de egyptere, som oprindeligt skabte dem. Del 2 av 2. Producerat år 2018.
17:10 
Kærlighed til kanaler
Britisk dokumentarserie fra 2018. Skuespillerparret Timothy West og Prunella Scales vender denne gang tilbage til Oxford-kanalen, hvor de blev forelsket i sejlads for over fyrre år siden. De rejser nordpå fra Banbury med kurs mod den gamle kanalhavn i Braunston. Undervejs får de følgeskab af deres tre børn og mindes deres bedste bådture i Storbritannien og Irland. Ved den endelige destination venter resten af deres familie på at fejre afslutningen på parrets femogtredive kanaleventyr. Säsong 6. Del 9 av 10. Producerat år 2018.
17:55 
Kærlighed til kanaler
Britisk dokumentarserie fra 2018. Skuespillerparret Timothy West og Prunella Scales ser tilbage på nogle af højdepunkter fra deres mange kanalrejser - fra de elegante kanaler i det gamle Amsterdam, den romantiske gondolsejltur i Venedig - og til de mere fjerntliggende rejser, der bragte dem ned ad Nilen ombord på en dahabiya, gennem Indiens grønne vandveje, den fascinerende Rideau-kanal i Canada, de smukke floder i Tigre-deltaet i Argentina og til Sydøstasien. Säsong 6. Del 10 av 10. Producerat år 2018.
18:45 
Halløj på badehotellet [Repris]
Engelsk komedieserie fra 1979. Basil må trækkes med en stokdøv og mildt sagt besværlig ny gæst. Til gengæld vinder han en formue på galopbanen - nu skal han bare sørge for, at Sybil ikke opdager det. ,. Del 7 av 12. Producerat år 1975.
19:20 
Halløj på badehotellet [Repris]
Engelsk komedieserie fra 1979. Basil er begejstret, da han opdager, at to af gæsterne er læger. I hvert fald indtil han finder ud af, at den ene nærmere bestemt er psykiater. Basil går fluks i forsvarsposition. Han ved nemlig, at psykiatere ser sex alle vegne. ,. Del 8 av 12. Producerat år 1975.
20:00 
Dommerens valg
Britisk drama fra 2017. Fiona Maye er en fremtrædende landsretsdommer med et ægteskab, der er ved at kollapse. Midt i sit livs største krise må hun dømme i en sag om liv og død. Af religiøse grunde nægter 17-årige Adam at få en blodtransfusion, der kan redde hans liv. Skal Fiona tvinge Adam til at leve mod hans vilje? For at nå en afgørelse besøger Fiona Adam på hospitalet - et møde, der får stor betydning for dem begge. Producerat år 2017. Medverkande: Fionn Whitehead, Emma Thompson, Stanley Tucci, Regissör: Richard Eyre.
21:40 
Jul med Trines mor [Repris]
Trines mor har efterhånden ikke hørt fra Trine længe, og julepynten hænger jo ikke sig selv op. Og hvis Trine er blevet vegetar, skal hun så have duck, pig eller porre juleaftene Og hvorfor blander søster Winnie sig hele tidene. ,. Del 1 av 4. Producerat år 2020.
22:00 
Jørgensens jul - En vejrværts bekendelser [Repris]
I denne hudløst ærlige serie kommer vi helt tæt på den tidligere vejrvært Anders Jørgensen. Jørgensen er arbejdsløs og kæmper med et voksende problem: Kleptomani. Men drømmen om at vende tilbage som tv-vært lever stadig, og via Peter Tanev får han kontakt til en manager, som lover at skaffe ham et job inden jul. Sideløbende får Jørgensen arrangeret en romantisk date med skolelæreren Katrine. ,. Del 1 av 2. Producerat år 2018.
22:30 
Deadline
23:05 
Troldspejlet & Co - T-Rex-brøl og Peter Albrechtsen
Hvilket rædselsvækkende dyr på film lyder egentlig af skildpadder i løbetid?. Lyden i film og spil har stor betydning for oplevelsen, men ofte hører man slet ikke det, man ser på skræmen. I dag får Jakob Stegelmann besøg i studiet af lyddesigner Peter Albrechtsen, der afslører lidt af lydeffekternes mysterier og blandt andet fortæller om Star Wars' store betydning for lyddesign. Producerat år 2020.
23:35 
Hvad var planen, Martin Rossen?
Tidligere højre hånd for statsministeren, Martin Rossen, er blevet kendt for sin magt, sine strategiske evner og for aldrig at have givet et interview. Han har fået æren for at have ført socialdemokratiet til regeringsmagten, men han er også blevet kritiseret for at være alt for magtfuld. Nu har han overraskende trukket sig fra det politiske liv, for et mere tilbagetrukket job hos Danfoss. I programmet vil Michael Jeppesen forsøge at komme bag om meget af den kritik som Martin Rossen har fået, især det forhold at han var mere magtfuld end de folkevalgte. Hvordan harmonerer det med hans socialdemokratiske værdier om lighed, demokrati og fællesskab? Hvorfor har han aldrig stillet op til et valg, hvorfor var han så pressesky og hvor tæt var han på selv at blive minister da Mette Frederiksen kom til magten?. Producerat år 2020.
00:15 
Clement kalder Jorden [Repris]
Er verdensøkonomien retfærdig?. Kapitalismen truer de nordiske velfærdsstater, mener økonomen Thomas Piketty, der i bogen 'Kapital og ideologi' kræver et opgør med uligheden. Piketty er med fra Paris og i studiet sidder bl.a. boligminister Kaare Dybvad (S) og Christopher Arzrouni. ,. Producerat år 2020.
00:55 
Kampen for kvinders valgret i USA
Amerikansk dokumentarserie fra 2020. Under en blokade foran Det Hvide Hus i 1917 bliver NWP-tilhængere arresteret. Kvinderne sendes i fængsel, hvor de får tæsk, sultestrejker og tvangsfodres. Men deres bestræbelser bærer i sidste ende frugt - da kongressen i 1920 endelig vedtager det 19. forfatningstillæg, der giver kvinder valgret i USA. Del 4 av 4. Producerat år 2020.
01:50 
Deadline
02:25 
Deadline
03:00 
Deadline
03:35 
Deadline
04:10 
Deadline
04:45 
Deadline
05:15 
Deadline
05:50 (06:20)
Deadline

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå