Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Gudstjenester [Repris]
Aarhus Bykirke. Midt i byens pulserende liv ligger det gamle missionshus Eben Ezer. Huset er fra 1925, som dog i 1990'erne var tæt på at blive solgt. I dag rummer det Aarhus Bykirke, der har mere end 400 medlemmer, og som afholder gudstjeneste hver søndag. Gæst er meteorolog Mikael Jarnvig, der sammen med vært Anders Laugesen skal til gudstjeneste ved præsten Henrik Højlund. Foruden lovsange fra kirkens egen samling synger menigheden med på salmerne: Du, som vejen er og livet, DDS 484, Jeg ved, på hvem jeg bygger, DDS 672. ,. Del 3 av 4. Producerat år 2020.
09:25 
Tidens Tegn
Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære. Producerat år 2020.
09:55 
Debatten
Debatprogram om ugens aktuelle emne. Producerat år 2020.
10:55 
Clement kalder Jorden [Repris]
Hvor starter 3. Verdenskrig?. Kan der komme en rigtig krig, som involverer verdens største lande? Eller er tiden løbet fra en 3. Verdenskrig?. Svar søger Clement hos eksperter over hele verden og i studiet i Danmark. ,. Producerat år 2020.
11:35 
Udsigten - den hårdeste straf
Dansk dokumentar fra Hvad er værst; at være tvunget til at kigge ind i en grå mur i Herstedvester Fængsel, eller sidde i sin celle i Nuuk og se ud over en af verdens smukkeste uendelige øde landskaber?. Det er et af temaerne i dokumentaren "UDSIGTEN - den hårdeste straf", som gennem otte år følger byggeriet af Grønlands Ny højsikrede anstalt; det første egentlig lukkede fængsel i landet. Producerat år 2018.
12:30 
Tidsmaskinen om arbejdsmiljø
I Tidsmaskinen skal vi på en rejse, som viser udviklingen i danskernes liv og livsstil. På traditioner der vendes på hovedet og tendenser der dukker op. Vi snakker om det. Laver teater om det. Eller protesterer mod det. I dette program ser vi nærmere på arbejdsmiljø!. Producerat år 2012.
12:50 
Tidsmaskinen
13:40 
Sådan var det i 70'erne
Dansk reportage fra I løbet af anden halvdel af det tyvende århundrede skete der et historisk og mentalt skred i Danmark. Søs Egelind og Anne Hjernøe triller tilbage til den nære fortid i 1974, hvor Danmark for alvor blev moderne. Tidslommen er genskabt af århusianske museumsfolk i samarbejde med nogle af de personer, der levede i datidens lejligheder - kernefamilien med en mor som forlod kødgryderne, det revolutionære kollektiv og gæstearbejderen, der aldrig rejste hjem. Og i den gynækologiske klinik berettes der om seksuel frigørelse, mens det på et hessianbeklædt drengeværelse mest handler om at snave. Sendt første gang 22.06.2013. Producerat år 2012.
15:40 
Mig og Elvis [Repris]
Oplev Finn Nørbygaard og Elvis i deres forrygende sceneshow. Producer: Trine Fensmark. Sendt første gang 9. april. ,. Del 1 av 2. Producerat år 1997.
16:40 
Russian Pizza Blues [Repris]
Serie af Wikke og Rasmussen fra 1995. En falleret russisk rockmusiker og hans 19-årige datter strander i København på vej til 'The Russian Pizza House' i New York. Så er der et par lune brovagter på Langebro, en forelsket buschauffør, en sød stewardesse, der skal giftes samt en ung mand fra landet, som genser sin storebror efter 16 år og tre måneder. På næsten magisk vis vil deres veje krydses i løbet af en eneste skærsommernat. Medvirkende: Sergei: Sergei Gazarov Elena: Marianna Roubintchik Leslie Howard Hansen: Michael Wikke Bjarne Bent: Steen Rasmussen Desuden medvirker: Claus Nissen, Hugo Øster Bendtsen, Robert Grant, Charlotte Toft, Jytte Piloni og mange flere. Manuskript: Steen Rasmussen, Michael Wikke og Mikael Olsen. Foto: Erik Zappon. Musik: Billy Cross og Joakim Holbek. Produktion: Filmkonsortiet Zanzibar i co-produktion med bl.a. DR TV-Drama. ,. Del 1 av 3. Producerat år 1993.
17:10 
Monty Python's Flying Circus [Repris]
I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam. ,. Del 39. Producerat år 1969.
17:40 
Monty Python's Flying Circus [Repris]
I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam. ,. Del 40. Producerat år 1969.
18:10 
Han kom, han så, han skød
Amerikansk westernkomedie fra 1970. Den amerikanske lejesoldat Hogan er på vej mod Mexico for at melde sig under den mexicanske oprørsbevægelses faner. Undervejs redder han nonnen Sara fra at blive voldtaget. Hun er også på en mission for mexicanerne, og de slår følgeskab, da de tilsyneladende har fælles interesser - det tror Hogan i det mindste. Producerat år 1969. Medverkande: Manuel Fábregas, Clint Eastwood, Shirley MacLaine, Regissör: Don Siegel.
19:50 
Før Søndagen
De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager skuespilleren Bodil Jørgensen fat på salmen "Nu fryde sig hver kristen mand". Producerat år 2017.
20:00 
Her er dit hit
Frk. Escobar med L.O.C. DR2 dykker ned i 8 store danske hits og forsøger at finde ud af, hvorfor netop de sange er blevet allemandseje. Vi har fyldt programmerne med gode historier, musiknørderi og livemusik. Aftenens hit er Frk. Escobar med L.O.C. Del 1 av 8.
21:00 
DR2 på æblerov
Spontan sang og mundvand opstår, når de passionerede æbleentusiaster, Frank Erichsen og Per Kølster, smager sig gennem Æble-danmark i jagten efter glemte, danske æblesorter. På deres roadtrip gennem landet finder de svaret på, hvor alle æblers moder findes, hvordan æblet gik fra at være en kongelig til en folkelig frugt, og hvordan vi har brugt æblet i madlavning i både krigs- og fredstid. Promillen i blodet stiger til slut - for betyder gourmetrestauranternes efterspørgsel af dansk æblecider, at de danske æblesorter har en fremtid?.
22:00 
Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tag med, når Jonatan Spang spænder apokalypsens ryttere foran satirevognen og rider igennem ugens historier. Jonatan spinner nyhedshjulet, stikker sit satirespyd dybt ind i dobbeltmoralen, griller hyklerne og bringer dig helt tæt på sandheden. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
23:00 
Jackie
Chilensk-amerikansk drama fra 2016. Jacqueline Kennedy sidder i bilen ved siden af sin mand, præsident John F. Kennedy, da han i Dallas i 1963 rammes af kuglerne, der tager hans liv. Over de følgende dage må hun kæmpe sig gennem sorg og chok for at trøste sin børn og planlægge sin mands begravelse. Hun indser hurtigt, at alt, hun gør og siger i dagene efter mordet, vil forme hendes mands eftermæle - og hendes eget. Producerat år 2016. Medverkande: Greta Gerwig, Natalie Portman, Peter Sarsgaard, Regissör: Pablo Larraín.
00:35 
Debatten
Debatprogram om ugens aktuelle emne. Producerat år 2020.
01:35 
Den falske caster [Repris]
Den falske caster forsøger med udspekulerede, gennemarbejdede metoder at lokke flere unge piger til en falsk casting, hvor de skal smide tøjet foran kameraet. Men hvordan kan det lykkes ham at overbevise pigerne om, at de skal sende intime videoer af sig selv? Hvad er det for tricks, han benytter sig af? Og hvad er det for en type, der sidder bag skærmen og manipulerer? It-ekspert Frederik forsøger at finde spor i de mange dokumenter, og det viser sig, at den falske caster har lavet en graverende fejl. ,. Del 2 av 3. Producerat år 2020.
02:05 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå