Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Gudstjenester [Repris]
Aarhus Bykirke 4:4. Sangeren og komponisten Michael R. Andreasen skal sammen med vært Anders Laugesen til gudstjeneste i Aarhus Bykirke. Dagens præst er Henrik Højlund, der for nylig er ansat. De får til gudstjenesten selskab af den unge aarhusianske menighed, hvor de sammen med kirkens lovsangsband vil synge med på: Hil dig frelser og forsoner, DDS 192, Almagts Gud, velsignet vær, DDS 356, Jesus os til trøst og gavn, DDS 59, foruden lovsange fra kirkens egen samling. ,. Producerat år 2020.
09:30 
Tidens Tegn
Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære. Producerat år 2020.
10:00 
Debatten [Repris]
Corona. De nye coronarestriktioner deler vandene i den offentlige debat og på Christiansborg. Er Danmark på rette kurs og er regeringens coronahåndtering retfærdig? Det debatterer blandt andre Jakob Ellemann-Jensen (V), Rasmus Horn Langhoff (S) og Morten Messerschmidt (DF). ,. Producerat år 2020.
11:00 
Trumps Tweets - Panik før lukketid
Valgkampen er i sin absolut sidste fase, og den har budt på talrige elendige sager for den siddende præsident Trump. Han er bagud i målingerne, men han har en sidste klat mudder, han kan nå at kaste efter sin konkurrent Joe Biden. Producerat år 2020.
11:15 
Troldspejlet & Co.
Kan man gå fra at skrive blodige, makabre gysere til lødige politikrimier uden det kan spores, når man nu engang er kendt som gysets mester?. Dennis Jürgensen er gæst hos Jakob Stegelmann, og den danske forfatter afslører en ret overraskende smag i uhyggelige film - blandt andet en af Steven Spielberg!. Det bliver også bloddryppende i studiet, for vi ser på splatterfilmens tidlige år - og så tager vi til Nykøbing Falster og besøger Museum Obscurum, der har en ret særpræget udstiling. Producerat år 2020.
11:45 
DR2 på æblerov
Spontan sang og mundvand opstår, når de passionerede æbleentusiaster, Frank Erichsen og Per Kølster, smager sig gennem Æble-danmark i jagten efter glemte, danske æblesorter. På deres roadtrip gennem landet finder de svaret på, hvor alle æblers moder findes, hvordan æblet gik fra at være en kongelig til en folkelig frugt, og hvordan vi har brugt æblet i madlavning i både krigs- og fredstid. Promillen i blodet stiger til slut - for betyder gourmetrestauranternes efterspørgsel af dansk æblecider, at de danske æblesorter har en fremtid?.
12:45 
The big short
Amerikanskt drama fra 2015. I årene op til 2008 begynder fire outsidere at lægge mærke til det, bankerne, medierne og regeringen nægter: at den globale økonomi er ved at kollapse. De får en idé. De vil 'shorte' - spekulere mod - subprime-obligationer, der har fået en høj kreditvurdering, men som i bund og grund er værdiløse. En beslutning, der fører dem ind bankverdenens mørke skygger. Producerat år 2015. Regissör: Adam McKay, Skådespelare: Brad Pitt, Ryan Gosling, Christian Bale, Steve Carell.
14:50 
Tidsmaskinen
15:40 
Mig og Elvis [Repris]
Oplev Finn Nørbygaard og Elvis i deres forrygende sceneshow. Producer: Trine Fensmark. Sendt første gang 10. april 1998. ,. Del 2 av 2. Producerat år 1997.
16:40 
Russian Pizza Blues [Repris]
Serie af Wikke og Rasmussen fra 1995. Det, der begyndte som en ganske almindelig tur i en lufthavnsbus, er ved at udvikle sig til en række skærsommernatseventyr. Leslie Howard Hansen har genset sin bror, B.B., efter 16 år og tre måneders adskillelse, og B.B. har meget at fortælle - men der er hele tiden "noget, han ikke har fortalt". Den russiske rockmusiker Sergej leder efter sin datter, Elena, som han skiltes fra midt i et skænderi, da Langebro pludselig gik op. Medvirkende: Sergei: Sergei Gazarov Elena: Marianna Roubintchik Leslie Howard Hansen: Michael Wikke Desuden medvirker: Claus Nissen, Hugo Øster Bendtsen, Robert Grant, Charlotte Toft, Line Kruse, Desmond Scarlett, Jytte Piloni, Michael Kvium, Rikke Wölck og mange flere. Manuskript: Steen Rasmussen, Michael Wikke og Mikael Olsen. Foto: Erik Zappon. Musik: Billy Cross og Joakim Holbek. Produktion: Filmkonsortiet Zanzibar i co-produktion med bl.a. DR TV-Drama. ,. Del 2 av 3. Producerat år 1993.
17:10 
Monty Python's Flying Circus [Repris]
I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam. ,. Del 41. Producerat år 1969.
17:40 
Monty Python's Flying Circus [Repris]
I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam. ,. Del 42. Producerat år 1969.
18:10 
Babettes gæstebud
Danskt drama fra 1987. En uvejrsnat i 1871 er den franske mesterkok Babette ankommet til den barske jyske vestkyst. Her har hun nu boet i 14 år som husholderske for to fromme præstedøtre. Babettes eneste forbindelse med hjemlandet er en lotteriseddel, som en trofast veninde fornyer hvert år. Ingen på egnen ved, hvem Babette egentlig er - eller hvilken storslået plan hun udklækker, da hun vinder en betragtelig sum. Gabriel Axels lune Blixen-filmatisering modtog en Oscar for bedste ikke-engelsksprogede film. Producerat år 1987. Regissör: Gabriel Axel, Skådespelare: Jarl Kulle, Birgitte Federspiel, Stéphane Audran, Bodil Kjer.
19:50 
Før Søndagen
De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter Peter Høeg fat på salmen "Som dug for slagne enge". Producerat år 2017.
20:00 
Her er dit hit
Den Knald Røde Gummibåd med Birthe Kjær. DR2 dykker ned i 8 store danske hits og forsøger at finde ud af, hvorfor netop de sange er blevet allemandseje. Vi har fyldt programmerne med gode historier, musiknørderi og livemusik. Aftenens hit er Den Knald Røde Gummibåd med Birthe Kjær.
21:00 
Clement i USA
Valgkampens sidste dage. Hvordan ser de amerikanske vælgere på fremtiden?. Som valgkampen går ind i sin sidste fase møder Clement Kjersgaard amerikanerne i fire byer, der har en særlig betydning for de to præsidentkandidater. Producerat år 2020.
22:00 
Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tag med, når Jonatan Spang spænder apokalypsens ryttere foran satirevognen og rider igennem ugens historier. Jonatan spinner nyhedshjulet, stikker sit satirespyd dybt ind i dobbeltmoralen, griller hyklerne og bringer dig helt tæt på sandheden. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
23:00 
Truth
Amerikanskt drama fra 2015. Kort før præsidentvalget i 2004 går nyhedsværten Dan Rather og hans producer Mary Mapes i luften med en historie, der kan vende op og ned på valgkampen. Nogle dokumenter beviser tilsyneladende, at George W. Bush brugte sin families forbindelser til at undgå at blive sendt i krig i Vietnam. Men der sås tvivl om dokumenternes ægthed, og den eksplosive politiske historie bliver i stedet en stor journalistisk skandale. Producerat år 2015. Regissör: James Vanderbilt, Skådespelare: Topher Grace, Robert Redford, Cate Blanchett.
01:00 
Debatten [Repris]
Corona. De nye coronarestriktioner deler vandene i den offentlige debat og på Christiansborg. Er Danmark på rette kurs og er regeringens coronahåndtering retfærdig? Det debatterer blandt andre Jakob Ellemann-Jensen (V), Rasmus Horn Langhoff (S) og Morten Messerschmidt (DF). ,. Producerat år 2020.
02:00 
Den falske caster [Repris]
Den falske caster gør sig umage for at skjule sin rigtige identitet, men alle digitale forbrydelser efterlader spor. Og en dag får en af kvinderne en mail fra politiet om, at der er blevet anholdt en mand i sagen om de mange falske castings. Men hvem er det? Og hvorfor gjorde han det?. Det lykkes redaktionen at komme i kontakt med manden, og det viser sig, at han har en helt særlig forklaring på, hvorfor han har snydt de mange kvinder gennem årene. ,. Del 3 av 3. Producerat år 2020.
02:30 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå