Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Jens i Canada
Norsk naturserie fra 2020. Jens giver turtips. Del 5 av 5. Producerat år 2020.
08:55 
Efter skandalen - Blev giraffen Marius myrdet?
Københavns Zoo blev verdensberømt, da de aflivede giraffen Marius og efterfølgende dissekerede det unge dyr foran børn og deres forældre. Nu dissekerer zoo en ung løve, og Mette Vibe Utzon er med for at undersøge, hvad mediestormen og de medfølgende dødstrusler har ført med sig. Sendt første gang 22.10.2018. Producerat år 2018. Programledare: Mette Vibe Utzon.
09:10 
Europas historie - fællesskab og splittelse
Tysk dokumentarserie fra 2017. Hvad er Europa? Hvor og hvornår begyndte Europas historie? Og hvad forbinder eller adskiller europæerne?. Historiker Christopher Clark udforsker de forskellige kapitler i Europas utrolige historie. Denne gang om de voldelige magtkampe som har præget kontinentet i århundreder - og har ført til to verdenskrige. Indtil oplysningstiden og den franske revolution i 1789, hvor en ny idé om Europa opstår - baseret på de fælles værdier: frihed, lighed og broderskab. Del 5 av 6. Producerat år 2017.
10:00 
Europas historie - status
Tysk dokumentarserie fra 2017. Hvad er Europa? Hvor og hvornår begyndte Europas historie? Og hvad forbinder eller adskiller europæerne?. Historiker Christopher Clark udforsker de forskellige kapitler i Europas utrolige historie. Da jerntæppet falder i 1989, synes drømmen om et frit, fredeligt og forenet Europa at være en realitet. Men den tid er nu forsvundet. Nationalismen er i fremgang og truer med at splitte kontinentet. Europa står ved en korsvej, hvor er det på vej hen?. Del 6 av 6. Producerat år 2017.
10:50 
Vores verden med Morgan Freeman
Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Er krig nødvendig? Morgan Freeman rejser rundt i verden for at udforske de basale kræfter, der enten forener eller adskiller os. Denne gang undersøger han menneskets kapacitet for vold og endeløse søgen efter harmoni - fra den rituelle Tinku-festival i Bolivia, hvor formålet er at slås til Rwandas post-konflikt program. Del 5 av 6. Producerat år 2017.
11:40 
Vores verden med Morgan Freeman
Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Kan vi bygge bro mellem 'os' og 'dem'?. Morgan Freeman rejser rundt i verden for at udforske de basale kræfter, der enten forener eller adskiller os mennesker. Denne gang undersøger han, hvad det er, som opdeler og skubber os fra hinanden - fra intolerance til frygt. Del 6 av 6. Producerat år 2017.
12:30 
Lægen der holdt op med at give børn medicin
Britisk dokumentar fra 2018. Børn i Storbritannien indtager tre gange mere både håndkøbs- og receptpligtig medicin end for fyrre år siden. Lægen Chris van Tulliken er chokeret over fænomenet og undersøge her både, hvorfor antallet af børn, der medicinsk behandles for depression er fordoblet fra 2005-15, og hvorfor receptpligtig medicin mod mælkeallergi hos babyer i løbet af ti år er steget med mere end 500 procent!. Del 2 av 2. Producerat år 2018.
13:30 
Det store smitte-eksperiment
Britisk dokumentar fra 2018. Et udbrud af en dødelig influenzavirus kan når som helst ramme verden. For at forudsige virkningen af den næste pandemi mere præcist, er der brug for mængder af data. I samarbejde med BBC opfordrer matematikeren, Hannah Fry, briterne til at downloade BBC Pandemic app, der kan hjælpe med at forudse, hvornår den næste dødelige virus vil ramme. Men hvorfor er influenza stadig en trussel her hundrede år efter, at den spanske syge dræbte op mod 100 millioner mennesker over hele verden?. Producerat år 2018.
14:30 
Parforholdets historie - at elske og ære [Repris]
Vi danskere har sat historisk rekord i skilsmisser, engangsknald og singleliv. Alligevel bliver vi ved med at danne par og forsøge at holde liv i kærligheden i en hverdag fyldt med udfordringer. Med hjælp fra syv forskellige par, tager vi temperaturen på parforholdet anno 2016 og ser på hvordan hverdagslivet og betingelserne for kærligheden har udviklet sig gennem historien. ,. Del 3 av 4. Producerat år 2016.
15:00 
Parforholdets historie - i medgang og modgang [Repris]
Vi danskere har sat historisk rekord i skilsmisser, engangsknald og singleliv. Alligevel bliver vi ved med at danne par og forsøge at løse vores problemer sammen. Med hjælp fra syv forskellige par, tager vi temperaturen på parforholdet anno 2016 og ser på hvordan parforholdets problemstillinger har udviklet sig gennem historien. ,. Del 4 av 4. Producerat år 2016.
15:25 
Tidsmaskinen om opdragelse
I Tidsmaskinen skal vi på en rejse, som viser udviklingen i danskernes liv og livsstil. På traditioner der vendes på hovedet og tendenser der dukker op. Vi opdrager dem med hård hånd. Eller med bløde ord. Og nogle bliver slet ikke opdraget på. I dette program skal vi se nærmere på opdragelse!. Producerat år 2012.
15:45 
Ekspeditionen - På sporet af Vitus Bering
En af verdenshistoriens største opdagelsesrejsende er danskeren Vitus Bering, som i 1700-tallet ledte en kæmpe ekspedition for den russiske zar. I Rusland kaldes han den russiske Columbus, men han er næsten ukendt i Danmark. Nu rejser historiker Cecilie Nielsen og et tv-hold i Berings fodspor hele vejen gennem det enorme Rusland fra Skt. Petersborg i vest til Berings grav på Bering Øen i det nordlige Stillehav for at fortælle historien om Vitus Bering. Producerat år 2018.
16:45 
De travleste togstationer i verden
Britisk dokumentarserie fra 2019. Forsinkelser, signalfejl, blade på sporene, ødelagte hjul og pendlere der snyder. Medarbejderne på de travleste togstationer i verden har rigeligt at se til, når de skal sørge for at togene kommer og kører til tiden og passagererne holder sig på sporet. Her får du en førsteklassesbillet til det hemmelig liv bag skinnerne, der denne gang bringer os til den travleste togstation i Europa - Zürichs hovedbanegård. Del 4 av 4. Producerat år 2019.
17:30 
Valg i USA [Repris]
Den sidste debat. Præsident Donald Trump (R) og udfordreren Joe Biden (D) mødes i en sidste direkte TV-debat inden det amerikanske præsidentvalg den tredje november. Debatten sendes direkte fra Belmont University, Nashville, Tennessee. ,. Producerat år 2020.
19:00 
De fantastiske fire [Repris]
Dirch Passer. Dirch Passer er den største stjerne i Danmark, hele forestillinger bliver bygget op om hans komiske naturkraft, og han ofrer alt andet i sit liv for ikke at svigte sit publikum. Efterhånden har han givet så meget af sig selv til publikum at der ikke rigtig er noget tilbage til ham selv. ,. Producerat år 2013.
20:00 
Snowden
Amerikansk drama fra 2016. I 2013 rejser Edward Snowden i al hemmelighed til Hongkong for at møde journalisten Glenn Greenwald og filmmageren Laura Poitras. I sit job hos sikkerhedstjenesten NSA har Snowden opdaget, at USA foretager tophemmelige overvågninger af privatpersoner og politikere i hele verden. Med stor personlig risiko er han nu parat til at lække tusindvis af fortrolige dokumenter, der afslører den massive, ulovlige overvågning. Producerat år 2016. Regissör: Oliver Stone, Skådespelare: Melissa Leo, Joseph Gordon-Levitt, Shailene Woodley.
22:05 
Glemte forbrydelser - Sveriges religiøse sekt
Den religiøse sekt Korpela-bevægelsen opstod med Sigurd Siikavaaras som leder. Hvad var det, der skete i Tornedalen i Sverige i 1930erne. Nordvision fra Sverige. Producerat år 2012.
22:15 
Trumps Tweets
Da Trump fik corona, gik internettet amok i spekulationer om, hvorvidt vi overhovedet kunne stole på nyheden. Var det noget, Trump bare fandt på?. Men ligger Trump måske bare, som han har redt, når han selv har pustet til konspirationsteoretikernes ild?. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
23:00 
USA's politiske cirkus
USA nærmer sig et yderst vigtigt præsidentvalg, samtidig med at nationen kæmper med en dødbringende pandemi og store økonomiske omvæltninger. De politiske analytikere John Heilemann, Mark McKinnon og Alex Wagner stiller skarpt på amerikansk politik under Trump og tager dig med bag scenen, når Trump og Bidens valgkampagner buldrer afsted mod præsidentvalget i november. Producerat år 2020.
23:35 
Jagten på kærlighedssvindleren
Amerikansk dokumentar fra 2020. Alle de kvinder, Richard Scott Smith har snydt, beslutter sig for at sætte en stopper for hans svindelnumre. Nu har de fået et tip om, at han gemmer sig i Knoxville i Tennessee, hvor flere personer fra plattenslagerens fortid giver sig til kende. Del 3 av 4. Producerat år 2020.
00:25 
Clement kalder Jorden [Repris]
Hvor starter 3. Verdenskrig?. Kan der komme en rigtig krig, som involverer verdens største lande? Eller er tiden løbet fra en 3. Verdenskrig?. Svar søger Clement hos eksperter over hele verden og i studiet i Danmark. ,. Producerat år 2020.
01:05 
Sorte universiteter i USA
Amerikansk dokumentarserie fra 2018. I Amerika er der skoler og universiteter for stort set alle samfundsgrupper. Også for sorte. Men er der brug for særlige undervisningsinstitutioner for sorte i dag?. Den amerikanske komiker, W Kamau Bell, sætter sig på skolebænken for at undersøge sagen, og finder frem til, at der er lige så meget brug for dem i dag som dengang før borgerrettighedsloven i 1964, hvor de blev grundlagt. Producerat år 1481.
01:45 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå