Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:00 
Nyheder fra Grønland
Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk. Producerat år 2020.
09:30 
Dannelsesrejsen [Repris]
Lissabon. Medlem af Det svenske Akademi, litteraten Horace Engdahl tager her sammen med tegneserieskaberen Liv Strömquist ud på en dannelsesrejse, hvor de sammen vil opsøge interessante steder, der er forbundet med deres helt personlige favoritter i kulturhistorien. I dag rejser de til Lissabon. Nordvision fra Sverige. ,. Del 6 av 6. Producerat år 2016.
10:00 
Pik, lort og hundehvalpe [Repris]
Pik, lort og hundehvalpe. Kan Michael Jeppesen få sin lort udstillet på et kunstmuseum? Denne gang handler det om kropskunst der forarger. Plastikoperationer, frikadeller af eget fedt og pornofilm som kunst? Hvor langt kan kunsten egentlig tillade sig at gå, og hvad skal vi som publikum finde os i?. ,. Del 2 av 4. Producerat år 2013.
10:30 
Hornsleth er død
OK Boomer. Hornsleth mener, at der er noget galt til trods for, at han er blevet erklæret rask på hospitalet. Mikkel prøver at live ham op ved at få Veronika Katinka til at skrive et brev til ham. Der sker dog for alvor først noget, da de sammen besøger gadekunstneren SPYO, der lever på kanten af loven. Del 2 av 4. Producerat år 2019.
11:00 
Kulturdynastier [Repris]
Familien Kløvedal. Portrætserie om fire kendte danske kulturfamilier, og det aftryk de har sat på Danmark igennem generationer. Familien Kløvedal, Winding, Koppel og Trier fortæller, hvordan deres arv og miljø har formet dem som mennesker, samt hvilke afsavn og anstrengelser det kræver at leve et liv for fuld kunstnerisk skrue. Sendt første gang 17.04.2018. ,. Producerat år 2017.
11:45 
Jan Johansson - en lille film om en stor kunstner
Svensk dokumentar fra 2019. Det tager kun nogle få sekunder, så ved man, at man lytter til den legendariske svenske jazzpianist Jan Johansson. Her får du mulighed for at lytte til en aldrig før frigivet optagelse, muligvis den allerførste, af Johansson, da han 20 år gammel sidder og øver sig ved klaveret i sit barndomshjem. Er det muligt at høre hans umiskendelige talent allerede dengang?. Producerat år 2019.
12:15 
I hælene på modeikonet Lotte Freddie [Repris]
Retur til Paris. Dansk reportageserie fra Lotte Freddie er et ikon i dansk mode. Hun har arbejdet i modebranchen i mere end 65 år, først som model og siden som modejournalist. I dag er hun 84 år og arbejder stadig som freelancejournalist og rejser verden rundt i høje hæle. På en arbejdsrejse til Paris researcher hun til en guide til byernes by og genoplever den by, der blev hendes andet hjem, da hun var moderedaktør først på Berlingske Tidende og siden på Børsen. Jobs hun blev fyret fra uden dermed at miste modet. I en travl hverdag får hun også tid til det vigtigste i hendes liv: børn og børnebørn. Sendt første gang 05.12.2019. ,. Del 3 av 3. Producerat år 2019.
13:00 
Europæiske divaer - Hanna Schygulla
Hvad er med alderen tabt - og hvad er vundet? Hun var Fassbinders stjerne og muse - men også stærk præget af livet som tysker i efterkrigstiden. Lene Johansen tager til Paris for at besøge filmdivaen Hanna Schygulla, der meget personligt fortæller om sin barndom i grænselandet, sit meget særlige forhold til Fassbinder - og sine drømme for fremtiden. Sendt første gang 19.02.2014. Producerat år 2012.
13:30 
Kvinder, sko og sport
Kvinder og sko har altid været en lidenskabelig affære. I denne programserie tager vi affæren alvorligt. For sko betyder meget mere end man umiddelbart skulle tro. I tredje afsnit dykker vi ned i sportens verden og undersøger hvordan idrætten har sat sit tydelige spor i skomoden. Sendt første gang 05.11. 2015. Del 3 av 6. Producerat år 2015.
14:00 
Gudstjenester
Tadre Mølle 4:4. Nasar Khader, MF, er sammen med Anders Laugesen til høstgudstjeneste på den historiske vandmølle, vest for Roskilde. Sognepræst Poul Joachim Stender har tilrettelagt en særlig høstgudstjeneste med temaet KØD. Gudstjenesten er sat i musik af pianist Alexander Bak Hansen og sanger Therese Nielsen og henvender sig direkte til seerne. Salmer og sange i gudstjenesten: Du gav mig, o Herre, en lod af din jord, DDS 728, Marken er mejet, Fra står blæsten, 100 salmer 808, Nu står der skum fra bølgetop, DDS 731. Producerat år 2020.
15:10 
Gæsten og Hesten [Repris]
Dragsholm Slot. Kan standupper Melvin Kakooza koge kartofler i en koblære, og kan livstilsekspert Christine Feldthaus lide kartofler kogt i koblære?. Det finder de ud af, når de udforsker michelin-luksus på det historiske Dragsholm Slot. De to besøger fire danske luksushoteller. Den ene tjekker ind som gæst og den anden som arbejdshest. Gæsten nyder luksuslivet og arbejdshesten følger en stram vagtplan fra tidlig morgen til sen aften, for at levere den luksus gæsterne forventer. Udover Dragsholm Slot besøger de Hotel Vejlefjord, Vejrø Resort og Hotel Nimb. Sendt første gang 29.06.2019. ,. Del 2 av 4.
16:40 
Kennedy-dynastiet (1) - Pengenes magt
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Fra irske bønder til amerikanske kongelige. Kennedyerne er mere end en familie. De er et stort magtfuldt dynasti med en mission - og har haft en enorm betydning for USA og hele verden. Gennem seks afsnit dykker vi ned i historien om Kennedy-klanen. En fortælling om ære, skandale, triumf og tragedie. Producerat år 2019.
17:25 
Fannys rejse
Franskt drama fra 2016. I Frankrig under 2. verdenskrig overlader jødiske forældre deres børn til organisationer, som beskytter dem. 13-årige Fanny og hendes søstre sendes til et børnehjem i Italien. Men snart overtager tyskerne området, og Fanny og hendes søstre sendes på flugt sammen med otte andre børn. Pludselig må Fanny påtage sig ansvaret for at få børnene over grænsen til Schweiz, inden nazisterne slår kløerne i dem. Producerat år 2016. Regissör: Lola Doillon, Skådespelare: Stéphane De Groodt, Léonie Souchaud, Cécile de France.
19:00 
DR2 Klassisk special
Mathias vil også være et ikon. Mathias er noget ved musikken. Men ikke helt nok. Han vil opnå mere. Derfor vender han blikket mod sit store forbillede Beethoven og spørger: Hvad skal der til for at blive et ikon?. Men den bistre buste på klaveret ikke så meget som blinker, så Mathias må finde sin egen vej mod stjernerne. Producerat år 2020.
19:20 
DR2 Klassisk
Luisi & Beethovens 5. Chefdirigent Fabio Luisi dirigerer Beethovens 5. symfoni - Skæbnesymfonien - måske det mest berømte mesterværk over dem alle i den klassiske musikhistorie. Optaget i DR Koncerthuset i 2018. Producerat år 2020.
20:00 
Rick Stein i Berlin
Madserie fra BBC fra 2016. Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. Rick nyder en weekend i Berlin, hvor det historiske side om side med det nyeste nye frister. Det vrimler med nyskabende kokke, men for den besøgende med et mere traditionelt temperament behøver man ikke at lede længe efter hyggelige steder med eisbein, kødboller og pølser. Producerat år 2016.
21:00 
Den klassiske musikquiz
Phillip Faber, Frederik Cilius og Mathias Hammer er klar med en helt ny sæson af Den klassiske musikquiz, og Phillip Faber forsøger som sædvanlig at holde styr på de to holdkaptajner. Med sig har de Tanja Zapolski, Allan Gravgaard Madsen og de to brødre Victor Koch og Magnus Koch. Det er musikere fra DR SymfoniOrkestret, der står for musikken. Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Er det muligt at finde frem til et stykke musik efter bare en enkelt tone? Hvor hurtigt kan de to hold finde frem til musik, hvor der mangler en masse noder? Og kan man spille kammermusik på slagtøj, plastikrør og båthorn?. Producerat år 2020.
22:00 
K2
Cheerleading og fremtidens design i Anes stue. Satiriker Frederik Cilius, Radio Loud-vært Ida Gaunø og krimiforfatter Katrine Engberg anbefaler krimiklassikeren "Giftmordet" fra 1921, den digitale afgangsudstilling "SOLUTIONS 2020, podcasten "Heavyweight" og Tv-serien "Cheer" hjemme i Ane Cortzens stue. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
23:00 
Det gode råd
Folk bruger og betaler sig fra terapeuter og psykologer som aldrig før. Der er ikke mangel på sjælesorg. Men når livskrisen rammer, er det kun de færreste, der opsøger præster eller andre religiøse og spirituelle vejledere. Med "Det gode råd" vil vi undersøge i hvilket omfang, religionen kan give svar og trøst i livets svære stunder. En personlig skæbne er omdrejningspunktet for en samtale mellem vært Paula Larrain og et panel af op til tre religiøse vejledere, der rådgiver om en konkret problemstilling ud fra et åndeligt perspektiv. Producerat år 2020.
23:45 
Hübbe har magten
Det er ikke kun danserne, der er ramt af premierenerver, det er balletmester Nikolaj Hübbe også. De mandlige dansere har endnu ikke gennemført forestillingen fejlfrit, hvilket gør Nikolaj nervøs. For nu er det sidste chance. Nu gælder det. Og kort efter de sidste trin er danset, overrumples Nikolaj af ensomheden. Del 4 av 4. Producerat år 2019.
00:15 
Ronkedorerne [Repris]
Eksisterer arbejderklassen stadig? Hvilken rolle spiller Greta Thunberg, og hvad betyder de sociale medier for journalistikken?. Ronkedorerne er i denne uge filminstruktør Erik Clausen, journalist Lasse Jensen og politiker Bertel Haarder. Det tre personligheder, som gennem 40-50 år har påvirket dansk kultur, journalistik og debat. Over en god middag diskuterer de alt fra klima, miljøaktivisme og helteskikkelser til arbejderklassen og de sociale medier, som navnligt ikke imponerer Erik Clausen. Han insisterer til gengæld på at besynge poesien, i livet og i løbet af aftenen. Ronkedorerne er godt selskab og skarpe holdninger, altid leveret med levemandens glimt i øjet - omme fra herrernes helt eget baglokale på den italienske restaurant. ,. Del 5 av 8. Producerat år 2020.
00:45 
Erotik, lyst og bekendelser - Dy Plambeck og 'Barbara' [Repris]
Kunsten har gennem årtusinder været et fristed for erotikken, hvor vores fantasier og til dels forbudte tanker få frit løb uden konsekvenser. Kunsten kan vække vores følelser, så vi mærker os selv og verden på en ny måde. 6 kunstnere stiger ned i erindringen og genkalder sig det første erotiske kunstværk, som fik dem til at skælve, enten af lyst eller væmmelse. Forfatter Dy Plambeck er en uskyldig pige, da hun som 16-årig læser en bog, der skal ændre hendes syn på kærlighed og erotik. Bogen er 'Barbara' af Jørgen Franz Jacobsen. Her er der lidenskab, liderlighed og lyst for fuld udblæsning. Og heltinden er en kvinde, der står ved sit begær. Måden kvinden er skildret på kommer til at påvirke Dy Plambeck selv og sidenhen hendes forfatterskab. Sendt første gang 01.12.2015. ,. Del 5 av 6. Producerat år 2015.
01:15 
Puerto Rico og USA
Amerikansk dokumentar fra 2016. Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, er det ikke mærkeligt, at diversiteten er stor. Komikeren W. Kamau Bell rejser gennem USA og udforsker alle hjørner af landet og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. Puerto Rico er stadig en amerikansk koloni og muligheden for enten at blive til USA's 51. stat eller blive selvstændig, fastholder øen i et limbo. Kamau går bag nogle af myterne om puertoricanerne dels i New York dels ved at besøge paradisøen. Producerat år 2017.
01:55 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå