Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo [Repris]
Bente Aust brugte hele sin ungdomstid på at længes væk fra fødeegnen ved Tanafjorden i Norge, men jo længere tid hun senere rejste fra hjemstavnen, jo mere hjemvé fik hun. I dag er hun for alvor kommet hjem og nu hun ved, hvad hun vil - og det er bl.a. andet at bryde grænser! Nordvision fra Norge. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2016.
09:10 
Ekstreme præstationer
Australsk dokumentarserie fra 2016. Mongolske kazakher. Den australske eventyrer, Todd Sampson, prøver igen kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. Todd rejser til Mongoliet, et barsk land, hvor kazakhiske ørnejægere har overlevet i tusinder af år. Han vil undersøge, hvordan deres kroppe har tilpasset temperaturer langt under frysepunktet, og hvordan hele deres eksistens bygger på et tæt samspil med dyrene. Producerat år 2018.
09:55 
Kroppens hemmeligheder
Dokumentar fra BBC fra 2017. At vokse. Intet andet væsen på jorden undergår så dramatiske forandringer i sin levetid som mennesket. Tvillingerne og lægerne, Chris og Xand van Tulleken, undersøger her den nyeste forskning om, hvordan vi vokser. Hvorfor er menneskebarnets barndom længere end nogen andres?. Og hvad er det for en mystisk faktor, der udløser vores forvandling fra barn til voksen. Producerat år 2017.
10:55 
Clinton-affæren
Amerikansk dokumentar fra 2018. Skandalen der splittede USA. Linda Tripp kontakter undersøgelsesdommer Kenneth Starr for at fortælle, at præsident Clinton og Monica Lewinsky, planlægger at begå mened under Paula Jones-retssagen. Et par dage senere pågribes Monica af FBI-agenter og afhøres i 12 timer, mens de forsøger at overbevise hende om at samarbejde. Producerat år 2018.
11:40 
Clinton-affæren
Amerikansk dokumentar fra 2018. Skandalen der splittede USA. Præsident Clinton overraskes af Paula Jones' advokater under retssagen, da de kender til og afslører hemmelige detaljer om hans forhold til Monica Lewinsky. De slibrige detajler lækkes til pressen og medierne - og snart ruller skandalen om præsidenten og praktikanten. Producerat år 2018.
12:25 
Tysklandsarbejderne
Efter 2. Verdenskrig blev der set skævt til de 100.000 danskere, som arbejdede i Nazityskland. Det officielle Danmark undsagde dem. Politikerne havde nu travlt med at feje samarbejdspolitikken ind under gulvtæppet. Tysklandsarbejderne tav og dukkede hovedet. Først mange år efter krigen ønskede de at fortælle om tiden i det nazistiske naboland. Del 3 av 3. Producerat år 2008.
12:55 
Flugtrute
DDR-Danmark. Dansk dokumentarserie om et glemt kapitel i den kolde krig. Hele verden fulgte de desperate flugtforsøg ved Berlinmuren. Men der var også en anden og dødsensfarlig flugtrute. Den gik over Østersøen - til Danmark. Tusindvis af østtyskere satte livet på spil i bølgerne. For mange blev danskerne deres redningsmænd. De fleste nåede aldrig så langt. Dette er historien om nogle af dem der forsøgte. Sendt første gang 8.11.09. Del 1 av 2. Producerat år 2009.
13:35 
Bitre rivaler
Amerikansk dokumentar fra 2018. Iran og Saudi-Arabien. Meget af den udbredte vold i Mellemøsten, fra den syriske borgerkrig til krigen i Yemen og den fortsatte uro i Irak, er blevet tilskrevet den ældgamle strid mellem sunni- og shiaislam. Virkeligheden er både mere kompleks og mere nutidig. Siden den iranske revolution i 1979 har en rivalisering mellem Iran og Saudi-Arabien givet næring til alle former for sekterisk ekstremisme for politisk vindings skyld,. Og næsten hvert eneste skridt har USA fulgt op på en måde, der har styrket konflikten. Del 3 av 3. Producerat år 2018.
14:30 
Julius Cæsars vej til magten
Britisk dokumentar fra 2018. Næsten alle kender navnet Julius Cæsar. Den brutale erobrer og diktator er stadig en del af vores hverdagssprog, og verdens ledere bruger retoriske tricks, som Julius Cæsar perfektionerede for mere end 2.000 år siden. Men hvor meget ved vi egentlig om ham og hans styre i Rom? Hvorfor endte han både metaforisk og bogstaveligt talt med en kniv i ryggen?. Producerat år 2018.
15:30 
Det fantastiske Italien [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2015. Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur. I dette afsnit besøger de Veneto-regionen. ,. Säsong 4. Del 3 av 3. Producerat år 2015.
16:30 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2017. Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Det tidligere Jugoslavien var bundet sammen af jernbaner på kryds og tværs af landet. Fra Slovenien rejser Chris med den gamle østrig-ungarske jernbane, der en gang var en del af Orientekspressen, videre gennem Bosnien til Beograd, før han slutter turen i Montenegro. Säsong 4. Del 3 av 4. Producerat år 2017.
17:15 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2017. Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Denne gang udforsker Chris resterne af den koloniale jernbane fra Wadi Rum-dalen i Jordan til Jerusalem i Israel. Undervejs besøger han oldtidsbyen Petra, Haifa og Tel Aviv. Säsong 4. Del 4 av 4. Producerat år 2017.
18:00 
Rick Stein smager på Shanghai
Madprogram fra BBC fra 2016. Shanghai er med sine næsten tyve millioner indbyggere en af verdens største byer og i hvert fald Kinas største. Rick Stein besøger en familie og smager sig ellers igennem alt fra ydmyge gadekøkkener og små spisesteder med suppe og dumplings til de mest overdådige restauranter. Og en ting er sikker. Intet af maden i Shanghai minder om de gamle Kinagriller i Europa. Producerat år 2015.
19:00 
Rick Stein i Reykjavik
Madserie fra BBC fra 2016. Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. Den islandske hovedstad byder på et saftigt stegt lam, rugbrød bagt i vulkansk sand, hummersuppe og selvfølgelig Ricks evige jagt på den perfekte torsk!. Producerat år 2016.
20:00 
Debatten
Debatprogram om ugens aktuelle emne. Producerat år 2020.
21:00 
Tæt på sandheden med Jonatan Spang [Repris]
Jagten går ind på Christiansborgs gamle gris i denne uges Tæt på sandheden, hvor #Metoo er nået til Folketinget. Og selvom et flertal af befolkningen skriger på CO2-afgifter, har klimaministeren mere travlt med at give os banebrydende køkkentips, mens partiets sundhedsordfører kæmper en nobel kamp mod en vindmøllepark. Tilbage står Morten Messerschmidt på mål for Beethoven, højrisikokunderne tackler Danske Bank, og B.T. distraherer os alle sammen med deres clickbaits. ,. Del 4. Producerat år 2020.
21:30 
Forført af en svindler
Dansk reportageserie fra 2018. I Roskilde har en gruppe svindlere specialiseret sig i at udnytte de svageste i vores samfund. Psykisk handicappede bliver franarret tusindvis af kroner, med løfte om venskab og kærlighed. Ofrenes forældre må se magtesløse til, mens deres børn lokkes ud i flere svindelnumre, som de ikke selv er i stand til at slippe ud af. I denne serie dykker DR2 ned i svindlens psykologi. Hvilke metoder benytter bedragerne sig af? Og hvad sker der med os andre, når vi bliver forført af en svindler? Sendt første gang 17.09.2018. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2018.
22:00 
Min barndoms synder
Min største kamp. Et barn vil gøre alt for at overleve. Og en voksen mand kan flygte fra sine dæmoner i årevis - men først når han ser dem i øjnene, kan opgøret med fortiden begynde. Del 3 av 3. Producerat år 2018.
22:30 
Deadline
23:00 
Ronkedorerne
Hvad er det gode liv? Er det vigtigt med uddannelse, og hvordan går det til at en tidligere reklamekonge er gået i æstetisk eksil?. Ronkedorerne er i denne uge reklamelegenden Peter Wibroe, tidligere ceremonimester Christian Eugen-Olsen og entertainer Niels Hausgaard. Det er mænd, som gavmildt deler ud af deres tanker om alt fra rygning og det vigtigste i et godt liv til konsekvenserne af den teknologi, som omgiver os alle. I løbet af middagen opfordrer nordjyden Hausgaard også til en lille stund med ren og skær tavshed, for den har vi i grunden for lidt af. Ronkedorerne er godt selskab og skarpe meninger, altid leveret med levemandens glimt i øjet - omme fra herrernes helt eget baglokale på den italienske restaurant. Del 6 av 8. Producerat år 2020.
23:30 
Debatten
Debatprogram om ugens aktuelle emne. Producerat år 2020.
00:35 
Jagten på Jihadi John
Britisk dokumentar fra 2019. Mohammed Emwazi, også kendt som Jihadi John, gik fra at være en almindelig ung mand fra London til verdenskendt terrorist. Han har flere bestialske mord og kidnapninger på samvittigheden. Blandt andre den danske fotograf Daniel Rye. Efterretningstjenesterne står nu for første gang frem og afslører, hvordan Jihadi Johns svage punkt førte til den ellers forsigtige bøddels død. Producerat år 2019.
02:10 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå