Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Lykkemaden
Kokken Tareq Taylor og helsecoachen Sofia Ståhl hjælper fem deltagere i forskellige aldre med at forandre deres liv. Kan de nå det på 50 dage?. Del 5 av 5. Producerat år 2020.
09:30 
Husdrømme
Svensk livsstilsprogram fra 2020. På en mark uden for Höganäs ligger der et tidligere forsamlingshus, som er så uanseeligt, at de nye ejere kalder det Sydsveriges grimmeste hus. Ejerne Amber og Uffe er stærkt uenige om, hvordan det skal lykkes dem at gøre huset fint. Uffe vil rive facaden ned, mens Amber synes, det er både forkert og risikabelt. Så beslutter Gert Wingårdh sig for at vælge side. Säsong 7. Del 7 av 10. Producerat år 2020.
10:30 
Supermennesket
Tysk videnskabsdokumentar fra 2017. Den optimerede hjerne. Efterhånden som kunstig intelligens er ved at udviske grænserne mellem menneske og maskine, står vi som mennesker over for et foruroligende spørgsmål: Er vi vidne til en ny arts opståen eller er det enden på vores egen art? Den fysiske forbindelse mellem menneske og maskine er allerede almindelig. Næste generation er implantater, der i princippet skulle kunne give os overmenneskelige kræfter og højere intelligens. Producerat år 2017.
11:15 
Det levende Pompeji
Britisk videnskabsdokumentar fra 2017. Ved hjælp af den nyeste teknik og 3D 'genopliver' journalisten Michael Buerk den berømte by, der blev begravet under asken fra et vulkanudbrud for næsten 2000 år siden. Vi følger et travlt døgn i byen fra pendlen til arbejdet om morgenen, voldsomme sportskampe ved middagstid og et væld af aftenarrangementer, og historierne om, hvordan folk levede, bliver understøttet af den nyeste arkæologiske forskning. Producerat år 2017.
12:05 
Under midnatssolen
Norsk naturserie fra 2019. Birgitte elsker fisketure på øen Skjervøy om natten, mens Noah fisker efter helleflynder i Meløyvær-øhavet. Del 2 av 3. Producerat år 2020.
12:45 
Under midnatssolen
Norsk naturserie fra 2019. Aud har en blomsterhave på Furuflaten i Lyngen øst for Tromsø. Og i Tromsø løber Isobel Midnight Sun-maraton i regnvejr. Del 3 av 3. Producerat år 2020.
13:25 
De satte livet på spil
500 danskere tog af sted for at kæmpe i den spanske borgerkrig 1936-1939. Det var en blodig og kaotisk krig i en tid, hvor alle værdier var i spil. 150 danskere faldt, mens mange af dem, der kom hjem, blev behandlet som kriminelle eventyrere. To døtre fortæller, hvad der drev deres fædre af sted til krigen, og om, hvordan man aldrig talte om det bagefter. En af dem mødte aldrig sin far Sendt første gang 19.11.2006. Del 1 av 2. Producerat år 2006.
14:05 
De satte livet på spil
Historien om tre danske frivillige i den Finske Vinterkrig. Der bliver smadret ruder i det sovjetiske gesandtskab i København og demonstreret i gaderne til fordel for Finland. Datoen er den 30. november 1939, da krigen mellem Finland og Sovjetunionen bryder ud. Mere end 1000 danske mænd melder sig som frivillige for at støtte Finland, men det officielle Danmark er imod. Sendt første gang 26.11.2006. Del 2 av 2. Producerat år 2006.
14:45 
Miniskørtet og revolutionen
Dansk dokumentar fra Lige siden Mary Quant designede miniskørtet i 60'erne har den lille beklædningsgenstand været en symbolsk kampplads. I dokumentaren undersøger vi miniskørtets globale status som både fashion statement, som en opfordring til sex og overfald og som protest symbol og kvindefrigørelse. I 60'erne trak vestlige kvinder i miniskørtet for at gøre oprør mod autoriteter og i dag er Afrika med protestbevægelsen "My dress my choice" spydspids for kampen om miniskørtet og for kvinders frihed og ret til at vælge. Sendt første gang 10.08.2016. Producerat år 2016.
15:45 
Vores guddommelige verden med Morgan Freeman
Amerikansk dokumentar fra 2016. Har vi skåret Gud ud af vores moderne liv, eller er der stadig tidspunkter, hvor det guddommelige slår igennem?. Morgan Freeman møder en mand, der følte Guds nærvær den 11. september 2001. Han prøver at forstå, hvordan muslimer hører Guds stemme i koranen og møder et folkeslag, der mener, at de kan kanalisere det guddommeliges helende kraft mod dem selv, og en fysiker, der er sikker på, at videnskaben vil føre ham til Gud. Säsong 2. Del 3 av 3. Producerat år 2016.
16:35 
The Benefactor
Amerikansk drama fra 2015. Franny er skyld i en bilulykke, der koster hans to bedste venner livet. Fem år senere kontaktes han af parrets voksne datter, Olivia. Plaget af skyldfølelse begynder Franny at overdænge den gravide Olivia og hendes mand med dyre gaver og nye muligheder. Det er en desperat mands forsøg på at fastholde grebet om sit liv, mens alt omkring ham falder fra hinanden. Producerat år 2015. Medverkande: Theo James, Richard Gere, Dakota Fanning, Regissör: Andrew Renzi.
18:05 
Huset på Christianshavn [Repris]
"Larsens arv". Manuskript: Henning Bahs. Filmfotograf: Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Clausen: Paul Hagen. Larsen: Ove Sprogøe. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. I øvrigt medvirker: Karl Stegger, John Hahn-Petersen, Knud Hilding, Søren Rode, Finn Nielsen og Ove Verner Hansen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 25.okt.1975. ,. Del 66. Producerat år 1975.
18:40 
Huset på Christianshavn [Repris]
"Tyv over tyv". Manuskript: Jens Louis Petersen. Filmfotograf: Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Clausen: Paul Hagen. Larsen: Ove Sprogøe. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. William: Jes Holtsø. I øvrigt medvirker: Pouel Kern, Olaf_Nielsen, Bertel Lauring, Søren Steen, Finn Nielsen og Ernst Meyer. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 1.maj 1976. ,. Del 67. Producerat år 1975.
19:15 
Huset på Christianshavn [Repris]
"Dagen efter dagen derpå". Manuskript: Henning Bahs efter ide af Anders Westenholtz. Filmfotograf: Claus Loof. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 8.maj. ,. Del 68. Producerat år 1975.
20:00 
Den skyldige
Dansk spillefilm fra 2018. Politibetjenten Asger Holm besvarer et 112-opkald fra en kidnappet kvinde. Da forbindelsen pludselig bliver afbrudt, starter en nervepirrende jagt på kvinden og hendes kidnapper. Med telefonen som eneste redskab kæmper Asger imod tiden for at redde kvinden. Men snart viser det sig, at forbrydelsen er større, end Asger først troede og hans egen situation er ved at få sagen yderligere ud af kontrol. Producerat år 2018. Skådespelare: Omar Shargawi, Jessica Dinnage, Jacob Cedergren.
21:25 
Jagten på en morder
Britisk dokumentar fra 2018. Et bank på døren. Den 31. januar 2017, tre dage efter det kinesiske nytår, banker det på døren hjemme hos den 64-årige Hang Yin Leung i Milton Keynes nær London. Seks indbrudstyve overfalder hende og stikker af med familiens opsparing. Elleve dage senere dør hun som følge af overfaldet. Sagen går fra indbrud til mord, og der er ingen DNA-spor. Any Sherwood fra Thames Valley Politi leder efterforskningen af én af de sværeste mordsager, holdet nogensinde har haft. Producerat år 2017.
22:30 
Deadline
23:00 
En statsanklagers død
Nye beviser. Kriminaleksperter undersøger blodstænk for at afgøre, om Alberto Nisman blev myrdet. Mens Nismans kollega, Diego Lagomarsino, bliver interviewet om sin forbindelse til den afdøde statsanklager. Producerat år 2020.
00:10 
Grøntsagsfjernsyn - kend den på knækket
Så står den på asparges, som kokken Knoll mener, gør ham både glad, høj, skæv og stiv. Og så påvirker den også din urin. Asparges kan meget mere end blive rullet ind i en skive bacon. Du kan for eksempel pifte din grillaften ekstra op med varme yemenitiske krydderier i sammenspil med de grønne, mørke eller hvide asparges. En grøntsag - tre forskellige retter. Der er ild i køkkenet, når de to grøntsagskokke Abi og Knoll svinger potter og pander i det meget farverige køkken. På fuldstændig uperfekt vis tilbereder de to kokke fuldstændig perfekte retter kun med grøntsager. Opskrifter kan findes på www.dr.dk/mad/opskrift/. Del 6 av 6. Producerat år 2020.
00:25 
Dokumania
Britisk dokumentarserie fra 2020. Mord på parkeringspladsen. I 1987 bliver privatdetektiv Daniel Morgan brutalt myrdet med en økse på en parkeringsplads i det sydlige London - og der er ingen vidner. Hvem slog ham ihjel? Og var hans erhverv årsagen til hans død? Her dykker vi ned i en af de mest højprofilerede mordsager i britisk historie. En sag, der trækker tråde til politiet, pressen og dybt ind i den kriminelle underverden. Hvorfor er drabet endnu uopklaret på trods af en intensiv og dyr efterforskning?. Del 1 av 3. Producerat år 2018.
01:35 
Indfødte 'amerikanere'
Amerikansk dokumentar fra 2016. Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, er det ikke mærkeligt, at diversiteten er stor. Komikeren W. Kamau Bell rejser gennem USA og udforsker alle hjørner af landet og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. De mennesker, der boede i landet, inden det blev kaldt Amerika, er ikke blevet behandlet særligt godt. Kamou rejser til Dakota for at kaste lys over de indfødte folk, som fejlagtigt omtales som indfødte amerikanere. Producerat år 2017.
02:15 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Artiklar

Läs våra artiklar om kvällens program

Två bolltrollare strålar samman

Två av Sveriges allra största stjärnor i racketsport avslutar serien om sportklassiker vi minns.

Sommaröppet: Sport
SVT1,20:00

På besök hemma hos William Morris

Storbritanniens charmigaste byar
SVT1,17:10

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå