Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Når livet vender
Nogle gange ændrer livet sig og tager en anden retning. Det ufattelige sker, og den faste grund under vores fødder forsvinder. Journalisten Anja Kontor møder mennesker, der fortæller om dét, som forandrede alting for dem. Säsong 7. Del 8 av 8. Producerat år 2020.
09:00 
Lykkemaden
Kokken Tareq Taylor og helsecoachen Sofia Ståhl hjælper fem deltagere i forskellige aldre med at forandre deres liv. Kan de nå det på 50 dage?. Del 3 av 5. Producerat år 2020.
09:30 
Husdrømme
Svensk livsstilsprogram fra 2020. Frida og Jonas sidder i varmen i Thailand og køber en villa i Sverige. Da de kommer hjem og ser huset for første gang en mørk vintermorgen, venter der dem en kedelig overraskelse. Huset er i en værre forfatning, end de anede. De er nødt til at renovere alt og bestemmer sig for at føre huset tilbage til 30'er-stilen. Men arkitekt Gert Wingårdh synes, at de skal vælge en mere moderne stil. Säsong 7. Del 5 av 10. Producerat år 2020.
10:30 
Kampen om det rene vand
Amerikansk dokumentar fra 2016. Vandmanglen i Californien har været nyhedsstof. Men hvor forsvinder vandet hen?. Midt i en historisk tørke, der har efterladt mange af statens indbyggere uden adgang til rent drikkevand, graver instruktøren Marina Zenovich sig ned gennem lagene af Californiens vandhistorie for at pege på de væsentlige begivenheder, som nu truer ikke alene statens grundvandsreserver, men også den frugtbare landbrugsjord, der leverer næsten halvdelen af USA's friske råvarer. Del 2 av 3. Producerat år 2016.
11:15 
Kampen om det rene vand
Amerikansk dokumentar fra 2016. Vandmanglen i Californien har været nyhedsstof. Men hvor forsvinder vandet hen?. Midt i en historisk tørke, der har efterladt mange af statens indbyggere uden adgang til rent drikkevand, graver instruktøren Marina Zenovich sig ned gennem lagene af Californiens vandhistorie for at pege på de væsentlige begivenheder, som nu truer ikke alene statens grundvandsreserver, men også den frugtbare landbrugsjord, der leverer næsten halvdelen af USA's friske råvarer. Del 3 av 3. Producerat år 2016.
12:05 
De første svenskere
Arkæologen Jonathan Lindström får en lektion i det sprog, som man talte i Sverige i stenalderen. Og han finder spor af svenske krigere og søfarere, som levede som vikinger flere tusinde år før vikingetiden. Del 2 av 2. Producerat år 2019.
13:05 
Under midnatssolen
Norsk naturserie fra 2019. Når det er lige så lyst om natten, som det er om dagen, sker der noget med os. På Grimsey på Island er der midnatssol-festival, og på Nordkap i det nordligste Norge holder Julie og Rune bryllup. Del 1 av 3. Producerat år 2020.
13:45 
Vores gener - Historien bag videnskaben
Amerikansk dokumentarserie fra 2020. I 1990 indledes 'The Human Genome Project'. Et projekt, hvor forskere fra det meste af verden i fællesskab forsøger at kortlægge og sekventere hele det humane genom. Men som projektet skrider frem kæmper de løbende med moralske og etiske dilemmaer. Hvem må få adgang til den nye viden og benytte disse informationer?. Del 3 av 4. Producerat år 2020.
14:45 
Slavenation Danmark
Dansk historieserie fra Der er dele af Danmarkshistorien, som vi helst vil glemme. Mørke kapitler fyldt med ekstrem menneskelig lidelse og skabelsen af enorm rigdom. I det her program undersøger vært Cecilie Nielsen, hvordan Danmark i 1700-tallet tjente styrtende med penge på produktion af sukker til danskerne. En formue skabt uden hensyn til slaveriet i Vestindien. Sendt første gang 22.11.2017. Del 2 av 3. Producerat år 2017.
15:15 
Slavenation Danmark
Dansk historieserie fra Der er dele af Danmarkshistorien, som vi helst vil glemme. Mørke kapitler fyldt med ekstrem menneskelig lidelse og skabelsen af enorm rigdom. I det her program undersøger vært Cecilie Nielsen, hvordan Danmark nødtvunget skilte sig af med både slaveriet og kolonierne i Vestindien. Sendt første gang 29.11.2017. Del 3 av 3. Producerat år 2017.
15:45 
Vores guddommelige verden med Morgan Freeman
Amerikansk dokumentar fra 2016. Stort set alle trosretninger har en skikkelse, som menes at være Guds udvalgte. Muslimer har Muhammad, kristne Jesus, og jøder Abraham og Moses. Hvorfor samler vi os omkring disse skikkelser, og hvad betyder de for vores tro? Den amerikanske skuespiller Morgan Freeman opsøger en af de udvalgte, der går lyslevende omkring iblandt os. En niårig amerikansk dreng fra Minnesota, der menes at være en reinkarnation af en tibetansk lama. Säsong 2. Del 1 av 3. Producerat år 2016.
16:35 
Kaptajn Corellis mandolin
Engelsk-fransk-amerikansk romantisk krigsdrama fra 2001. I 1941 bliver en italiensk styrke sat i land på den afsidesliggende græske ø Kefalonia for at holde lov og orden under den tysk-italienske besættelse. Øboerne er ikke ubetinget glade for deres besættere, men italienerne er unge og livsglade og nyder at synge opera, drikke vin og forføre øens unge kvinder. Lægen Iannis og hans datter Pelagia må modstræbende indkvartere kaptajn Corelli og hans mandolin. Pelagias kæreste er draget i krig, og i hans fravær forelsker Pelagia og Corelli sig, men krigens alvor presser sig på og tvinger dem til at vælge side. Producerat år 2001. Regissör: John Madden, Skådespelare: John Hurt, Penélope Cruz, Nicolas Cage.
18:35 
Husker du ...
Nu tager Husker du. på et nyt årtit Første program i denne omgang handler om19909 Årtiet starter optimistisks. Den kolde krig er slut og Apartheid afskaffes, men inden 1990 er omme spiller Saddam Hussein hasard med verdensfreden og udenlandske gidsler, heriblandt 34 danske, bliver tilbageholdt i Iraka. Da truslen om atomragnarok er væk, begynder danskerne at fokusere på de nære ting som miljøet og familiene Ord som drivhusgasser og genanvendelighed kommer højt på dagsordenen - Det er fandme uhyggeligt dud Sendt første gang 121020060. Producerat år 2006.
19:25 
Husker du ...
Danmark er stadig delt af vand, men faste forbindelser er in, og der bygges broer og graves tunneler. Tidevandet bringer Grungen ind fra Seattle og danske bands rider med på bølgen Den ny teknologi boomer med mobil-telefoner på størrelse med mursten, computernørder siger farvel til Commodore 64'eren, og to unge danskere får Danmarks første dom for hacking. Mød også piloten Stefan G. Rasmussen, der nødlandede et SAS-fly i Sverige og major Svend Bergstein, der guidede os igennem Golfkrigen med pegepind og papmachefigur. Sendt første gang 19.02.06. Producerat år 2006.
20:15 
Chris Tarrant's Extreme Railway Journeys s.6 eps.1-3
Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Producerat år 2020.
21:00 
Christian 10. og de forsvundne fattigbreve
For 122 år siden sidder Anna i Aarhus og skriver brevet, der kan afgøre hendes skæbne. Siden hendes elskede Emil døde, har hun kæmpet for børnenes overlevelse. Sidste udvej er at sende farens juvelskrin til Christian 10. i håb om hjælp retur. Nu tager Camilla af Rosenborg til Aarhus - for hvordan er det gået med familien og det dyrebare skrin? Camilla af Rosenborg har gjort et helt særligt fund. Hjertegribende fattigbreve skrevet til hendes oldefar Christian 10. Kan hun finde brevskrivernes efterkommere og hvordan er det gået med slægten?. Del 3. Producerat år 2020.
21:30 
Sexobjekt
For den unge, Anne Grete Nissen, blev hovedrollen i publikumshittet "Uden en Trævl (1968) karrierens største benspænd. I dokumentarserien Sexobjekt møder vi de første danske kvinder, der optrådte nøgne i film eller blade - og som på forskellig måde stødte ind i frisindets grænser. Del 1 av 4. Producerat år 2020.
22:00 
Mysterierne om Danmarks dræbersygdomme
Asger Juhl og professor i epidemiologi, Lone Simonsen, dykker ned i influenza-pandemien som hærgede i 1889. For Lone har en mistanke om, at det slet ikke var influenza, som folk døde på stribe af, men derimod verdens allerførste coronapandemi. Men har hun ret?. Og kan 1889-pandemien fortælle os noget om, hvordan Covid 19 kommer til at udvikle sig i fremtiden?. Del 1 av 4. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
23:00 
En statsanklagers død
Et hemmeligt netværk. Spionchef Antonio Stiuso afslører, at han bistod Nisman i efterforskningen af den påståede forbindelse mellem Iran og bombningen af det jødiske kulturcenter. Producerat år 2020.
00:05 
Operation Playa
Svensk dokumentarserie fra 2018. Hvor langt vil politiet gå i jagten på mistænkte forbrydere? Vi får indblik i det svenske politis hemmelige arbejde i jagten på beviser mod Jonas Falk. Helt almindelige civile borgere bliver brikker i et risikabelt spil. Helliger målet midlet? Eller er der tale om en farlig leg med uskyldige liv som indsats?. Del 2 av 3. Producerat år 2020.
01:05 
Vores guddommelige verden med Morgan Freeman
Amerikansk dokumentar fra 2016. Hvad er himmel og helvede? Alle trosretninger har i tusinder af år haft forestillinger om disse mytiske steder. Morgan Freeman undersøger, hvordan disse ukendte steder har ændret vores måde at leve på. Det gør han bllaa. ved at dykke ned i de indfødte amerikaneres åndeverden, undersøge fænomener som exorcisme og tungetale og ikke mindst møde en kvinde, der mener, at hun har besøgt himlenn. Säsong 2. Del 2 av 3. Producerat år 2016.
01:55 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå