Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Lykkemaden
Kokken Tareq Taylor og helsecoachen Sofia Ståhl hjælper fem deltagere i forskellige aldre med at forandre deres liv. Kan de nå det på 50 dage?. Del 4 av 5. Producerat år 2020.
09:30 
Husdrømme
Svensk livsstilsprogram fra 2020. I fashionable Hovås uden for Göteborg vil Henrik og Lina bygge deres elegante drømmehus blandt trætoppene, svævende ud over en stejl grund. Henrik er arkitekt og har tidligere haft Gert Wingårdh som chef - men hvad synes den gamle chef egentlig om Henriks byggeri?. Säsong 7. Del 6 av 10. Producerat år 2020.
10:30 
Kampen om det rene vand
Amerikansk dokumentar fra 2016. Vandmanglen i Californien har været nyhedsstof. Men hvor forsvinder vandet hen?. Midt i en historisk tørke, der har efterladt mange af statens indbyggere uden adgang til rent drikkevand, graver instruktøren Marina Zenovich sig ned gennem lagene af Californiens vandhistorie for at pege på de væsentlige begivenheder, som nu truer ikke alene statens grundvandsreserver, men også den frugtbare landbrugsjord, der leverer næsten halvdelen af USA's friske råvarer. Del 3 av 3. Producerat år 2016.
11:15 
Supermennesket
Tysk videnskabsdokumentar fra 2017. Den optimerede hjerne. Efterhånden som kunstig intelligens er ved at udviske grænserne mellem menneske og maskine, står vi som mennesker over for et foruroligende spørgsmål: Er vi vidne til en ny arts opståen eller er det enden på vores egen art? Den fysiske forbindelse mellem menneske og maskine er allerede almindelig. Næste generation er implantater, der i princippet skulle kunne give os overmenneskelige kræfter og højere intelligens. Producerat år 2017.
12:05 
Under midnatssolen
Norsk naturserie fra 2019. Når det er lige så lyst om natten, som det er om dagen, sker der noget med os. På Grimsey på Island er der midnatssol-festival, og på Nordkap i det nordligste Norge holder Julie og Rune bryllup. Del 1 av 3. Producerat år 2020.
12:45 
Under midnatssolen
Norsk naturserie fra 2019. Birgitte elsker fisketure på øen Skjervøy om natten, mens Noah fisker efter helleflynder i Meløyvær-øhavet. Del 2 av 3. Producerat år 2020.
13:25 
Vores gener - Historien bag videnskaben
Amerikansk dokumentarserie fra 2020. Forskere i hele verden har længe kæmpet for at finde brugbare behandlinger mod genetiske sygdomme såsom kræft, HIV og cystisk fribose. Og med nye genom-teknologier som CRISPR, ser det nu ud til at blive muligt. Men hvad vil det på sigt komme til at betyde for den menneskelige race?. Del 4 av 4. Producerat år 2020.
14:25 
Slavenation Danmark
Dansk historieserie fra Der er dele af Danmarkshistorien, som vi helst vil glemme. Mørke kapitler fyldt med ekstrem menneskelig lidelse og skabelsen af enorm rigdom. I det her program undersøger vært Cecilie Nielsen, hvordan Danmark nødtvunget skilte sig af med både slaveriet og kolonierne i Vestindien. Sendt første gang 29.11.2017. Del 3 av 3. Producerat år 2017.
14:55 
De satte livet på spil
500 danskere tog af sted for at kæmpe i den spanske borgerkrig 1936-1939. Det var en blodig og kaotisk krig i en tid, hvor alle værdier var i spil. 150 danskere faldt, mens mange af dem, der kom hjem, blev behandlet som kriminelle eventyrere. To døtre fortæller, hvad der drev deres fædre af sted til krigen, og om, hvordan man aldrig talte om det bagefter. En af dem mødte aldrig sin far Sendt første gang 19.11.2006. Del 1 av 2. Producerat år 2006.
15:35 
Vores guddommelige verden med Morgan Freeman
Amerikansk dokumentar fra 2016. Hvad er himmel og helvede? Alle trosretninger har i tusinder af år haft forestillinger om disse mytiske steder. Morgan Freeman undersøger, hvordan disse ukendte steder har ændret vores måde at leve på. Det gør han bllaa. ved at dykke ned i de indfødte amerikaneres åndeverden, undersøge fænomener som exorcisme og tungetale og ikke mindst møde en kvinde, der mener, at hun har besøgt himlenn. Säsong 2. Del 2 av 3. Producerat år 2016.
16:25 
Intolerable Cruelty
Amerikansk romantisk komedie fra 2003. Den glatte skilsmisseadvokat Miles Massey har masser af succes, men han er begyndt at kede sig. Han trænger til en udfordring, og det får han, da han falder for den sexede Marylin. Marylin er en golddigger, der gifter sig med rigmænd, hvorefter hun lader sig skille og lænser dem for alt. Miles er advokat for Marylins sidste offer, og da han står over for Marylin i retssalen, er det blot starten på deres egen private udgave af kønnenes kamp. Producerat år 2003. Regissör: Joel Coen, Skådespelare: Geoffrey Rush, Billy Bob Thornton, Cedric the Entertainer, George Clooney, Catherine Zeta-Jones.
18:00 
Det caribiske eventyr [Repris]
Dokumentar fra BBC fra 2015. Caribien består af tusindvis af øer med tropisk klima, masser af hvide sandstrande omkranset af palmer, og med hver sin historie, kultur og dyreliv. På den smukke og velhavende ø, Barbados, møder Simon Reeve en mand, der nægter at sælge sit gamle slavehus til ejendomsspekulanter, på St. Vincent en marihuanaavler, der ligesom sin premierminister håber, at rusmidlet snart bliver legaliseret. Og i et slumkvarter i Venezuelas hovedstad, Caracas, forsøger han at forstå, hvordan et land så rigt på olie er faldet så dybt. ,. Del 2 av 3. Producerat år 2015.
19:00 
Chef's Brigade eps.1-6
Britisk dokumentarserie fra 2019. Ti unge, uprøvede madtalenter skal konkurrere mod nogle af Europas førende restauranter. Men først skal Michelin-kokken Jason Atherton, på kun seks uger, træne dem op til at kunne tilberede mad på stjerneniveau. Første gang skal det spritnye kokke-team konkurrere i Puglia i det sydlige Italien. Spørgsmålet er: Kan Athertons talenter mestre de lokale retter - eller endda forbedre dem?. Del 1 av 6. Producerat år 2019.
20:00 
Når vandet kommer
Dansk dokumentar fra Når storme og ekstreme vejrlig rammer Danmark er vi som regel velforberedte. Historien har lært os danskere, at rettidig omhu er vigtig, når elementerne spiller med musklerne. ikke mindst i en tid hvor metrologerne varsler endnu mere ekstremt vejr. Vi er en lille nation men med en meget lang kystlinie på samlet 8l750 km og vores fremtid vil i høj grad handle om vand Flere skybrud hvor vandet vælter nedr Flere storme, hvor havet buldrer mod Danmarks kyster og så et stigende grundvandsspejl - altså vand der langsomt stiger op under vore fødderø I disse år arbejdes og bygges der på højtryk for at sikre danskerne mod fremtidens problemer med vand Og det resulterer bestemt ikke blot i golde sikringsanlæg mod vand, men mange steder også i nye smukke byrum til borgerneg Sendt første gang 17n0712017. Producerat år 2016.
21:00 
Da Danmark blev flettet sammen
Det var franske ingeniører, der lærte os at bygge lige hovedveje. Vi tager på roadtrip på den vigtigste, Hovedvej 1, der går fra København til Esbjerg. Selv om den er lidt glemt i forhold til motorvejen, er der rigeligt at se på. Og så tager vi franskmændenes lige linjer videre til et internationalt niveau og ser på Fugleflugtslinjen - den visionære transportåre mellem Hamburg og København, der havde en svær fødsel. Del 2 av 4. Producerat år 2020.
21:30 
Nul stjerner
På toppen af Sverige. Jan og Morten lander i Sveriges nordligste by, og her får de historien om det oprindelige folk, samerne. Turen byder også på både kaffeost og surströmming, og så slutter de af med at sove på bunden af en sø. Del 4 av 6. Producerat år 2020.
22:00 
Alle hader feminister
I Danmark er det totalt lige meget om du er ufaglært eller ingeniør - som kvinde tjener du mindre end en mand, meget mindre. Ane undersøger hvad konsekvensen vil være, af at få det barn, hun ønsker sig, i et land, der ikke belønner mødre. Del 2 av 5. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
23:00 
En statsanklagers død
De afgørende 5 dage. Alberto Nismans ekskone, dommeren Sandra Arroyo Salgado, afslører, hvad der skete i dagene før Nismans død, herunder hans fremsatte beskyldning mod Cristina Fernández de Kirchner. Producerat år 2020.
00:10 
Operation Playa
Svensk dokumentarserie fra 2018. Ni kilo kokain bliver fundet på en sejlbåd af Göteborgs politi. Fundet bliver afgørende for Sveriges største narkosag. Men politi og anklagere bliver beskyldt for selv at have plantet kokainen. Hvor kom den fra - og hvem savner en ladning kokain med en værdi på mere end 30 millioner svenske kroner?. Del 3 av 3. Producerat år 2020.
01:10 
Vores guddommelige verden med Morgan Freeman
Amerikansk dokumentar fra 2016. Har vi skåret Gud ud af vores moderne liv, eller er der stadig tidspunkter, hvor det guddommelige slår igennem?. Morgan Freeman møder en mand, der følte Guds nærvær den 11. september 2001. Han prøver at forstå, hvordan muslimer hører Guds stemme i koranen og møder et folkeslag, der mener, at de kan kanalisere det guddommeliges helende kraft mod dem selv, og en fysiker, der er sikker på, at videnskaben vil føre ham til Gud. Säsong 2. Del 3 av 3. Producerat år 2016.
02:00 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Artiklar

Läs våra artiklar om kvällens program

Två bolltrollare strålar samman

Två av Sveriges allra största stjärnor i racketsport avslutar serien om sportklassiker vi minns.

Sommaröppet: Sport
SVT1,20:00

På besök hemma hos William Morris

Storbritanniens charmigaste byar
SVT1,17:10

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå